سلام خدمت اساتید عزیز.
این سیستم رو میخوام برای یکی از دوستان ببندم که حداکثر بودجش 13-14 میلیون هست.
CPU:i3-9100f
MAIN:Asus prime b360m-k
RAM:Crucial Ballistix sport lt 16gb 2400mhz cl16
SSD:wd green 240gb ssd
HDD:seagate skyhawk st2000vx008 2tb
PSU:green 580a-hed
GPU:Asus rog strix gtx 1650 super o4g gaming
CASE:green hiwa
سیستم رو برای گیم میخواد.
آیا این قطعات با هم مچ هستن؟
ممنون
DOOM999
26-05-20, 23:37
من پیشنهاد بهتری دارم مخصوصا برای گرافیک چون با توجه به بودجه 14 میلیون گرافیک رو خیلی کم نوشتی
MB: MSI H310M Pro-VHL
CPU: Intel Core i3-9100F
Gigabyte GTX 1660 Super OC Gaming 6GB
RAM: crucial Ballistix Sport LT 8GB*2=16gb 2400MHz CL16
SSD: AData Ultimate SU650 120GB
HDD: Western Digital Blue 1TB
CPU Cooler: Green Notus 100-PWM
PSU: Green GP550A-UK Gold
Case: Master Tech Ventus
Hoosha
27-05-20, 00:02
من پیشنهاد بهتری دارم مخصوصا برای گرافیک چون با توجه به بودجه 14 میلیون گرافیک رو خیلی کم نوشتی
دوست عزیز شما ظرفیت اس اس دی و هارد رو کاهش دادید.
ایشون همون مقدار رو که گفتم نیاز دارن.
۱:بین گرافیک ۱۶۶۰ و ۱۶۵۰ خیلی تفاوت هست؟
درضمن من یک ماژول ۱۶ معرفی کردم چون بعدا میخواد ارتقا بده
۲:این سی پی یو نیاز به کولرجدا داره حتما؟
۳:چیپست h310 نسبت به b360 چه برتری داره؟
ممنون
DOOM999
27-05-20, 10:30
دوست عزیز شما ظرفیت اس اس دی و هارد رو کاهش دادید.
ایشون همون مقدار رو که گفتم نیاز دارن.
۱:بین گرافیک ۱۶۶۰ و ۱۶۵۰ خیلی تفاوت هست؟
درضمن من یک ماژول ۱۶ معرفی کردم چون بعدا میخواد ارتقا بده
۲:این سی پی یو نیاز به کولرجدا داره حتما؟
۳:چیپست h310 نسبت به b360 چه برتری داره؟
ممنون
میل خودتونه همون هاردی که میخواهید رو بخرید این صرفا پیشنهاد من برای سیستم گیمینگ بود
1- بله خیلی تفاوت دارن .1650سوپر بیشتر از یک ترافلاپس ضعیفتر از 1660سوپر . 1650سوپر از rx58 ضعیفتره ولی 1660 سوپر از gtx 1070 هم قویتره
ضمنا با 1650 سوپر فول اچ دی با تنظیمات متوسط مناسبه و 1660 سوپر فول اچ دی با تنظیمات الترا
رم رو هم همون که میخواهید رو بخرید ولی دوکانال پرفومنس بالاتری داره وواسه همه بازیها 16 گیگ کافیه نیاز به ارتقا به 32 نیست
2- برای این پردازنده با وجود خنک بودن ولی استفاده طولانی مدت بله نیاز داره
3- h310 برتری نداره بلکه چیپست پایینتری هست نسبت به b360
ولی برای ارتقای گرافیک بالاتر مجبور شدم مادربورد ارزونتری معرفی کنم که کملا با 9100 مچه و بیشتر از این نیاز نیست
در آخر سیستمی که من معرفی کردم پرفومنس بالاتری داره برای گیمینگ
23638
Hoosha
27-05-20, 10:57
میل خودتونه همون هاردی که میخواهید رو بخرید این صرفا پیشنهاد من برای سیستم گیمینگ بود
1- بله خیلی تفاوت با 1650 سوپر بیشتر از یک ترافلاپس ضعیفتر از 1660سوپر .ضمنا با 1650 سوپر فول اچ دی با تنظیمات متوسط با 1660 سوپر فول اچ دی با تنظیمات الترا و بعضی بازیها در وضوع 2k
رم رو هم همون که میخواهید رو بخرید ولی دوکانال پرفومنس بالاتری داره
2- برای استفاده طولانی مدت بله نیاز داره
3-برتری نداره بلکه چیپست پایینتری هست ولی برای گرافیک بالاتر نیاز بود از مادربورد بزنم
درکل سیستمی که من معرفی کردم پرفومنس بالاتری داره برای گیمینگ
23638
با تشکر از شما:11():
Ryzen
27-05-20, 19:42
سلام،vrm ها و چیپست ممکنه بعداً (اگه ارتقایی بخواد انجام بشه) دردسر درست کنه؛
پاور هم کولر مستر بهتره،سری UK خرابی زیادی داره (اگه UK+ باشه مشکلی نیست)
کولر استوک کفایت میکنه،نوتوس 100 صرف اقتصادی نداره،اگه بعداً قراره ارتقا بده حداقل نوتوس 200 یا 400 باید نصب بشه
AMD>INTEL
27-05-20, 20:57
یکسری توضیحات تکمیلی میدم برای استارتر و سایر کاربران
برد MSI H310M Pro-VHL دارای VRM 6 فاز هست و برد B360 که خودشون انتخاب کردن با مقایسه که انجام بدید خودتون میبینید قویتر نیست .
این برد H310 حتی با پردازنده های I7 هم مشکلی نداره .من معمولا بعد از اسمبل و برای اطمینان تست پایداری AIDA64 میگیریم و این برد با i7 به شدت پایدار بود و دما مطلوب بود .
اگر یک گیمر را حساب کنید که مدت زیادی سیستمش روشن هست پس خرید نوتوس 100 میتونه انتخاب خوبی باشه .واقعا فن های استوک اینتل کیفیت لازم در طولانی مدت ندارند .
نوتوس 100 امکان اضافه کردن یک فن دوم هم دارد که با وجود فن دوم هم به خوبی پردازنده های i5 هم جوابگوست
23639
Ryzen
27-05-20, 22:50
در مورد مادربرد درست میفرمایید،
اما به نظرم خرید نوتوس ۱۰۰ با قیمت ۳۵۰ به صرفه نیست
وقتی که میشه با ۴۳۰ یه نوتوس ۲۰۰ خرید
AMD>INTEL
27-05-20, 23:16
در مورد مادربرد درست میفرمایید،
اما به نظرم خرید نوتوس ۱۰۰ با قیمت ۳۵۰ به صرفه نیست
وقتی که میشه با ۴۳۰ یه نوتوس ۲۰۰ خرید
بله این هم حرف درستیه . ولی فن استوک اینتل رو باید فراموش کرد واقعا در لود سنگین و طولانی مدت ارزش نداره و هر چقدر پردازنده در دمای مناسبی تری کار کند بهتر است .
SajjadKhati
28-05-20, 00:57
کولر استوک کفایت میکنه،نوتوس 100 صرف اقتصادی نداره،اگه بعداً قراره ارتقا بده حداقل نوتوس 200 یا 400 باید نصب بشه
سلام
نمیدونم درباره ی خرابی سری پاور uk از کجا میگید ولی من سال هاست این پاور را دارم و الحمدلله خیلی راضی ام .
حتی توی پاورهای گرین ، خیلی ضعیف تراز اینها را برای بقیه گرفتم که سال هاست الحمدلله بدون مشکل کار میکنن .
ضمن اینکه گرین ، گارانتی عالی ای داره .
کاملا پاور سری uk و همچنین uk+ را پیشنهاد میکنم .
Hoosha
28-05-20, 01:22
دوستان ممنونم از پیشنهاد هاتون.
با توجه به اینکه ایشون ظرفیت هارد ها براشون مهم هست و گرافیک ۱۶۵۰ نیاز هاشون رو هندل میکنه،همون سیستمو با یک نوتوس ۲۰۰ بگیرم اوکیه؟
یا همون نوتوس ۱۰۰ کافیه؟؟
AMD>INTEL
28-05-20, 08:28
با توجه به اینکه ایشون ظرفیت هارد ها براشون مهم هست و گرافیک ۱۶۵۰ نیاز هاشون رو هندل میکنه،همون سیستمو با یک نوتوس ۲۰۰ بگیرم اوکیه؟
سلام
با این پردازنده کافیه . ولی اگر قصد خرید I7 داشته باشید بعدا باید نوتوس 400 بگیری
Ryzen
28-05-20, 10:24
سلام
نمیدونم درباره ی خرابی سری پاور uk از کجا میگید ولی من سال هاست این پاور را دارم و الحمدلله خیلی راضی ام .
