PDA

مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن مادربورد

lii
14-09-20, 13:41
وسط بازی blue screen اومد و بعد سیستم خاموش شده دیگه روشن نشده
مادربورد z170x گیگابایت
فقط اون چراغ قرمز روی مادربورد روشنه که فکر میکنم اسمش SB_PWR LED
باید چیکار کنم؟

AMD>INTEL
14-09-20, 15:31
وسط بازی blue screen اومد و بعد سیستم خاموش شده دیگه روشن نشده
مادربورد z170x گیگابایت
فقط اون چراغ قرمز روی مادربورد روشنه که فکر میکنم اسمش SB_PWR LED
باید چیکار کنم؟

سلام

گرافیک رو جدا کنید ببنید بدون گرافیک روشن میشه یا نه ؟

lii
14-09-20, 16:04
سلام

گرافیک رو جدا کنید ببنید بدون گرافیک روشن میشه یا نه ؟

جدا کردم نشد

amir.t.1261
14-09-20, 16:47
جدا کردم نشد
سلام.وقتی وصلش میکنید و کلید رو میزنید برا 1 ثانیه فن هاش روشن نمیشه؟

lii
14-09-20, 16:54
سلام.وقتی وصلش میکنید و کلید رو میزنید برا 1 ثانیه فن هاش روشن نمیشه؟

نه اصلا هیچ اتفاقی نمیفته
قفط اون دو led oc eco روشن خاموش میشه اون هم فقط وقتی که کابل برق پاور رو میزنم و سپس کلید روز میزنم

amir.t.1261
14-09-20, 17:01
نه اصلا هیچ اتفاقی نمیفته
قفط اون دو led oc eco روشن خاموش میشه اون هم فقط وقتی که کابل برق پاور رو میزنم و سپس کلید روز میزنم
پاور چی هست؟

AMD>INTEL
14-09-20, 17:08
جدا کردم نشد

تمام قطعات را جدا کنید فقط مادربرد و یک فن ببنید تغییری میکنه .در ضمن چهار پین پاور هم بکشید ببنید استارت میشه یا نه
احتمالا توی خود برد اتصالی هست .
ولی بهتره قطعات را منتقل کنید به بیرون کیس و مجدد تست نمایید

lii
14-09-20, 17:22
پاور چی هست؟

memonex 600

تمام قطعات را جدا کنید فقط مادربرد و یک فن ببنید تغییری میکنه .در ضمن چهار پین پاور هم بکشید ببنید استارت میشه یا نه
احتمالا توی خود برد اتصالی هست .
ولی بهتره قطعات را منتقل کنید به بیرون کیس و مجدد تست نمایید

حتی سی پی یو رو هم در بیارم؟
چهار پین پاور کدوم میشه؟

AMD>INTEL
14-09-20, 18:06
memonex 600

حتی سی پی یو رو هم در بیارم؟
چهار پین پاور کدوم میشه؟

برق پردازنده .
اون پاور ممونکس اصلا پاور استانداردی نیست . حتما با یک پاور مطمئن هم تست کنید .

lii
14-09-20, 18:26
برق پردازنده .

با یک پاور دیگه زدم روشن شد
حالا برای سی پی یو i5 کارت gtx 970 و مادربورد z170x و 16 گیگ رم ارزونترین پاوری که پشنهاد میکنید چیه؟
نظرتون در مورد گرین 530 قدیمی و 480 چیه

amir.t.1261
14-09-20, 18:33
با یک پاور دیگه زدم روشن شد
حالا برای سی پی یو i5 کارت gtx 970 و مادربورد z170x و 16 گیگ رم ارزونترین پاوری که پشنهاد میکنید چیه؟
نظرتون در مورد گرین 530 قدیمی و 480 چیه
اگه براتون مقدوره جدید بخرید.ولی قدیمی هم اگه پلمپ باشه خوبه.من خودم یه ماه پیش قدیمی 530 گرفتم.ولی 700 به بالا بگیر.سیستم خیلی پر مصرفی دارید.

amir.t.1261
14-09-20, 18:36
برق پردازنده .
هیچ وقت سیستمی که روشن نمیشه اما برق توش هست رو با جدا کردن برق پردازنده روشن نکنید.چون خیلی از وقتا ولتاژ خرابه و cpu قطع میکنه.با بیرون کشیدن برق پردازنده کل سیستم میسوزه.

