PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای ssd یا m2

GTA V
02-07-20, 19:15
با سلام خدمت شما ، من مادربرد asus h110 plus دارم میخواستم ببینم میتونم از حافظه m2 استفاده کنم؟

AMD>INTEL
02-07-20, 20:35
با سلام خدمت شما ، من مادربرد asus h110 plus دارم میخواستم ببینم میتونم از حافظه m2 استفاده کنم؟

سلام
مادربرد شما فاقد پورت M.2 هست . باید ساتا تهیه کنید

a27f87
22-08-20, 22:27
سلام من قصد خرید ssd دارم اما نمیدونم با مادربردم سازگاره یا نه.
Ga-b250-hd3p
سایت گیگابایت زده که pcie x4 gen3 و m2 32G/s رو ساپورت میکنه اما بعضی جاها دیدم که نوشتن از این نسل pcie پشتیبانی نمیکنه.
لطفا راهنمایی کنید اگه میشه که xpg gammix s11 pro 3×4 2280 رو بگیرم اگه هم سازگار نیستن از چه نسل ssd میشه استفاده کنم؟ یا یکی دو مورد رو که به مادربردم میخورن بفرمایید.

AMD>INTEL
22-08-20, 23:02
Ga-b250-hd3p
سایت گیگابایت زده که pcie x4 gen3 و m2 32G/s رو ساپورت میکنه اما بعضی جاها دیدم که نوشتن از این نسل pcie پشتیبانی نمیکنه.
لطفا راهنمایی کنید اگه میشه که xpg gammix s11 pro 3×4 2280 رو بگیرم اگه هم سازگار نیستن از چه نسل ssd میشه استفاده کنم؟ یا یکی دو مورد رو که به مادربردم میخورن بفرمایید.

سلام
وقتی پورت روی مادربرد باشه و طبق توضیحات سازنده پشتیبانی میکنه و جای نگرانی نیست و میتوانید استفاده کنید
لیست زیر به شما بیشتر هم کمک میکند
Only the registered members can see the link

- - - Updated - - -

Ga-b250-hd3p

سلام
وقتی پورت روی مادربرد باشه و طبق توضیحات سازنده پشتیبانی میکنه و جای نگرانی نیست و میتوانید استفاده کنید

a27f87
23-08-20, 00:30
سلام

- - - Updated - - -

سلام
میشه این لینک رو بررسی کنید.روی مادربرد اسلات pcie x4-2 نوشته شده اما اسلات pcie x4-3 ندیدم. برخلاف چیزی که تو سایت سازنده نوشته شده.
اصلا اگه پشتیبانی کنه حتما باید روی مادربرد هم نوشته باشه یا نه؟
GA-B250-HD3P (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
23-08-20, 08:57
میشه این لینک رو بررسی کنید.روی مادربرد اسلات pcie x4-2 نوشته شده اما اسلات pcie x4-3 ندیدم. برخلاف چیزی که تو سایت سازنده نوشته شده.
اصلا اگه پشتیبانی کنه حتما باید روی مادربرد هم نوشته باشه یا نه؟
GA-B250-HD3P (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global (Only the registered members can see the link)

این لیست QVL هست یعنی تایید شده توسط شرکت هست .

a27f87
23-08-20, 14:26
نه لیست منظورم نیست. منظورم لینک مشخصات مادربردمه

AMD>INTEL
23-08-20, 17:33
نه لیست منظورم نیست. منظورم لینک مشخصات مادربردمه

همون لیست نشون میده این مدل روی مادربرد تست شده و مشکلی از لحاظ پشتیبانی ندارد .

a27f87
23-08-20, 19:46
همون لیست نشون میده این مدل روی مادربرد تست شده و مشکلی از لحاظ پشتیبانی ندارد .

ممنونم دیگه با خیال راحت میگیرمش ⁦⁩

- - - Updated - - -

یه سوال فنی دیگه هم دارم. ممکنه یه مادربرد pcie x4.gen2 داشته باشه و m2 nvme هم ساپورت کنه. یعنی اینا همیشه بهم وابستن یا ممکنه فرق داشته باشن؟
شرمنده سوالات خیلی زیاد شدن

AMD>INTEL
23-08-20, 19:56
ممنونم دیگه با خیال راحت میگیرمش ������⁦��������� ��⁩

- - - Updated - - -

یه سوال فنی دیگه هم دارم. ممکنه یه مادربرد pcie x4.gen2 داشته باشه و m2 nvme هم ساپورت کنه. یعنی اینا همیشه بهم وابستن یا ممکنه فرق داشته باشن؟
شرمنده سوالات خیلی زیاد شدن

مسئله سرعته فقط از نظر سازگاری مشکلی ایجاد نمیشه . شاید روی این برد البته از لحاظ روی کاغذ به نهایت سرعت نرسید البته نظر من خیلی تفاوت نیست .یعنی نرخ اطلاعاتی که مادربرد شما ارائه میده کفایت میکنه .

a27f87
23-08-20, 23:38
خیلی متشکرم:great::give_rose: