ورود

مشاهده نسخه کامل : وصل نشدن سه موبایل به مودم

lii
07-06-20, 15:19
بعضی ها در منزل اگر وایفای موبایلشون رو قطع کنند دیگه با روشن کردن وایفای نمیتونند به اینترنت وصل شن و علامت تعجب روی علامت وایفای میاد

البته مشکل اینطوری حل میشه که باید برم به کانفیگ مودم قسمت وایرلس و سپس apply کنم (رفرش میشه)، و تمام موبایل ها اینطوری وصل و اوکی میشن

مودم زایکسله و چند وقته اینطوری شده فقط هم با موبایل های هواوی مثل اینکه مشکل داره

ریست هم کردم فقط یادم نمیاد دوباره کانفیگ بکاپ رو لود کردم یا خیر دستی دوباره تنظیم کردم
پسورد و اسم وایرلس هم تغییر دادم

درست نشده

mohammad7966
07-06-20, 15:35
سلام شاید به خاطر شلوغی کانال باشه.کانال مودم رو تغییر بدید یا بذارید روی حالت اتوماتیک.ببینید با تغییر شماره کانال درست میشه یا نه؟

AMD>INTEL
07-06-20, 16:48
بعضی ها در منزل اگر وایفای موبایلشون رو قطع کنند دیگه با روشن کردن وایفای نمیتونند به اینترنت وصل شن و علامت تعجب روی علامت وایفای میاد

البته مشکل اینطوری حل میشه که باید برم به کانفیگ مودم قسمت وایرلس و سپس apply کنم (رفرش میشه)، و تمام موبایل ها اینطوری وصل و اوکی میشن

مودم زایکسله و چند وقته اینطوری شده فقط هم با موبایل های هواوی مثل اینکه مشکل داره

ریست هم کردم فقط یادم نمیاد دوباره کانفیگ بکاپ رو لود کردم یا خیر دستی دوباره تنظیم کردم
پسورد و اسم وایرلس هم تغییر دادم

درست نشده

سلام امکان تست با مودم دیگه دارید ؟
البته راه های پست قبل هم تست کنید .ولی فکر میکنم به خاطر مودم شما باشه

lii
07-06-20, 18:42
کانال تغییر دادم بارها درست نشده
مودم دیگه هم ندارم تست کنم

فقط یک نکته، حدس میزنم دقیقا از زمانی که همسایه زایکسل خریده این بلا سرمون اومده، چون قبلا زایکسلش تو لیست وایفایمون نبود. سیگنال مودمشم خیلی قویه