ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید چند قطعه

Mohammad-RI
16-06-20, 22:03
دوستان سلام.
پاور و هاردم قدیمی شده و میخوام تعویض کنم. پاور سری OCDG انتخاب کردم و فن کیس هم پکِ پنج تایی دیپ کول.کیسِ فعلیم Z4 Green هست.
اگر میشه یه استابلایزر مخصوصِ کامپیوتر هم معرفی کنید. نوسان برق داریم و امسال چند تا قطعه برقی قربانی این نوسان برق شدن و فقط مونده کامپیوتر ما 😑 به یه مدل رسیدم که نمیدونم مناسب هست یا نه. باز اگر پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم معرفی کنید.

خمیر سیلیکون : Deep Cool G40 Thermal Paste
فن کیس : Deep Cool RF 120 5 in 1 RGB Case Fan
پاور : Green GP1350B-OCDG 80PLUS Platinum
هارد : Seagate ST1000DM010 BarraCuda 1TB استابلایزر فاراتل مدل STB2000 ظرفیت2000

AMD>INTEL
16-06-20, 22:29
دوستان سلام.
پاور و هاردم قدیمی شده و میخوام تعویض کنم. پاور سری OCDG انتخاب کردم و فن کیس هم پکِ پنج تایی دیپ کول.کیسِ فعلیم Z4 Green هست.
اگر میشه یه استابلایزر مخصوصِ کامپیوتر هم معرفی کنید. نوسان برق داریم و امسال چند تا قطعه برقی قربانی این نوسان برق شدن و فقط مونده کامپیوتر ما به یه مدل رسیدم که نمیدونم مناسب هست یا نه. باز اگر پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم معرفی کنید.

خمیر سیلیکون : Deep Cool G40 Thermal Paste
فن کیس : Deep Cool RF 120 5 in 1 RGB Case Fan
پاور : Green GP1350B-OCDG 80PLUS Platinum
هارد : Seagate ST1000DM010 BarraCuda 1TB استابلایزر فاراتل مدل STB2000 ظرفیت2000

سلام

پاور مورد تاییده کاملا از نظر واتاژ هم بر اساس برنامه محاسبه گر گرین حساب کنید .
استابلیزر فاراتل در حال حاضر بهترین گزینه در ایران هست .
هارد هم سیگیت خوبه و میتوانید وسترن بلو هم تهیه کنید
در مورد فن پیشنهاد میکنم همون گرین تهیه کنید یا کولر مستر و Thermal take
در مجموع فن هایی که از دیپ کول نصب کردم بعد از مدتی موقع روشن شدن سیستم و گاهی رندوم به صدا میافتند و مشکل پیدا میکنند .

Mohammad-RI
17-06-20, 15:24
سلام

پاور مورد تاییده کاملا از نظر واتاژ هم بر اساس برنامه محاسبه گر گرین حساب کنید .
استابلیزر فاراتل در حال حاضر بهترین گزینه در ایران هست .
هارد هم سیگیت خوبه و میتوانید وسترن بلو هم تهیه کنید
در مورد فن پیشنهاد میکنم همون گرین تهیه کنید یا کولر مستر و Thermal take
در مجموع فن هایی که از دیپ کول نصب کردم بعد از مدتی موقع روشن شدن سیستم و گاهی رندوم به صدا میافتند و مشکل پیدا میکنند .

خیلی ممنونم.
تفاوتِ خاصی بین استابلایزر های فاراتل مدل DigiPower6 و STB2000 هست؟ اگر نه همون مدلی که تو پیام اول گفتم رو تهیه کنم.
در مورد فن هم چیزی که عجیبه موجودی فروشگاه هاست. تنوع خیلی کمه :( کولرمستر پک سه تایی هست که بخوام دو پک بخرم ، هزینه نهایی زیاد میشه. ترمالتیک رینگ هم نورپردازیش تو کیس جالب نمیشه مخصوصا الآن که فقط نمونه 140 میلی متریش موجود هست. خیلی دوست داشتم نورپردازیش مثل دیپ کول یا گرین باشه :1. (28): بدون در نظر گرفتن برند ، بنظرتون از نظر کولینگ و جریان هوایِ کیس ، فن 140 میلی متری بهتره تهیه کنم یا 120؟ ( به این صورت که دو تا 140 جلو و دو تا دیگه بالای کیس نصب کنم و یه 120 هم پشت کیس)

