PDA

مشاهده نسخه کامل : ارور هارد 2 ترا توشیبا

2180
20-06-20, 13:39
سلام. من یک عدد هارد 2 ترا توشیبا دارم که حدودا 6 ماه هستش که خریدم اون هم به صورت نو و پلمب با گارانتی ماتریکس.
ولی چند وقتی بودش که کلا هنگ کرده بود با نرم افزار low level format فرمتش کردم گفتم شاید درست بشه ولی نشد.
با نرم افزار HD Tune Pro تست زدم ولی این ارور هارو میده.
Only the registered members can see the link
وقتی هم که گزینه بنجمارک رو میزنم بعد از چند لحظه ارور میده و بسته میشه.
مشکل هارد خیلی جدیه و باید بره گارانتی؟

AMD>INTEL
20-06-20, 13:48
سلام. من یک عدد هارد 2 ترا توشیبا دارم که حدودا 6 ماه هستش که خریدم اون هم به صورت نو و پلمب با گارانتی ماتریکس.
ولی چند وقتی بودش که کلا هنگ کرده بود با نرم افزار low level format فرمتش کردم گفتم شاید درست بشه ولی نشد.
با نرم افزار HD Tune Pro تست زدم ولی این ارور هارو میده.
Only the registered members can see the link
وقتی هم که گزینه بنجمارک رو میزنم بعد از چند لحظه ارور میده و بسته میشه.
مشکل هارد خیلی جدیه و باید بره گارانتی؟

این تعداد بدسکتور مشخصه که قابل حل نیست . باید ببرید گارانتی ولی این تعداد بدسکتور عموما برای ضربه و فشار فیزیکی بیش از استاندارد اعلام شده است باید ببینید قبول میکنند یا نه

2180
20-06-20, 13:52
این تعداد بدسکتور مشخصه که قابل حل نیست . باید ببرید گارانتی ولی این تعداد بدسکتور عموما برای ضربه و فشار فیزیکی بیش از استاندارد اعلام شده است باید ببینید قبول میکنند یا نه
آخه عجیب اینکه اصلا هارد بهش ضربه ای نخورده و داخل محافظ بوده و غیر ممکنه که بهش فشاری وارد شده باشه. راهی برای درست کردنش هست ؟

AMD>INTEL
20-06-20, 16:29
آخه عجیب اینکه اصلا هارد بهش ضربه ای نخورده و داخل محافظ بوده و غیر ممکنه که بهش فشاری وارد شده باشه. راهی برای درست کردنش هست ؟

خیر این تعداد بدسکتور قابل حل نیست .

2180
20-06-20, 20:22
ممنون از توضیحتون.