یه سیستم هست که خود به خود ریستارت میشه بدون هیچ اروری
کارهایی که من انجام دادم
اضاف کردن یک گیگ رم(الان دو گیگه)
گذاشتن سیستم توی لود با برنامه aida64
کپچر کردن وضعیت سیستم (دما و کلاک)با برنامه hwinfo
فکر کردم از پاور هست ولی توی لود سیستم کرش نکرد و دما هم نهایت ۷۵ درجه شد
رم تاثیری نداشت
دوستان نظرشون چیه؟
amir.t.1261
01-09-20, 12:46
سلام
کارهایی که من انجام دادم
رم تاثیری نداشت
دوستان نظرشون چیه؟
سلام.چه قطعه ای دماش به 75 میرسه؟بقیه قطعات دماشون چنده؟مشخصات کامل سیستم و پاور چیه؟پاور چقد کار کرده؟اگه دما مشکل نداشته باشه از طریق نرف افزار hwmonitor ولتاژ های پاور روی چک کنید.اگر هم مولتی متر دیجیتال دارید با مولتی متر بهتره.دما هم با همون نرم افزار hwmonitor تست کنید.احتمالا پاور خرابه یا برا سیستم ضعیفه.
AMD>INTEL
01-09-20, 12:47
سلام
کارهایی که من انجام دادم
رم تاثیری نداشت
دوستان نظرشون چیه؟
سلام
تو این وضعیت به سیستم فشار نیارید . اول با یک پاور مطمئن تست کنید .ریستارت بدون BSOD یعنی پاور مشکل داره
vardipoor.m
01-09-20, 13:53
سلام
تو این وضعیت به سیستم فشار نیارید . اول با یک پاور مطمئن تست کنید .ریستارت بدون BSOD یعنی پاور مشکل داره
اگه پاور بود توی لود خودشو نشون نمیداد؟
AMD>INTEL
01-09-20, 14:07
اگه پاور بود توی لود خودشو نشون نمیداد؟
خیر رندومه . ریستارت رندوم یعنی پاور
خرابی رم ریستارت متفاوته و bsod میگیرید
vardipoor.m
01-09-20, 14:14
خیر رندومه . ریستارت رندوم یعنی پاور
خرابی رم ریستارت متفاوته و bsod میگیرید
ممکنه مین بورد هم باشه؟ چون همین دو ماه پیش یه کیس بود که ریستارت داشت ولی اون خیلی شدید تر بود و موقع لاگ این کرش میکرد بدون صفحه ابی و اون یادمه که خرابی بورد داشت و با تعویض حل شد.
amir.t.1261
01-09-20, 14:28
ممکنه مین بورد هم باشه؟ چون همین دو ماه پیش یه کیس بود که ریستارت داشت ولی اون خیلی شدید تر بود و موقع لاگ این کرش میکرد بدون صفحه ابی و اون یادمه که خرابی بورد داشت و با تعویض حل شد.
از نظر من یا مین برده یا پاور.اول یه پاور سالم گیربیارید تست کنید اگه دیدید نشد احتمال زیاد مین برد مشکل پیدا کرده.در ضمن ممکنه پاورتون از دو ماه پیش خراب بوده بوده باشه به همون موقع به مین برد آسیب زده بوده و دوباره هم اینطوری شده.
vardipoor.m
01-09-20, 15:08
از نظر من یا مین برده یا پاور.اول یه پاور سالم گیربیارید تست کنید اگه دیدید نشد احتمال زیاد مین برد مشکل پیدا کرده.در ضمن ممکنه پاورتون از دو ماه پیش خراب بوده بوده باشه به همون موقع به مین برد آسیب زده بوده و دوباره هم اینطوری شده.
البته این آزمون خطا نیست . این تجربه هست که ریستارت رندوم در موارد زیاد از پاور است .
amir.t.1261
01-09-20, 16:47
اره چاره ای جز ازمون خطا نیست ظاهرا
حالا تست میکنم گزارش میدم
بهتره ببرید بیرون که خودشون تست کنن همه ی قطعات رو.فقط یه جای خوب بدید که از سر باز نکنن.