PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل بالا نیامدن سیستم بعد از ریستارت

salpc
11-08-20, 22:31
درود دوستان این سیستم قبلیم بود

Cpu core2quad 9400
Gigabyte p41t-d3
Ram 2*2 gb 1333
Gpu gt730 ddr3 128bit
مادربرد و سی پی یو رو تغییر دادم

Asus h81m-c
Cpu i5 4460
رم همون قبلی ها با گرافیک

سیستم رو روشن کردم ارور بایوس داد رفتم تنظیماتش تاریخ رو درست کردم و زدم سیو . ویندوز اومد بالا بدون مشکل کار میکرد.بعدش زدم ریستارت تو همون صفحه سیاه موند دیگه نیومد بالا فقط باید دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه بعدش بتونم دوباره روشن کنم ویندوز بیاد بالا . البته رم‌که داشت رم ۴گیگ ۱۶۰۰ بود گفتم شاید از رم هست این مشکل، رم رو بیرون کردم رم های قبلی م رو گذاشتم دیدم هنوز مشکل پا بر جاست . بایوس ش باید آپدیت بشه یا مادربرد مشکل داره؟

AMD>INTEL
12-08-20, 09:26

Cpu core2quad 9400
Gigabyte p41t-d3
Ram 2*2 gb 1333
Gpu gt730 ddr3 128bit

Asus h81m-c
Cpu i5 4460

سیستم رو روشن کردم ارور بایوس داد رفتم تنظیماتش تاریخ رو درست کردم و زدم سیو . ویندوز اومد بالا بدون مشکل کار میکرد.بعدش زدم ریستارت تو همون صفحه سیاه موند دیگه نیومد بالا فقط باید دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه بعدش بتونم دوباره روشن کنم ویندوز بیاد بالا . البته رم‌که داشت رم ۴گیگ ۱۶۰۰ بود گفتم شاید از رم هست این مشکل، رم رو بیرون کردم رم های قبلی م رو گذاشتم دیدم هنوز مشکل پا بر جاست . بایوس ش باید آپدیت بشه یا مادربرد مشکل داره؟
سلام
این نوع مشکل قطعا از خود مادربرد هست و اپ دیت بایوس کمکی به حل مشکل نمیکنه . اینطور مواقع ممکنه مشکل یک یا چند تا از خازن های برد باشه .

amir.t.1261
12-08-20, 14:52

Cpu core2quad 9400
Gigabyte p41t-d3
Ram 2*2 gb 1333
Gpu gt730 ddr3 128bit

Asus h81m-c
Cpu i5 4460

سلام.پاورتون چیه؟اون مادربرده هم زیاد دیدم مشکل پیدا کنن.

salpc
17-08-20, 11:35
با آپدیت بایوس مشکل حل شد.

AMD>INTEL
17-08-20, 12:46
تاپیک قفل میشه .