ورود

مشاهده نسخه کامل : علت رنگی شدن یدفعه مانیتور چیست ؟

maysamsina
13-06-20, 19:46
درود . دوستان زمانیکه با سیستم دارم کار مکینم یدفعه سیستم قفل میکنه و رنگ مرجانی یا نارنجی کل صفحه مانتور رو میگیره مشکل از کجاس ؟ آیا به نصب کردن انواع دایرکس مربوط میشه ؟ آیا به قند شکن مربوط میشه ؟

AMD>INTEL
14-06-20, 09:53
درود . دوستان زمانیکه با سیستم دارم کار مکینم یدفعه سیستم قفل میکنه و رنگ مرجانی یا نارنجی کل صفحه مانتور رو میگیره مشکل از کجاس ؟ آیا به نصب کردن انواع دایرکس مربوط میشه ؟ آیا به قند شکن مربوط میشه ؟

سلام
یک اسکرین شات بگذارید
ولی احتمالا مشکل حرارتی یا مربوط به کارت گرافیک شماست

maysamsina
14-06-20, 11:38
سلام
یک اسکرین شات بگذارید
ولی احتمالا مشکل حرارتی یا مربوط به کارت گرافیک شماست
کارت گرافیگ ندارم ... آنبرده ....بعضی وقتام دیومپ مموری میشه یعنی میشه 100 درصد صفحه آبی میومد ...
حال نمیدونم بخاطر کارت دی وی بی یا قند شکن یا نصب کردن متعدد دایریسکه یا شایدم بخطر گیم باشه چون شبیه ساز داره
اسکرین شات نمیتونم بزارم مگر عکس ب---م از لحظه ای که رنگی میشه چون کلا ویندوز میپره باید ریست کنم ...

AMD>INTEL
14-06-20, 13:01
کارت گرافیگ ندارم ... آنبرده ....بعضی وقتام دیومپ مموری میشه یعنی میشه 100 درصد صفحه آبی میومد ...
حال نمیدونم بخاطر کارت دی وی بی یا قند شکن یا نصب کردن متعدد دایریسکه یا شایدم بخطر گیم باشه چون شبیه ساز داره
اسکرین شات نمیتونم بزارم مگر عکس ب---م از لحظه ای که رنگی میشه چون کلا ویندوز میپره باید ریست کنم ...

شما با BLUE SCREEN VIEWER اسکرین شات بگیر واضح مشخص میشه به چه دلیل BSOD میگیرید

maysamsina
14-06-20, 14:00
شما با BLUE SCREEN VIEWER اسکرین شات بگیر واضح مشخص میشه به چه دلیل BSOD میگیرید
آخرین ورژن برنامه چه نسخه ایه ؟

maysamsina
14-06-20, 14:39
اینم عکس از ارورها .. که گفتید با نرم افزار انجام بدم .

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
14-06-20, 16:25
اینم عکس از ارورها .. که گفتید با نرم افزار انجام بدم .

اول یک گزارش از وضعیت هاردهایی که روی سیستم هست بهم بدید با شات اسکرین برنامه hd senitel قسمت overview
مرحله بعد هم
تست رم ها با بوت passmark memtest هست .

maysamsina
14-06-20, 22:35
اول یک گزارش از وضعیت هاردهایی که روی سیستم هست بهم بدید با شات اسکرین برنامه hd senitel قسمت overview
مرحله بعد هم
تست رم ها با بوت passmark memtest هست .

عکس از هارد .... حال چطور با passmark memtest تست رم بگیرم .....فلش میخاد ؟

Only the registered members can see the linkهارد.jpg

دانلود PassMark MemTest86 Pro 8.4 تست و بررسی حافظه رم (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
14-06-20, 23:06
عکس از هارد .... حال چطور با passmark memtest تست رم بگیرم .....فلش میخاد ؟

Only the registered members can see the linkهارد.jpg

دانلود PassMark MemTest86 Pro 8.4 تست و بررسی حافظه رم (Only the registered members can see the link)

یک فلش بوتیبل باید ایمیجش رو درست کنید و بوت کنید

maysamsina
15-06-20, 11:22
یک فلش بوتیبل باید ایمیجش رو درست کنید و بوت کنید
یه فلش باید تهیه کنم ؟

