ورود

مشاهده نسخه کامل : حداکثر کارت گرافیک

a27f87
26-08-20, 20:42
سلام میخوام بدونم بالاترین و قویترین کارت گرافیکی که میتونم با core i5_6400 مچ کنم چیه که cpu از تمام قدرتش بتونه استفاده کنه؟
مادربرد b250-hd3p-giga
16 گیگ رم
power 600w

AMD>INTEL
26-08-20, 20:46
سلام میخوام بدونم بالاترین و قویترین کارت گرافیکی که میتونم با core i5_6400 مچ کنم چیه که cpu از تمام قدرتش بتونه استفاده کنه؟
مادربرد b250-hd3p-giga
16 گیگ رم
power 600w

سلام پاورتون هم باید در نظر بگیرید
به نظرم کارت گرافیک های GTX 1650 یا RX 5500 گزینه مناسبی برای شما هستند . بالاتر با پردازنده و پاور شما دچار مشکل میشوید .

a27f87
27-08-20, 12:51
ممنون از شما
اما اگه فرض کنیم پاورم بالاتر باشه و مشکلی نداشته باشه، cpu توان استفاده از کارت های قویتر از دو موردی که گفتین رو داره؟ مثل rx570 rx580

SajjadKhati
27-08-20, 15:00
ممنون از شما
اما اگه فرض کنیم پاورم بالاتر باشه و مشکلی نداشته باشه، cpu توان استفاده از کارت های قویتر از دو موردی که گفتین رو داره؟ مثل rx570 rx580

سلام
ببینید ، این فرضیه اشتباست که قدرت کارت گرافیک ، وابسته به قدرت پردازنده هست (به این معنایی که رایج هست) .

در کل ، بصورت ساده بخوام بگم اینه که هر برنامه یا بازی ، هر مقدار منبع سخت افزاری (از جمله پردازنده یا رم یا کارت گرافیک و ...) را طلب کنه اما مقدار منابع سخت افزاری اون کاربر ، مقداری کمتر از حدی که اون برنامه یا بازی میخواد را داشته باشه ، کارایی اون برنامه یا بازی ، به همون نسبت ، کمتر میشه .

مثلا یه بازی ، بصورت میانگین ، از 2 هسته استفاده کنه و 4 گیگ رم (با سیستم عامل) بخواد ، یه کاربری ،کمتر از این منابع سخت افزاری را داشته باشه ، به همون نسبت ، عملکردش در اون بازی ، کمتر میشه .

اغلب بازی های روز (بیش از 95 درصد بازی های روز) ، بصورت میانگین از 4 هسته استفاده میکنن (حتی گاها کمتر) . پردازنده ی شما هم 4 هسته ای هست . هر چند فرکانس بالایی نداره . اما کارایی اش خوبه .
شما میتونین یه کارت گرافیک 2080Ti هم روی سیستم تون ببندید (البته گفتید پاور را در نظر نگیرید و فقط پردازنده را مقایسه کنید را گفتم) .

AMD>INTEL
27-08-20, 18:06
ممنون از شما

سلام

در سخت افزار چیزی به نام گلوگاه وجود دارد و توضیحش این هست وقتی پردازنده ضعیفتر از کارت گرافیک باشه در بازی ها با افت لحظه ای شدید فریم برخورد میکنید و این مورد را به وضوح در تست های مختلف روی قطعات متعدد دیدم و پردازنده فعلی شما با کارت های میان رده به بالا ایجاد گلوگاه میکنه خوشبختانه با RX 580 مشکلی ندارید ولی پیشنهادم خرید RX 5500 هست که کارت به روزتر و از لیتوگرافی 7 نانو استفاده میکند .اگر پیدا نکردید همون RX 580 ترجیحا نو یا گارانتی دار تهیه کنید .

عکس زیر هم برای اینکه کاملا متوجه شوید
23833

SajjadKhati
27-08-20, 19:35
سلام

در سخت افزار چیزی به نام گلوگاه وجود دارد و توضیحش این هست وقتی پردازنده ضعیفتر از کارت گرافیک باشه در بازی ها با افت لحظه ای شدید فریم برخورد میکنید و این مورد را به وضوح در تست های مختلف روی قطعات متعدد دیدم و پردازنده فعلی شما با کارت های میان رده به بالا ایجاد گلوگاه میکنه خوشبختانه با RX 580 مشکلی ندارید ولی پیشنهادم خرید RX 5500 هست که کارت به روزتر و از لیتوگرافی 7 نانو استفاده میکند .اگر پیدا نکردید همون RX 580 ترجیحا نو یا گارانتی دار تهیه کنید .

عکس زیر هم برای اینکه کاملا متوجه شوید
23833

معنای اینکه میگید پردازنده ، ضعیف تر از کارت گرافیک باشه ، چیه؟ جز اینه که منابعی که اون پروسه و اون نخ لازم داره را باید در همون لحظه ، اون مقدار از منبع سخت افزاریِ مورد نیاز را داشته باشه؟

گلوگاه ، همون چیزی بود که بصورت ساده در پست قبلی توضیح دادم .
اینکه میگید پردازنده ی فعلی ایشون (6400)، با کارت های گرافیکی میانرده به بالا ، گلوگاه میشه ، بر چه اساسی این حرف را میزنید؟
جز بر اساس نیاز اون پروسه های مربوط به بازی هست؟
ضمن اینکه همونطور که میدونید ، گلوگاه (چیزی که مد نظرتونه) در بازی ، نسبی هست . یعنی همین الان پردازنده ی 10900K هم نسبت به پردازنده هایی که در آینده میان ، برای بازی ها ، به همون نسبتی که کارایی اش کمتره (که زیاد نیست) ، گلوگاه داره .

گلوگاه هم فقط مختص cpu نیست . هر پروسه ای که هر منبع سخت افزاری لازم داشته باشه اما اون منبع سخت افزاری ، به اون نسبتی که اون لازم داره ، فضای کافی نداشته باشه یا در اثر بار کاری ، زمان پاسخگویی کافی در اون لحظه را نداشته باشه ، بهش گلوگاه میگن . حالا اون منبع سخت افزاری چه بخواد حافظه ی رم باشه یا حافظه های کش و حافظه ی گرافیکی باشه و یا اینکه cpu و gpu باشن .

برای قضیه ی تست ، به تفاوت عملکرد پردازنده های 2 هسته ی فیزیکی با 4 هسته ی منطقی (مثل i3 4150) با قویترین پردازنده ی جهان در بازی ها (که فعلا 10900K هست) که با کارت RTX 2080Ti تست شده ، سر بزنید و تفاوت ها را ببینید (تفاوت شون به 1.7 برابر هم نمیرسن) . تست و اختلاف پردازنده ی i9 10900K نسبت به Ryzen 3 1200 (که در حد i5 6400 هست) در بازی های روز را با کارت 2080Ti میتونین در سایت techpowerup ببینین که 42 درصد تفاوت دارن .

AMD>INTEL
27-08-20, 19:54
معنای اینکه میگید پردازنده ، ضعیف تر از کارت گرافیک باشه ، چیه؟ جز اینه که منابعی که اون پروسه و اون نخ لازم داره را باید در همون لحظه ، اون مقدار از منبع سخت افزاریِ مورد نیاز را داشته باشه؟

گلوگاه ، همون چیزی بود که بصورت ساده در پست قبلی توضیح دادم .
اینکه میگید پردازنده ی فعلی ایشون (6400)، با کارت های گرافیکی میانرده به بالا ، گلوگاه میشه ، بر چه اساسی این حرف را میزنید؟
جز بر اساس نیاز اون پروسه های مربوط به بازی هست؟
ضمن اینکه همونطور که میدونید ، گلوگاه (چیزی که مد نظرتونه) در بازی ، نسبی هست . یعنی همین الان پردازنده ی 10900K هم نسبت به پردازنده هایی که در آینده میان ، برای بازی ها ، به همون نسبتی که کارایی اش کمتره (که زیاد نیست) ، گلوگاه داره .

گلوگاه هم فقط مختص cpu نیست . هر پروسه ای که هر منبع سخت افزاری لازم داشته باشه اما اون منبع سخت افزاری ، به اون نسبتی که اون لازم داره ، فضای کافی نداشته باشه یا در اثر بار کاری ، زمان پاسخگویی کافی در اون لحظه را نداشته باشه ، بهش گلوگاه میگن . حالا اون منبع سخت افزاری چه بخواد حافظه ی رم باشه یا حافظه های کش و حافظه ی گرافیکی باشه و یا اینکه cpu و gpu باشن .