حتی توی پاورهای گرین ، خیلی ضعیف تراز اینها را برای بقیه گرفتم که سال هاست الحمدلله بدون مشکل کار میکنن .
ضمن اینکه گرین ، گارانتی عالی ای داره .
کاملا پاور سری uk و همچنین uk+ را پیشنهاد میکنم .من مدتی خواستم پاور تهیه کنم،
خیلی جاها پرس و جو کردم،از خیلی از تعمیرکارها سوال کردم؛
ضمناً،برای پیشنهاد باید همه جوانب رو در نظر گرفت و ملاک استفاده حداقل چند نفر و بدون مشکل کارکردن با پاوره!
سری های uk گرین،عمدتاً خرابی هاشون بر سر هارد هست،خیلی از دوستان من که گرفتن بعد دوماه فرستادن گارانتی.
موقع خرید هم هرچی گشتم فقط پاور تعمیری uk موجود بود.
به هرحال استارتر میتونه هرچیزی بخره.در آخر یا خوشحال میشه از خرید یا خدای نکره پشیمان.
(من خودم از سری HP+ استفاده می کنم)
Speed Racer
28-05-20, 11:01
سلام
اگه پردازنده رو به صورت باکس خریدی اصلا نیازی به خرید فن اضافه برای i3-9100F نداری و فن های ارجینال اینتل کاملا جوابگو خواهند بود و این ها در خط اینتل، تست شده هستند. اگه قرار بود که این فن ها از عهده خنک کردن بر نیان اصلا اینتل به بازار عرضشون نمی کرد. فرقی هم نداره که شما می خوای رندر کنی یا گیم بازی کنی یا 10 ساعت کار کنی چون هیچ تفاوتی نخواهد کرد.
خرید نوتوس پول را دور ریختنه.
اگه پردازنده ای بدون فن ارائه شده باشه خوب باید یک فن براش بخری.
فقط به صورت کلی گفتم بریا همه دوستان ولی اگه شما می خوای و پول داری حتی نوتوس 400 بخر برای من نوعی فرقی نمی کنه.
AMD>INTEL
28-05-20, 11:15
من مدتی خواستم پاور تهیه کنم،
ضمناً،برای پیشنهاد باید همه جوانب رو در نظر گرفت و ملاک استفاده حداقل چند نفر و بدون مشکل کارکردن با پاوره!
سری های uk گرین،عمدتاً خرابی هاشون بر سر هارد هست،خیلی از دوستان من که گرفتن بعد دوماه فرستادن گارانتی.
به هرحال استارتر میتونه هرچیزی بخره.در آخر یا خوشحال میشه از خرید یا خدای نکره پشیمان.
سلام
نه اینطوری نیست .برای اینکه مطمئن شوید از این پاور نیست میتونید با آقای مهدی موسوی صحبت کنید در گرین و تجربه خودم هم چنین چیزی را ندیدم . تقریبا تمام رنج های پاورهای گرین را تست کردم و مشکلی نداشتند .
Speed Racer
28-05-20, 11:20
من مدتی خواستم پاور تهیه کنم،
سلام
اتفاقا پاوری که در پست 2 از سری UK معرفی شده برای اون سیستم بهتر از پاور پست اوله. منظورم این نیست پاور پست اول مشکل داره بلکه برای اون سیستم پاور پست 2 مناسب تره.
گرین هم بهترین پاورها رو تولید می کنه خیالت راحت باشه
Ryzen
28-05-20, 12:21
دوستان من دشمنی ای که با شما ندارم D:
قضاوت با شما،توی این اوضاع نباید بی تفاوت بود چون یه سیستم الان خدا تومن شده
Just a moment... (Only the registered members can see the link)
به کمک همه دوستان حرفه ای نیازمندیم (مشکل خراب شدن هارد توسط پاورهای گرین سری uk؟ یا هاردهای توشیبا؟) (Only the registered members can see the link 9%85-(%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-uk%D8%9F-%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%9F)?p=2258 76#post225876)
مطمئناً یه کاربر ساده به ریپل پاور و جزئیات اهمیت نمیده!راحت مینویسه پاور عالی بود!
من با آقای شعبانی و آقای موسوی که دو تعمیر کار خبره هستن مشورت گرفتم و پیشنهاد ندادن
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Speed Racer
28-05-20, 12:38
به کمک همه دوستان حرفه ای نیازمندیم (مشکل خراب شدن هارد توسط پاورهای گرین سری uk؟ یا هاردهای توشیبا؟) (Only the registered members can see the link 9%85-(%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-uk%D8%9F-%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%9F)?p=2258 76#post225876)
مطمئناً یه کاربر ساده به ریپل پاور و جزئیات اهمیت نمیده!راحت مینویسه پاور عالی بود!
من با آقای شعبانی و آقای موسوی که دو تعمیر کار خبره هستن مشورت گرفتم و پیشنهاد ندادن
سلام
شما پاور چه شرکتی رو پیشنهاد می کنی که عالی باشه مخصوصا برای سیستمی در حد 25 تا 30 میلیون.
چون خودم می خوام بگیرم الان به شک افتادم شما گفتی مخصوصا با نظرات تعمیرکارهای حرفه ای.
فرض کن اصلا دور گرین من خط کشیدم به نظرت بهترین پاور 650 و 750 و 850 چیه چون یکی از این ها رو باید بخرم
AMD>INTEL
28-05-20, 13:16
سلام مجدد
صبر کنید من به آقای مهدی موسوی پیغام میدهم که خودشان این مورد را توضیح بدهند .
Mahdi_Moosavi (Only the registered members can see the link)
با تشکر
SajjadKhati
28-05-20, 14:43
خیر . ملاک استفاده اگه میخواد در حد چند نفر باشه ، با استفاده ی یک نفر فرقی نداره .
اگه قراره بررسی بشه ، حداقل باید چند صد تا چند هزار نمونه بررسی بشه .
ضمن اینکه بنده تجربه ی چند تا مدل ضعیف تر از سری گرین (سری eu) را دارم . هیچ وقت کیفیت مدل بالاتری مثل uk از سری های پایین تر اش مثل (eu) که بدتر نیست .
به نظر من مشکل ایشون از هارد ممکنه باشه . توی قطعات ، مشکل هارد ها بیشتر از همه هست . سری توشیبا ، که میشه گفت کیفیت بدتری نسبت به سیگیت باراکودا و wd blue داره .
باز هم مهندس موسوی بیان توضیح بدن .
Ryzen
28-05-20, 17:21
سلام
شما پاور چه شرکتی رو پیشنهاد می کنی که عالی باشه مخصوصا برای سیستمی در حد 25 تا 30 میلیون.
چون خودم می خوام بگیرم الان به شک افتادم شما گفتی مخصوصا با نظرات تعمیرکارهای حرفه ای.
فرض کن اصلا دور گرین من خط کشیدم به نظرت بهترین پاور 650 و 750 و 850 چیه چون یکی از این ها رو باید بخرمسلام،
من از اول این تاپیک دارم عرض میکنم (( پاور های سری uk خرابی زیاد دارن)) نه میگم گرین بده،نه میگم بقیه از گرین بهترن.
پاور های سری ocpt برای سیستم شما مطلوبن،۷۵۰ و ۸۵۰ وات
از برند های دیگه هم کولر مستر خوبه،(با توجه به موجودی بازار)
دوستان گرامی،طرف میخواد سیستم ببنده! حداقل میخواد دوسال با سیستمش کار کنه.نمیشه چون من از فلان قطعه استفاده کردم و عالی کار کرده بگم خیلی خوبه و هرگز خرابی نداره.
سیستم پیشنهاد دادن و حرف زدن در این موارد الکی نیست!بحث ۲۰-۳۰ میلیون پوله
شخصا اگه در زمینه ای تخصص نداشته باشم اظهار نظر نمیکنم.
Speed Racer
28-05-20, 17:25
سلام،
من از اول این تاپیک دارم عرض میکنم (( پاور های سری uk خرابی زیاد دارن)) نه میگم گرین بده،نه میگم بقیه از گرین بهترن.