الان با
BLUE SCREEN VIEWER گرفتم مشکل کجاس

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 2323.jpg)

AMD>INTEL
15-06-20, 13:47
یه فلش باید تهیه کنم ؟

الان با
BLUE SCREEN VIEWER گرفتم مشکل کجاس

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link 2323.jpg)

بله
گزارش چیز مشخصی نشون نمیده .مینونه از رم یا یکی از دیوایس ها باشه .

maysamsina
15-06-20, 14:14
بله
گزارش چیز مشخصی نشون نمیده .مینونه از رم یا یکی از دیوایس ها باشه .
نرم افزاری که جنابعالی فرمودید یعنی
BLUE SCREEN VIEWER ... سیپو و گرافیگ رو نشون میده درسته ؟
هاردم که سالم بود اسکرین گرفتم یعنی فقط مونده رم ؟

AMD>INTEL
15-06-20, 14:18
نرم افزاری که جنابعالی فرمودید یعنی
BLUE SCREEN VIEWER ... سیپو و گرافیگ رو نشون میده درسته ؟
هاردم که سالم بود اسکرین گرفتم یعنی فقط مونده رم ؟

ایراد روی سیستم شما را نشون نداد
اگر از آل درایور یا از برنامه های این چنینی استفاده کردید بهتره ویندوز عوض بشه .
با توجه به نرم افزارهایی که نصب کردید .حتی ایرادها میتونه ناشی از همون باشه ولی باید رم رو اولا تست کنید .

maysamsina
16-06-20, 12:11
ایراد روی سیستم شما را نشون نداد
اگر از آل درایور یا از برنامه های این چنینی استفاده کردید بهتره ویندوز عوض بشه .
با توجه به نرم افزارهایی که نصب کردید .حتی ایرادها میتونه ناشی از همون باشه ولی باید رم رو اولا تست کنید .
رم بنده 8 گیگه !!! ویندوز 32 بیتی فقط 4 گیگ رو استفاده مکینه ؟ اگر 64 بیت نصب کنم میتونم از 8 گیگ رم استفاده کنم یا فرقی نمکینه ؟

AMD>INTEL
16-06-20, 12:34
رم بنده 8 گیگه !!! ویندوز 32 بیتی فقط 4 گیگ رو استفاده مکینه ؟ اگر 64 بیت نصب کنم میتونم از 8 گیگ رم استفاده کنم یا فرقی نمکینه ؟

بله میشه .........

maysamsina
16-06-20, 13:12
بله میشه .........
نرم افزار دیگه هس که برای تست رم فلش نخاد ؟

AMD>INTEL
16-06-20, 13:38
نرم افزار دیگه هس که برای تست رم فلش نخاد ؟

برای تست دقیق باید در محیط داس باشه .که سیستم حداکثر رم ممکن را در دسترس داشته باشه .

maysamsina
23-06-20, 11:53
برای تست دقیق باید در محیط داس باشه .که سیستم حداکثر رم ممکن را در دسترس داشته باشه .
اگر یکی از رمها رو در بیارم و فقط 4 گیگ بشه روی گرافیگش یعنی آنبرد تاثیر نمیزاره یعنی گرافیگش نمیپره ؟
اگر رمها رو باهم تعویض کنم یعنی تک تک تست کنم , مشخص میشه که خرابه یا سالم ؟

AMD>INTEL
23-06-20, 12:28
اگر یکی از رمها رو در بیارم و فقط 4 گیگ بشه روی گرافیگش یعنی آنبرد تاثیر نمیزاره یعنی گرافیگش نمیپره ؟
اگر رمها رو باهم تعویض کنم یعنی تک تک تست کنم , مشخص میشه که خرابه یا سالم ؟

راه تست اصولی رو به شما گقتم . این راهایی که شما میگید عیب یابی اصولی نیست .

maysamsina
27-06-20, 11:46
راه تست اصولی رو به شما گقتم . این راهایی که شما میگید عیب یابی اصولی نیست .
بنده طبق این عکس با برنامه
passmark memtest
روی کدوم گرینها کیلک کنم تا رم رو چک کنه ؟ چطور با این برنامه کار کنم ؟

