سلام
من دیروز اتفاقی کمی چای داخل لپتاپم ریختم و سریغ خاموشش کردم و سعی کردم بازش کنم ولی نتونستم و برعکسش کردم و گذاشتم یه روز برعکس موند ولی امروز وقتی روشنش کردم اول گرابم خیلی کند بالا اومد و خود به خود توی command رفت و من ریستارت کردم و درست شد ولی از همون اول که روشن کردم صدایی شبیه سوت میاد و همراهش کمی صدای خرخر(که بطور عادی فقط موقع روشن شدن مانیتور میاد) و احساس میکنم یکم لپتاپم دیر respond میکنه
مشکلش چیه ؟
آیا بدبخت شدم ؟
یا بدم گارانتی درست کنه؟
یا خودش مثل مشکل کیبوردم با گذشت زمان حل میشه ؟
یا بدم تعمیرش کنن؟
ممنون میشم اگه سریع یه دادم برسید...
AMD>INTEL
02-09-20, 09:52
سلام
من دیروز اتفاقی کمی چای داخل لپتاپم ریختم و سریغ خاموشش کردم و سعی کردم بازش کنم ولی نتونستم و برعکسش کردم و گذاشتم یه روز برعکس موند ولی امروز وقتی روشنش کردم اول گرابم خیلی کند بالا اومد و خود به خود توی command رفت و من ریستارت کردم و درست شد ولی از همون اول که روشن کردم صدایی شبیه سوت میاد و همراهش کمی صدای خرخر(که بطور عادی فقط موقع روشن شدن مانیتور میاد) و احساس میکنم یکم لپتاپم دیر respond میکنه
مشکلش چیه ؟
آیا بدبخت شدم ؟
یا بدم گارانتی درست کنه؟
یا خودش مثل مشکل کیبوردم با گذشت زمان حل میشه ؟
یا بدم تعمیرش کنن؟
ممنون میشم اگه سریع یه دادم برسید...
سلام
رطوبت وقتی وارد دستگاه میشه نباید روشن کرد . باید دستگاه باز بشه و کاملا تمیز بشه با الکل ایزوپروپیل و بعد از خشک شدن بسته شود .این رطوبت ممکنه صدمه بزنه پس باید بره گارانتی و بررسی شود .
Ali-Hasani
02-09-20, 10:04
بله این رو میدونم به خاطر همین هم 24 ساعت خاموش نگه داشتم تا خشک بشه و همه چی الان عادیه ولی فقط این صدای سوت و خرخر مداوم منو اذیت میکنه میخواستم دلیل اون رو بدونم و شاید هم 2 درصد کند شده لپتاپم که احتمالا به اون صدای سوت بی ربط نیست
و اینکه هاردم رو با Hard Disk Sentinel بررسی کردم و میگه هیچ مشکلی از هارد نیست
بابت پاسختون هم ممنونم
AMD>INTEL
02-09-20, 11:43
بله این رو میدونم به خاطر همین هم 24 ساعت خاموش نگه داشتم تا خشک بشه و همه چی الان عادیه ولی فقط این صدای سوت و خرخر مداوم منو اذیت میکنه میخواستم دلیل اون رو بدونم و شاید هم 2 درصد کند شده لپتاپم که احتمالا به اون صدای سوت بی ربط نیست
و اینکه هاردم رو با Hard Disk Sentinel بررسی کردم و میگه هیچ مشکلی از هارد نیست
بابت پاسختون هم ممنونم
خشک کردن صرف در مایعات کفایت نمیکنه . مایعات مثل چای رسوب ایجاد میکنند و ممکن روی صحت عملکرد قطعات تاثیر داشته باشند .