با سلام و خسته نباشید
آقا امید با زحمات من.
من یک فیلم را خواستم convert کنم و از هسته های cpu من صد در صد یا حتی 80 درصد هم استفاده نکرد یک فیلم 720 که حجم آن 980 مگ بود کمتر از 10 دقیقه یعنی نزدیک به 10 دقیقه فکر می کنم تبدیل کرد البته آقا امید 10 درصد و 8 درصد از cpu کار می کرد و من توی تنظیمات نرم افزار را 32 هسته زده بودم و کیفیت را هم بالا انتخاب کردم که از حداکثر استفاده کند.
و در TASK MANAGER که مانیتور کردم خیلی درصد های CORE ها پایین بودند.
البته من از نرم افزار ConvertXToDVD 7 استفاده می کنم و نرم افزار قدرتمندی هست.
آیا ویندوز از تمام هسته های من پشتیبانی می کند به صورت کامل آقا امید؟
و کلا با این توضیحاتی که من دادم منرا راهنمایی می کنید؟
با تشکر
AMD>INTEL
27-05-20, 09:43
با سلام و خسته نباشید
آقا امید با زحمات من.
من یک فیلم را خواستم convert کنم و از هسته های cpu من صد در صد یا حتی 80 درصد هم استفاده نکرد یک فیلم 720 که حجم آن 980 مگ بود کمتر از 10 دقیقه یعنی نزدیک به 10 دقیقه فکر می کنم تبدیل کرد البته آقا امید 10 درصد و 8 درصد از cpu کار می کرد و من توی تنظیمات نرم افزار را 32 هسته زده بودم و کیفیت را هم بالا انتخاب کردم که از حداکثر استفاده کند.
و در TASK MANAGER که مانیتور کردم خیلی درصد های CORE ها پایین بودند.
البته من از نرم افزار ConvertXToDVD 7 استفاده می کنم و نرم افزار قدرتمندی هست.
آیا ویندوز از تمام هسته های من پشتیبانی می کند به صورت کامل آقا امید؟
و کلا با این توضیحاتی که من دادم منرا راهنمایی می کنید؟
با تشکر
سلام
مسئله ویندوز نیست . بعد برنامه های کانورت بیشتر از قدرت گرافیک استفاده میکنند چون پردازش gpu بسیار موثرتر است .
دو حال
hoshang2
27-05-20, 14:44
با سلام
ممنونم از پاسخ شما
مثلا من یک فایلی را CONVERT می کنم به کارت گرافیک فشار می اید یا چندین فایل را CONVERT می کنم به کارت گرافیک فشار می اید؟
با تشکر از شما
AMD>INTEL
27-05-20, 15:55
با سلام
ممنونم از پاسخ شما
مثلا من یک فایلی را CONVERT می کنم به کارت گرافیک فشار می اید یا چندین فایل را CONVERT می کنم به کارت گرافیک فشار می اید؟
با تشکر از شما
فشار وابسته به شرایط هست . قطعه ای که درست خنک بشه و توسط پاور خوبی تغذیه بشه مشکلی براش پیش نمیاد .
hoshang2
27-05-20, 21:47
با سلام
ممنونم آقا امید از پاسخ شما
آقا امید ببخشید یک سئوال برایم پیش آمده
یک سیستم مثلا با پردازنده 3970x با کارت گرافیک GTX 1050 SUPER مثلا برای CONVERT کردن یک قدرتی دارد آیا با همین پردازنده و همین سیستم و مثلا با کارت گرافیک RTX 2080 SUPER GAMING برای CONVERT کردن قدرتش بیشتر می شود.
آقا امید من فقط CONVERT را برای تست انجام دادم البته فایلی که انجام دادم 1080 بود نه 720 وگرنه در طول سال شاید 4 بار هم CONVERT نکنم وگرنه با کامپیوتر نه بازی می کنم و نه فیلم نگاه می کنم.
با تشکر از شما
AMD>INTEL
27-05-20, 22:45
با سلام
ممنونم آقا امید از پاسخ شما
آقا امید ببخشید یک سئوال برایم پیش آمده
یک سیستم مثلا با پردازنده 3970x با کارت گرافیک GTX 1050 SUPER مثلا برای CONVERT کردن یک قدرتی دارد آیا با همین پردازنده و همین سیستم و مثلا با کارت گرافیک RTX 2080 SUPER GAMING برای CONVERT کردن قدرتش بیشتر می شود.
آقا امید من فقط CONVERT را برای تست انجام دادم البته فایلی که انجام دادم 1080 بود نه 720 وگرنه در طول سال شاید 4 بار هم CONVERT نکنم وگرنه با کامپیوتر نه بازی می کنم و نه فیلم نگاه می کنم.
با تشکر از شما
سلام
به دلیل تعداد بیشتر هسته های کودا RTX 2080 SUPER و پشتیبانی برنامه مبدل از GPU بله عملکرد بهتری داشت .
به نظرم همین کارت در حال حاضر نیازهای شما را کاور میکند .
اگر در آینده قصد ارتقا داشتید کارتی که نام بردید میتونه گزینه مناسبی باشد .