برای قضیه ی تست ، به تفاوت عملکرد پردازنده های 2 هسته ی فیزیکی با 4 هسته ی منطقی (مثل i3 4150) با قویترین پردازنده ی جهان در بازی ها (که فعلا 10900K هست) که با کارت RTX 2080Ti تست شده ، سر بزنید و تفاوت ها را ببینید (تفاوت شون به 1.7 برابر هم نمیرسن) . تست و اختلاف پردازنده ی i9 10900K نسبت به Ryzen 3 1200 (که در حد i5 6400 هست) در بازی های روز را با کارت 2080Ti میتونین در سایت techpowerup ببینین که 42 درصد تفاوت دارن .

خوشبختانه در مورد این مطلب منابع زیادی هستند و من به شخصه در تست ها مشاهده کردم پردازنده ضعیفتر برای یک گرافیک میان رده خیر ولی برای گرافیک ها رنج high end مشکل ایجاد میکند .
من تعجب میکنم که یک پردازنده دو هسته ای را با یک پردازنده ای مثل 10900 مقایسه میکنید .واقعا کسی نمیاد به طور مثال ryzen 3 1200 را با rtx 2080 ti استفاده کنه .
حرف شما کاملا با تمام اصول سخت افزار و رفرنس ها در تضاد کامل هستند .
ترکیب قطعات باید هوشمندانه و دارای توازن خاصی باشند .
دیگه سادهترین روش فهمیدن یک پردازنده با یک گرافیک گلوگاه نمیشه سایت محاسبه باتل نک هست .
در بازی ها روز یک پردازنده 2 هسته ای یا 4 رشته ای با با پردازنده 8 هسته ای متفاوت است .مخصوصا این پردازنده اولی قدیمی تر باشه از ریز معماری قدیمی تر استفاده کند.
پیشنهاد میکنم روی رفرنس های معتبر مطالعه بیشتری کنید .
برای درک صحیح از موضوع شاتی از افتربرنر زمان گلوگاه شدن را قرار میدهم .
23836

Only the registered members can see the link

SajjadKhati
27-08-20, 23:54
خوشبختانه در مورد این مطلب منابع زیادی هستند و من به شخصه در تست ها مشاهده کردم پردازنده ضعیفتر برای یک گرافیک میان رده خیر ولی برای گرافیک ها رنج high end مشکل ایجاد میکند .

پردازنده ی ضعیف تر ، نسبت به چی دارین میگین؟
شما دارین میگین پردازنده ، نسبت به کارت گرافیک ، ضعیف هست .
به من بگین از کجا متوجه میشین که چه گرافیکی نسبت به چه پردازنده ای قوی ، یا ضعیف هست؟
مثلا توضیح بدین که چجوری متوجه میشین گرافیک 2080ti ، با پردازنده ی 10900K ، گلوگاه نمیشه اما با پردازنده ی 7700K یا ضعیف تر ، گلوگاه ایجاد میکنه؟
منابعی که این مطالب را بصورت علمی ارائه دادن که ازشون الهام گرفتید هم بگید؟

منظورتون از مشکل ، چیه؟
اگه دو سیستمی را خودتون تست کردید ، لازمه که اطلاعات لازم را ارائه کنید . تست هم باید اصولی باشه . یعنی حداقل بیش از 5 بازی روز را تست کنید و اطلاعات کامل دو سیستم سخت افزاری و همچنین اطلاعات نرم افزاری و همچنین نتیجه ی تست در دو سیستم را عکس بگیرید و اینجا بذارید .

من تعجب میکنم که یک پردازنده دو هسته ای را با یک پردازنده ای مثل 10900 مقایسه میکنید .واقعا کسی نمیاد به طور مثال ryzen 3 1200 را با rtx 2080 ti استفاده کنه .

تست من نبوده . تست techpowerup با پردازنده های مختلف (از جمله ryzen 3 1200) با کارت 2080ti هست :

در اینترنت ، حتی تست پردازنده های 2 هسته ای با کارت 2080ti هم در اینترنت هست که قبلا بهتون لینک داده بودم .

حرف شما کاملا با تمام اصول سخت افزار و رفرنس ها در تضاد کامل هستند .