lii
14-09-20, 18:44
530 گرین به این سیستم نمیخوره؟ پاور قدیمی پلمپ ولی قدیمیه
البته یک نکته مهم من جرات نکردم هنوز گرافیک و بقیه چیزارو بزنم معلوم نیست جز پاور چی سوخته

AMD>INTEL
14-09-20, 19:38
530 گرین به این سیستم نمیخوره؟ پاور قدیمی پلمپ ولی قدیمیه
البته یک نکته مهم من جرات نکردم هنوز گرافیک و بقیه چیزارو بزنم معلوم نیست جز پاور چی سوخته

میخوره مشکلی نداره
تست کنید .

- - - Updated - - -

هیچ وقت سیستمی که روشن نمیشه اما برق توش هست رو با جدا کردن برق پردازنده روشن نکنید.چون خیلی از وقتا ولتاژ خرابه و cpu قطع میکنه.با بیرون کشیدن برق پردازنده کل سیستم میسوزه.

این حرف شما غلط کامل هست .وقتی چهار پین جدا میشه برقی به پردازنده وارد نمیشه . این یکی از راهای اصولی برای تست خرابی قسمت VRM پردازنده هست . اطلاعات غلط ندید .

lii
14-09-20, 19:59
میخوره مشکلی نداره
تست کنید .

- - - Updated - - -

.

استاد فقط برای تست گفتید 530 خوبه یا نه کلا میتونم استفاده کنم؟
اگر ممکنه یک پاور نو هم برای این سیستم پیشنهاد بدید. قابلیت مدینگ و مدیریت کابل کشی هم داشته باشه بد نیست. بالاتر از دو میلیون نباشه قیمت هرچی پایین تر بهتر

AMD>INTEL
14-09-20, 20:01
استاد فقط برای تست گفتید 530 خوبه یا نه کلا میتونم استفاده کنم؟
اگر ممکنه یک پاور نو هم برای این سیستم پیشنهاد بدید. قابلیت مدینگ و مدیریت کابل کشی هم داشته باشه بد نیست. بالاتر از دو میلیون نباشه قیمت هرچی پایین تر بهتر

به شرط سلامت بله
مشخصات قطعات را ذکر کنید . تا مدل مناسب را پیشنهاد بدم . سری UK PLUS گرین خوبه

amir.t.1261
14-09-20, 20:26
میخوره مشکلی نداره
تست کنید .

- - - Updated - - -

این حرف شما غلط کامل هست .وقتی چهار پین جدا میشه برقی به پردازنده وارد نمیشه . این یکی از راهای اصولی برای تست خرابی قسمت VRM پردازنده هست . اطلاعات غلط ندید .
درسته اما به شرط سلامت پاور باید اون 4 پین رو جدا کنید.

AMD>INTEL
14-09-20, 20:30
درسته اما به شرط سلامت پاور باید اون 4 پین رو جدا کنید.

خیر هیچ ارتباطی به مسئله نداره . پاور ایسی سوپر وایزر داره تا ولتاژها تامین نشه استارت نمیشه و اون مسئله جدا کردن تغذیه پردازنده تاثیری ندارد. پس این کار به هیچ عنوان باعث خرابی قطعات نمیشه .

lii
14-09-20, 20:37
به شرط سلامت بله
مشخصات قطعات را ذکر کنید . تا مدل مناسب را پیشنهاد بدم . سری UK PLUS گرین خوبه
CPU I5
GPU 970 GTX
RAM DDR4 2400 CTUCIAL
MAIN Z170X
HARD 7200
SSD512

پاور باید دو تا هشت پین برای گرافیک و دو تا چهار پین برای سی پی یو داشته باشه
ترچیحا دیجی ک الاموجود داشته باشه

amir.t.1261
14-09-20, 20:37
خیر هیچ ارتباطی به مسئله نداره . پاور ایسی سوپر وایزر داره تا ولتاژها تامین نشه استارت نمیشه و اون مسئله جدا کردن تغذیه پردازنده تاثیری ندارد. پس این کار به هیچ عنوان باعث خرابی قطعات نمیشه .
من خودم سیستمم روشن نمیشد انگار اتصالی داشت.یه لحظه استارت میخورد و قطع میکرد.هارد و و بقیه وسایل رو جدا کردم و دیدم تاثیر نداشت وصلشون کردم تا این جا مشکلی نبود.برق cpu رو که کشیدم سیستم روشن شد و از مادربرد و یه ic پایینش یه دود غلیظ بلند شد.بعدش هم چک کردم فقط یه فن cpu و 2 تا رم سالم برام موند.