پاور های سری ocpt برای سیستم شما مطلوبن،۷۵۰ و ۷۵۰ وات
از برند های دیگه هم کولر مستر خوبه،(با توجه به موجودی بازار)
دوستان گرامی،طرف میخواد سیستم ببنده! حداقل میخواد دوسال با سیستمش کار کنه.نمیشه چون من از فلان قطعه استفاده کردم و عالی کار کرده بگم خیلی خوبه و هرگز خرابی نداره.
سیستم پیشنهاد دادن و حرف زدن در این موارد الکی نیست!بحث ۲۰-۳۰ میلیون پوله
شخصا اگه در زمینه ای تخصص نداشته باشم اظهار نظر نمیکنم.
اونطور که شما گفتی معلومه خیل از پاور سر در میاری من اصلا دیگه گرین نمی خرم.
فکر کنم برای سیستم های معمولی خوب باشه ولی برای سیستم های حرفه ای باید از برندهای معتبر جهانی استفاده کنیم. قبلا هم استاد امید گفته بود پاور می خرید کولر مستر بخرید ولی ما اصرار به گرین داشتیم
Hoosha
28-05-20, 17:42
ممنون از همه دوستان عزیز.
این بنده خدا شاید تا 5-6 سال اصلا سیستمشو عوض نکنه.
بنابراین پاوری میخواد که برای ارتقا های بعدی جواب گو باشه.
برای همین 580A-HED رو انتخاب کرده.
دوستانی که تجربه کارکرد با پاورهای گرین رو دارند این سری مشکلی نداره؟
درضمن ممنون میشم یک مانیتور مناسب این سیستم تو رنج 2.5 تا 3 تومن معرفی کنید.
ممنون:11():
AMD>INTEL
28-05-20, 18:23
اونطور که شما گفتی معلومه خیل از پاور سر در میاری من اصلا دیگه گرین نمی خرم.
فکر کنم برای سیستم های معمولی خوب باشه ولی برای سیستم های حرفه ای باید از برندهای معتبر جهانی استفاده کنیم. قبلا هم استاد امید گفته بود پاور می خرید کولر مستر بخرید ولی ما اصرار به گرین داشتیم
سلام
عزیز برادر من 90 درصد سیستم های پیشنهادیم با پاور گرین هست .برای کسی هم سیستم ببندم گرین تهیه میکنم .
در حال حاضر با توجه به کیفیت + خدمات پس از فروش بهترین انتخاب هست .
یک موری رو بگم به هیچ وجه هیچ حرفی را بدون سند و مدرک قبول نکنید .
سایت techpower را هم چک کنید یکی از پاورهای گرین رو تست کرده است و اتفاقا نتایج خوبی هم ثبت کرده است .
خرابی تو همه برندها اتفاق میافتد نه گرین بلکه کولر مستر و ...
خرابی هارد هم مستقیم نمیشه به پاور ربط داد . مخصوصا تو این رنج پاور با تکنولوژی dc to dc
من از تیم تحقیق و توسعه و فنی گرین خواستم خودشون توضیحات دقیق تر را اینجا بیان کنند . کمی صبر کنید .
Mahdi_Moosavi
28-05-20, 18:58
سلام. پاورهای سری UK طراحی شده توسط کمپانی خوش نام CWT بود که حدوداً 6 ماه پیش جای خودشون رو به سری بسیار مدرن و جدیدتر +UK دادند.
سری UK مدل های بسیار موفقی بودند و طی چند سالی که در سبد محصولات میان رده پاورهای گرین جای داشتند تحت هیچ شرایطی گزارشی مبنی بر خرابی بالا و یا نقص طراحی در اون ها دریافت نشده.
همانطور که اشاره شده خرابی در منابع تغذیه به دلیل اینکه در خط مقدم دفع نوسانات برق شهری قرار دارند در همه برندها وجود داره و همچنین خرابی تجهیزات ذخیره سازی به خصوص هارددیسک یکی از شایع ترین خرابی ها در قطعات سخت افزاری محسوب میشه.
یادآور میشم و تاکید می کنم طراحی و قطعات سری جدید +UK هیچ شباهتی به سری قبلی UK نداره و به زبان ساده یک سر و گردن تاکید می کنم یک سر و گردن از سری قبل کارایی بالاتری داره. به بیان دیگر سری +UK یکی از مقرون به صرفه ترین و در عین حال مدرن ترین پاورهای میان رده حال حاضر بازار محسوب میشه.
Speed Racer
28-05-20, 19:44
سلام. پاورهای سری UK طراحی شده توسط کمپانی خوش نام CWT بود که حدوداً 6 ماه پیش جای خودشون رو به سری بسیار مدرن و جدیدتر +UK دادند.
سری UK مدل های بسیار موفقی بودند و طی چند سالی که در سبد محصولات میان رده پاورهای گرین جای داشتند تحت هیچ شرایطی گزارشی مبنی بر خرابی بالا و یا نقص طراحی در اون ها دریافت نشده.
همانطور که اشاره شده خرابی در منابع تغذیه به دلیل اینکه در خط مقدم دفع نوسانات برق شهری قرار دارند در همه برندها وجود داره و همچنین خرابی تجهیزات ذخیره سازی به خصوص هارددیسک یکی از شایع ترین خرابی ها در قطعات سخت افزاری محسوب میشه.
یادآور میشم و تاکید می کنم طراحی و قطعات سری جدید +UK هیچ شباهتی به سری قبلی UK نداره و به زبان ساده یک سر و گردن تاکید می کنم یک سر و گردن از سری قبل کارایی بالاتری داره. به بیان دیگر سری +UK یکی از مقرون به صرفه ترین و در عین حال مدرن ترین پاورهای میان رده حال حاضر بازار محسوب میشه.
سلام آقای موسوی
من یک زمانی اعتقاد با پاورهای گرین داشتم ولی استاد امید گفتن که پاور برای سیستم فقط کولر مستر و من هم مخالفت می کردم و دلیل استاد امید این بود که پاورهای کولرمستر جهانی هستن این برای همون زمانی بود که سری UK و پلاتینیوم در بازار بودن فکر کنم هر دو سری اول بودن. بالاخره فردی با تجربه استاد امید که برای شرکت ها صدها سیستم بسته فکر می کنم نظری از روی اطلاعات علمی باشه. الان من به این نتیجه رسیدم که حرف استاد امید درست بوده که پاور فقط کولر مستر خوبه چون جهانیه و توسط متخصصین سایت های معتبر جهانی تست میشه
یه سوال هم از شما دارم که اگه به فرض یک نفر یک سیستم بخره 30 میلیون و از پاور گرین استفاده کنه اگه مثلا یک درصد مشکلی در پاور گرین به وجود بیاد و باعث بشه که قطعات بسوزن شرکت گرین فقط خسارت پاور رو میده یا تعویضش می کنه یا خسارت کل قطعات رو میده. این سوال همیشه توی ذهنم بوده
AMD>INTEL
28-05-20, 20:30
سلام آقای موسوی
من یک زمانی اعتقاد با پاورهای گرین داشتم ولی استاد امید گفتن که پاور برای سیستم فقط کولر مستر و من هم مخالفت می کردم و دلیل استاد امید این بود که پاورهای کولرمستر جهانی هستن این برای همون زمانی بود که سری UK و پلاتینیوم در بازار بودن فکر کنم هر دو سری اول بودن. بالاخره فردی با تجربه استاد امید که برای شرکت ها صدها سیستم بسته فکر می کنم نظری از روی اطلاعات علمی باشه. الان من به این نتیجه رسیدم که حرف استاد امید درست بوده که پاور فقط کولر مستر خوبه چون جهانیه و توسط متخصصین سایت های معتبر جهانی تست میشه
یه سوال هم از شما دارم که اگه به فرض یک نفر یک سیستم بخره 30 میلیون و از پاور گرین استفاده کنه اگه مثلا یک درصد مشکلی در پاور گرین به وجود بیاد و باعث بشه که قطعات بسوزن شرکت گرین فقط خسارت پاور رو میده یا تعویضش می کنه یا خسارت کل قطعات رو میده. این سوال همیشه توی ذهنم بوده
برادر گرامی پست بالا من رو خوندید . تاپیک های جدیدی که من پیشنهاد میدم رو دیدید؟ دلایلی که کولر مستر انتخاب نمیکنم رو چندبار گفتم .لطفا این پست رو بخون . من بالای سه ساله کولر مستر پیشنهاد نمیدم و دلیلش هم گفتم .