کجای حرفم در تضاد هست؟

ترکیب قطعات باید هوشمندانه و دارای توازن خاصی باشند .
دیگه سادهترین روش فهمیدن یک پردازنده با یک گرافیک گلوگاه نمیشه سایت محاسبه باتل نک هست .

در پست قبلی اشاره کردم که گلوگاه ، یه چیزِ نسبی هست .
شما هر پردازنده ای را هم بگیرید ، نسبت به پردازنده ی قویتر (نه صرفا با تعداد هسته ی بیشتر . بلکه خاصا با فرکانس بالاتر) ، به یه نسبت خاصی گلوگاه میشه .
بله این سایت ها هستند (مثل gpucheck.com و ...) . این سایت ها ، اون پردازنده ای که شما میدین را احتمالا دارن با قویترین پردازنده ی دنیا در گیم که 10900K هست ، مقایسه و نتیجه را اعلام میکنن . که این تفاوت نسبت ، در سایت های دیگه مثل techpowerup هم وجود داره و نتایج شون به هم نزدیک اند .
باز techpowerup ، دستی خودش تست کرد و نتایج را اعلام کرد اما اون سایت ها معمولا بصورت محاسباتی (نه دقیق) حساب میکنن و میانگین را اعلام میکنن .

در بازی ها روز یک پردازنده 2 هسته ای یا 4 رشته ای با با پردازنده 8 هسته ای متفاوت است .مخصوصا این پردازنده اولی قدیمی تر باشه از ریز معماری قدیمی تر استفاده کند.

خوب ، من مگه گفتم متفاوت نیست؟

پیشنهاد میکنم روی رفرنس های معتبر مطالعه بیشتری کنید .
برای درک صحیح از موضوع شاتی از افتربرنر زمان گلوگاه شدن را قرار میدهم .
23836

نمیدونم منظورتون چیه؟
اگه منظورتون اینه که در بخش آخر چون هسته ی اول از پردازنده ، فول لود شد و در همون زمان ، بار کاری گرافیک تا 60 درصد کاهش پیدا کرد ، اما اگه پردازنده ی قویتر از این داشتید ، این گلوگاه اتفاق نمیافتاد :

اول اینکه نیازمند این هست که اطلاعات کامل سخت افزار و نرم افزار را بدین . در تصویر فقط مشخص هست که پردازنده ، یه پردازنده با 8 هسته ی منطقی هست (معلوم نیست دارای 4 هسته ی فیزیکی با 8 هسته ی منطقی هست یا اینکه پردازنده ای با 8 هسته ی فیزیکی هست و مدلش چیه) و دوما نرم افزار یا بازی ای که داره تست میشه چیه و چه نسخه ای هست و سوما عملکرد رم و هارد در چه وضعی هست . تمام اینها باید مشخص بشه .

نهایتا ، اینکه آیا این ، یک گلوگاه هست ، علی الحساب ، بله (چون باید جزئیات کامل سخت افزار و نرم افزار و حتی کدهای در حال اجرای اون نرم افزار در اون لحظه باید بررسی بشه تا بشه نظر داد) . از این گلوگاه ها ، بسیار توی سیستم اتفاق میافته که عاملش فقط پردازنده نیست که ماجرای طولانی ای داره . اما این گلوگاه ،اون گلوگاهی که شما فکرش را میکنید نیست . گلوگاهی که شما مد نظرتونه وقتی ایجاد میشه که حالا مشخصا ، پردازنده ، تمام هسته هاش فول لود بشه (نه فقط یک هسته اش) .

اما اگه فکر میکنید که پردازنده ای با تعداد هسته های بیشتر (نسبت به این پردازنده ای که در تصویر هست) وجود میداشت (مثلا 10900K یا حتی 3990X داشتید) و این مشکل حل میشد ، کاملا اشتباه میکنید . صرفا بسته به میزان فرکانس اون پردازنده ی قویتر ، فقط طول زمان این اتفاق ، کمتر میشد .