AMD>INTEL
14-09-20, 21:18
من خودم سیستمم روشن نمیشد انگار اتصالی داشت.یه لحظه استارت میخورد و قطع میکرد.هارد و و بقیه وسایل رو جدا کردم و دیدم تاثیر نداشت وصلشون کردم تا این جا مشکلی نبود.برق cpu رو که کشیدم سیستم روشن شد و از مادربرد و یه ic پایینش یه دود غلیظ بلند شد.بعدش هم چک کردم فقط یه فن cpu و 2 تا رم سالم برام موند.

اون اشتباه شما در عیب یابی بوده و اصلا ارتباطی به مسئله ندارد .احتمالا اشتباهی در فرایند عیب یابی داشتید .به احتمال زیاد پاورتون هم از این مدل های نابود بوده و این چیزی که میگید ارتباطی به بحث اینجا ندارد .
موارد قطعات با هم فرق میکنند .خیلی از این موارد به خاطر اشتباهات کاربر در عیب یابی هست . اگر عکس از قطعه خراب بگذارید بهتون میگم چه چیزی باعث مشکل شده است .

AMD>INTEL
14-09-20, 21:21
CPU I5
GPU 970 GTX
RAM DDR4 2400 CTUCIAL
MAIN Z170X
HARD 7200
SSD512

پاور باید دو تا هشت پین برای گرافیک و دو تا چهار پین برای سی پی یو داشته باشه
ترچیحا دیجی ک الاموجود داشته باشه

Green 700B-HP Plus
بسیار گزینه مناسبیه

lii
14-09-20, 21:31
Green 700B-HP Plus
بسیار گزینه مناسبیه

قیمتش خیلی بالاست
از خیر ماژولار بودن گذشتیم
نظرتون در مورد اینها چیه
Green GP530A-EUD
GP530A-HED
Green GP580A-EUD
Green GP580A-HED
کولر مستر مدل MWE white 550

AMD>INTEL
14-09-20, 21:36
قیمتش خیلی بالاست
از خیر ماژولار بودن گذشتیم
نظرتون در مورد اینها چیه
Green GP530A-EUD
GP530A-HED
Green GP580A-EUD
Green GP580A-HED
کولر مستر مدل MWE white 550

600HP EVO هم چک کنید . در نهایت Green GP580A-HED یا Green GP580A-EUD
یا 550W UK PLUS

amir.t.1261
14-09-20, 22:00
اون اشتباه شما در عیب یابی بوده و اصلا ارتباطی به مسئله ندارد .احتمالا اشتباهی در فرایند عیب یابی داشتید .به احتمال زیاد پاورتون هم از این مدل های نابود بوده و این چیزی که میگید ارتباطی به بحث اینجا ندارد .
موارد قطعات با هم فرق میکنند .خیلی از این موارد به خاطر اشتباهات کاربر در عیب یابی هست . اگر عکس از قطعه خراب بگذارید بهتون میگم چه چیزی باعث مشکل شده است .
والا تمام قطعاتش رو فروختم.اما تا این جا بگم قطعه ای که سوخت روی مادربرد یه ic هشت پین بود و هارد هم ic تغذیه بود و گرافیک هم تصویرش خط خط شد dvd هم شناخته میشد اما نه cd میچرخوند نه میاورد.بعدش پاور هم بشدت داغ کرده بود.فکر کنم جریان ac داده بود به سیستم.ic هایی هم که سوختن وسطشون سوراخ شده بود.

AMD>INTEL
14-09-20, 22:15
والا تمام قطعاتش رو فروختم.اما تا این جا بگم قطعه ای که سوخت روی مادربرد یه ic هشت پین بود و هارد هم ic تغذیه بود و گرافیک هم تصویرش خط خط شد dvd هم شناخته میشد اما نه cd میچرخوند نه میاورد.بعدش پاور هم بشدت داغ کرده بود.فکر کنم جریان ac داده بود به سیستم.ic هایی هم که سوختن وسطشون سوراخ شده بود.