AMD>INTEL
27-06-20, 12:58
بنده طبق این عکس با برنامه
passmark memtest
روی کدوم گرینها کیلک کنم تا رم رو چک کنه ؟ چطور با این برنامه کار کنم ؟

فلش مموری رو باید بسازید . این مرحله ساخت فلش هست باید ایزو را ادد کنید و هنوز فلشی رو وصل نکردید که برنامه بشناسه . بعد سیستم رو باهاش بوت میکنید

maysamsina
27-06-20, 23:17
فلش مموری رو باید بسازید . این مرحله ساخت فلش هست باید ایزو را ادد کنید و هنوز فلشی رو وصل نکردید که برنامه بشناسه . بعد سیستم رو باهاش بوت میکنید
بنده فلش رو نصب کردم بی زحمت طبق عکس بگید روی کدوم گزینه کلیک کنم .. اگر شماره گذاری کنید ممنون میشم

بنده فلش رو نصب کردم و ایمج گرفتم و حجم فلشم از 8 گیگ شده 240 مگا بایت ...2 تا پوشه ریخته که یکیش به اسم help , دیگری به اسم EFI هستش و یه license.rtf داره در کل 7 مگ میشه ... ایا درست ایمج گرفته ....
در اخر دقیق باید چی کنم ؟

AMD>INTEL
28-06-20, 14:00
بنده فلش رو نصب کردم و ایمج گرفتم و حجم فلشم از 8 گیگ شده 240 مگا بایت ...2 تا پوشه ریخته که یکیش به اسم help , دیگری به اسم EFI هستش و یه license.rtf داره در کل 7 مگ میشه ... ایا درست ایمج گرفته ....
در اخر دقیق باید چی کنم ؟

بوت کنید مشخص میشه درست انجام دادید یا نه
گزینه رایت رو باید میزدید .

maysamsina
28-06-20, 14:28
گزینه رایت رو زدم و چند دقیقه صبر کردم و بعد کامل شدن یعنی ok اومد رو کیلک کردم ....
بوت اپشن رفتم از بایوس ولی usb نداشت یعنی هارد و سی دی نوشته بود ....

maysamsina
28-06-20, 16:38
2 ساعت رم چک کرد و 4 تا پاس رو تست کرد و هیچ اروریی نداد یعنی 0 .
پس یعنی رم و گرافیک و هارد و
BLUE SCREEN VIEWER که گفتید تست زدم پس یعنی سالمه ؟
اسکرین شات برای تست رم

AMD>INTEL
28-06-20, 17:08
2 ساعت رم چک کرد و 4 تا پاس رو تست کرد و هیچ اروریی نداد یعنی 0 .
پس یعنی رم و گرافیک و هارد و
BLUE SCREEN VIEWER که گفتید تست زدم پس یعنی سالمه ؟
اسکرین شات برای تست رم

باید ویندوز عوض بشه
درایورها را پله به پله نصب کنید .ببینید مشکل ایجاد میشه یا نه .
درایورها هم از سایت سازنده بگیرید .

maysamsina
28-06-20, 17:51
باید ویندوز عوض بشه
درایورها را پله به پله نصب کنید .ببینید مشکل ایجاد میشه یا نه .
درایورها هم از سایت سازنده بگیرید .
گرافیگ و صدا رو که از سی دی مین نصب میکنم ...

AMD>INTEL
28-06-20, 19:37
گرافیگ و صدا رو که از سی دی مین نصب میکنم ...

درایور باید به روز شده نصب بشه .

maysamsina
28-06-20, 21:15
درایور باید به روز شده نصب بشه .
مین بنده h97 plus , زا کجا باید درایو جدیدشو بگیرم ... بایوسم بهم نریزه ؟

AMD>INTEL
29-06-20, 08:41
مین بنده h97 plus , زا کجا باید درایو جدیدشو بگیرم ... بایوسم بهم نریزه ؟

بایوس که بهم نمیریزه از سایت سازنده برد

maysamsina
29-06-20, 12:32
بایوس که بهم نمیریزه از سایت سازنده برد

الان بنده کدومشو دانلود کنم .... آپدیت جدید بریزم درست میشه ؟

H97-PLUS Manual | Motherboards | ASUS Global (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
29-06-20, 14:12
الان بنده کدومشو دانلود کنم .... آپدیت جدید بریزم درست میشه ؟

