وقت بخیر
دوستان ی لپ تاپ ایسوس مدل x540B خریدم و نتش رو میخام به وای فای وصل کنم با مک ادرس وصل نمیشه ولی وقتی مک ادرس مودم رو غیرفعال میکنم وصل میشه(مدل مودمم: DSL-2740U ADSL2)مشکل کجاست؟:1. (28):
AMD>INTEL
12-06-20, 09:01
وقت بخیر
دوستان ی لپ تاپ ایسوس مدل x540B خریدم و نتش رو میخام به وای فای وصل کنم با مک ادرس وصل نمیشه ولی وقتی مک ادرس مودم رو غیرفعال میکنم وصل میشه(مدل مودمم: DSL-2740U ADSL2)مشکل کجاست؟:1. (28):
سلام
مک فیلتر مودم رو وقتی فعال میکنید . باید مک دستگاه رو وارد کنید .
omid680
12-06-20, 10:56
سلام
مک فیلتر مودم رو وقتی فعال میکنید . باید مک دستگاه رو وارد کنید .
مک دستگاه رو هم از قسمت cmd ipconfig/all پیدا میکنم 3 تا مک (physical address) هست ک من هر 3 تارو هم تو مودم وارد میکنم ولی بازم نمیشه جدا جدا هم وارد میکنم نمیشه
AMD>INTEL
12-06-20, 11:48
مک دستگاه رو هم از قسمت cmd ipconfig/all پیدا میکنم 3 تا مک (physical address) هست ک من هر 3 تارو هم تو مودم وارد میکنم ولی بازم نمیشه جدا جدا هم وارد میکنم نمیشه
بر اساس مودم راهنمای وارد کردن مک آدرس را توضیح داده . مک آدرس وای فای رو باید وارد کنید .
omid680
12-06-20, 12:22
بر اساس مودم راهنمای وارد کردن مک آدرس را توضیح داده . مک آدرس وای فای رو باید وارد کنید .
میشه دقیق تر توضیح بدین درست متوجه نمیشم راستش خیلی وارد نیستم ممنون
AMD>INTEL
12-06-20, 12:24
میشه دقیق تر توضیح بدین درست متوجه نمیشم راستش خیلی وارد نیستم ممنون
اول مک آدرس رو کنترلر شبکه وایرلس رو پیدا میکنی راه پیدا کردنش هم از طریق CMD هست یک سرچی بزنی پیدا میکنی .
بعد میری منوال مودم رو پیدا میکنی و طبق اون مک رو وارد میکنی .
AMD>INTEL
12-06-20, 12:37
[
اول مک آدرس رو کنترلر شبکه وایرلس رو پیدا میکنی راه پیدا کردنش هم از طریق CMD هست یک سرچی بزنی پیدا میکنی .
بعد میری منوال مودم رو پیدا میکنی و طبق اون مک رو وارد میکنی .
آموزش فارسی کانفیگ این مودم هم هست بگردید پیدا میکنید