نمیدونم از کجا ، اون سایت را معتبر میدونید . چندین ایراد میشه به تعریفش از گلوگاه گرفت .
سایت باید معتبر باشه . سایت هایی که سازنده و مجوز چیزی را میدن (چیزی که بشه بهش استناد کرد . مثل مایکروسافت ، اوراکل و اینتل و amd و اینها) .
برای تعریف دقیق گلوگاه ، لینک زیر را بخونید :

AMD>INTEL
28-08-20, 08:32
پردازنده ی ضعیف تر ، نسبت به چی دارین میگین؟
شما دارین میگین پردازنده ، نسبت به کارت گرافیک ، ضعیف هست .
به من بگین از کجا متوجه میشین که چه گرافیکی نسبت به چه پردازنده ای قوی ، یا ضعیف هست؟
مثلا توضیح بدین که چجوری متوجه میشین گرافیک 2080ti ، با پردازنده ی 10900K ، گلوگاه نمیشه اما با پردازنده ی 7700K یا ضعیف تر ، گلوگاه ایجاد میکنه؟
منابعی که این مطالب را بصورت علمی ارائه دادن که ازشون الهام گرفتید هم بگید؟

منظورتون از مشکل ، چیه؟
اگه دو سیستمی را خودتون تست کردید ، لازمه که اطلاعات لازم را ارائه کنید . تست هم باید اصولی باشه . یعنی حداقل بیش از 5 بازی روز را تست کنید و اطلاعات کامل دو سیستم سخت افزاری و همچنین اطلاعات نرم افزاری و همچنین نتیجه ی تست در دو سیستم را عکس بگیرید و اینجا بذارید .

تست من نبوده . تست techpowerup با پردازنده های مختلف (از جمله ryzen 3 1200) با کارت 2080ti هست :

در اینترنت ، حتی تست پردازنده های 2 هسته ای با کارت 2080ti هم در اینترنت هست که قبلا بهتون لینک داده بودم .

کجای حرفم در تضاد هست؟

در پست قبلی اشاره کردم که گلوگاه ، یه چیزِ نسبی هست .
شما هر پردازنده ای را هم بگیرید ، نسبت به پردازنده ی قویتر (نه صرفا با تعداد هسته ی بیشتر . بلکه خاصا با فرکانس بالاتر) ، به یه نسبت خاصی گلوگاه میشه .
بله این سایت ها هستند (مثل gpucheck.com و ...) . این سایت ها ، اون پردازنده ای که شما میدین را احتمالا دارن با قویترین پردازنده ی دنیا در گیم که 10900K هست ، مقایسه و نتیجه را اعلام میکنن . که این تفاوت نسبت ، در سایت های دیگه مثل techpowerup هم وجود داره و نتایج شون به هم نزدیک اند .
باز techpowerup ، دستی خودش تست کرد و نتایج را اعلام کرد اما اون سایت ها معمولا بصورت محاسباتی (نه دقیق) حساب میکنن و میانگین را اعلام میکنن .

خوب ، من مگه گفتم متفاوت نیست؟

نمیدونم منظورتون چیه؟
اگه منظورتون اینه که در بخش آخر چون هسته ی اول از پردازنده ، فول لود شد و در همون زمان ، بار کاری گرافیک تا 60 درصد کاهش پیدا کرد ، اما اگه پردازنده ی قویتر از این داشتید ، این گلوگاه اتفاق نمیافتاد :

اول اینکه نیازمند این هست که اطلاعات کامل سخت افزار و نرم افزار را بدین . در تصویر فقط مشخص هست که پردازنده ، یه پردازنده با 8 هسته ی منطقی هست (معلوم نیست دارای 4 هسته ی فیزیکی با 8 هسته ی منطقی هست یا اینکه پردازنده ای با 8 هسته ی فیزیکی هست و مدلش چیه) و دوما نرم افزار یا بازی ای که داره تست میشه چیه و چه نسخه ای هست و سوما عملکرد رم و هارد در چه وضعی هست . تمام اینها باید مشخص بشه .

نهایتا ، اینکه آیا این ، یک گلوگاه هست ، علی الحساب ، بله (چون باید جزئیات کامل سخت افزار و نرم افزار و حتی کدهای در حال اجرای اون نرم افزار در اون لحظه باید بررسی بشه تا بشه نظر داد) . از این گلوگاه ها ، بسیار توی سیستم اتفاق میافته که عاملش فقط پردازنده نیست که ماجرای طولانی ای داره . اما این گلوگاه ،اون گلوگاهی که شما فکرش را میکنید نیست . گلوگاهی که شما مد نظرتونه وقتی ایجاد میشه که حالا مشخصا ، پردازنده ، تمام هسته هاش فول لود بشه (نه فقط یک هسته اش) .