23650
سلام
عزیز برادر من 90 درصد سیستم های پیشنهادیم با پاور گرین هست .برای کسی هم سیستم ببندم گرین تهیه میکنم .
در حال حاضر با توجه به کیفیت + خدمات پس از فروش بهترین انتخاب هست .
یک موری رو بگم به هیچ وجه هیچ حرفی را بدون سند و مدرک قبول نکنید .
سایت techpower را هم چک کنید یکی از پاورهای گرین رو تست کرده است و اتفاقا نتایج خوبی هم ثبت کرده است .
خرابی تو همه برندها اتفاق میافتد نه گرین بلکه کولر مستر و ...
خرابی هارد هم مستقیم نمیشه به پاور ربط داد . مخصوصا تو این رنج پاور با تکنولوژی dc to dc
من از تیم تحقیق و توسعه و فنی گرین خواستم خودشون توضیحات دقیق تر را اینجا بیان کنند . کمی صبر کنید .
Mahdi_Moosavi
28-05-20, 20:33
سلام آقای موسوی
سلام. البته جناب امبد در آخرین پستشون (Only the registered members can see the link) چیز دیگه ای اشاره کردن. بله حتما سعی کنید قبل از همه چیز بررسی های سایت های معتبر رو چک کنید. مثل همین (Only the registered members can see the link):
23649
توسط متخصصین سایت های معتبر جهانی تست میشه
در مورد بررسی محصولات گرین در سایت های خارجی متاسفانه به دلیل تحریم های موجود و ترس عجیب ادمین های وب سایت های معتبر از برندهای ایرانی دستمون بستست. وگرنه حرفه های زیادی برای گفتن داریم.:great:
بله. اگر اثبات بشه که پاور باعث ایجاد این مشکل شده خسارت سیستم پرداخت میشه. البته خوشبختانه خیلی وقته چنین مواردی گزارش نشده.
البته من دوستانه به شما توصیه میکنم از برند گرین و کلا محصولات با برند ایرانی خرید نکنید چون طبق فرمایشات شما برداشت من اینه که به هیچ وجه به این محصولات اعتماد ندارید. پیشنهاد میکنم همواره کالایی رو خرید کنید که بهش اعتماد کاملی دارید.
یه پیشنهاد دیگه هم برای شما دارم و اینه که اگر وقت کردید نظرات خریداران پاورهای با برند معتبر در فروشگاه ها و فروم های خارجی رو هم مطالعه بفرمایید.
Speed Racer
28-05-20, 21:35
سلام. البته جناب امبد در آخرین پستشون (Only the registered members can see the link) چیز دیگه ای اشاره کردن. بله حتما سعی کنید قبل از همه چیز بررسی های سایت های معتبر رو چک کنید. مثل همین (Only the registered members can see the link):
23649
در مورد بررسی محصولات گرین در سایت های خارجی متاسفانه به دلیل تحریم های موجود و ترس عجیب ادمین های وب سایت های معتبر از برندهای ایرانی دستمون بستست. وگرنه حرفه های زیادی برای گفتن داریم.:great:
بله. اگر اثبات بشه که پاور باعث ایجاد این مشکل شده خسارت سیستم پرداخت میشه. البته خوشبختانه خیلی وقته چنین مواردی گزارش نشده.
البته من دوستانه به شما توصیه میکنم از برند گرین و کلا محصولات با برند ایرانی خرید نکنید چون طبق فرمایشات شما برداشت من اینه که به هیچ وجه به این محصولات اعتماد ندارید. پیشنهاد میکنم همواره کالایی رو خرید کنید که بهش اعتماد کاملی دارید.
یه پیشنهاد دیگه هم برای شما دارم و اینه که اگر وقت کردید نظرات خریداران پاورهای با برند معتبر در فروشگاه ها و فروم های خارجی رو هم مطالعه بفرمایید.
جناب مهندس طبق لینک استاد امید این نتایج برای پاور گرین درسته یا من اشتباه تایپ کردم. اگه اشتباه تایپ کردم شما اصلاحش کن
رتبه 2:
Only the registered members can see the link
رتبه 7:
رتبه 6:
رتبه 6:
رتبه 7:
رتبه 8:
رتبه 8:
رتبه 7:
رتبه 4:
رتبه 4:
Mahdi_Moosavi
28-05-20, 22:12
جناب مهندس طبق لینک استاد امید این نتایج برای پاور گرین درسته یا من اشتباه تایپ کردم. اگه اشتباه تایپ کردم شما اصلاحش کن
رتبه 2:
رتبه 7:
رتبه 6:
رتبه 6:
رتبه 7:
رتبه 8:
رتبه 8:
رتبه 7:
رتبه 4:
رتبه 4:
بله درسته. البته چارتی که بنده در پست قبلی (Only the registered members can see the link) به اون اشاره کردم برآیند تمامی پارامترهای بالا هستش و مقایسه رو راحت تر میکنه.
حال این موارد رو هم در نظر بگیرید:
1 - قیمت مدل گرین رو با قیمت مدل های مشابه در ایران مقایسه کنید.
2 - گارانتی 130 ماهه مدل گرین در ایران رو با مدل های مشابه مقایسه کنید.
3- مدل هایی که در چارت ها مشاهده می کنید در حال حاضر بهترین بهترین های حال حاضر دنیا در نوع خودشون محسوب می شوند. در واقع رقابت بین بهترین بهترین هاست. خیلی از مدل های رایج در بازار کنونی کشور جایی در این چارت ندارند!
پی نوشت: بنده اصراری به متقاعد کردن شما دوست عزیز ندارم. عرض کردم. مدلی تهیه کنید که باب دل خودتون هست و بهش اعتماد کامل دارید. شما فرموده بودید که بررسی های وب سایت های معتبر و بنده برای شما مثال زدم.
موفق باشید.
AMD>INTEL
28-05-20, 22:31
خیلی وقت پیش بین سال های 84-85 جزو اولین اشخاصی بودم که در انجمن سخت افزار ایران پاورهای گرین رو پیشنهاد میدادم .اون موقع هنوز فرهنگ خرید پاورهای معتبر جا نیفتاده بود .
بسیاری از گرین خرده میگرفتند چرا توی سایت های معتبر بررسی پاورهای این شرکت قرار داده نشده است و سمپل ارسال نمیشود .ولی خوشبختانه حالا پاورهای این شرکت رو در چارت سایت معتبر Techpowerup میبینیم .
از قدیم که شرکت گرین با سون تیم کار میکرد و الان که با CWT و HIGHPOWER و ... کار میکند . اگر با الکترونیک آشنا باشید . میبینید چیزی از محصولات شرکت هایی که اسم در کردند کم ندارد .طراحی بهینه و استفاده از بهترین المان های از خازن گرفته تا ماسفت و ...
گرین توانسته کیفیت مطلوب جهانی را برای یک محصول ایرانی تداعی کند .افراد زیادی در کارخانه مجهز این شرکت مشغول به کار هستند .
Hoosha
29-05-20, 12:14
ممنون از همه دوستان عزیز.
این بنده خدا شاید تا 5-6 سال اصلا سیستمشو عوض نکنه.
بنابراین پاوری میخواد که برای ارتقا های بعدی جواب گو باشه.
برای همین 580A-HED رو انتخاب کرده.
دوستانی که تجربه کارکرد با پاورهای گرین رو دارند این سری مشکلی نداره؟
درضمن ممنون میشم یک مانیتور مناسب این سیستم تو رنج 2.5 تا 3 تومن معرفی کنید.
ممنون:11():
دوستان درمورد این پاور چه نظری دارید؟
درضمن از آقای موسوی تشکر میکنم.
Speed Racer
30-05-20, 15:03
بله درسته. البته چارتی که بنده در پست قبلی (Only the registered members can see the link) به اون اشاره کردم برآیند تمامی پارامترهای بالا هستش و مقایسه رو راحت تر میکنه.
حال این موارد رو هم در نظر بگیرید:
1 - قیمت مدل گرین رو با قیمت مدل های مشابه در ایران مقایسه کنید.
2 - گارانتی 130 ماهه مدل گرین در ایران رو با مدل های مشابه مقایسه کنید.
