سلام خدمت دوستان.یه سیستم قدیمی با سیپیو
دو هسته ایcore2duo e6850و NVIDIA GeForce GT 520گرافیک ورم چهار گیگddr2دارم.پاورش گرین380هست.و کلا سیستم بدون مشکل داره کار میکنه.ایا این پاوربا حدوده ده سال کارکردمشکل برای قطعات ایجاد نمیکنه؟
AMD>INTEL
02-07-20, 17:02
دو هسته ایcore2duo e6850و NVIDIA GeForce GT 520گرافیک ورم چهار گیگddr2دارم.پاورش گرین380هست.و کلا سیستم بدون مشکل داره کار میکنه.ایا این پاوربا حدوده ده سال کارکردمشکل برای قطعات ایجاد نمیکنه؟
سلام
پاوری که 10 سال کار کرده یعنی از متوسط طول عمرش بیشتر کار کرده و بهتره جایگزین شود .
ebi01
03-07-20, 14:04
پاور بستگی داره که چه تکنولوژی ای داشته باشه مثلا بعضی پاورها خودشون دربرابر نوسان برق شهری مقاوم اند و خودشونو میسوزونند و نمیزاند به قطعات اسیبی برسه ولی پاورهای قدیمی فکر نکنم دارای این تکنولوژی باشند و عمرش هم داری میگی ده ساله عمر هر پاوری صد هزار ساعته که عمرش از نصف هم نصف تر شده و ممکنه به خاطرش کل کامپیوتر رو به باد بدی :lol:
رضا قاسمی
03-07-20, 17:15
سلام
پاوری که 10 سال کار کرده یعنی از متوسط طول عمرش بیشتر کار کرده و بهتره جایگزین شود .
چه پاوری مد نظرتان هست که بگیرم؟متشکر.
AMD>INTEL
03-07-20, 17:48
چه پاوری مد نظرتان هست که بگیرم؟متشکر.
پاور های گرین سری اکو مناسب شما هستند 400 واتش رو تهیه کنید .