اما اگه فکر میکنید که پردازنده ای با تعداد هسته های بیشتر (نسبت به این پردازنده ای که در تصویر هست) وجود میداشت (مثلا 10900K یا حتی 3990X داشتید) و این مشکل حل میشد ، کاملا اشتباه میکنید . صرفا بسته به میزان فرکانس اون پردازنده ی قویتر ، فقط طول زمان این اتفاق ، کمتر میشد .

نمیدونم از کجا ، اون سایت را معتبر میدونید . چندین ایراد میشه به تعریفش از گلوگاه گرفت .
سایت باید معتبر باشه . سایت هایی که سازنده و مجوز چیزی را میدن (چیزی که بشه بهش استناد کرد . مثل مایکروسافت ، اوراکل و اینتل و amd و اینها) .
برای تعریف دقیق گلوگاه ، لینک زیر را بخونید :

من پاسخ شما را دیشب دادم . اون شات AFTER BURNER ثابت میکنه گلوگاه وجود داره . تمام نوشته های شما اشتباه و برداشت غلط شما از سخت افزار است . نمیشه همه اشتباه کنند شما درست بگید . تست های تچ پاور اپ هم دقیقا با تضاد از حرف شماست . همچنین سیستم تستشون که هر سال به روز میشود . اگر فرقی نداشت به جای خرید پردازنده پرچمدار با یه پنتیوم جی یا RYZEN 1200 تست هاشون رو میگرفتن . بعد عزیز دل برادر کسی که RTX 2080 TI تهیه میکنه روی رزولشن 4K بازی میکنه پس 1080P با اینکه باز اختلاف هست در پردازنده نمیتونه چیزی رو ثابت کنه .سایت ها را قبول نداری خودت یک RYZEN 1200 بخر و با RTX 2080 TI کانفیگ کن بعد به یورزها پیشنهاد بده اگر شروع کنید دوباره به ارائه اطلاعات غلط شدیدا با شما برخورد میکنم .
مشاوره سیستم کاری با مسئولیت بالاست هر حرفی زده بشه و یورز در خرید اشتباهی کنه برای مشکل پیش آمده کسی شما رو نمیشناسه اعتبار شهر سخت افزار که سالهاست براش زحمت کشیده شده تاثیر منفی میخوره .

در عکس زیر تفاوت چقدره با 1080 نه با 2080 TI
23840

SajjadKhati
28-08-20, 09:59
من پاسخ شما را دیشب دادم . اون شات AFTER BURNER ثابت میکنه گلوگاه وجود داره .

توضیح این را در پست قبلی دادم .
بله گلوگاه هست ولی چیزی که شما از گلوگاه تصور میکنید ، چیز دیگه ای هست و این گلوگاه ، با انتخاب قویترین پردازنده هم رفع نمیشه (صرفا زمان اش بصورت نسبی ، کمتر میشه) .

تمام نوشته های شما اشتباه و برداشت غلط شما از سخت افزار است . نمیشه همه اشتباه کنند شما درست بگید .

کدوم نوشته ام اشتباست و در تضاد با منابع معتبر هست؟
البته بستگی داره که اشتباه ، از نظر شما ، نسبت به چی باشه؟ نسبت به کدوم منبع و اعتبار اون منبع ، به نظرتون چی باشه؟

تست های تچ پاور اپ هم دقیقا با تضاد از حرف شماست .

کدوم حرفم در تضاد باهاش هست؟

همچنین سیستم تستشون که هر سال به روز میشود . اگر فرقی نداشت به جای خرید پردازنده پرچمدار با یه پنتیوم جی یا RYZEN 1200 تست هاشون رو میگرفتن .

خوب ، این مطلب چه ربطی به مباحث ما داره؟
سخت افزار جدید میاد و سیستم تست شون به روز میشه .
مهم ، اختلاف این نتایج هست که میتونید ببینید . مثلا اختلاف 9900K با 10900K را میتونید ببینید که در حد 3 درصد هست .

بعد عزیز دل برادر کسی که RTX 2080 TI تهیه میکنه روی رزولشن 4K بازی میکنه پس 1080P با اینکه باز اختلاف هست در پردازنده نمیتونه چیزی رو ثابت کنه .