3- مدل هایی که در چارت ها مشاهده می کنید در حال حاضر بهترین بهترین های حال حاضر دنیا در نوع خودشون محسوب می شوند. در واقع رقابت بین بهترین بهترین هاست. خیلی از مدل های رایج در بازار کنونی کشور جایی در این چارت ندارند!
پی نوشت: بنده اصراری به متقاعد کردن شما دوست عزیز ندارم. عرض کردم. مدلی تهیه کنید که باب دل خودتون هست و بهش اعتماد کامل دارید. شما فرموده بودید که بررسی های وب سایت های معتبر و بنده برای شما مثال زدم.
این مادربورد مدارتغذیه مناسبی داره که استادم امید عزیز توضیحات کامل رو نوشتن
اتفاقا نوتوس 100 حداقل 30 درصد تا 40 درصد خنک تره اینم استاد امید مورد تاییدشه که بالای 20 سال تو کار سخت افزاره
قبلش مطالعه کنید و بنچمارکهارو بببینید
گرین هم حرف نداره سری uk که توضیحات تکمیلی و جامع رو دوست عزیز مهندس موسوی دادن
Ryzen
02-06-20, 10:21
این مادربورد مدارتغذیه مناسبی داره که استادم امید عزیز توضیحات کامل رو نوشتن
اتفاقا نوتوس 100 حداقل 30 درصد تا 40 درصد خنک تره اینم استاد امید مورد تاییدشه که بالای 20 سال تو کار سخت افزاره
قبلش مطالعه کنید و بنچمارکهارو بببینید
گرین هم حرف نداره سری uk که توضیحات تکمیلی و جامع رو دوست عزیز مهندس موسوی دادن
سلام،
۱)صرفاً برای ارتقا گفتم و تو پرانتز نوشتم،شاید منظورم رو نرسونده.
۲)من عقیده دارم پول علف خرس نیست و توی این شرایط بد اقتصادی هرچه بهینه تر از قطعات اضافه کرد بهتره.اگه قراره یه کولر تهیه شه بهتره حداقل یه خوبشو بخرید.
۳)نمیدونم چه اصراریه که برای قطعات کم اهمیت بیشتر از بقیه قطعات پول خرج میشه؛پاور قلب یک سیستمه و به راحتی میتونه با ضعفش،بی کیفیتی و یا با خرابی کل سیستم رو به باد هوا بده.من نظرمو گفتم،و بنابه حرف دوستان به استارتر شدیداً توصیه میکنم برن سمت سری UK و عواقبش پای خودشون باشه!
DOOM999
03-06-20, 04:25
سلام،
۱)صرفاً برای ارتقا گفتم و تو پرانتز نوشتم،شاید منظورم رو نرسونده.
۲)من عقیده دارم پول علف خرس نیست و توی این شرایط بد اقتصادی هرچه بهینه تر از قطعات اضافه کرد بهتره.اگه قراره یه کولر تهیه شه بهتره حداقل یه خوبشو بخرید.
۳)نمیدونم چه اصراریه که برای قطعات کم اهمیت بیشتر از بقیه قطعات پول خرج میشه؛پاور قلب یک سیستمه و به راحتی میتونه با ضعفش،بی کیفیتی و یا با خرابی کل سیستم رو به باد هوا بده.من نظرمو گفتم،و بنابه حرف دوستان به استارتر شدیداً توصیه میکنم برن سمت سری UK و عواقبش پای خودشون باشه!
قطعا پاور حیاتی ترین بخش کامپیوتره ولی من نمیدونم شما چه بدی از سری uk دیدید این پاور تمام پروتکشن ها حفاظتی رو داره و نوسان 80plus با درجه گلد به اسم فکر میکنم highpower ثبت شده
در مورد کولر هم باید بگم ۹۱۰۰ جزو پردازنده های خنکه پس همون نوتوس ۱۰۰ کافیه درضمن نیازی نیست حرفهای من رو ریپلای کنید سیستم پیشنهادی خودتون رو بنویسید
Ryzen
03-06-20, 08:43
یه سوال، اصلاً پست من رو خوندید؟
Speed Racer
03-06-20, 12:00
یه سوال، اصلاً پست من رو خوندید؟
سلام
چون نقل قول نگرفتی معلوم نیست روی صحبتت با چه کسی است.
ولی کلا اگه هر کسی در هر موردی ادعایی داره باید سند و مدرک ارائه بده و کلا چیزی باشه که قابلیت استناد داشته باشه. مخصوصا در این موارد باید به صورت علمی قضیه روشن بشه که مشخصا در مرحله اول باید طرفی که داره این ادعا رو می کنه یک کارشناس در این زمینه باشه.
Ryzen
03-06-20, 12:57
سلام مجدد!من نمیخواستم قضیه رو کشش بدم ولی به نظرم یکم دقت در نوشته کنیم همه چیز دستمون میاد.
اولا کاربر DOOM999 گفتن پست های من رو ریپلای(در اصل quote) نکنید، بعد شما میفرمایید "چون نقل قول نگرفتی معلوم نیست روی صحبتت با چه کسی است."
در ادامه میفرمایند چه بدی از پاور های سری UK دیدید که من مفصل در پست های بالا توضیح دادم. و مشخصه تاپیک رو نخوندن.
دوماً کاربر DOOM999 میفرمایند "کولر نوتوس 100 حداقل 30 درصد تا 40 درصد خنک تره" و من در پاسخ میگم از نظر اقتصادی نمیصرفه! ایشون در پاسخ میگن "در مورد کولر هم باید بگم ۹۱۰۰ جزو پردازنده های خنکه پس همون نوتوس ۱۰۰ کافیه" و اصلاً به پاسخی که من دادم اعتنایی نمیکنن!
شما خوتون میفرمایید "کلا اگه هر کسی در هر موردی ادعایی داره باید سند و مدرک ارائه بده"، در پاسخ من ادعایی ندارم و تنها گفتم "پاور های سری UK گرین خرابی زیاد دارن!!!!"
خود شما به راحتی در پست های قدیمی تر میفرمایید "اونطور که شما گفتی معلومه خیل از پاور سر در میاری من اصلا دیگه گرین نمی خرم"، و خیلی راحت به دلیل اشکال داشتن یک سری( سری پاور های UK) از پاورهای گرین میفرمایید "من اصلاً دیگه گرین نمیخرم" و اصل رو بر مبنای حرف من میزارید!؛ یک کاربر حرفه ای هیچ وقت همچین برداشت غطلی از برند ها و اشخاص نمیکنه!!!! شما خیلی راحت به ماجرا سطحی نگاه میکنید و بعد نظرتون تغییر پیدا میکنه. اگه واقعاً به سند و مدرک اعتقاد دارید بفرمایید به چه دلیل علمی به حرف من اعتماد کردید؟!
سوماً مهم ترین دلیل گفته من مبتنی بر خرابی پاورهای UK ، فقط به خاطر ضرر نرسیدن به سیستم با همیچین وضع آشفته است! و طبق قاعده عقلانی "دفع خطر محتمل" بوده. شما اگر به سند و مدرک اعتقاد دارید مثال نقضی برای این قاعده بیارید.
مثال های خرابی هایی که مثال زدم هم همه از فروم های معتبر هست و بازدید میدانی هست!
در آخر کاربری که فرمودید در گرین هستن(آقای موسوی)، اولا بهشون تبریک میگم چون در نوشتن بسیار چیرهدست هستن!
ایشون فرمودند "البته من دوستانه به شما توصیه میکنم از برند گرین و کلا محصولات با برند ایرانی خرید نکنید چون طبق فرمایشات شما برداشت من اینه که به هیچ وجه به این محصولات اعتماد ندارید. پیشنهاد میکنم همواره کالایی رو خرید کنید که بهش اعتماد کاملی دارید."
من توقع نداشتم سری UK تضمنی از کل پاور های شرکت گرین باشه!اونطور که ایشون فرمودند!
و در ادامه فرمودند"یادآور میشم و تاکید می کنم طراحی و قطعات سری جدید +UK هیچ شباهتی به سری قبلی UK نداره و به زبان ساده یک سر و گردن تاکید می کنم یک سر و گردن از سری قبل کارایی بالاتری داره. به بیان دیگر سری +UK یکی از مقرون به صرفه ترین و در عین حال مدرن ترین پاورهای میان رده حال حاضر بازار محسوب میشه."