AMD>INTEL
17-06-20, 16:03
خیلی ممنونم.
تفاوتِ خاصی بین استابلایزر های فاراتل مدل DigiPower6 و STB2000 هست؟ اگر نه همون مدلی که تو پیام اول گفتم رو تهیه کنم.
در مورد فن هم چیزی که عجیبه موجودی فروشگاه هاست. تنوع خیلی کمه :( کولرمستر پک سه تایی هست که بخوام دو پک بخرم ، هزینه نهایی زیاد میشه. ترمالتیک رینگ هم نورپردازیش تو کیس جالب نمیشه مخصوصا الآن که فقط نمونه 140 میلی متریش موجود هست. خیلی دوست داشتم نورپردازیش مثل دیپ کول یا گرین باشه :1. (28): بدون در نظر گرفتن برند ، بنظرتون از نظر کولینگ و جریان هوایِ کیس ، فن 140 میلی متری بهتره تهیه کنم یا 120؟ ( به این صورت که دو تا 140 جلو و دو تا دیگه بالای کیس نصب کنم و یه 120 هم پشت کیس)

STB2000 برای سیستم مناسبتره و چندین بار تهیه کردم و کاملا مناسبه نیاز کاربری شماست
در کل برای یک سیستم تفاوتی نمیکنند و خود پاور گرین پروتکشن کامل داره
به نظرم گرین تهیه کنید . همین ترکیب که گفتید . دیپ کول رو اصلا توصیه نمیکنم . همه فن گرافیکش کمتر از یکسال به صدا در اومد و هم فن کیس و هم فن پردازنده
باز تصمیم گیرنده اصلی خودتون هستید من بر اساس تجربیات و نوع کارم امکان تست رنج بالایی از قطعات بازار را دارم و بر اساس همین تجربیات نظر میدم .

Mohammad-RI
22-06-20, 04:55
سلام مجدد. قرار شد در کنار فن گرین مدل GF120 ، نوار LED دیپ کول مدل RGB 200Pro Addressable رو تهیه کنم.
فقط مادربرد از نظر هدر محدودیت خاصی نداره؟ چیزی باید سفارش بدم؟ چون 5 تا فن و 2 تا نوار هست و دوست داشتم از طریق مادربرد بتونم مدیریتشون کنم. ( مادربرد فعلیم MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC )
ممنوم.

AMD>INTEL
22-06-20, 14:24
سلام مجدد. قرار شد در کنار فن گرین مدل GF120 ، نوار LED دیپ کول مدل RGB 200Pro Addressable رو تهیه کنم.
فقط مادربرد از نظر هدر محدودیت خاصی نداره؟ چیزی باید سفارش بدم؟ چون 5 تا فن و 2 تا نوار هست و دوست داشتم از طریق مادربرد بتونم مدیریتشون کنم. ( مادربرد فعلیم MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC )
ممنوم.

نوارها رو باید چک کنید با مادربردتون سازگارند یا نه از سایت دیپ کول چک کنید .

Mohammad-RI
23-06-20, 16:07
نوارها رو باید چک کنید با مادربردتون سازگارند یا نه از سایت دیپ کول چک کنید .

بررسی خودِ سایت شهر سخت افزار در مورد مادربردم رو خوندم و به این موارد رسیدم.
سه کانکتور 4پین Fan Header (با قابلیت کنترل DC/PWM برای اتصال پمپ خنک کننده آبی یا فن کیس)
یک کانکتور 3 پین برای نصب نوارهای Addressable RGB از نوع 5v
فکر کنم نوار LED به راحتی نصب بشه و مشکلی نباشه. مشکل اصلی وصل کردن 5 تا فنِ گرین به مادربرد هست به نحوی که از نظر نورپردازی با مادربرد و نوار هماهنگ بشه یا سرعتشون رو بشه تنظیم کرد.
نمیدونم چه چیزی تهیه کنم برای اتصالشون :1.: اگر بدون هیچ تبدیلی به پاور وصل بشه ، میشه از طریق کنترلر خود کیس سرعتشون رو کم و زیاد کرد؟ ( کیسم Z4 Green)

AMD>INTEL
23-06-20, 16:44
بررسی خودِ سایت شهر سخت افزار در مورد مادربردم رو خوندم و به این موارد رسیدم.
سه کانکتور 4پین Fan Header (با قابلیت کنترل DC/PWM برای اتصال پمپ خنک کننده آبی یا فن کیس)
یک کانکتور 3 پین برای نصب نوارهای Addressable RGB از نوع 5v
فکر کنم نوار LED به راحتی نصب بشه و مشکلی نباشه. مشکل اصلی وصل کردن 5 تا فنِ گرین به مادربرد هست به نحوی که از نظر نورپردازی با مادربرد و نوار هماهنگ بشه یا سرعتشون رو بشه تنظیم کرد.
نمیدونم چه چیزی تهیه کنم برای اتصالشون :1.: اگر بدون هیچ تبدیلی به پاور وصل بشه ، میشه از طریق کنترلر خود کیس سرعتشون رو کم و زیاد کرد؟ ( کیسم Z4 Green)

تعداد کانکتورهای فن روی مادربرد برای فن مشخصه .از طریق پاور کنترل نمیشن مگر اینکه کیس خودش کنترلر فن داشته باشه
فن هایی که به مادربرد وصل میشه قابل کنترل هستند .