PDA

مشاهده نسخه کامل : شکستن قاب ال سی دی لپتاپ

Ramin65k
26-09-20, 04:32
سلام
یدونه لپتاپ VX5-591G هست که قسمت پلاستیکی که لولا پیچ میشه به قاب ای سی دی شکسته و لولا کامل ول شده
لپتاپ گارانیش تموم شده بود ولی به گارانتی سازگار بردم و گفتم قاب پشت ال سی در رو تعویض کنن که گفتن هزین تعویض 2.5 در میاد و من قبول کردم
چند روز پیش زنگ زدن و گفتن قاب گیر نمیاد و میتونیم با چسب بچسبونیمش این چسب چقدر دووم داره ؟ و اگه بخوام با چسب تعمیر بشه چه نوع چسبی استفاده کنم که کنده نشه ؟
و یا قاب لپتاپ رو جایی هست بتونم بخرم ؟
در سایت امازون قاب لپتاپ موجوده
Only the registered members can see the link

ولی متاسفانه خیلی گرون در میاد

لطفا راهنمایی کنید

AMD>INTEL
26-09-20, 08:30
سلام
یدونه لپتاپ VX5-591G هست که قسمت پلاستیکی که لولا پیچ میشه به قاب ای سی دی شکسته و لولا کامل ول شده
لپتاپ گارانیش تموم شده بود ولی به گارانتی سازگار بردم و گفتم قاب پشت ال سی در رو تعویض کنن که گفتن هزین تعویض 2.5 در میاد و من قبول کردم
چند روز پیش زنگ زدن و گفتن قاب گیر نمیاد و میتونیم با چسب بچسبونیمش این چسب چقدر دووم داره ؟ و اگه بخوام با چسب تعمیر بشه چه نوع چسبی استفاده کنم که کنده نشه ؟
Robot Check (Only the registered members can see the link)

لطفا راهنمایی کنید
سلام
شما علی اکسپرس را سرچ کنید . بعد اون چسبی که معمولا برای لولا استفاده میشه بسیار قویه و کاملا قاب رو به لولا متصل میکنه .

- - - Updated - - -

سلام
Robot Check (Only the registered members can see the link)

لطفا راهنمایی کنید
سلام
شما علی اکسپرس را سرچ کنید . بعد اون چسبی که معمولا برای لولا استفاده میشه بسیار قویه و کاملا قاب رو به لولا متصل میکنه .

Ramin65k
26-09-20, 11:54
سلام

- - - Updated - - -

سلام

تو امازون 69 دلاره سایت علی اکسپرس حداقل 138 دلار . خیلی گرونه من 3 سال پیش لپتاپو اینقدر خریدم حالا واسه یه تیکه پلاستیک 4 میلیون باید پول بدم

amir.t.1261
26-09-20, 13:01
تو امازون 69 دلاره سایت علی اکسپرس حداقل 138 دلار . خیلی گرونه من 3 سال پیش لپتاپو اینقدر خریدم حالا واسه یه تیکه پلاستیک 4 میلیون باید پول بدم
سلام.اگه میخوای عوضش کنی اول با چسبی که خودتون میشناسید(پیشنهاد من دوقلو هستش)بچسبونید بعد اگه نشد بخرید.خودتون هم از گارانتی بپرسید با چه چسبی میخوان بچسبونن.

AMD>INTEL
26-09-20, 14:57

این مشکل ارزش پول ماست بهترین راه حل همون چسپاندن لولا به قاب توسط چسب های قوی

AMD>INTEL
26-09-20, 15:00
سلام.اگه میخوای عوضش کنی اول با چسبی که خودتون میشناسید(پیشنهاد من دوقلو هستش)بچسبونید بعد اگه نشد بخرید.خودتون هم از گارانتی بپرسید با چه چسبی میخوان بچسبونن.

چسب دو قلو بزنند دیگه کار خراب میشه و اون کسی که هم قراره درستش کنه بهش دست نمیزنند . چسبی استقاده میشه ترکیب خاصی هست که شرکت های گارانتی کننده استفاده میکنند .

amir.t.1261
26-09-20, 19:05
چسب دو قلو بزنند دیگه کار خراب میشه و اون کسی که هم قراره درستش کنه بهش دست نمیزنند . چسبی استقاده میشه ترکیب خاصی هست که شرکت های گارانتی کننده استفاده میکنند .
اینو نمیدونم که مال گارانتی فرق میکنه یا نه.ولی من یه قسمتی از در شکست یخچال رو با چسب دوقلو زدم.البته در اصلی نه.یه در داخلی.

Ramin65k
26-09-20, 19:06

نوع چسب رو اطلاع ندارین چیه؟
من فکر میکردم همین دوقلو هاست که تو بازاره

AMD>INTEL
26-09-20, 21:51
نوع چسب رو اطلاع ندارین چیه؟
من فکر میکردم همین دوقلو هاست که تو بازاره

چسب شیمایی قوی . چیزی نیست که خودتون بتوانید تهیه کنید . به دلیل ترکیب شیمایی باید در شرایط خاص استفاده شود .

- - - Updated - - -

اینو نمیدونم که مال گارانتی فرق میکنه یا نه.ولی من یه قسمتی از در شکست یخچال رو با چسب دوقلو زدم.البته در اصلی نه.یه در داخلی.

چسب دو قلو لولای فلزی رو به پلاستیک نمیچسبونه فاقد قدرت لازمه . چسب دو قلو اصلا تو این موارد استفاده نمیشه .