متوجه ی منظورتون نمیشم چی میگید؟
اگه منظورتون اینه که من گفتم استارتر با پردازنده ی 6400 میتونه 2080ti ببنده ، نمیدونم کجای حرفم مشکل داره؟ اگه جایی اش مشکل داره ، اعلام کنید .
جایی نگفتم که 6400 نسبت به پردازنده های قویترش ، اختلاف کارایی نخواهد داشت .
همیشه گفتم که اختلاف کارایی در برابر ارزش خرید مهم هست .

سایت ها را قبول نداری خودت یک RYZEN 1200 بخر و با RTX 2080 TI کانفیگ کن بعد به یورزها پیشنهاد بده

منظورتون از سایت ها ، چه سایتی و برای چه موضوعی هست؟

اگر شروع کنید دوباره به ارائه اطلاعات غلط شدیدا با شما برخورد میکنم .

مشاوره سیستم کاری با مسئولیت بالاست هر حرفی زده بشه و یورز در خرید اشتباهی کنه برای مشکل پیش آمده کسی شما رو نمیشناسه اعتبار شهر سخت افزار که سالهاست براش زحمت کشیده شده تاثیر منفی میخوره .

نمیدونم منظورتون کدوم اطلاعات غلط هه؟
جایی از حرفم اشتباست ، نقل قول کنید و منبع معتبر برای ردش را بدید؟

در عکس زیر تفاوت چقدره با 1080 نه با 2080 TI
23840

خوب کجای حرف من با این مستند در تضاد هه؟
تفاوت یه پردازنده با 2 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی (G4560) ، با پردازنده ای که ۶ هسته ی فیزیکی داره (8600k) به ۱.۴ برابر رسید.
در پست ۶ هم گفتم تفاوت پردازنده ی 4150 و 10900k بصورت میانگین در بازی های روز ، به ۱.۷ برابر هم نمیرسن .

AMD>INTEL
28-08-20, 10:08
توضیح این را در پست قبلی دادم .
بله گلوگاه هست ولی چیزی که شما از گلوگاه تصور میکنید ، چیز دیگه ای هست و این گلوگاه ، با انتخاب قویترین پردازنده هم رفع نمیشه (صرفا زمان اش بصورت نسبی ، کمتر میشه) .

کدوم نوشته ام اشتباست و در تضاد با منابع معتبر هست؟
البته بستگی داره که اشتباه ، از نظر شما ، نسبت به چی باشه؟ نسبت به کدوم منبع و اعتبار اون منبع ، به نظرتون چی باشه؟

کدوم حرفم در تضاد باهاش هست؟

خوب ، این مطلب چه ربطی به مباحث ما داره؟
سخت افزار جدید میاد و سیستم تست شون به روز میشه .
مهم ، اختلاف این نتایج هست که میتونید ببینید . مثلا اختلاف 9900K با 10900K را میتونید ببینید که در حد 3 درصد هست .

متوجه ی منظورتون نمیشم چی میگید؟
اگه منظورتون اینه که من گفتم استارتر با پردازنده ی 6400 میتونه 2080ti ببنده ، نمیدونم کجای حرفم مشکل داره؟ اگه جایی اش مشکل داره ، اعلام کنید .
جایی نگفتم که 6400 نسبت به پردازنده های قویترش ، اختلاف کارایی نخواهد داشت .
همیشه گفتم که اختلاف کارایی در برابر ارزش خرید مهم هست .

منظورتون از سایت ها ، چه سایتی و برای چه موضوعی هست؟

نمیدونم منظورتون کدوم اطلاعات غلط هه؟
جایی از حرفم اشتباست ، نقل قول کنید و منبع معتبر برای ردش را بدید؟

خوب کجای حرف من با این مستند در تضاد هه؟
تفاوت یه پردازنده با 2 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی (G4560) ، با پردازنده ای که ۶ هسته ی فیزیکی داره (8600k) به ۱.۴ برابر رسید.
در پست ۶ هم گفتم تفاوت پردازنده ی 4150 و 10900k بصورت میانگین در بازی های روز ، به ۱.۷ برابر هم نمیرسن .

توضیحات کافی و وافی رو به شما دادم . بیش از این نیازی به توضیحات نیست . اصرار شما به اطلاعات غلط به کاربر در این انجمن محقق نمیشود .