جریان AC به هیچ عنوان نمیتونه از پاور خارج شود .چون در پاور در قسمت اول تبدیل به DC میشه .استفاده از قطعات غیر استاندارد همیشه مشکل ساز بوده وخواهد بود .

lii
17-09-20, 16:09
پاور گرین 580 جدید خریدم ولی وقتی برق هشت پین سی پی یو رو میزنم مادربورد روشن نمیشه!
وقتی هشت پین رو در میارم فن سی پی یو میچرخه

AMD>INTEL
17-09-20, 17:09
پاور گرین 580 جدید خریدم ولی وقتی برق هشت پین سی پی یو رو میزنم مادربورد روشن نمیشه!
وقتی هشت پین رو در میارم فن سی پی یو میچرخه

این نشون میده اتصالی در قسمت VRM دارید . باید برد را بفرستید برای تعمیر و قسمت VRM تعمیر بشه .

lii
17-09-20, 17:13
این نشون میده اتصالی در قسمت VRM دارید . باید برد را بفرستید برای تعمیر و قسمت VRM تعمیر بشه .

چرا این اتفاق افتاده و اینکه برد رو کجا بفرستم؟
و حدودا هزینه ش چقدره؟

AMD>INTEL
17-09-20, 17:51
چرا این اتفاق افتاده و اینکه برد رو کجا بفرستم؟
و حدودا هزینه ش چقدره؟

توی الکترونیک نمیشه گفت دقیقا چرا اینطوری شده ولی پاور قبلی شما اصلا معتبر نبود . ممونکس وجود خارجی نداره شرکتی اومد پاور چینی رو به این اسم سفارش داد و به ایران وارد کرد .
خرابی های قسمت VRM گرافیک و مادربرد عموما به خاطر پاور است .
باید دنبال تعمیرکار باشید با خود آواژنگ تماس بگیرید ببنید با هزینه تعمیر میکنند یا نه .
هزینه هم مشخص نمیشه

lii
17-09-20, 18:21
توی الکترونیک نمیشه گفت دقیقا چرا اینطوری شده ولی پاور قبلی شما اصلا معتبر نبود . ممونکس وجود خارجی نداره شرکتی اومد پاور چینی رو به این اسم سفارش داد و به ایران وارد کرد .
خرابی های قسمت VRM گرافیک و مادربرد عموما به خاطر پاور است .
باید دنبال تعمیرکار باشید با خود آواژنگ تماس بگیرید ببنید با هزینه تعمیر میکنند یا نه .
هزینه هم مشخص نمیشه

1- بورد رو با سی پی یو تحویل بدم یا نیازی نیست؟
2- عبارت VRM اینطور تلفظ میشه؟ وی رَم
3-و اینکه ایا احتمال میدین این بورد اصلا درست نشه؟
4- ارزانترین بورد جایگزین کدومه؟

AMD>INTEL
17-09-20, 20:23
1- بورد رو با سی پی یو تحویل بدم یا نیازی نیست؟
2- عبارت VRM اینطور تلفظ میشه؟ وی رَم
3-و اینکه ایا احتمال میدین این بورد اصلا درست نشه؟
4- ارزانترین بورد جایگزین کدومه؟

1-فقط مادربرد بدون پردازنده هم چک کنید
2- VRM =Voltage regulator module
3-بستگی به نوع خرابی داره ولی اگر بخواد درست بشه خود آواژنگ بهتر از جای دیگه است
3-ارزونترین برد های جایگزین میشه H110/B250 ببنید چی در بازار هست .

lii
17-09-20, 22:13
1-فقط مادربرد بدون پردازنده هم چک کنید
2- VRM =Voltage regulator module
3-بستگی به نوع خرابی داره ولی اگر بخواد درست بشه خود آواژنگ بهتر از جای دیگه است
3-ارزونترین برد های جایگزین میشه H110/B250 ببنید چی در بازار هست .

