PDA

مشاهده نسخه کامل : چراغ قرمز مادربورد msi

morteza0030
06-10-20, 10:24
سلام من یک کامپیوتر گرفتم مادربورد داخلش msi هست
یه مدت خوب کار می‌کرد دیروز وسط بازی یه صفحه آبی رنگ باز شد که میگفت باید ریستارت بشه کامپیوتر و یه گزینه 0% بود که هر چی منتظر نشستم درصد دانلود تکون نخورد ناچار دکمه پاور رو نگه داشتم بعد از اون کنار رم چراغ قرمز dram با vga روشن میشه و تصویر نمیده
اگر هم تصویر بده موقع بوت صفحه قفل میشه و پیش نمیره
ممنون میشم اگر کمکی کنید

AMD>INTEL
06-10-20, 12:36
سلام من یک کامپیوتر گرفتم مادربورد داخلش msi هست
یه مدت خوب کار می‌کرد دیروز وسط بازی یه صفحه آبی رنگ باز شد که میگفت باید ریستارت بشه کامپیوتر و یه گزینه 0% بود که هر چی منتظر نشستم درصد دانلود تکون نخورد ناچار دکمه پاور رو نگه داشتم بعد از اون کنار رم چراغ قرمز dram با vga روشن میشه و تصویر نمیده
اگر هم تصویر بده موقع بوت صفحه قفل میشه و پیش نمیره
ممنون میشم اگر کمکی کنید

سلام
مشخصات سیستم رو بنویسید .
حتما تنظیمات رو clear cmos کنید .یک جامپر روی مادربرد برای این کار هست .
گیر کردن در صفحه ایرادهای مختلفی میتونه باشه .

morteza0030
06-10-20, 20:49
مشخصات کامپیوتر تا جایی که میدونم
مادربورد msi b150m mortar
کارت گرافیک گیگابایت ۱۰۵۰ تی ای ۴ گیگ
دوتا رم هر کدوم ۴ گیگ دی دی ار ۴
پاور هم WPC BRONZ 650w
پردازنده اینتل i5 جنریشن ۷
یدونه هارپ ssd 120 گیگ
یدونه هم ۵۰۰ گیگ hdd

morteza0030
06-10-20, 21:03
یک دکمه عنوان clear cmos1 پیدا کردم
کامپیوتر اتصال به برق نیست این کار رو حتما به برق وصل باشم انجام بدم یا اینکه بدون اتصال کابل هم انجام میشه

AMD>INTEL
07-10-20, 13:32
یک دکمه عنوان clear cmos1 پیدا کردم
کامپیوتر اتصال به برق نیست این کار رو حتما به برق وصل باشم انجام بدم یا اینکه بدون اتصال کابل هم انجام میشه

در حالت خاموشی کامل
این پاور چی هست ؟
WPC BRONZ 650w

morteza0030
14-10-20, 12:07
روی پاور فقط همین مشخصات موجوده ..دوم من کامپیوتر رو دوباره از اول سر هم کردم یه ویندوز کرک نصب کردم ،،، درست کار کرد اما موقع بازی سیستم قفل کرد و رفت سر خونه اول ... بار اول خوب بود کامپیوتر من میگم از برنامه های اورکلاک msi باشه که استفاده کردم دوم الان پاک شده اما باز هم چراغ قرمز روشن میشه ....

AMD>INTEL
14-10-20, 12:09
روی پاور فقط همین مشخصات موجوده ..دوم من کامپیوتر رو دوباره از اول سر هم کردم یه ویندوز کرک نصب کردم ،،، درست کار کرد اما موقع بازی سیستم قفل کرد و رفت سر خونه اول ... بار اول خوب بود کامپیوتر من میگم از برنامه های اورکلاک msi باشه که استفاده کردم دوم الان پاک شده اما باز هم چراغ قرمز روشن میشه ....

دوست عزیز مشکلات مربوط به بوت باید با تست پاور بررسی بشه . روشن موندن این چراغ ها در ez debug led نشون میده موقع بوت مشکلی در این قسمت ها هست ولی من با توجه توضیحات شما احساس میکنم از پاور باشه و مشکل ولتاژ های 3.3 و 12 ولت است .

morteza0030
14-10-20, 16:31
مشکل از پاور هست میگید.... چون من یدونه رم رو دراوردم کار کرد بدون هیچ مشکلی اما وقتی رم دوم رو میزنم جا دوباره چراغ میزنه (اسلات ها رو همه جوره امتحان کردم ۱«۲ ۳»۴ جفت بغل هم) و اینکه ولتاژ ۱.۲ و ۳ چیه

AMD>INTEL
14-10-20, 16:42
مشکل از پاور هست میگید.... چون من یدونه رم رو دراوردم کار کرد بدون هیچ مشکلی اما وقتی رم دوم رو میزنم جا دوباره چراغ میزنه (اسلات ها رو همه جوره امتحان کردم ۱«۲ ۳»۴ جفت بغل هم) و اینکه ولتاژ ۱.۲ و ۳ چیه

رم را تک به تک با
برنامه passmark memtest به صورت بوت تست کنید .
باید اقدام به تست کنید . من از راه دور بدون نتیجه تست نمیتونم کاری کنم . مثل اینکه به یک دکتر بگید سرم درد میکنه باید آزمایش بگیره تا متوجه بیماری بشه .

morteza0030
14-10-20, 18:06
اقا من از یه سایت خارجی هم به غیر شما کمک خواستم بهم گفتن که داخل سایت msi برو مدل مادربورد تو وارد کن قسمت bios برو فایل اول رو دانلود کن unzip کن محتویات داخل شو بریز روی فلش داخل تو قسمت boot setup صفحه اول کامپیوتر وارد شو (با کلید Delete وارد محیط بوت میشه) روی گزینه MFLASH و بایوست رو اپدیت کن .... انجام دادم و سریع بدون چراغ قرمز پیش رفت خدا کنه که مشکل همین بوده باشه ... فعلا که درست شد ... ممنونم از شما و سایت خوبتون که کمکم کردید 💝

AMD>INTEL
14-10-20, 18:22
اقا من از یه سایت خارجی هم به غیر شما کمک خواستم بهم گفتن که داخل سایت msi برو مدل مادربورد تو وارد کن قسمت bios برو فایل اول رو دانلود کن unzip کن محتویات داخل شو بریز روی فلش داخل تو قسمت boot setup صفحه اول کامپیوتر وارد شو (با کلید Delete وارد محیط بوت میشه) روی گزینه MFLASH و بایوست رو اپدیت کن .... انجام دادم و سریع بدون چراغ قرمز پیش رفت خدا کنه که مشکل همین بوده باشه ... فعلا که درست شد ... ممنونم از شما و سایت خوبتون که کمکم کردید 💝

خواهش میکنم . موفق باشی .تاپیک قفل میشه .