تو منطقه ما نوسانات برق زیاده. میخوام UPS بخرم با توان 1500VA و از نوع Interlative.
چه مدلی پیشنهاد میدید؟
AMD>INTEL
03-08-20, 11:01
تو منطقه ما نوسانات برق زیاده. میخوام UPS بخرم با توان 1500VA و از نوع Interlative.
چه مدلی پیشنهاد میدید؟
سلام
این گزینه خوبیه
Only the registered members can see the link
iamyellowpage
03-08-20, 16:09
سلام
این گزینه خوبیه
Only the registered members can see the link
آقا ممنون.
فقط این مدلی که فرمودید از نوع Line Interactive هست که فکر میکنم فقط موقع قطعی برق وارد عمل میشه و فقط نوسانات زیاد برق رو میگیره. بهتر نیست از مدلهای آنلاین بردارم؟ اونها همه نوسانات رو میگیرن. شایدم من اشتباه میکنم چون توی آمازون بهترین یو پی اس های APC مناسب PC از نوع Line Ineractive هستند. در این مورد هنوز به نتیجه ای نرسیدم.
iamyellowpage
03-08-20, 16:40
آیا اصلاً قطعی و نوسان برق تاثیری رو عمر قطعات و خرابی اونها داره؟ یعنی در حدی نگران کننده هست که اینقدر پول UPS بدم. مثلا نگرانم موقع جوشکاری که چراق داره چشمک میزنه، قطعهای چیزی بسوزه یا عمر مفیدش کم بشه!
چطوره یک ups لاین اینتراکتیو و یک استابلایزر با هم بخرم. برق رو بدم به استابلایزر و از اونجا به UPS اینتراکتیو و سپس به PC. اینطوری نیاز نیست UPS آنلاین بخرم چون شنیدم میگن هم مصرف برق بالاتری داره، هم صدای بیشتری چون همیشه در حال کار هست و هم عمر باتریاش کمتره.
نوسان رو میشه با استابلایزر گرفت. فقط 20 دقیقه باتری میخوام که موقع کارهای حساس مثلا آپدیت بایوس مادربرد ازش استفاده کنم. این تنها دلیلی هست که ups میخرم و الا نوسانات رو با همون استابلایزر میگیرم. اینجا نوسان بیشتر از قطعی برق هست.
AMD>INTEL
03-08-20, 18:11
آقا ممنون.
فقط این مدلی که فرمودید از نوع Line Interactive هست که فکر میکنم فقط موقع قطعی برق وارد عمل میشه و فقط نوسانات زیاد برق رو میگیره. بهتر نیست از مدلهای آنلاین بردارم؟ اونها همه نوسانات رو میگیرن. شایدم من اشتباه میکنم چون توی آمازون بهترین یو پی اس های APC مناسب PC از نوع Line Ineractive هستند. در این مورد هنوز به نتیجه ای نرسیدم.
خواهش میکنم . پیشنهاد میکنم حتما با خود فاراتل قسمت فنی هم مشاوره کنید .
این مدل با توجه به تست خودم . زمانی که برق شهر نوسان داشته باشد . سیستم یا مصرف کننده از طریق باتری تغذیه میشه و جلوی مشکل را میگیرد .
iamyellowpage
04-08-20, 11:38
با فاراتل و چندجای دیگه تماس گرفتم. متاسفانه خیلی اطلاعات فنیشون پایینه. موندم چجوری UPS میفروشن!
شاید فقط استابلایزر بخرم. فکر میکنم نوسان برق بیشتر از خاموش شدن ناگهانی به سیستم آسیب بزنه.
فقط میمونه آپدیت احتمالی بایوس که اونم میدم بیرون. مسئولیت گردن اونهاست.
واقعاْ مادربردهای گیگابایت به خاطر همین بایوس دوگانه طلا هستند.
AMD>INTEL
04-08-20, 12:20
با فاراتل و چندجای دیگه تماس گرفتم. متاسفانه خیلی اطلاعات فنیشون پایینه. موندم چجوری UPS میفروشن!
شاید فقط استابلایزر بخرم. فکر میکنم نوسان برق بیشتر از خاموش شدن ناگهانی به سیستم آسیب بزنه.
فقط میمونه آپدیت احتمالی بایوس که اونم میدم بیرون. مسئولیت گردن اونهاست.
واقعاْ مادربردهای گیگابایت به خاطر همین بایوس دوگانه طلا هستند.
فاراتل یکی از بهترین شرکت های ایرانی هست . با بخش فنیشون چند بار صحبت کردم .احتمالا با شخص فنی صحبت نکردید .
استبلایزر هم خوبه و جلوی نوسان و افزایش ولتاژ هجومی رو میگیره .