بله سعی میکنم ببرم اواژنگ ولی کمی هم عجله دارم
H110M PRO-VD-L این 1800 بود البته تا یک ساعت پیش!
با این میشه کار کرد؟ روی کیس با اندازه استاندارد نصب میشه؟ اینکه نوشته حافظه‌ی رم با استاندارد 2133 یعنی رم 2400 داونگرید میشه به 2133؟

AMD>INTEL
17-09-20, 23:12
بله سعی میکنم ببرم اواژنگ ولی کمی هم عجله دارم
H110M PRO-VD-L این 1800 بود البته تا یک ساعت پیش!
با این میشه کار کرد؟ روی کیس با اندازه استاندارد نصب میشه؟ اینکه نوشته حافظه‌ی رم با استاندارد 2133 یعنی رم 2400 داونگرید میشه به 2133؟

مادربرد خوبیه .نسبت به قیمتش
بله نصب میشه تو کیس شما
پردازندتون چیه ؟ کبی لیک باشه میزنه .

lii
18-09-20, 08:05
مادربرد خوبیه .نسبت به قیمتش
بله نصب میشه تو کیس شما
پردازندتون چیه ؟ کبی لیک باشه میزنه .

6600 skylake
امکان داره سی پی یو اسیب دیده باشه؟

AMD>INTEL
18-09-20, 10:15
6600 skylake
امکان داره سی پی یو اسیب دیده باشه؟

50 50 هست . باید موقع خرید مادربرد بگید همونجا براتون تست کنند .

lii
18-09-20, 18:47
50 50 هست . باید موقع خرید مادربرد بگید همونجا براتون تست کنند .

مشخصات سی پی یو اشتباه شذ
صحیح:
i7 6700
gtx 970
ddr4 2400 crucial 2*8gb
ssd
hdd
dvdrw
gp 580

پس این مین کارمو راه میندازه؟ >>> H110M PRO-VD-L

AMD>INTEL
18-09-20, 20:49
مشخصات سی پی یو اشتباه شذ
صحیح:
i7 6700
gtx 970
ddr4 2400 crucial 2*8gb
ssd
hdd
dvdrw
gp 580

پس این مین کارمو راه میندازه؟ >>> H110M PRO-VD-L

سلام
بله جوابگو هست . البته توجه داشته باشید برد پایه است ولی در حال یا باید برد کار کرده مثل z170 بگیرید یا یک برد h110 نو این مادربرد من باهاش کار کردم نسبت به قیمت عالیه

lii
18-09-20, 21:02
سلام
بله جوابگو هست . البته توجه داشته باشید برد پایه است ولی در حال یا باید برد کار کرده مثل z170 بگیرید یا یک برد h110 نو این مادربرد من باهاش کار کردم نسبت به قیمت عالیه

الان یک نفر همین مادربردی که قراره بخرم رو بصورت دست دوم داره میفروشه توی انجمن همسایه و نکته ای نظرم رو جلب کرد، نوشته : بایوس اپگرید شده و حالا میتونید از همه سی پی یو های کبی لیک استفاده کنید

سوال بنده: ایا میتونم بدون دردسر اپگرید از i7 6700 استفاده کنم چون سی پی یو اضافه ندارم

AMD>INTEL
19-09-20, 08:38
الان یک نفر همین مادربردی که قراره بخرم رو بصورت دست دوم داره میفروشه توی انجمن همسایه و نکته ای نظرم رو جلب کرد، نوشته : بایوس اپگرید شده و حالا میتونید از همه سی پی یو های کبی لیک استفاده کنید

سوال بنده: ایا میتونم بدون دردسر اپگرید از i7 6700 استفاده کنم چون سی پی یو اضافه ندارم

cpu شما کبی لیک نیست . اسکای لیک هست . بدون مشل با این برد کار میکنه . سری 6 هست نه 7

lii
02-12-20, 22:18
سلام این مشکل رو گارانتی مادربرد حل کرده بود
الان بعد از چند ماه دچار مشکل عجیبی شدیم اول ویندوز کند شد بعد عوض کردیم حالا روی فایل های exe میزنیم اجرا نمیشه و ارور میده هنگ میکنه و بلواسکرین میاد
ویندوز رو تغییر دادیم هارد هم عوض کردیم

AMD>INTEL
03-12-20, 17:07
سلام این مشکل رو گارانتی مادربرد حل کرده بود
الان بعد از چند ماه دچار مشکل عجیبی شدیم اول ویندوز کند شد بعد عوض کردیم حالا روی فایل های exe میزنیم اجرا نمیشه و ارور میده هنگ میکنه و بلواسکرین میاد
ویندوز رو تغییر دادیم هارد هم عوض کردیم

