PDA

مشاهده نسخه کامل : پایه های فن

ebi01
27-06-20, 08:52
سلام دوستان من یک نوتوس گرین 200 دارم پلاستیک دورش شکسته منظورم اون دایره پلاستیکی هست که فن بهش وصل میشه از کجا میتونم یه دونشو بخرم کلا هر جای نت پیدا کردم نتونستم

DOOM999
27-06-20, 10:03
سلام دوستان من یک نوتوس گرین 200 دارم پلاستیک دورش شکسته منظورم اون دایره پلاستیکی هست که فن بهش وصل میشه از کجا میتونم یه دونشو بخرم کلا هر جای نت پیدا کردم نتونستم

فقط گارانتی گرین میتونه کمکت کنه
تهران، خیابان سمیه، بین خیابان سپهبد قرنی و خیابان استاد نجات الهی (ویلا)، جنب دادگاه شهید بهشتی، شماره 215 ساختمان سبز، طبقه همکف
تلفن: 88170017 021

ebi01
28-06-20, 13:35
فقط گارانتی گرین میتونه کمکت کنه
تهران، خیابان سمیه، بین خیابان سپهبد قرنی و خیابان استاد نجات الهی (ویلا)، جنب دادگاه شهید بهشتی، شماره 215 ساختمان سبز، طبقه همکف
تلفن: 88170017 021
والا تو ارومیه ام گفت ارسال نداریم از ارومیه پاشو بیا تحویل بگیر نمیخوای هم به سلامت اینو تو واتساپ بهم گفتن کولر مستر میخریدم حداقل گارانتی شرکتی یک کمکی بهم میکرد :lol:
هیچی دیگه اینم پرت کردم کنار سایر محصولات مزخرف گرین(محصولاتشون خوبه ها ولی خدمات پس از فروش مناسبی ندارن) و دیپ کول گرفتم ممنون بابت پاسخگوییتون

Mahdi_Moosavi
28-06-20, 14:27
والا تو ارومیه ام گفت ارسال نداریم از ارومیه پاشو بیا تحویل بگیر نمیخوای هم به سلامت اینو تو واتساپ بهم گفتن کولر مستر میخریدم حداقل گارانتی شرکتی یک کمکی بهم میکرد :lol:
هیچی دیگه اینم پرت کردم کنار سایر محصولات مزخرف گرین(محصولاتشون خوبه ها ولی خدمات پس از فروش مناسبی ندارن) و دیپ کول گرفتم ممنون بابت پاسخگوییتون

سلام. تو واتس آپ با چه بخشی صحبت کردید؟ مطمئنید از گرین بوده؟ :1. (27):

شماره تماس و آدرستون رو برای بنده خصوصی بفرستید تا براکت مورد نظر براتون ارسال بشه.

DOOM999
29-06-20, 08:46

شماره تماس و آدرستون رو برای بنده خصوصی بفرستید تا براکت مورد نظر براتون ارسال بشه.

راستش جناب موسوی من هم یک گله کوچیک داشتم پاورگرین 1050 ocdg من اتصال داخلی کرد و سوخت.
بعد بردم گارانتی گرین جای یه پاور نو یه پاور تعمیر شده دادن و من مجبور شدم به نصف قیمت فروختم و رفتم antec خریدم چون طبق یکی از پست هاتون تو یکی از تایپیکها که فرمودید اگه چیزی رو قبول ندارین نخرید
این کار درستی نیست و در شان گرین نیست این موضوع باعث شد که من دیگه پاور گرین نخرم و دیگه تو سیستم های پیشنهادیم لحاظ نکنم برای کسی

اما کولرهای گرین رو به شدت قبول دارم و فوق العادست و به همه هم توصیه میکنم
ولی در مورد پاور سعی کنید رو پاورهاتون بیشتر کار کنید و پاور خراب رو با تعمیر شده تعویض نکنید اونم پاوری که یک سال از 11 سال گارانتیش باقی مونده

Mahdi_Moosavi
29-06-20, 16:21
راستش جناب موسوی من هم یک گله کوچیک داشتم پاورگرین 1050 ocdg من اتصال داخلی کرد و سوخت.
بعد بردم گارانتی گرین جای یه پاور نو یه پاور تعمیر شده دادن و من مجبور شدم به نصف قیمت فروختم و رفتم antec خریدم چون طبق یکی از پست هاتون تو یکی از تایپیکها که فرمودید اگه چیزی رو قبول ندارین نخرید
این کار درستی نیست و در شان گرین نیست این موضوع باعث شد که من دیگه پاور گرین نخرم و دیگه تو سیستم های پیشنهادیم لحاظ نکنم برای کسی