نکته ای که هیچ یک از شما بهش اشاره نکردید این بود که به راحتی میتونستید با گذاشتن یه << + >> جلوی پاور پیشنهادیتون کل این قضیه رو تموم کنید.البته نا گفته نماند که تنها آقای موسوی به این امر اشاره کردند و با زبان بی زبانی گفتن"سری +UK اشتباهات سری UK رو نداره."
موفق باشید
Speed Racer
03-06-20, 17:29
سلام مجدد!من نمیخواستم قضیه رو کشش بدم ولی به نظرم یکم دقت در نوشته کنیم همه چیز دستمون میاد.
اولا کاربر DOOM999 گفتن پست های من رو ریپلای(در اصل quote) نکنید، بعد شما میفرمایید "چون نقل قول نگرفتی معلوم نیست روی صحبتت با چه کسی است."
در ادامه میفرمایند چه بدی از پاور های سری UK دیدید که من مفصل در پست های بالا توضیح دادم. و مشخصه تاپیک رو نخوندن.
دوماً کاربر DOOM999 میفرمایند "کولر نوتوس 100 حداقل 30 درصد تا 40 درصد خنک تره" و من در پاسخ میگم از نظر اقتصادی نمیصرفه! ایشون در پاسخ میگن "در مورد کولر هم باید بگم ۹۱۰۰ جزو پردازنده های خنکه پس همون نوتوس ۱۰۰ کافیه" و اصلاً به پاسخی که من دادم اعتنایی نمیکنن!
شما خوتون میفرمایید "کلا اگه هر کسی در هر موردی ادعایی داره باید سند و مدرک ارائه بده"، در پاسخ من ادعایی ندارم و تنها گفتم "پاور های سری UK گرین خرابی زیاد دارن!!!!"
خود شما به راحتی در پست های قدیمی تر میفرمایید "اونطور که شما گفتی معلومه خیل از پاور سر در میاری من اصلا دیگه گرین نمی خرم"، و خیلی راحت به دلیل اشکال داشتن یک سری( سری پاور های UK) از پاورهای گرین میفرمایید "من اصلاً دیگه گرین نمیخرم" و اصل رو بر مبنای حرف من میزارید!؛ یک کاربر حرفه ای هیچ وقت همچین برداشت غطلی از برند ها و اشخاص نمیکنه!!!! شما خیلی راحت به ماجرا سطحی نگاه میکنید و بعد نظرتون تغییر پیدا میکنه. اگه واقعاً به سند و مدرک اعتقاد دارید بفرمایید به چه دلیل علمی به حرف من اعتماد کردید؟!
سوماً مهم ترین دلیل گفته من مبتنی بر خرابی پاورهای UK ، فقط به خاطر ضرر نرسیدن به سیستم با همیچین وضع آشفته است! و طبق قاعده عقلانی "دفع خطر محتمل" بوده. شما اگر به سند و مدرک اعتقاد دارید مثال نقضی برای این قاعده بیارید.
مثال های خرابی هایی که مثال زدم هم همه از فروم های معتبر هست و بازدید میدانی هست!
در آخر کاربری که فرمودید در گرین هستن(آقای موسوی)، اولا بهشون تبریک میگم چون در نوشتن بسیار چیرهدست هستن!
ایشون فرمودند "البته من دوستانه به شما توصیه میکنم از برند گرین و کلا محصولات با برند ایرانی خرید نکنید چون طبق فرمایشات شما برداشت من اینه که به هیچ وجه به این محصولات اعتماد ندارید. پیشنهاد میکنم همواره کالایی رو خرید کنید که بهش اعتماد کاملی دارید."
من توقع نداشتم سری UK تضمنی از کل پاور های شرکت گرین باشه!اونطور که ایشون فرمودند!
و در ادامه فرمودند"یادآور میشم و تاکید می کنم طراحی و قطعات سری جدید +UK هیچ شباهتی به سری قبلی UK نداره و به زبان ساده یک سر و گردن تاکید می کنم یک سر و گردن از سری قبل کارایی بالاتری داره. به بیان دیگر سری +UK یکی از مقرون به صرفه ترین و در عین حال مدرن ترین پاورهای میان رده حال حاضر بازار محسوب میشه."
نکته ای که هیچ یک از شما بهش اشاره نکردید این بود که به راحتی میتونستید با گذاشتن یه << + >> جلوی پاور پیشنهادیتون کل این قضیه رو تموم کنید.البته نا گفته نماند که تنها آقای موسوی به این امر اشاره کردند و با زبان بی زبانی گفتن"سری +UK اشتباهات سری UK رو نداره."
موفق باشید
هیچکس نمی تونه بگه که از پست های من نقل قول نگیرید بلکه اصلا اصول فروم ها به این شکله که برای اینکه طرف مقابل بفهمه که شما با اون دارید صحبت می کنید باید نقل قول بگیرید. پس اگه کسی گفت از پست های من نقل قول نگیرید فقط در صورتی می تونه این حرف رو بزنه که نظری منتشر نکنه چون اگه نظری منتشر کرد و فردی نظر مخالف اون فرد داشت می تونه نقل قول بگیره چون ممکنه رفهای اون فرد باعث گمراهی افراد دیگه بشه. پس شما نقل قول بگیر.
کولر نوتوس 100 اصلا 30 40 درصد خنک تر نیست این دروغ محضه. کولر خود اینتل جوابگوی تمامی کارهای هر کاربر هست اعم از رند و گیم به غیر از اورکلاک کردن.
اون حرف که من در مورد شما زدم احساس کردم می خوای پست های خودتو ادامه بدی و در ادامه پست ها با مدرک و سند بیای جلو و یک طوری صحبت کردی من یک لظه فکر کردم اومدی این قضیه رو ثابت کنی و فکر نمی کردم کلا متوقف بشی. مثلا همون لینک ها از خراب شدن هارد توسط پاور های گرین خودش یک سنده که ببینیم طرفی که اون مشکل براش ایجاد شده به کجا رسیده.
مثال نقض هم باید شما بیارید چون شرکت گرین محصولاتی تولید می کنه و مثال نقضش مشکل در این پاور هاست پس وقتی شما مدعی مشکل در این پاورها هستی مثال نقض باید از طرف شما باشه
در مورد اون صحبت آقای موسوی بگم که من خودم آگاهانه نخواستم وارد بحث بشم گرچه اگه وارد بحث می شدم حتما جواب داشتم و پیروز می شدم و خیلی هم توی اینکار مهارت دارم.
فقط این جواب من در پست 29 رو اگه دیده باشی می بینی که این پست پاسخ قاطع به کیفیت برند گرین بود که در تمامی موارد شکست خورده بود و خود آقای موسوی با رتبه بندی دید که با کیفیت ترین پاور گرین در جهان حرفی برای گفتن نداره حالا فرض کن پاورهای سری های دیگه رو برای مقایسه بفرستن که اصلا از لیست خارج میشن
لینک پست 29
(Only the registered members can see the link)
فقط اینو هم دقت کن که ما اصلا پاور ایرانی نداریم و خود پاورهای گرین محصول شرکت های دیگه جهانه و البته پاورهای خیلی از شرکت های معتبر هم مثل کولرمستر همین ضعیت رو داره.
ولی در کل همین برند گرین اسما یک برند ایرانیه و بیشتر می شه گفت شرکت مونتاژ گرین یا جدیدا شرکت گارانتی و تعمیرات
AMD>INTEL
03-06-20, 18:39
یک توضیحات مختصری میدم واقعا امکان و زمان تایپ چندین خط رو ندارم . چون قبلا توضیحات را در تاپیک نوشتم .
اون نتایج تست در TECHPOWERUP پاور گرین در حد استاندارد های جهانی ظاهر شد .
قبلا پاور 750 وات گرین مدل OC و 750 وات کولر مستر در مجموعه لیون کامپیوتر در حضور چندین کاربر و متخصص تست شدند در شرایط برابر
گرین توانست عملکرد فوق العاده ای رو در مقابل پاور کولر مستر داشته باشد .
نمیشه زحمت های گرین رو به عنوان یک تولید کننده زیر سوال برد شرایط فعالیت صدها نفر در کارخانه این شرکت فراهم شده است و با استفاده از جدیدترین تجهیزات اقدام به تولید پاور میکنند.
و یک تست قدیمی که من شخصا در زمان تست اونجا بودم مربوط میشه به سال 1387
این تست نشون میدهه خیلی از پاورها نتوانستند با پاور 12 سال پیش گرین رقابت کنند .