سلام
یک مقدارتوضیح بدید یادم نمونده .

lii
03-12-20, 18:56
مادربرد با پاور
memonex 600 خراب شد قسمت VRM
سپس مادربرد تعمیر شد توسط گارانتی و پاور تعویض شد
بعد از چند ماه سیستم کند میشه و ویندوز جدید نصب میکنیم (فعلا فقط 10 دو ورژن)
هرگاه روی فایل اجرایی میزنیم سیستم بلو اسکرین میده
کارهایی که برای مشکل جدید تا الان کردم
تغییر رم و اسلات رم
تغییر پاور
تغییر هارد
تغییر گرافیک

پیغام بلو اسکرین
MACHINE CHECK EXCEPTION

ارور در سیف مد

Fail Fast exception occured, exception handlers will not beinvoked and the processs will be terminated immediately

سیستم
i7 6700
gtx 970
ddr4 2400 crucial 2*8gb
ssd
hdd
dvdrw
gp 580
GA-Z170X-Gaming 7
با این سیستم خیلی بازی میشه

در حال نصب ویندوز 7 که روی windows is finalizing your settings فریز کرده

lii
04-12-20, 05:46
24079

این صفحه در ویندوز 7 پدیدار شد

lii
04-12-20, 08:20
مسلما ربطی به ویندوز نداره چهار بار ویندوز عوض کردم ویندوز 10 چندین ورژن بایوس هم اخرین ورژن بود باز من بایوس رو دوباره زدم بایوس رو پیش فرض کردم
هیچ ربطی به ویروس نداره چون کلا درایو اس اس دی رو حذف کردم و هارد رو هم در اوردم

تنها کاری که تا حالا نکردم تعویض سی پی یو و فن سی پی یوست که در بایوس نشون میده دما چهل و حدود پنجاه هست

تنظیمات بایوس رو هم دستکاری نکردم شاید بشه با غیر فعال کردن چیزی سیستم رو نرمال کرد؟

AMD>INTEL
04-12-20, 11:28
مادربرد با پاور
memonex 600 خراب شد قسمت VRM
سپس مادربرد تعمیر شد توسط گارانتی و پاور تعویض شد
بعد از چند ماه سیستم کند میشه و ویندوز جدید نصب میکنیم (فعلا فقط 10 دو ورژن)
هرگاه روی فایل اجرایی میزنیم سیستم بلو اسکرین میده
کارهایی که برای مشکل جدید تا الان کردم
تغییر رم و اسلات رم
تغییر پاور
تغییر هارد
تغییر گرافیک

پیغام بلو اسکرین
MACHINE CHECK EXCEPTION

ارور در سیف مد

Fail Fast exception occured, exception handlers will not beinvoked and the processs will be terminated immediately

سیستم
i7 6700
gtx 970
ddr4 2400 crucial 2*8gb
ssd
hdd
dvdrw
gp 580
GA-Z170X-Gaming 7
با این سیستم خیلی بازی میشه

در حال نصب ویندوز 7 که روی windows is finalizing your settings فریز کرده

سلام
ویندوز 10 نصب کنید و تست بگیرید . درایورهای هم به روز شده نصب کنید . به هیچ عنوان از درایور پک یا نرم افزارهای نصب خودکار درایور استفاده نکنید .
این کار رو انجام دادید . تست پایداری با AIDA 64 بگیرید . ممکنه پردازنده هم زمان خرابی مادربرد مشکل خورده باشد .

lii
04-12-20, 12:32
سلام
ویندوز 10 نصب کنید و تست بگیرید . درایورهای هم به روز شده نصب کنید . به هیچ عنوان از درایور پک یا نرم افزارهای نصب خودکار درایور استفاده نکنید .
این کار رو انجام دادید . تست پایداری با AIDA 64 بگیرید . ممکنه پردازنده هم زمان خرابی مادربرد مشکل خورده باشد .