ولی در مورد پاور سعی کنید رو پاورهاتون بیشتر کار کنید و پاور خراب رو با تعمیر شده تعویض نکنید اونم پاوری که یک سال از 11 سال گارانتیش باقی مونده

طبق قوانین گارانتی گرین. اگر حداکثر 3 ماه از تاریخ شروع گارانتی پاور گذشته باشه. پاور معیوب با نمونه نو و پلمپ تعویض میشه. این قوانین گارانتی تقریباً در اکثر برندهای مشابه در دنیا هم موجوده. اینو می تونید تو شرایط گارانتی سایر برندها چک کنید.

نمونه پاورهایی که جایگزین مدل های معیوب میشه تمامی تست های کیفیت و کارایی پاور رو طی میکنه و شرایط مشابه پاور نو داره.

فرمودید اگه چیزی رو قبول ندارین نخرید

در مورد مشکل پیش اومده بسیار متاسفیم. قبلاً هم عرض کردم پاور در خط مقدم یک سیستم کامپیوتری با برق شهر قرار داره و خرابی ممکنه برای هر مدل و برندی پیش بیاد.

به نظر شما احترام می گذاریم و براتون آرزوی موفقت می کنیم. :11():

Stream
29-06-20, 17:28

گارانتی در همه دنیا همینطور است. قطعه معیوب با قطعه مشابه ولی سالم تعویض میشه. ممکنه در شرایط خاص (نداشتن موجودی) به شما محصول نو بدن ولی بطور کلی قرار نیست شما اگه 7 سال در دوران گارانتی 10 ساله‌تون قطعه ای خراب شد، بعد از 7 سال یه قطعه نو دریافت کنید.

ebi01
30-06-20, 07:54

ممنون راستش با پشتیبانیشون تماس گرفتم این شماره رو بهم داد تو واتساپ اونهم دید من ناراحت شدم خواست بفرسته بهم بعد سه روز بهم من هم جدیدشو خریدم و ازش تشکر کردم ولی کاش کاش اونروز میگفت نه وقتی که من نوشو تازه خریدم و پلمپ فن رو باز کردم...

DOOM999
30-06-20, 12:32
طبق قوانین گارانتی گرین. اگر حداکثر 3 ماه از تاریخ شروع گارانتی پاور گذشته باشه. پاور معیوب با نمونه نو و پلمپ تعویض میشه. این قوانین گارانتی تقریباً در اکثر برندهای مشابه در دنیا هم موجوده. اینو می تونید تو شرایط گارانتی سایر برندها چک کنید.

نمونه پاورهایی که جایگزین مدل های معیوب میشه تمامی تست های کیفیت و کارایی پاور رو طی میکنه و شرایط مشابه پاور نو داره.

در مورد مشکل پیش اومده بسیار متاسفیم. قبلاً هم عرض کردم پاور در خط مقدم یک سیستم کامپیوتری با برق شهر قرار داره و خرابی ممکنه برای هر مدل و برندی پیش بیاد.

به نظر شما احترام می گذاریم و براتون آرزوی موفقت می کنیم. :11():

ممنون از پاسخگویی سریعتون مهندس عزیز و باسواد گل:11():
بله زیر سه ماه گذشته بود
ولی در کل آمار خرابی پاورهای وات بالا درهمه برندها زیاده دلیلش رو نمیدونم
البته به توصیه استاد امید دیروز استابلایزر فاراتل تهیه کردم که نوسان برق دیگه نتونه آسیب بزنه به قطعاتم
ولی شرکت محترم گرین باید رو این موضوع کارکنه که نوسان برق تو ایران غیر استاندارده و چون بازار هدفش ایرانه رو موضوع نوسان برق بیشتر وقت بزاره

در ضمن به نظرم یکی از بهترین فن های دنیا متعلق به گرین از لحاظ طول عمر و کیفیت و نویز پایین و توصیم به همه اینه که از فن ها و کولرهای گرین استفاده کنن چه واترکولر چه ایرکولر