دو سیستم زیر رو در نظر بگیرید :
i7-4770
128 sata
1tb hdd
با رم 16 گیگ ddr3
در مقایسه با
i5-6500
128 sata
1tb hdd
با رم 16 گیگ ddr4
برای کار رندر کردن متوسط ویدئو های 10-15 دقیقه ای شامل پرده سبز و ادیت جزئی و صداگذاری
کدام یک از این سیستمها رو پیشنهاد میکنید ؟
یکی پردازنده قوی تر ولی رم با فرکانس پایینتری داره و دومی برعکس پردازنده ضعیف تر اما رم قوی تری داره
اگر یک ویدئو رو توی جفت اینها بزاریم برای رندر فکر میکنید اختلاف زمان رندر کردنشون چند دقیقه هست ؟
ممنون از همگی
SajjadKhati
17-06-20, 21:41
سلام
بستگی به نرم افزارتون داره . به موتور رندرش و ... .
نرم افزارتون چیه؟
در حداکثر فول لودِ دو پردازنده ، 4770 حدود 15 تا 20 درصد از 6500 قویتره . این فول لود ربطی به این نداره که در نرم افزار مد نظر شما هم لابد باید قویتر باشه .
اما 4770 دیگه قدیمی شده . اگه دست دوم نمیخواین و سیستم نو هست ، i3 9100f میتونه گزینه ی ایده آلی تری (نه صرفا قویتر) نسبت به هر دو باشه .
highlander926
18-06-20, 00:21
نرم افزار پریمیر هست،
منتهی سوال من این بود که سرعت رم این وسط مهم تره یا سرعت سی پی یو؟
با پیشنهاد شما فرض کنید i3 رو جایگزین i5 کنم
در این شرایط سیستم با رم ddr4 سریعتر رندر میگیره یا سیستم قدیمیتر با سی پی یو قویتر؟
و این اختلاف چقدره از نظر زمانی
در هر چند دقیقه است یا چند ساعت از نظر زمان رندر
Speed Racer
18-06-20, 01:20
باسلام
دو سیستم زیر رو در نظر بگیرید :
i7-4770
128 sata
1tb hdd
با رم 16 گیگ ddr3
در مقایسه با
i5-6500
128 sata
1tb hdd
با رم 16 گیگ ddr4
برای کار رندر کردن متوسط ویدئو های 10-15 دقیقه ای شامل پرده سبز و ادیت جزئی و صداگذاری
کدام یک از این سیستمها رو پیشنهاد میکنید ؟
یکی پردازنده قوی تر ولی رم با فرکانس پایینتری داره و دومی برعکس پردازنده ضعیف تر اما رم قوی تری داره
اگر یک ویدئو رو توی جفت اینها بزاریم برای رندر فکر میکنید اختلاف زمان رندر کردنشون چند دقیقه هست ؟
ممنون از همگی
سلام
اونی که سی پی یو قوی تری داره برنده است
SajjadKhati
18-06-20, 05:28
نرم افزار پریمیر هست،
منتهی سوال من این بود که سرعت رم این وسط مهم تره یا سرعت سی پی یو؟
با پیشنهاد شما فرض کنید i3 رو جایگزین i5 کنم
در این شرایط سیستم با رم ddr4 سریعتر رندر میگیره یا سیستم قدیمیتر با سی پی یو قویتر؟
و این اختلاف چقدره از نظر زمانی
در هر چند دقیقه است یا چند ساعت از نظر زمان رندر
همونطور که دوستمون گفتند ، پردازنده مهمتر هست . اما نه اینکه تفاوت این پردازنده هایی که نام بردید ، در همه ی قسمت های نرم افزار سریعتر عمل کنه و شما تفاوت اش را حس کنید .
بیشترین جایی که تفاوت اش را حس میکنید ، در رندر پریمیر هست که 4770 ، حداکثر 20 درصد از 6500 قویتره (البته این ، حداکثرِ حالتش بود . ممکنه هم حتی کمتر بشه) .
اما در موقع کار با نرم افزار ، بسته به قسمت ها (رویداد و افکت ها و ...) های مختلف ، ممکنه این اختلاف ، حتی به 3 درصد فقط برسه .
i3 9100f در جاهایی میتونه از 4770 حتی 10 درصد قویتر عمل کنه و اما معمولا در زمان رندر (پریمیر) ، حدود 10 درصد ضعیف تر از 4770 عمل میکنه .
i3 9100f هم که نسبت به 6500 ، در هر شرایطی بین 10 تا 20 درصد بهتر عمل میکنه .
فرکانس رم اگه خیلی زیاد باشه (مثلا بین فرکانس رم 1600 و 3200) ، اندکی تاثیر داره (که اون هم باز هم بستگی داره) . بصورت میانگین ، شاید بتونین اختلاف این دو فرکانس رم را در کارایی ، حدود 10 درصد در نظر بگیرین (اما در زمان رندر ، فکر نکنم زیاد باشه . اختلاف فرکانس ، بیشتر در زمان کار با نرم افزار به کار میاد) .