PDA

مشاهده نسخه کامل : این ic چه مشکلی داره؟

vardipoor.m
26-08-20, 23:50
سلام
من یه اسپیکر گرین gs330bt گرفتم به قیمت ۱.۱۵۰
چون ارزون خریدم شک کردم بازش کردم دیدم رو بردش یه جای سوختگی روی یکی از ic هاش هست
حالا هیچ مشکلی از لحاظ کارکرد من ندارمو گارانتی هم نمیتونم بفرستم، یعنی نمیتونم به گارانتی بگم بازش کردم اینطوری بود. دوستان میتونن بگن این ic و اون قسمت سوخته شده مسئول چه قسمتی میشه؟ و ممکنه قسمتی خراب یا ضعیف شده باشه(من حس میکنم یکم ماهواره ای هاش ضعیف هستن نسبت به ووفر) و اگه قراره خراب بشه کدوم قسمت باید خراب شده باشه؟
ممنون عکسها پیوست شده
و عکس ها دو نمونه هستن یکی تمیزش کردم یکی همونطور که بازشده.
23823
23824
23825
23826
23827
23828
23829

AMD>INTEL
26-08-20, 23:59
سلام

خیر این ایسی نسوخته است و اون که روی ایسی میبینید ترکیدگی یا سوختن قطعه نیست /.
CSC2313F یک Digital stereo sound with loudness control processor هست و اگر مشکلی داشت عملا اسپیکر کار نمیکرد .واقعا به نظر من کار اشتباهی کردید که اسپیکر را باز کردید .

- - - Updated - - -

سلام
من یه اسپیکر گرین gs330bt گرفتم به قیمت ۱.۱۵۰
چون ارزون خریدم شک کردم بازش کردم دیدم رو بردش یه جای سوختگی روی یکی از ic هاش هست
حالا هیچ مشکلی از لحاظ کارکرد من ندارمو گارانتی هم نمیتونم بفرستم، یعنی نمیتونم به گارانتی بگم بازش کردم اینطوری بود. دوستان میتونن بگن این ic و اون قسمت سوخته شده مسئول چه قسمتی میشه؟ و ممکنه قسمتی خراب یا ضعیف شده باشه(من حس میکنم یکم ماهواره ای هاش ضعیف هستن نسبت به ووفر) و اگه قراره خراب بشه کدوم قسمت باید خراب شده باشه؟
ممنون عکسها پیوست شده
و عکس ها دو نمونه هستن یکی تمیزش کردم یکی همونطور که بازشده.
23823
23824
23825
23826
23827
23828

سلام

شرکت گرین کنترل کیفیت دقیق و استانداردی داره و اگر قطعه مشکلی داشت از کنترل کیفیت خارج نمیشد .
CSC2313F یک Digital stereo sound with loudness control processor هست و اگر مشکلی داشت عملا اسپیکر کار نمیکرد .واقعا به نظر من کار اشتباهی کردید که اسپیکر را باز کردید .

vardipoor.m
27-08-20, 00:09
سلام

- - - Updated - - -

سلام

شرکت گرین کنترل کیفیت دقیق و استانداردی داره و اگر قطعه مشکلی داشت از کنترل کیفیت خارج نمیشد .

یعنی منظورتون اینه که بچه های گرین اینو دیدن بعد برچسب کنترل کیفی رو زدن روش شاید شما تمام عکس ها رو ندیدید. عکسهای دیگه ای هم پیوست کردم. یه گرد سفید هم از توش زده بیرون
در ضمن فقط در حد نگاه کردن بازش کردم

vardipoor.m
27-08-20, 00:28
23830
23831
اگه اشتباه نکنم قسمت تغذیه باشه که گرد از توش زده بیرون

AMD>INTEL
27-08-20, 08:25
یعنی منظورتون اینه که بچه های گرین اینو دیدن بعد برچسب کنترل کیفی رو زدن روش شاید شما تمام عکس ها رو ندیدید. عکسهای دیگه ای هم پیوست کردم. یه گرد سفید هم از توش زده بیرون
در ضمن فقط در حد نگاه کردن بازش کردم

ایسی مشکلی نداره . عرض کردم اگر اون ایسی مشکل داشت اسپیکر صدا نداشت .تمام عکسها رو دیدم .

vardipoor.m
27-08-20, 11:33
پس میشه یه توضیح بدین اون گرد سفید چی بود و چرا اینطور شده؟
ببخشید دوست عزیز زیاد سوال میکنم.

AMD>INTEL
27-08-20, 18:02
پس میشه یه توضیح بدین اون گرد سفید چی بود و چرا اینطور شده؟
ببخشید دوست عزیز زیاد سوال میکنم.

قطعات SMT و برد دستگاه قبل از اینکه وارد دستگاه مخصوص برای لحیم کاری شوند برای نتیجه بهتر از خمیر فلکس استفاده میشود . این خمیر گاها روی قطعات میمونه و جای نگرانی نیست اتفاقا کیفیت لحیم کاری اسپیکر کیفیت بالایی دارد و اصلا قابل مقایسه با نمونه های چینی و یکسری از سازندگان ایرانی که قصد ندارم اسمشون رو ببرم نیست . گرین از تجهیزات پیشرفته در خط تولید خودش استفاده میکند .

vardipoor.m
28-08-20, 00:32
شما کاملا درست میفرمایید. من هم کیفیت قطعات گرین رو لمس کردم.
اما شاید توی عکس پیدا نباشه، این ای سی سوراخ هست اما نه اینکه داخلش پیدا باشه ها. فقط روش جای سوختگی داره.

AMD>INTEL
28-08-20, 08:22
اما شاید توی عکس پیدا نباشه، این ای سی سوراخ هست اما نه اینکه داخلش پیدا باشه ها. فقط روش جای سوختگی داره.

من عکس ها رو دیدم . اون سوراخ نیست نشان دهنده پین اول است .

AMD>INTEL
28-08-20, 09:20

نشان دهنده پایه یک
23841

vardipoor.m
31-08-20, 02:15
درود بر شرفت
فقط خطای دید بود
ممنون دوست عزیز