ویندوز 10 نصب کردم ، اصلا درایور نصب نمیشه. وقتی میخوام چیزی نصب کنم یا اجرا نمیشه یا بلو اسکرین و هنگ و فریز میکنه در موارد خیلی کم هم نصب و اجرا میشه
امکان تست سی پی یو هم دارم ولی ایا اون یکی مادربردم رو خراب نمیکنه؟
کلا یک سیستم 1151 دیگه هم دارم و امکان هر تستی وجود داره

AMD>INTEL
04-12-20, 13:21
ویندوز 10 نصب کردم ، اصلا درایور نصب نمیشه. وقتی میخوام چیزی نصب کنم یا اجرا نمیشه یا بلو اسکرین و هنگ و فریز میکنه در موارد خیلی کم هم نصب و اجرا میشه

پردازنده را ببرید روی سیستم دیگه . پردازنده مادربرد رو خراب نمیکنه .اگر تو اون سیستم مشکل برقرار بود پردازنده است . اگر نه نشون میده مادربرد هنوز مشکل داره ولی این رفتار مشکوک برای پردازنده میتونه باشه .

- - - Updated - - -

پردازنده را ببرید روی سیستم دیگه . پردازنده مادربرد رو خراب نمیکنه .اگر تو اون سیستم مشکل برقرار بود پردازنده است . اگر نه نشون میده مادربرد هنوز مشکل داره ولی این رفتار مشکوک برای پردازنده میتونه باشه .

lii
04-12-20, 15:23

- .

سی پی یو رو بردم رو یه سیستم دیگه و همون رفتار هنگ و فریز رو داره، فکر میکنم حتی گرافیک سی پی یو هم کار نمیکنه

مادربرد وقتی درست شده بود سیستم کاملا سرحال بود حتی یکی دو ماهم باهاش بازی کردند

چرا سی پی یو خراب شده؟
حالا باید چیکار کنیم؟
اگر سی پی یو جدید بخریم باز ممکنه خراب شه؟

AMD>INTEL
04-12-20, 17:15
سی پی یو رو بردم رو یه سیستم دیگه و همون رفتار هنگ و فریز رو داره، فکر میکنم حتی گرافیک سی پی یو هم کار نمیکنه

مادربرد وقتی درست شده بود سیستم کاملا سرحال بود حتی یکی دو ماهم باهاش بازی کردند

چرا سی پی یو خراب شده؟
حالا باید چیکار کنیم؟
اگر سی پی یو جدید بخریم باز ممکنه خراب شه؟

باید مادربرد با یک پردازنده پایین تر یک مدتی تست بشه .به نظرم این مادربرد را برای فروش بگذارید بهتر باشه و نمیشه گفت پردازنده جدید سالم میمونه .باید توسط تعمیرکار دقیقا تست بشه .

lii
04-12-20, 17:33
باید مادربرد با یک پردازنده پایین تر یک مدتی تست بشه .به نظرم این مادربرد را برای فروش بگذارید بهتر باشه و نمیشه گفت پردازنده جدید سالم میمونه .باید توسط تعمیرکار دقیقا تست بشه .

امکان داره باز هم پاور جدید مشکل ایجاد کرده باشه؟

AMD>INTEL
04-12-20, 17:47
امکان داره باز هم پاور جدید مشکل ایجاد کرده باشه؟

بعیده از پاور جدید باشه . با این حال یک راه به عنوان آخرین روش برای این پردازنده میدم . از داخل بایوس یک پله تا ماکسیمم 3 پله ولتاژ رو بالا ببرید و تست کنید . ببنید تغییری میکنه یا نه ؟

lii
04-12-20, 18:59
بعیده از پاور جدید باشه . با این حال یک راه به عنوان آخرین روش برای این پردازنده میدم . از داخل بایوس یک پله تا ماکسیمم 3 پله ولتاژ رو بالا ببرید و تست کنید . ببنید تغییری میکنه یا نه ؟

24084

یعنی اینهارو روی چند بذارم؟ یا قسمت های دیگه رو عکس بگیرم؟

AMD>INTEL
04-12-20, 20:19
24084

یعنی اینهارو روی چند بذارم؟ یا قسمت های دیگه رو عکس بگیرم؟

الان اگر 1.2 هست .یک پله بالا ببرید . همچنین گزینه مربوط به EIST هم غیر فعال کنید .فقط VCORE را باید افزایش بدید . این فقط جنبه تست داره ممکنه هم جواب نده ولی با این حال ارزش تست روی پردازنده خراب دارد .

lii
04-12-20, 21:18
الان اگر 1.2 هست .یک پله بالا ببرید . همچنین گزینه مربوط به EIST هم غیر فعال کنید .فقط VCORE را باید افزایش بدید . این فقط جنبه تست داره ممکنه هم جواب نده ولی با این حال ارزش تست روی پردازنده خراب دارد .