پنج پادشاه در یک اقلیم ، بررسی پاور های مختلف در رنج 850-900 وات (Only the registered members can see the link)
به شخصه به عنوان کسی که 20 سال در سخت افزار سابقه دارم و تعمیرکار پاور هستم پاورهای گرین رو تایید میکنم .
AMD>INTEL
03-06-20, 18:44
یک توضیحات مختصری میدم واقعا امکان و زمان تایپ چندین خط رو ندارم . چون قبلا توضیحات را در تاپیک نوشتم .
قبلا پاور 750 وات گرین مدل OC و 750 وات کولر مستر در مجموعه لیون کامپیوتر در حضور چندین کاربر و متخصص تست شدند در شرایط برابر
نمیشه زحمت های گرین رو به عنوان یک تولید کننده زیر سوال برد شرایط فعالیت صدها نفر در کارخانه این شرکت فراهم شده است و با استفاده از جدیدترین تجهیزات اقدام به تولید پاور میکنند.
این تست نشون میدهه خیلی از پاورها نتوانستند با پاور 12 سال پیش گرین رقابت کنند .
پنج پادشاه در یک اقلیم ، بررسی پاور های مختلف در رنج 850-900 وات (Only the registered members can see the link)
به شخصه به عنوان کسی که 20 سال در سخت افزار سابقه دارم و تعمیرکار پاور هستم پاورهای گرین رو تایید میکنم .
این هم ویدیو درباره کارخانه گرین که با این سطح از امکانات باید باعث افتخار ایرانی ها باشد
نیم نگاهی به فرآیند تولید پاور در شرکت سیاره سبز GREEN (Only the registered members can see the link)
DOOM999
03-06-20, 19:50
موفق باشید
شما منظور من رو نگرفتید
من میگم اگه پیشنهاد بهتری دارید حرف شخص دیگری رو ریپلای نکنید پیشنهاد خودتون رو بنویسید
راجع به کولر نوتوس100 هم باید بگم به صورت تضمینی دمای اون پردازنده که نوشتم همواره زیر 65 درجست و نیازی به کولر بالاتر نیست اگر بود کولر نوتوس400 یا 200 پیشنهاد میدادم ولی نیازی ندیدم
واینکه من تا الان تو فروم های دیگه از خرابی گسترده سری uk چیزی ندیدم اگرم باشه موردیه ضمنا گارانتی هم داره
اگر هم سری uk به قول شما وضعش خرابه سند و مدرک محکمه پسند ارائه کنید نه یک حرف بی پایه
تو همین فروم آقای sajadkhatti سری uk داره سالها و راضیه و شما تجریش رو ندارید
قطعا اگه uk مشکل داشت گرین از سطح بازار جمع آوری میکرد و اطلاعیه میداد
گرین از بهترین تولیدکننده های پاوره که اگر تحریم نبودیم قطعا صادرات گسترده داشتیم
ضمنا همه پاورهای گرین پروتکشن های حفاظتی رو دارن و در سایت 80plus ثبت شدن البته نه به اسم گرین
DOOM999
03-06-20, 19:54
هیچکس نمی تونه بگه که از پست های من نقل قول نگیرید بلکه اصلا اصول فروم ها به این شکله که برای اینکه طرف مقابل بفهمه که شما با اون دارید صحبت می کنید باید نقل قول بگیرید. پس اگه کسی گفت از پست های من نقل قول نگیرید فقط در صورتی می تونه این حرف رو بزنه که نظری منتشر نکنه چون اگه نظری منتشر کرد و فردی نظر مخالف اون فرد داشت می تونه نقل قول بگیره چون ممکنه رفهای اون فرد باعث گمراهی افراد دیگه بشه. پس شما نقل قول بگیر.
کولر نوتوس 100 اصلا 30 40 درصد خنک تر نیست این دروغ محضه. کولر خود اینتل جوابگوی تمامی کارهای هر کاربر هست اعم از رند و گیم به غیر از اورکلاک کردن.
اون حرف که من در مورد شما زدم احساس کردم می خوای پست های خودتو ادامه بدی و در ادامه پست ها با مدرک و سند بیای جلو و یک طوری صحبت کردی من یک لظه فکر کردم اومدی این قضیه رو ثابت کنی و فکر نمی کردم کلا متوقف بشی. مثلا همون لینک ها از خراب شدن هارد توسط پاور های گرین خودش یک سنده که ببینیم طرفی که اون مشکل براش ایجاد شده به کجا رسیده.
مثال نقض هم باید شما بیارید چون شرکت گرین محصولاتی تولید می کنه و مثال نقضش مشکل در این پاور هاست پس وقتی شما مدعی مشکل در این پاورها هستی مثال نقض باید از طرف شما باشه
در مورد اون صحبت آقای موسوی بگم که من خودم آگاهانه نخواستم وارد بحث بشم گرچه اگه وارد بحث می شدم حتما جواب داشتم و پیروز می شدم و خیلی هم توی اینکار مهارت دارم.
فقط این جواب من در پست 29 رو اگه دیده باشی می بینی که این پست پاسخ قاطع به کیفیت برند گرین بود که در تمامی موارد شکست خورده بود و خود آقای موسوی با رتبه بندی دید که با کیفیت ترین پاور گرین در جهان حرفی برای گفتن نداره حالا فرض کن پاورهای سری های دیگه رو برای مقایسه بفرستن که اصلا از لیست خارج میشن
لینک پست 29
(Only the registered members can see the link)
فقط اینو هم دقت کن که ما اصلا پاور ایرانی نداریم و خود پاورهای گرین محصول شرکت های دیگه جهانه و البته پاورهای خیلی از شرکت های معتبر هم مثل کولرمستر همین ضعیت رو داره.
ولی در کل همین برند گرین اسما یک برند ایرانیه و بیشتر می شه گفت شرکت مونتاژ گرین یا جدیدا شرکت گارانتی و تعمیرات
شما این کولر نوتوس 100 رو بررسی کردید که چقدر قویتر از فن های استوک آشغال و کم عمر اینتل هست
من هم بررسی کردم هم تست
در ضمن همه پاورهای گرین پروتکشن های حفاظتی رو دارن و در سایت 80plus ثبت شدن البته نه به اسم گرین
Speed Racer
03-06-20, 20:24
استاد امید طبق صحبت های مهندس موسوی که ایران تحریمه و به همین خاطر نمیذارن توی تست های خارجی و معتبر شرکت کنه بنابراین بهترین کار این هست که خود شرکت گرین که پشتوانه مالی بسیار زیادی داره خودش دست به کار بشه به این صورت که بیاد پاورهای هم سطح از برندهای مختلف رو در حضور کارشناسان مختلف از برندهای دیگه تست کنه و نتایج تستش رو برای همه منتشر کنه
همچنین انواع کولر های و قطعات دیگه خودش رو که قابلیت تست کردن دارن با برندهای معتبر جهانی تست کنه و نتایج رو بده بیرون تا مردم طبق نتایج تصمیم بگیرن.
لطفا با مهندس موسوی صحبت کنید تا این پیشنهاد رو به شرکت گرین ارائه کنه.
اینکارو همه شرکت های معتبر جهانی انجام میدن و البته به کسی نمیگن ما همینی هستیم که هستیم نخواستی برو از یک برند دیگه بخر. بلکه شرکت های جهانی مشتری مدار هستن و برتری خودشون رو در تست ها نشون میدن نه با پاک کردن صورت مساله.
امیدوارم این اتفاق مثبت بیفته که کیفیت محصولات برند گرین مشخص بشه جدا از بحث قیمت که مقوله جداییه
AMD>INTEL
03-06-20, 21:37
استاد امید طبق صحبت های مهندس موسوی که ایران تحریمه و به همین خاطر نمیذارن توی تست های خارجی و معتبر شرکت کنه بنابراین بهترین کار این هست که خود شرکت گرین که پشتوانه مالی بسیار زیادی داره خودش دست به کار بشه به این صورت که بیاد پاورهای هم سطح از برندهای مختلف رو در حضور کارشناسان مختلف از برندهای دیگه تست کنه و نتایج تستش رو برای همه منتشر کنه
همچنین انواع کولر های و قطعات دیگه خودش رو که قابلیت تست کردن دارن با برندهای معتبر جهانی تست کنه و نتایج رو بده بیرون تا مردم طبق نتایج تصمیم بگیرن.
