دوستان یک عدد هارد اکسترنال دارم مدل ترنسند StoreJet 25H3 ظرفیت 1 ترابایت ، بعضی وقت ها تو پورت USB3 بالا نمیاد ولی با پورت USB2 بدون مشکل کار میکنه ، کابلش هم عوض کردم تاثیری نداشت سرعت کپی داخل این هارد چه پورت USB2 باشه چه پورت USB3 بیشتر از 30 مگابایت در ثانیه نمیشه ، چند وقت پیش یادم میاد سرعت کپی با USB3 تا 90 مگابایت در ثانیه هم میرفت ، با چند تا کامپیوتر دیگه هم تست کردم مشکل از هارد هست ، من با برنامه Hasleo WinToUSB روی هارد ویندوز نضب کردم ممکنه از اون موقع اینجور شده باشه ، چند بار هارد رو دیلیت و از نوع پارتیش ساختم هم بصورت GPT و MBR مشکل برطرف نشد ، تست سرعت هم که عکساش در پایین هست مال زمانی که سرعتش کم نشده بود ولی سلامتش همچنان 100 درصد هست ، من احتمال میدم برد هارد یا فایروال هارد مشکل داره ، آخرین گزینه فرمت سطح پایین هست که بعید میدونم مشکل سرعت رو برطرف کنه ، لطفا راهنمایی بفرمایید ، تشکر
ویندوز : 10
سی پی یو : 2500K
مادربرد: P8P67
رم : 16 گیگ
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
04-06-20, 17:48
درایور USB 3.0 مادربردت را چک کن ببین نسخه جدید براش اومده یا نه .
hamed.madadi
04-06-20, 18:00
درایور USB 3.0 مادربردت را چک کن ببین نسخه جدید براش اومده یا نه .
آخرین درایور USB3 هم نضب شده مشکل از درایور نیست ، دو تا هارد اکسترنال USB3 دیگه هم دارم مدل وسترن و اپیسر که بدون مشکل با سرعت 100 مگ کار میکنه ، ممکنه برد هارد قسمت USB3 ، مشکل پیدا کرده باشه ، تو برنامه Hard Disk Low Level Format Tool نسخه فایروال رو نمیزنه ، ممکنه فایروال هارد آسیب دیده باشه ، البته هارد اکسترنال اپیسر هم که کاملا سالمه فایروالش رو نزده
AMD>INTEL
04-06-20, 18:18
آخرین درایور USB3 هم نضب شده مشکل از درایور نیست ، دو تا هارد اکسترنال USB3 دیگه هم دارم مدل وسترن و اپیسر که بدون مشکل با سرعت 100 مگ کار میکنه ، ممکنه برد هارد قسمت USB3 ، مشکل پیدا کرده باشه ، تو برنامه Hard Disk Low Level Format Tool نسخه فایروال رو نمیزنه ، ممکنه فایروال هارد آسیب دیده باشه ، البته هارد اکسترنال اپیسر هم که کاملا سالمه فایروالش رو نزده
اگر اینطوره احتمالا به خاطر خود هارد هست . اون فریم ویر هست واگر مشکلی داشت هارد شناسایی نمیشد . احتمالا مبدل هارد دارای مشکل است و راهی برای تعمیرش نیست .
hamed.madadi
04-06-20, 18:28
اگر اینطوره احتمالا به خاطر خود هارد هست . اون فریم ویر هست واگر مشکلی داشت هارد شناسایی نمیشد . احتمالا مبدل هارد دارای مشکل است و راهی برای تعمیرش نیست .
جای تو تهران سراغ دارید ، اگر خواستم مبدل هارد رو عوض کنم ببرمش اونجا
AMD>INTEL
04-06-20, 18:50
جای تو تهران سراغ دارید ، اگر خواستم مبدل هارد رو عوض کنم ببرمش اونجا
باید بازش کنید ببنید مبدل های سیگیت بهش میخوره یا نه . بعضی از کاربرها باکس خالی + مبدل سیگیت یا ADATA را دارند که میتونید بگردید و خرید کنید .
hamed.madadi
05-06-20, 17:25
باید بازش کنید ببنید مبدل های سیگیت بهش میخوره یا نه . بعضی از کاربرها باکس خالی + مبدل سیگیت یا ADATA را دارند که میتونید بگردید و خرید کنید .
من با پشتیبان شرکت حافظه طلایی چت کردم ، گقتن میفرستیم جای واسه تعمیر البته هارد من گارانتیش تموم شده ، حالا به نظرتون من یه قاب هارد جدا با برد بخرم ، یا برد خالی رو تهیه کنم ، البته جای ندیدم بفروشه ، یا همینو بدم واسه تعمیر
AMD>INTEL
05-06-20, 18:10
من با پشتیبان شرکت حافظه طلایی چت کردم ، گقتن میفرستیم جای واسه تعمیر البته هارد من گارانتیش تموم شده ، حالا به نظرتون من یه قاب هارد جدا با برد بخرم ، یا برد خالی رو تهیه کنم ، البته جای ندیدم بفروشه ، یا همینو بدم واسه تعمیر
تعمیر که نداره این وسط هاردتون هم جا به جا میکنند
خیلی از کاربرها هارد داخل باکسشون خراب میشه و باکس و کنترلر رو میفروشن . وسترن که معمولا یکسره است .ولی سیگیت - ای دیتا و سیلیکون پاور بگردی پیدا میکنید .
خود باکس ترنسند هم خالیش تو بازار میفروشند .
hamed.madadi
06-06-20, 18:20
باکس هارد رو باز کردم هارد با کابل ساتا مستقیم یه مادربرد وصل کردم ، مشکل سرعت کمش برطرف شد
مبدل هم مدل زیر هست که مشکل داره
AMD>INTEL
06-06-20, 19:59
باکس هارد رو باز کردم هارد با کابل ساتا مستقیم یه مادربرد وصل کردم ، مشکل سرعت کمش برطرف شد
مبدل هم مدل زیر هست که مشکل داره
باید بگردید یک باکس خوب پیدا کنید .
hamed.madadi
06-06-20, 20:21
باید بگردید یک باکس خوب پیدا کنید .
باکس خودش ضد ضربه هست ، اگر باکس جدید بخرم قبلی بلا استفاده میشه یا باید مفت بفروشم من سعی میکنم مبدلش رو پیدا کنم اگر پیدا نشد باکس جدید میخرم