SajjadKhati
28-08-20, 12:42
توضیحات کافی و وافی رو به شما دادم . بیش از این نیازی به توضیحات نیست . اصرار شما به اطلاعات غلط به کاربر در این انجمن محقق نمیشود .

علمی ، با نظر شخصی شما سنجیده نمیشه که شما بخواین درست یا غلط اش را تعریف کنید .
هر وقت سئوال اولیه ی من را درباره ی اینکه از کجا متوجه میشین که چه گرافیکی نسبت به چه پردازنده ای قوی ، یا ضعیف هست را جواب دادید ، بعد درباره ی ادامه ی مسائل بصورت علمی صحبت میکنیم .

اگه خیلی شخصی هستید که بصورت منطقی وارد عمل میشید ، درباره ی عملکرد پردازنده در تاپیک زیر بصورت مفصل توضیح داده شد و اگه نقدی دارید ، میتونید در اونجا مطلب را نقل قول کنید و بگید کجاش اشکال داره؟ :

-------------------------

درباره ی اختلاف i3 4150 با 10900K در بازی های روز که گفته بودم در بصورت میانگین 1.7 (در تنظیمات Ultra در ریزولیشن fhd) هست و در تنظیمات Medium تا High در ریزولیشن fhd ، بصورت میانگین 2.3 برابر هست .

AMD>INTEL
28-08-20, 13:32
علمی ، با نظر شخصی شما سنجیده نمیشه که شما بخواین درست یا غلط اش را تعریف کنید .
هر وقت سئوال اولیه ی من را درباره ی اینکه از کجا متوجه میشین که چه گرافیکی نسبت به چه پردازنده ای قوی ، یا ضعیف هست را جواب دادید ، بعد درباره ی ادامه ی مسائل بصورت علمی صحبت میکنیم .

اگه خیلی شخصی هستید که بصورت منطقی وارد عمل میشید ، درباره ی عملکرد پردازنده در تاپیک زیر بصورت مفصل توضیح داده شد و اگه نقدی دارید ، میتونید در اونجا مطلب را نقل قول کنید و بگید کجاش اشکال داره؟ :

-------------------------

درباره ی اختلاف i3 4150 با 10900K در بازی های روز که گفته بودم در بصورت میانگین 1.7 (در تنظیمات Ultra در ریزولیشن fhd) هست و در تنظیمات Medium تا High در ریزولیشن fhd ، بصورت میانگین 2.3 برابر هست .

دقیقا نظر من نظر تمام کارشناس های دیگر هست و رزومه من مشخص هست . پس رجوع میدم شما رو به سخنان همون ها
رزومه میدونی چیه یعنی بعد از 14 سال یک نفر از پیشنهاد من ضرر نکرده ولی افرادی بودن در انجمن های مختلف با پیشنهاد های غلط باعث ضرر کاربران شدند .
اصلا وقت خوندن نظرات سراسر اشتباه شما رو ندارم .
خیلی اصرار داری یه RYZEN 3 1200 بگیر و RTX 2080 TI برای سیستم خودت و بیش از این کاربران را به اشتباه نینداز و اینجا در این انجمن من اجازه چنین کاری رو به هیچ شخصی نمیدهم .
من تمام حرف ها رو در پست های قبل زدم .اگر بیشتر از این در تاپیک کاربر اسپم کنید اخطار میگیرید . وقت من خیلی بسیار ارزشمنده غیر از مدیریت انجمن کارهای دیگه هم دارم و صرف توضیح مواردی که قبلا گفتم نمیکنم .

AMD>INTEL
28-08-20, 18:11
این همه توضیحات نوشتم ولی انگار کسی که اصرار به تکرار اشتباه خود دارد به هیچ روشی متوجه نمیشود .در این انجمن اجازه به هیچ کاربری بابت اطلاعات غلط به کاربران داده نمیشه .فلسفه وجود شهر سخت افزار از اول ارائه اطلاعات صحیح به کاربران بوده است .

تاپیک به دلیل بیراهه بردن یکی از کاربران قفل میشود .یک اخطار هم به زودی برای این کاربر در نظر گرفته میشود .کاربر استارتر در صورت نیاز یک تاپیک جداگانه ایجاد میکند .متاسفانه بار چندم هست این کاربر متخلف ایجاد مشکل میکند