سلام
دوتا هارد کار کرده هستن ۳ و ۶ ترابایت سیگیت که هر دو تا صاحبشون میگن سالمن. البته تو عکس تست برنامه های crystal disk info و hard drive sentinel سلامت و کارکرد هردو رو ۱۰۰ درصد زده.
هارد ۳ ترا یه بار فقط روشن شده و تاریخ ساختش ۲۰۱۵ هست و هارد ۶ ترا سه چهار سالی کار کرده
به نظر شما این دو برنامه معیار خوبی برای خرید هستن.
در ضمن قیمتشونو زیر نصف قیمت جنس نو گفتن.
a27f87
19-10-20, 18:45
و سوال دوم اینکه آیا هارد دیسک مثل ssd عمرش از مقدار رایت اطلاعات حساب میشه یا تاریخ مصرف داره؟ مثلا بگیم اگه ۲۰۱۵ ساخته شده پس الان بعد ۵ سال تاریخ مصرفش گذشته و خراب شده؟
AMD>INTEL
19-10-20, 19:28
سلام
دوتا هارد کار کرده هستن ۳ و ۶ ترابایت سیگیت که هر دو تا صاحبشون میگن سالمن. البته تو عکس تست برنامه های crystal disk info و hard drive sentinel سلامت و کارکرد هردو رو ۱۰۰ درصد زده.
هارد ۳ ترا یه بار فقط روشن شده و تاریخ ساختش ۲۰۱۵ هست و هارد ۶ ترا سه چهار سالی کار کرده
به نظر شما این دو برنامه معیار خوبی برای خرید هستن.
در ضمن قیمتشونو زیر نصف قیمت جنس نو گفتن.
سلام
تست ارور اسکن hd tune به صورت فول اسکن بگیرید . حتما ویندوز 10 را روش نصب کنید ببنید نرمال هستند یا نه
- - - Updated - - -
و سوال دوم اینکه آیا هارد دیسک مثل ssd عمرش از مقدار رایت اطلاعات حساب میشه یا تاریخ مصرف داره؟ مثلا بگیم اگه ۲۰۱۵ ساخته شده پس الان بعد ۵ سال تاریخ مصرفش گذشته و خراب شده؟
سلام تاریخ مصرف نداره . مقدار تایم نوشتن روی حافظه ملاک هست .
a27f87
19-10-20, 20:14
منظورتون اینه که ببینم ویندوز روش نصب میشه یا نه؟
اگه برای نصب ویندوز نخوام چی؟
AMD>INTEL
20-10-20, 09:09
منظورتون اینه که ببینم ویندوز روش نصب میشه یا نه؟
اگه برای نصب ویندوز نخوام چی؟
تست ویندوز لازمه . یکجور تست مناسبیه برای هارد به همراه تست فول اسکن و کپی فایل 3 یا 4 گیگی
a27f87
22-10-20, 12:23
دیروز یه آگهی دیدم در مورد دستگاه pc3000 و تعمیر هارد که وقتی باهاش تماس گرفتم گفت که با این دستگاه میشه قسمت smart و بقیهی اعداد مربوط به کارکرد و ... هاردیسک رو صفر کرد.
آیا با نرمافزاری مثل hd tune میشه فهمید که روی هارد دیسک این کار انجام شده یا نه؟
اگه میشه از کدوم قسمت برنامه باید استفاده کنم؟
AMD>INTEL
22-10-20, 15:57
دیروز یه آگهی دیدم در مورد دستگاه pc3000 و تعمیر هارد که وقتی باهاش تماس گرفتم گفت که با این دستگاه میشه قسمت smart و بقیهی اعداد مربوط به کارکرد و ... هاردیسک رو صفر کرد.
آیا با نرمافزاری مثل hd tune میشه فهمید که روی هارد دیسک این کار انجام شده یا نه؟
اگه میشه از کدوم قسمت برنامه باید استفاده کنم؟
میزان کارکرد را میشه صفر کرد ولی نمیشه هارد خراب که مثلا بدسکتور داره رو طوری نشون داد که سالمه . هارد خراب تو تست full scan هارد hdtune بعد از نصب ویندوز خودش رو نشون میده.در کل به دلیل قیمت بالای این دستگاه صرف این کارها نمیشه فقط برای ریکاوری ازش استفاده میشه . در کل هیچ فروشنده معتبری چنین کاری نمیکنه .
a27f87
22-10-20, 16:39
میزان کارکرد را میشه صفر کرد ولی نمیشه هارد خراب که مثلا بدسکتور داره رو طوری نشون داد که سالمه . هارد خراب تو تست full scan هارد hdtune بعد از نصب ویندوز خودش رو نشون میده.در کل به دلیل قیمت بالای این دستگاه صرف این کارها نمیشه فقط برای ریکاوری ازش استفاده میشه . در کل هیچ فروشنده معتبری چنین کاری نمیکنه .
