PDA

مشاهده نسخه کامل : عدم شناسایی هارد پس از کپی اطلاعات روی آن

Amin3dsmax
11-10-20, 00:31
سلام . من یک هارد 1 ترابایت اینترنال دارم که جدیدا دچار مشکل شده.
زمانی که میخوام روش اطلاعات بریزم اولش خیلی خوب و پر سرعت کپی میشه. اما بعد از اینکه حدود یکی دو گیگ دیتا کپی میشه یهو سرعتش کم میشه و به صفر میرسه و بعدش هم هارد هنگ میکنه و عملا غیر قابل دسترس میشه.
و تنها راهش اینه که سیستم و خاموش کنم و پس از چند دقیقه مجدد روشن کنم. (با Restart هارد شناسایی نمیشه و فقط باید سیستم و مدتی خاموش کرد) و دوباره همون قضیه تکرار میشه.
کابل های برق هارد رو هم عوض کردم درست نشد.
حالا نمیدونم مشکل از کابل ساتا هست یا چیز دیگه.
یه بار هم کلا فرمتش کردم درست نشد بازم.

AMD>INTEL
11-10-20, 11:01
سلام . من یک هارد 1 ترابایت اینترنال دارم که جدیدا دچار مشکل شده.
زمانی که میخوام روش اطلاعات بریزم اولش خیلی خوب و پر سرعت کپی میشه. اما بعد از اینکه حدود یکی دو گیگ دیتا کپی میشه یهو سرعتش کم میشه و به صفر میرسه و بعدش هم هارد هنگ میکنه و عملا غیر قابل دسترس میشه.
و تنها راهش اینه که سیستم و خاموش کنم و پس از چند دقیقه مجدد روشن کنم. (با Restart هارد شناسایی نمیشه و فقط باید سیستم و مدتی خاموش کرد) و دوباره همون قضیه تکرار میشه.
کابل های برق هارد رو هم عوض کردم درست نشد.
حالا نمیدونم مشکل از کابل ساتا هست یا چیز دیگه.
یه بار هم کلا فرمتش کردم درست نشد بازم.

سلام
ابتدا از وضعیت اسمارت هارد دیسک بوسیله برنامه hd tune یک اسکرین شات بگذارید از قسمت health

Amin3dsmax
11-10-20, 15:05
سلام
ابتدا از وضعیت اسمارت هارد دیسک بوسیله برنامه hd tune یک اسکرین شات بگذارید از قسمت health
سلام. اسکرین شات
23950

AMD>INTEL
11-10-20, 17:19
سلام. اسکرین شات
23950

1500 تا بدسکتور روی هارد هست . اطلاعات رو خالی کنید . به عنوان هارد دوم به سیستم وصل کنید . با برنامه زیر فرمت LLF کنید بعد با برنامه بوتیبل HDAT2 باید بگذاری برای رفع بدسکتور البته 1500 تا بدسکتور بعیده قابل اطلاح باشه .
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)