1.30 بردم فرقی نکرد
پردازنده درست شدنی هست؟ جای معتبری رو میشه معرفی کنید؟

در ضمن یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده، توی بایوس من فایل بایوس رو نصب کردم فریز نکرد، و چندین بار ویندوز 10 هم خیلی سریع و بدون هنگ نصب شد. چطور ویندوز به اون سنگینی نصب میشه ولی درایورها و برنامه های ساده فریز میشن!

AMD>INTEL
04-12-20, 22:19
1.30 بردم فرقی نکرد

در ضمن یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده، توی بایوس من فایل بایوس رو نصب کردم فریز نکرد، و چندین بار ویندوز 10 هم خیلی سریع و بدون هنگ نصب شد. چطور ویندوز به اون سنگینی نصب میشه ولی درایورها و برنامه های ساده فریز میشن!

پردازنده غیر قابل تعمیره . خرابی رندومه و کاری نمیشه کرد .

- - - Updated - - -

1.30 بردم فرقی نکرد

پردازنده غیر قابل تعمیره . خرابی رندومه و کاری نمیشه کرد .

lii
05-12-20, 09:44
در بایوس روی تک هسته گذاشتم نرمال شد وضعیت، ولی روی دو به بالا میذارم همون رفتار رو داره

AMD>INTEL
05-12-20, 09:56
در بایوس روی تک هسته گذاشتم نرمال شد وضعیت، ولی روی دو به بالا میذارم همون رفتار رو داره

تک هسته ای هم فایده ای ندارد اون هم ممکنه بعد از مدتی مشکل بخوره . پس این پردازنده را باید کنار بگذارید .

lii
05-12-20, 10:23
پس رای شما به تعویض هردوی مادربرد و سی پی یوست؟ اینطور خیلی گرون میشه،
اگر ببرم اواژنگ میتونند کمک کنند؟ و اگر تایید کنند که مادربرد سلامته ایا میشه به حرفشون اعتماد کرد و سی پی یو جدید روش گذاشت؟
ارزونترین سی پی یویی که برای گرافیک 970 و برای بازی های انلاین مناسب باشه چیه؟

AMD>INTEL
05-12-20, 12:59
اگر ببرم اواژنگ میتونند کمک کنند؟ و اگر تایید کنند که مادربرد سلامته ایا میشه به حرفشون اعتماد کرد و سی پی یو جدید روش گذاشت؟

نه فقط پردازنده .
مادربرد هم با یک پردازنده پایین تر بگذارید زیر تست . اگر دو هفته جواب داد . پردازنده قویتر تهیه کنید . میتونید برای تست ببرید اونجا
برای چه مادربردی ؟

- - - Updated - - -

نه فقط پردازنده .
مادربرد هم با یک پردازنده پایین تر بگذارید زیر تست . اگر دو هفته جواب داد . پردازنده قویتر تهیه کنید . میتونید برای تست ببرید اونجا
برای چه مادربردی ؟

lii
05-12-20, 13:31
نه فقط پردازنده .
برای چه مادربردی ؟

- - - Updated - - -

نه فقط پردازنده .
برای چه مادربردی ؟

برای
GA-Z170X-Gaming 7 که عرض کردم مشکل vram داشت و گارانتی حل کرده بود و بعد از سه ماه سی پی یو دچار مشکل شد

lii
05-12-20, 13:53
نه فقط پردازنده .
برای چه مادربردی ؟

- - - Updated - - -

نه فقط پردازنده .
برای چه مادربردی ؟

برای
GA-Z170X-Gaming 7 که عرض کردم مشکل vram داشت و گارانتی حل کرده بود و بعد از سه ماه سی پی یو دچار مشکل شد

AMD>INTEL
05-12-20, 15:48
برای

قویتر پردازنده روی این برد توصیه نمیکنم . به نظرم بهترین راه حل فروش این مادربرد است .