ممنون از پاسختون. پس با این حساب اگه حتی یه بلوک غیرسبز توی تست باشه اون هارد مشکلداره.درسته؟
تست نصب ویندوز به چه صورته؟ اگه هارد ۱۰۰درصد سالم نباشه روش ویندوز نصب نمیشه یا مشکل دیگهای پیش میاد؟
چجوری متوجهش بشم
AMD>INTEL
22-10-20, 18:49
ممنون از پاسختون. پس با این حساب اگه حتی یه بلوک غیرسبز توی تست باشه اون هارد مشکلداره.درسته؟
تست نصب ویندوز به چه صورته؟ اگه هارد ۱۰۰درصد سالم نباشه روش ویندوز نصب نمیشه یا مشکل دیگهای پیش میاد؟
چجوری متوجهش بشم
صد در صد یک بلوک قرمز یعنی هارد مشکل داره
ویندوز رو نصب میکنید . یک دیتا چند گیگ کپی میکنید روی هارد تست با HDTUNE میگیرید .
a27f87
22-10-20, 19:04
منظورتون تست فایل چند گیگی با نرم افزار hd tune هست یا مثلا یه فیلم چند گیگابایتی؟
چون تو خود نرمافزارhd tune زده بود ۴۰۰۰gb منم با همون استارت زدم.
زیر گزینه استارت زده ۴۰۰۰منم تغییرش ندادم
23965
2396623967
این سه تا عکس نتیجه تستشه و در کمال تعجب بدسکتور نداره اما سلامتش ایراد داره!
AMD>INTEL
23-10-20, 13:25
منظورتون تست فایل چند گیگی با نرم افزار hd tune هست یا مثلا یه فیلم چند گیگابایتی؟
چون تو خود نرمافزارhd tune زده بود ۴۰۰۰gb منم با همون استارت زدم.
زیر گزینه استارت زده ۴۰۰۰منم تغییرش ندادم
23965
2396623967
این سه تا عکس نتیجه تستشه و در کمال تعجب بدسکتور نداره اما سلامتش ایراد داره!
8 تا بدستکور توی هارد توی تست Hdtune دیده میشه و هارد یک بار تا دمای 70 درجه رفته یعنی تو شرایط خوبی نبوده احتمالا تو باکس dvr بوده.این هارد مشخصا زیاد کار کرده و وضعیت خوبی ندارد . پیشنهاد میکنم مرجوع شود .
a27f87
23-10-20, 13:56
نه این هارد خودمه که برای همیشه رو دستم میمونه♂️
اشتباهی که کردم این بود که همیشه توی کیف مخصوصش استفادش میکردم و به همین دلیل زیادی گرم میشده.
میگم هارد اکسترنال اگه همیشه به کیس وصل باشه و جدا نشه با فرض اینکه بقیه شرایط مناسب باشه، براش مشکلی پیش میاد؟
و سوال آخر اینکه این هارد تا نزدیک ۴ تومن مشتری داشت اما وقتی فهمیدم مشکل داره نفروختمش. من اگه بخوام بفروشمش و به خریدار هم راستشو بگم، این هارد چقد میارزه؟
AMD>INTEL
23-10-20, 15:57
نه این هارد خودمه که برای همیشه رو دستم میمونه����������� ������♂️
اشتباهی که کردم این بود که همیشه توی کیف مخصوصش استفادش میکردم و به همین دلیل زیادی گرم میشده.
میگم هارد اکسترنال اگه همیشه به کیس وصل باشه و جدا نشه با فرض اینکه بقیه شرایط مناسب باشه، براش مشکلی پیش میاد؟
و سوال آخر اینکه این هارد تا نزدیک ۴ تومن مشتری داشت اما وقتی فهمیدم مشکل داره نفروختمش. من اگه بخوام بفروشمش و به خریدار هم راستشو بگم، این هارد چقد میارزه؟
هارد باید یکبار با برنامه زیر LLF بشه .اطلاعات کامل پاک بشه تازه وضعیت اصلیش مشخص میشه . اطلاعاتی اگر داره بکاپ بگیرید و با برنامه زیر فرمتش کنید دوباره شات بگذارید .
