ورود

مشاهده نسخه کامل : کارت گرافیک با گارانتی امکان ماین!

vardipoor.m
13-07-20, 16:06
سلام
یه سایت داخلی هست که کارت گرافیک و کلا قطعات دست دوم میده بعضا هم نو با گارانتی معتبر که هنوز مثلا یکی دو سال از گارانتی مونده!
خواستم بدونم امکان ماین هست؟
سایت حدود 8 ساله فعالیت داره و تمام مجوز ها رو داره و به گفته پشتیبان که ازش پرسیدم چطور تضمین میکنید ماین نیستن گفت که خرابی نداره

ara7394
13-07-20, 16:23
سلام
یه سایت داخلی هست که کارت گرافیک و کلا قطعات دست دوم میده بعضا هم نو با گارانتی معتبر که هنوز مثلا یکی دو سال از گارانتی مونده!
سایت حدود 8 ساله فعالیت داره و تمام مجوز ها رو داره و به گفته پشتیبان که ازش پرسیدم چطور تضمین میکنید ماین نیستن گفت که خرابی نداره

سلام کدوم سایت؟

vardipoor.m
13-07-20, 16:36
سلام کدوم سایت؟
گفتم شاید اسمشو بگم دیگه نتونید در موردش نظر بدید برا هیمن نگفتم

AMD>INTEL
13-07-20, 16:38
سلام

اگر کارت سالم هست و گارنتی داره میتونید تهیه کنید به شرطی که گارانتی یا پلمپ کارت باز نشده باشد .
در کل کارت ماین شده ممکنه بدون مشکل کار کنه و ممکنه خیلی زود مشکل بخوره
هیچ تضمینی نیست که براتون درست کار کنه .
بعد مبلغی هست که بابت کارت میپردازید اگر مبلغ اختلاف زیادی با نو دارد باز ارزش دارد با وجود گارانتی

vardipoor.m
13-07-20, 18:04
این یه نمونشه

asus ph-gtx1660ti o6g gddr6 5.200.000

همین توی لیون 14.700.000

این هم یکی دیگه

AMD>INTEL
13-07-20, 19:20
لطفا لینک نگذارید
باید با فروشنده صحبت کنید و مهلت تست بگیرید

vardipoor.m
13-07-20, 19:35
لطفا لینک نگذارید
باید با فروشنده صحبت کنید و مهلت تست بگیرید
ببخشید بابت لینک
کلی نظرتون چیه؟

AMD>INTEL
14-07-20, 08:24
ببخشید بابت لینک
کلی نظرتون چیه؟

نظر شخصی من نسبت به خرید کارت ماین شده مثبت نیست . چون خیلی از ماینرها واقعا پدر کارت رو در میاورند . من بودم نمیخریدم