H97-PLUS Manual | Motherboards | ASUS Global (Only the registered members can see the link)

دوست عزیز درایورهای لازم همانطور که از CD/DVD نصب میکردید .همون ها فقط از سایت دانلود و نصب کنید .

maysamsina
30-06-20, 12:06
دوست عزیز درایورهای لازم همانطور که از CD/DVD نصب میکردید .همون ها فقط از سایت دانلود و نصب کنید .
میخام ویندوز 64 بیت جدید دانلود و نصب کنم آیا شما اینو تایید میکند
Download Windows 7 Ultimate ISO 32/64-bit Full Version [2020] - Softlay (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
30-06-20, 12:30
میخام ویندوز 64 بیت جدید دانلود و نصب کنم آیا شما اینو تایید میکند
Download Windows 7 Ultimate ISO 32/64-bit Full Version [2020] - Softlay (Only the registered members can see the link)

این نسخه رو تست نکردم باید تست کنید

maysamsina
30-06-20, 19:58
این نسخه رو تست نکردم باید تست کنید
بی رحمت یه نسخه کامل یا مناسب بهم معرفی کنید با تشکر .

AMD>INTEL
30-06-20, 20:23
بی رحمت یه نسخه کامل یا مناسب بهم معرفی کنید با تشکر .

ویندوز 7 رو از نظر من فراموش کنید . ویندوزی که ساپورت نمیشه توسط سازنده مثل خونه بدون در میمونه
اگر مصر هستید از سافت 98 دانلود کنید .

maysamsina
01-07-20, 10:50
ویندوز 7 رو از نظر من فراموش کنید . ویندوزی که ساپورت نمیشه توسط سازنده مثل خونه بدون در میمونه
اگر مصر هستید از سافت 98 دانلود کنید .
یکی از دوستان گفتن , مال این سایت دستکاری شدس ؟

AMD>INTEL
01-07-20, 10:52
یکی از دوستان گفتن , مال این سایت دستکاری شدس ؟

سورس این سایت از سایت ها خارجیه و فقط آوردن روی هاست ایران
ویندوز دستکاری شده یعنی مورچه یا ویندوزهای دستکاری شده روسی که بعضی از سایت ها میگذارند که البته قید هم میکنند .

maysamsina
01-07-20, 11:41
سورس این سایت از سایت ها خارجیه و فقط آوردن روی هاست ایران
ویندوز دستکاری شده یعنی مورچه یا ویندوزهای دستکاری شده روسی که بعضی از سایت ها میگذارند که البته قید هم میکنند .

سوال در مورد نصب ویندوز 7 , 64 بیتی

Only the registered members can see the link ارسالی توسط maysamsina Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
درود برهمگی دوستان اگر از این لینک ویندوز رو دانلود کنم آیا نصبش مثل سری قبلی ها میباشد یعنی میشه با ایمیج مجازی نصب کرد یا تو دی وی دی ریخت و نصب کرد ؟ قبلا ایمیج ویندوز رو در حللت مونت میزاشم و راحت نصب میشد

دانلود Windows 7 SP1 Ultimate May 2020 - دانلود ویندوز 7 (Only the registered members can see the link %25D8%25AF-%25D9%2588%25DB%258C%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2588 %25D8%25B2-7-%25D8%25AC%25D9%2588%25D9%2584%25D8%25A7%25DB%258C .html)

سلام

این ویندوز مورد تایید نیست چون ویندوز ارجینال مایکروسافت نیست و دستکاری شده است.

آپدیت هاش هم بر خلاف آپدیت های ویندوز 10 هستش و باعث سنگین شدن زیاد سیستم می شه. حداقل در سیستم های قدیمی و بدون اس اس دی این سنگینی رو به شدت احساس می کنی.

بهترین کار اینه که شما ویندوز 7 سرویس پک 1 که برای سال 2011 هستش نصب کن و نگران حفره امنیتی و اینا نباش. به جاش یک Internet Security خوب نصب کن که فایروال خوبی داشته باشه تا خیالت راحت باشه.
اما اگه این میخوای نصب کنی هیچ فرقی نداره فقط نسخه 64 بیتش روی دی وی دی جا نمی شه باید برای نصب از فلش استفاده کنی.