اینکارو همه شرکت های معتبر جهانی انجام میدن و البته به کسی نمیگن ما همینی هستیم که هستیم نخواستی برو از یک برند دیگه بخر. بلکه شرکت های جهانی مشتری مدار هستن و برتری خودشون رو در تست ها نشون میدن نه با پاک کردن صورت مساله.
امیدوارم این اتفاق مثبت بیفته که کیفیت محصولات برند گرین مشخص بشه جدا از بحث قیمت که مقوله جداییه
قبلا هم تست شده .ولی متاسفانه باز هم اگر کسی قصد ایراد گرفتن داشته باشه باز هم ایراد میگیرد .
Mahdi_Moosavi
04-06-20, 01:06
سلام. گرین طی سال های اخیر در حد توانش محصولات زیادی رو در بخش کیس، خنک کننده و ... برای برررسی به سایت های معتبر داخلی ارسال کرده. شما می تونید در وب سایت شرکت و در بخش بررسی محصولات نمونه های زیادی رو مشاهده کنید.
اینکه بررسی ها توسط تیم فنی گرین انجام بشه اصلا حرفه ای نیست و مورد قبول اغلب کاربران نخواهد بود. بررسی باید توسط شخصی بی طرف و معتبر انجام بشه.
ارسال قطعات گرین برای سایت های بین المللی هم کار بسیار سختی است به چند دلیل:
محصولات گرین تنها در ایران عرضه می شوند. در واقع هدف برند از ابتدا این بود که Local Brand باشه. در نتیجه برررسی محصولات گرین برای عموم دنیا مهیج نخواهد بود. این جمله مشابه جمله ای است که ادمین بسیاری از سایت های خارجی در گذشته نسبت به ما عنوان کرده اند.
به دلیل تحریم های موجود اغلب ادمین های وب سایت های خارجی از بررسی محصولات با برند ایرانی استقبال نمی کنند.
اتفاقا توصیه می کنم بحث کنید. انجمن برای همین بحث ها ایجاد شده. هر گونه سوال، ابهام، انتقاد و پیشنهاد دارید پیشنهاد می کنم در تاپیک مجزا عنوان کنید. شاید سوالات شما سوالات خیلی از دوستان باشه و بقیه هم استفاده کنند. اینجا قرار نیست در بحثی کسی پیروز بشه یا شکست بخوره! اینجا قراره تجارب و اطلاعات کاربران در کمال احترام به اشتراک گذاشته بشه.
حتی اگه حس می کنید نیازه، ما در تیم فنی گرین ممنون میشیم افتخار بدید و حضوری در خدمتتون باشیم و از نظرات شما استفاده کنیم. در این مورد لطف کنید به صورت خصوصی با بنده هماهنگ کنید.
دوست عزیزم هر محصولی کلاس قیمت و بازار هدف خودش رو داره. پاورهای با برند گرین هم کلاس قیمتی خودشون رو دارند. شما انتظار دارید پاوری که در برخی موارد نصف قیمت محصولات مشابه خارجی قیمت داره بهترین بهترین ها بشه؟ اینکه یک مدل پاور علیرغم قیمت بسیار بالاتر محصولات مشابه میاد و به صورت متوسط جزو 5 الی 6 پاور درخشان در رده توانی خودش قرار میگیره یعنی شکست خورده؟
آیا شما از ماهیت دقیق اون پارامترها و تست ها اطلاع دارید؟ پیشنهاد می کنم این تاپیک رو مطالعه کنید. بحث خوبی در این مورد شده:
اگر سوال دارید پیشنهاد می کنم در تاپیک مجزا بحث کنیم. بنده عضو تیم فنی مهندسی بخش منابع تغذیه سوئیچینگ شرکت هستم و کامل در جریان جزئیات فنی محصولات قرار دارم.
مقایسه درست و منصفانه اینه که هر محصولی با محصولات مشابه در کلاس قیمت خوش مقایسه بشه. باقی سری پاورهای گرین هم انشاالله به زودی و با رفع محدویت های موجود حتما به وب سایت های معتبر خارجی ارسال خواهد شد و بنده مطمئنم بدون شک نتایج به گونه ای خواهد بود که در مقایسه با مدل های با قیمت مشابه، پیش مشتریان محترم گرین رو سفید خواهیم بود.
گرین هیچ وقت ادعا نکرده که بهترین بهرین ها رو به بازار عرضه می کنه. هدف و شعار این برند این بوده که محصولات استاندارد، با کیفیت و با بهترین کارایی نسبت به قیمت به بازار عرضه میکنه.
Mahdi_Moosavi
04-06-20, 01:27
موفق باشید
ماشاالله شما هم بسیار نکته سنج هستید. بنده ادعایی ندارم و خیلی وقته سعی میکنم بیننده باشم تا نگارنده.
تنها آقای موسوی به این امر اشاره کردند و با زبان بی زبانی گفتن"سری +UK اشتباهات سری UK رو نداره."
بنده هیچ وقت چنین منظوری نداشتم. عرض کردم خرابی و مشکلات ممکنه برای هر برند و مدلی پیش بیاد. بخش عمده ای از بازار منابع تغذیه ATX بازار ایران از حدود 20 سال پیش متعلق به برند گرین هستش. از حدود 20 سال پیش چیزی حدود 10 میلیون پاور با برند گرین روانه بازار شده. این طبیعیه که خرابی هایی که در فضای مجازی و حقیقی گزارش میشه خیلی بیشتر از برندهای دیگه باشه.
بنده یه مثال برای شما می زنم. شما نظرات ثبت شده در مورد یکی از بهترین و قدیمی ترین پاورهای CORSAIR (مدل AX1200i) رو در سایت newegg مشاهده کنید:
CORSAIR AXi Series AX1200i Digital 1200W 80 PLUS PLATINUM Haswell Ready Full Modular ATX12V & EPS12V SLI and Crossfire Ready Power Supply with C-Link Monitoring and Control - Newegg.com (Only the registered members can see the link)
23660
میبینید که حدود %26 از خریداران تنها رای 1 ستاره ثبت کرده اند. حال اگر نظرات را مطالعه کنید مشاهده می کنید که بسیاری از این افراد بعد از مدت خیلی کوتاه پاورشون معیوب شده و حتی در مواردی از نظر خودشون پاور قطعاتشون رو هم معیوب کرده!!
این در حالیه که این پاور بدون شک از نظر بسیاری از حرفه ای ها یکی از بهترین ها در رده خودش بوده و کلی جایزه رو ازآن خودش کرده.
به نظر شما آیا با مشاهده چند مورد خرابی باید کیفیت و عملکرد کل یک سری محصول رو زیر سوال برد؟
DOOM999
05-06-20, 12:41
ماشاالله شما هم بسیار نکته سنج هستید. بنده ادعایی ندارم و خیلی وقته سعی میکنم بیننده باشم تا نگارنده.
بنده هیچ وقت چنین منظوری نداشتم. عرض کردم خرابی و مشکلات ممکنه برای هر برند و مدلی پیش بیاد. بخش عمده ای از بازار منابع تغذیه ATX بازار ایران از حدود 20 سال پیش متعلق به برند گرین هستش. از حدود 20 سال پیش چیزی حدود 10 میلیون پاور با برند گرین روانه بازار شده. این طبیعیه که خرابی هایی که در فضای مجازی و حقیقی گزارش میشه خیلی بیشتر از برندهای دیگه باشه.
بنده یه مثال برای شما می زنم. شما نظرات ثبت شده در مورد یکی از بهترین و قدیمی ترین پاورهای CORSAIR (مدل AX1200i) رو در سایت newegg مشاهده کنید:
CORSAIR AXi Series AX1200i Digital 1200W 80 PLUS PLATINUM Haswell Ready Full Modular ATX12V & EPS12V SLI and Crossfire Ready Power Supply with C-Link Monitoring and Control - Newegg.com (Only the registered members can see the link)
23660
میبینید که حدود %26 از خریداران تنها رای 1 ستاره ثبت کرده اند. حال اگر نظرات را مطالعه کنید مشاهده می کنید که بسیاری از این افراد بعد از مدت خیلی کوتاه پاورشون معیوب شده و حتی در مواردی از نظر خودشون پاور قطعاتشون رو هم معیوب کرده!!
این در حالیه که این پاور بدون شک از نظر بسیاری از حرفه ای ها یکی از بهترین ها در رده خودش بوده و کلی جایزه رو ازآن خودش کرده.
به نظر شما آیا با مشاهده چند مورد خرابی باید کیفیت و عملکرد کل یک سری محصول رو زیر سوال برد؟