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
قیمت هم حداقل 20 درصد کمتر از هارد سالم
a27f87
23-10-20, 17:18
هارد باید یکبار با برنامه زیر LLF بشه .اطلاعات کامل پاک بشه تازه وضعیت اصلیش مشخص میشه . اطلاعاتی اگر داره بکاپ بگیرید و با برنامه زیر فرمتش کنید دوباره شات بگذارید .
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
یعنی ممکنه بدسکتور با این برنامه درست شه؟
به محض انجام کار عکسشو میفرستم
- - - Updated - - -
AMD>INTEL
23-10-20, 18:04
- - - Updated - - -
با این برنامه مشخص میشه که سکتورها دیگه درگیر هستند یا نه و اگر نرم افزاری باشه بله .باید ببینم بعد از انجام چه وضعیتی داره .
a27f87
30-10-20, 08:51
نتایج تست باز مثل قبل بوده همون دوتا ارور رو نشون داد تو قسمت health hd tune
AMD>INTEL
30-10-20, 10:00
نتایج تست باز مثل قبل بوده همون دوتا ارور رو نشون داد تو قسمت health hd tune
باید نتیجه بگذارید تا ببینم .:1. (23):
a27f87
05-11-20, 08:19
اینم عکسای تست دوم
a27f87
05-11-20, 08:37
ارسال عکس سخت شده
AMD>INTEL
05-11-20, 12:50
ارسال عکس سخت شده
8 تا بدسکتور هنوز هست . باید ببینی با برنامه HDD Regenerator به صورت بوت باید ببینی میتونه این 8 تا بدسکتور رو درست کنه یا نه .
a27f87
06-11-20, 22:45
24033240342403524036
- - - Updated - - -
وقتی میخواستم از بوت انجام بدم ارور پایینی رو میداد اما معمولی که انجام دادم نتیجش اون سه عکس شد
AMD>INTEL
07-11-20, 18:16
24033240342403524036
- - - Updated - - -
وقتی میخواستم از بوت انجام بدم ارور پایینی رو میداد اما معمولی که انجام دادم نتیجش اون سه عکس شد
منظورتون از معمولی چیه . این باید به صورت بوت انجام بشه .
حتما باید بوت باشه
این هم برنامه مشابه هست
Only the registered members can see the link
a27f87
08-11-20, 23:16
24038
24038
وقتی فلش رو بوت میکنم این صفحه میاد. اشتباه رفتم؟
AMD>INTEL
09-11-20, 11:57
اگر درست بود که باید بوت میشد .
a27f87
09-11-20, 16:08
نمیدونم مشکل از کجاست. اما نرم افزار دومی اصلا رایت نمیشه. با rufus و iso to usb امتحان کردم اما نمیشه رو فلش رایتش کرد
AMD>INTEL
09-11-20, 16:21
نمیدونم مشکل از کجاست. اما نرم افزار دومی اصلا رایت نمیشه. با rufus و iso to usb امتحان کردم اما نمیشه رو فلش رایتش کرد
عجیبه . چه ایراد میگیرید ؟
hiren boot cd 15.2 هم این برنامه را دارد
HDAT2 4.9B1
The main function is testing and repair (regenerates) bad sectors for detected devices. A freeware alternative of HDD Regenerator.
a27f87
13-11-20, 09:49
2404724047
نتیجه تست hdd regenator
بعد چند روز بالاخره موفق شدم تستشو انجام بدم
a27f87
13-11-20, 11:44
البته بازم درصد سلامت روی همون ۷۴ موند
AMD>INTEL
13-11-20, 14:52
البته بازم درصد سلامت روی همون ۷۴ موند
کار خاص دیگه ای از شما ساخته نیست . فعلا استفاده کنید اگر وضعیت وخیم تر شد باید هارد رو بازنشسته کنید .
a27f87
13-11-20, 23:21
😅😄 میگم الان که ایراد سختافزاریه با دستگاه pc3000 به صورت دائمی تعمیر میشه یا برمیگرده؟چون میگن مشکل سختافزاری رو با ۳۰۰-۴۰۰ حل میکنیم.
AMD>INTEL
14-11-20, 08:59
میگم الان که ایراد سختافزاریه با دستگاه pc3000 به صورت دائمی تعمیر میشه یا برمیگرده؟چون میگن مشکل سختافزاری رو با ۳۰۰-۴۰۰ حل میکنیم.
این که حل میشه یا نه باید چک بشه توسط تعمیرکار هارد . با pc 3000 بدسکتورها را جدا میکنند و مقداری از ظرفیت هارد کم میشه .
a27f87
14-11-20, 10:50
واقعا ممنونم که این سه چهار هفته وقت گذاشتید و به همه سوالات پاسخ دادید. موفق باشید.