PDA

مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی لب تاپ

sajad564
09-07-20, 18:25
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
زود,تند,سریع میرم سر اصل مطلب...

بنده دیشب که رفتم سمت لب تاپ متوجه شدم موس لب تاپ کار نمینه و خب چون فلت موس پد زیر کیبرد هستش و کیبرد به راحتی جدا میشدکیبرد رو دراوردم و بعدش در حالت روشن فلت موس رو جدا کردم و به محظ جدا کردن فلت لب تاپ به صورت ناگهانی خاموش شدش و از اون زمان هیچ گونه علاعم حیاتیی درش دیده نمیشه,ممنون میشم راهنمایی کنید که به صورت احتمالی ممکنه چه اتفاقی افتاده باشه

Lenovo z510

AMD>INTEL
09-07-20, 18:56
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
زود,تند,سریع میرم سر اصل مطلب...

بنده دیشب که رفتم سمت لب تاپ متوجه شدم موس لب تاپ کار نمینه و خب چون فلت موس پد زیر کیبرد هستش و کیبرد به راحتی جدا میشدکیبرد رو دراوردم و بعدش در حالت روشن فلت موس رو جدا کردم و به محظ جدا کردن فلت لب تاپ به صورت ناگهانی خاموش شدش و از اون زمان هیچ گونه علاعم حیاتیی درش دیده نمیشه,ممنون میشم راهنمایی کنید که به صورت احتمالی ممکنه چه اتفاقی افتاده باشه

Lenovo z510

سلام

دو خرابی میتونه بر اساس این کار پیش بیاد

1-خرابی چیپست مادربرد
2-خرابی I/O
باید با شرح کامل برای تعمیرکار ارسال کنید .

sajad564
09-07-20, 19:04
سلام

دو خرابی میتونه بر اساس این کار پیش بیاد

1-خرابی چیپست مادربرد
2-خرابی I/O
باید با شرح کامل برای تعمیرکار ارسال کنید .

سلام خسته نباشید
بله,الان با تعمیر کار تماس گرفتم فرمودن احتمالا از چیپ جنوبیه که معمولا هم غیر قابل تعمیره!

AMD>INTEL
09-07-20, 19:08
سلام خسته نباشید
بله,الان با تعمیر کار تماس گرفتم فرمودن احتمالا از چیپ جنوبیه که معمولا هم غیر قابل تعمیره!

چیپ جنوبی وجود خارجی نداره روی این دستگاها و تک چیپ هستند
البته بهتره برای تست و تعمیر به IRANFSO مراجعه کنید و بگذارید روند عیب یابی توسط تعمیرکار انجام بشه . شاید کنترلر I/O باشه و قابل تعمیر باشه .

sajad564
09-07-20, 19:17
چیپ جنوبی وجود خارجی نداره روی این دستگاها و تک چیپ هستند
البته بهتره برای تست و تعمیر به IRANFSO مراجعه کنید و بگذارید روند عیب یابی توسط تعمیرکار انجام بشه . شاید کنترلر I/O باشه و قابل تعمیر باشه .

جسارتا اگر مشکل از چیپ باشه غیر قابل تعمیره؟

AMD>INTEL
09-07-20, 19:28
جسارتا اگر مشکل از چیپ باشه غیر قابل تعمیره؟

با توجه به هزینه و احتمال موفقیت . برد عوض بشه بهتره

sajad564
09-07-20, 21:55
با توجه به هزینه و احتمال موفقیت . برد عوض بشه بهتره
درسته،خیلی ممنون.سوال اخر اینکه بعد از تعویض برد قابلیت انتقال پردازنده و گرافیک خارجی لب تاپ فعلی به برد جدید وجود داره؟

AMD>INTEL
09-07-20, 22:12
درسته،خیلی ممنون.سوال اخر اینکه بعد از تعویض برد قابلیت انتقال پردازنده و گرافیک خارجی لب تاپ فعلی به برد جدید وجود داره؟

پردازنده گرافیکی جزویی از خود برد هست . اگر پردازنده آنبرد هم باشه اون هم جزئی از برده
فعلا ببرید برای تست تا مشخص بشه ایراد

sajad564
11-07-20, 21:07
پردازنده گرافیکی جزویی از خود برد هست . اگر پردازنده آنبرد هم باشه اون هم جزئی از برده
فعلا ببرید برای تست تا مشخص بشه ایرادسلام خسته نباشید

بنده صبح لب تاپ رو بردم جایی باز کردن یه کوچولو تست کردن و در نهایت گفتتن اگه مشکل از چیپ هم باشه چیپش جدا شدنیه و ۳۰۰-۴۰۰ قیمتشه,داریم همچین چیزی؟

AMD>INTEL
12-07-20, 09:49
سلام خسته نباشید

بنده صبح لب تاپ رو بردم جایی باز کردن یه کوچولو تست کردن و در نهایت گفتتن اگه مشکل از چیپ هم باشه چیپش جدا شدنیه و ۳۰۰-۴۰۰ قیمتشه,داریم همچین چیزی؟

قبلا به شما توضیح دادم .باید تست بشه توسط تعمیرکار . اگر چیپ رو عوض میکنند خوبه