PDA

مشاهده نسخه کامل : استفاده همزمان از گرافیک اکسترنال و اینترنال در بازی های سنگین

xooxsadra
14-08-20, 18:32
با سلام
می خواستم بدونم که آیا میشه روی لبتاب وقتی یک بازی سنگین اجرا می کنی یک کارت گرافیک اکسترنال متصل کرد و همزمان از کارت خود لبتاب و کارت گرافیک اکسترنال استفاده کرد مثلا فریم های زوج توسط اکسترنال و فریم های فرد توسط اینترنال پردازش بشه که به نوعی قدرت پردازش اجرای تصویر همزمان از دو کارت گرافیک هدایت بشه

آخه مدل گرافیک من انویدیا جیفورس جی تی 540 ام هست و برای اجرای بازی جاست کاز 4 بسیار ضعیف هست و فریم بازی و کیفیتش داغونه
اگر یک کارت گرافیک اکسترنال مشابه گرافیک خودم به لبتاب متصل کنم و درایو هارو نصب کنم
چطوری می تونم دو تا کارت گرافیک رو برای یک بازی راه بندازم؟:great:

AMD>INTEL
14-08-20, 22:28
با سلام
می خواستم بدونم که آیا میشه روی لبتاب وقتی یک بازی سنگین اجرا می کنی یک کارت گرافیک اکسترنال متصل کرد و همزمان از کارت خود لبتاب و کارت گرافیک اکسترنال استفاده کرد مثلا فریم های زوج توسط اکسترنال و فریم های فرد توسط اینترنال پردازش بشه که به نوعی قدرت پردازش اجرای تصویر همزمان از دو کارت گرافیک هدایت بشه

آخه مدل گرافیک من انویدیا جیفورس جی تی 540 ام هست و برای اجرای بازی جاست کاز 4 بسیار ضعیف هست و فریم بازی و کیفیتش داغونه
اگر یک کارت گرافیک اکسترنال مشابه گرافیک خودم به لبتاب متصل کنم و درایو هارو نصب کنم
چطوری می تونم دو تا کارت گرافیک رو برای یک بازی راه بندازم؟:great:

سلام دوست عزیز
چنین تکنولوژی وجود خارجی نداره . گرافیک اکسترنال اگر متصل بشه به عنوان گرافیک اصلی کار میکنه و نوع هیچ ارتباطی از لحاظ تجمیع قدرت وجود ندارد .

xooxsadra
15-08-20, 07:46
سلام ببخشید اما دایرکت ایکس ۱۲ می تونه این کارو بکنه
نرم افزار مخصوص طراحی شده برای اینکه دو کارن گرافیک انویدیا و ای ام دی در کنار هم همزمان کار می کنند (باید نوعش متفاوت باشه)
برنامه جوری تنظیم می کنه که مثلا فریم های زوج رو کارت گرافیک جانبی و فریم های فرد رو کارت اینترنال پردازش کنه

AMD>INTEL
15-08-20, 12:26
سلام ببخشید اما دایرکت ایکس ۱۲ می تونه این کارو بکنه
نرم افزار مخصوص طراحی شده برای اینکه دو کارن گرافیک انویدیا و ای ام دی در کنار هم همزمان کار می کنند (باید نوعش متفاوت باشه)
برنامه جوری تنظیم می کنه که مثلا فریم های زوج رو کارت گرافیک جانبی و فریم های فرد رو کارت اینترنال پردازش کنه

اون هم هنوز عملی نشده است . بالا هم عرض کردم .

xooxsadra
15-08-20, 13:54
ببخشید
من دایکرت ایکسم 12 هست
آیا برای این کار میشه از فناوری SLI انویدیا برای اجرای همزمان هردو کارت گرافیک استفاده کرد؟

و یک سوال دیگه :

توی کنترل پنل انویدیا بخش CUDA- GPUs ,وقتی دوتا کارت گرافیک داشته باشیم اینجا هم تیکش میاد و میشه با انتخاب گزینه ALL تمام کارت گرافیک هارو فعال کرد
آیا این صحت دارد؟

AMD>INTEL
15-08-20, 14:18
ببخشید
من دایکرت ایکسم 12 هست
آیا برای این کار میشه از فناوری SLI انویدیا برای اجرای همزمان هردو کارت گرافیک استفاده کرد؟

و یک سوال دیگه :

توی کنترل پنل انویدیا بخش CUDA- GPUs ,وقتی دوتا کارت گرافیک داشته باشیم اینجا هم تیکش میاد و میشه با انتخاب گزینه ALL تمام کارت گرافیک هارو فعال کرد
آیا این صحت دارد؟

خیر این کار عملی نیست .فعلا هیچ گزارش یا مطلب علمی در این باره منتشر نشده است . وضعیت SLI با نوع رابط کاربری که شما میخواهید انجام بدید از زمین تا زیر زمین تفاوت داره .دو کارت گرافیک روی یک برد که روی درگاه PCIE نصب شدند خیلی متفاوته با لپتاپی که از گرافیک اکسترنال استفاده میکنه .

xooxsadra
15-08-20, 14:40
منظور من هم لبتاب هست که آیا با کارت گرافیک اکسترنال میشه اینکارو کرد یا نه؟

و یک سوال دیگه :
من یک کارت گرافیک گیمینگ دارم ولی سیتم من ال این وان هست اما درگاه وایرلس داره (میشه اکسترنالش کرد)
آیا من می تونم اون رو به صورت اکسترنال دستی بسازم ؟

AMD>INTEL
15-08-20, 16:06
منظور من هم لبتاب هست که آیا با کارت گرافیک اکسترنال میشه اینکارو کرد یا نه؟

و یک سوال دیگه :
من یک کارت گرافیک گیمینگ دارم ولی سیتم من ال این وان هست اما درگاه وایرلس داره (میشه اکسترنالش کرد)
آیا من می تونم اون رو به صورت اکسترنال دستی بسازم ؟

اگر پست بالا من رو بخونید و کمی از سخت افزار اطلاع داشته باشی متوجه میشدی دقیقا
باید ببنید کارت گرافیک های اکسترنال از چه پورتی استفاده میکنند ولی معمولا نیاز به تاندربولت دارند .این سوال شما مثل اینه بگید چرخ و فرمان دارم چجوری ماشین بسازم .
باید ببنید تبدیل ها موجود در بازار از چه پورتی استفاده میکنند آیا دستگاه شما دارای این پورت هست یا نه .