روش نصب با فلش بهترین روشه ولی بدون دی وی دی و فلش هم می شه نصب کرد که توی گوگل سرچ کنی آموزش و نرم افارهاش می

AMD>INTEL
01-07-20, 11:52
سوال در مورد نصب ویندوز 7 , 64 بیتی

Only the registered members can see the link ارسالی توسط maysamsina Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
درود برهمگی دوستان اگر از این لینک ویندوز رو دانلود کنم آیا نصبش مثل سری قبلی ها میباشد یعنی میشه با ایمیج مجازی نصب کرد یا تو دی وی دی ریخت و نصب کرد ؟ قبلا ایمیج ویندوز رو در حللت مونت میزاشم و راحت نصب میشد

دانلود Windows 7 SP1 Ultimate May 2020 - دانلود ویندوز 7 (Only the registered members can see the link %25D8%25AF-%25D9%2588%25DB%258C%25D9%2586%25D8%25AF%25D9%2588 %25D8%25B2-7-%25D8%25AC%25D9%2588%25D9%2584%25D8%25A7%25DB%258C .html)

سلام

این ویندوز مورد تایید نیست چون ویندوز ارجینال مایکروسافت نیست و دستکاری شده است.

آپدیت هاش هم بر خلاف آپدیت های ویندوز 10 هستش و باعث سنگین شدن زیاد سیستم می شه. حداقل در سیستم های قدیمی و بدون اس اس دی این سنگینی رو به شدت احساس می کنی.

بهترین کار اینه که شما ویندوز 7 سرویس پک 1 که برای سال 2011 هستش نصب کن و نگران حفره امنیتی و اینا نباش. به جاش یک Internet Security خوب نصب کن که فایروال خوبی داشته باشه تا خیالت راحت باشه.
اما اگه این میخوای نصب کنی هیچ فرقی نداره فقط نسخه 64 بیتش روی دی وی دی جا نمی شه باید برای نصب از فلش استفاده کنی.

روش نصب با فلش بهترین روشه ولی بدون دی وی دی و فلش هم می شه نصب کرد که توی گوگل سرچ کنی آموزش و نرم افارهاش می

عزیز دل برادر من دو پست قبل چی گفتم .ویندوز 7 یک ویندوز مرده است .حالا میخواهی از بقالی سر کوچه بخری یا از سایت خارجی یا سایت ایرانی دانلود کنید .
بعد عملا ویندوز کرک شده ویندوز کرک شده است .فقط ویندوزهایی که توسط سایت هایی مثل مورچه عرضه میشه چون به شدت دستکاری شده قشنگ سیستمت امنیت نخواهد داشت
من به هیچ عنوان نصب ویندوز 7 رو صحیح نمیدونم . حالا اصرار داری . اون نسخه سافت 98 خیلی بد نیست .
فقط در مورد یک موضوع بی ارزش هم وقت من رو میگیری و هم وقت خودت

maysamsina
05-07-20, 11:26
عزیز دل برادر من دو پست قبل چی گفتم .ویندوز 7 یک ویندوز مرده است .حالا میخواهی از بقالی سر کوچه بخری یا از سایت خارجی یا سایت ایرانی دانلود کنید .
بعد عملا ویندوز کرک شده ویندوز کرک شده است .فقط ویندوزهایی که توسط سایت هایی مثل مورچه عرضه میشه چون به شدت دستکاری شده قشنگ سیستمت امنیت نخواهد داشت
من به هیچ عنوان نصب ویندوز 7 رو صحیح نمیدونم . حالا اصرار داری . اون نسخه سافت 98 خیلی بد نیست .
فقط در مورد یک موضوع بی ارزش هم وقت من رو میگیری و هم وقت خودت
پس بی زحمت ویندوز 10 , 64 بیت لینک بدید دستکاری نشده باشه با تشکر :lol:

AMD>INTEL
05-07-20, 11:37
پس بی زحمت ویندوز 10 , 64 بیت لینک بدید دستکاری نشده باشه با تشکر :lol:

نسخه 1909 رو از سایت سافت 98 دانلود کنید

maysamsina
05-07-20, 11:58
نسخه 1909 رو از سایت سافت 98 دانلود کنید
نسخه 1909 نداره زده 1809 ... فلش 8 میشه نصب کرد براش کافیه ؟

دانلود Windows 10 Enterprise LTSC 1809 Build 17763.316 VL نسخه نهایی ویندوز 10 (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
05-07-20, 12:44
نسخه 1909 نداره زده 1809 ... فلش 8 میشه نصب کرد براش کافیه ؟

دانلود Windows 10 Enterprise LTSC 1809 Build 17763.316 VL نسخه نهایی ویندوز 10 (Only the registered members can see the link)

این هم خوبه چون ویندوز با پشتیبانی طولانی مدت هست و فقط اپدیت امنیتی دریافت میکنه

maysamsina
05-07-20, 12:54
این هم خوبه چون ویندوز با پشتیبانی طولانی مدت هست و فقط اپدیت امنیتی دریافت میکنه
با فلش 8 گیگ میشه نصب کرد ویندوز 10 , یا حجم بیشتر میخاد ؟

AMD>INTEL
05-07-20, 16:20
با فلش 8 گیگ میشه نصب کرد ویندوز 10 , یا حجم بیشتر میخاد ؟

بستگی به حجم ایزو داره ولی عموما میشه .

maysamsina
05-07-20, 19:26
بستگی به حجم ایزو داره ولی عموما میشه .
این چطوره ؟

دانلود Windows 10 Enterprise v2004 Build 19041.329 (Updated June 2020) (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
05-07-20, 20:28
در پست قبل گفتم نسخه LTSC گزینه مناسبیه . نمیتونم درباره تک تک نسخه هایی که تو سایت ها قرار داده شده نظر بدم .

maysamsina
25-07-20, 14:47
درود دوستان . ویندوز هم عوض کردم ونسخه 64 نصب کردم ولی باز بعد از چند روز رنگی شد یدفعه , وقتی داشتم کارت دیی فیلم نگاه میکردم.....

Davood2549
25-07-20, 15:26
درود دوستان . ویندوز هم عوض کردم ونسخه 64 نصب کردم ولی باز بعد از چند روز رنگی شد یدفعه , وقتی داشتم کارت فیلم نگاه میکردم.....
گاهی برنامه هایی که نصب میکنیم مشکل دارند. به خصوص برنامه های کرک شده. سعی کن یکجوری برنامه هایی که نصب کردی رو بررسی کنی و ببینی یکی از اون ها باعث این مشکل نشده باشه.

maysamsina
25-07-20, 19:21
گاهی برنامه هایی که نصب میکنیم مشکل دارند. به خصوص برنامه های کرک شده. سعی کن یکجوری برنامه هایی که نصب کردی رو بررسی کنی و ببینی یکی از اون ها باعث این مشکل نشده باشه.
فکر نکنم ... برنامه خاصی نصب نکردم

AMD>INTEL
25-07-20, 20:03
درود دوستان . ویندوز هم عوض کردم ونسخه 64 نصب کردم ولی باز بعد از چند روز رنگی شد یدفعه , وقتی داشتم کارت دیی فیلم نگاه میکردم.....

سلام
این کارت میتونه باعث مشکل باشه به خاطر درایور
این بعد از چند روز اینطوری شدن احتمالا به خاطر همین کارت هست .

maysamsina
25-07-20, 23:02
سلام
این کارت میتونه باعث مشکل باشه به خاطر درایور
این بعد از چند روز اینطوری شدن احتمالا به خاطر همین کارت هست .
قبلا که اینوطری نمیشد یا شایدم باشه چون بعضی وقتا مموری دامپ میشد اگه استند بای میکردمم , وقتی استند بای میکردم سیگنال قطع میشد باید ریستارت میکردم یا شایدم از پلیر باشه
شاید از قند شکن باشه ....

maysamsina
30-07-20, 23:24
ممکنه از مودم usb یعنی 3g, 4g باشه ؟

AMD>INTEL
31-07-20, 10:18
ممکنه از مودم usb یعنی 3g, 4g باشه ؟

باید جداسازی قطعات انجام بشه تا ایراد رو پیدا کنید .