ورود

مشاهده نسخه کامل : نسبت فریم در گیم با مانیتور و کارت گرافیک

esmaeilshabani75
26-05-20, 12:49
سلام به دوستان ، میشه یکی به من کامل توضیح بده که این فریم از کجا میاد و اصلا به چه چیز های بستگی داره ؟ تا اینجا رو میدونم که فریم بر ثانیه چی هست ولی اینکه به چه چیزای بستگی و نسبت داره واسم سوال هستش

1 - اینکه مثلا یه مانیتور 60 هرتز هست داخل بازی ها بیشتر از 60 فریم به ما نمیده ؟
2 - آیا میشه این هرتز مانیتور رو افزایش داد یا نه باید یک مانیتور با هرتز بیشتر خریداری کرد ؟
3 - هرتز به چه معناست داخل مانیتور ها ؟
4 - اگر کارت گرافیک ما داخل یک بازی مثل GTA V به ما 160 فریم با تنظیمات متوسط بده اما مانیتور 60 هرتز باشه همون 60 فریم رو میده بهمون ؟
5 - در آخر این فریم با رزولوشن تصویر چه نسبتی داره ؟ یعنی مقدار رزولوشن بالاتر باشه مثل 1080*1920 هرتز مانیتور بیشتر هست و فریم بیشتر ؟

AMD>INTEL
26-05-20, 14:06
سلام به دوستان ، میشه یکی به من کامل توضیح بده که این فریم از کجا میاد و اصلا به چه چیز های بستگی داره ؟ تا اینجا رو میدونم که فریم بر ثانیه چی هست ولی اینکه به چه چیزای بستگی و نسبت داره واسم سوال هستش

1 - اینکه مثلا یه مانیتور 60 هرتز هست داخل بازی ها بیشتر از 60 فریم به ما نمیده ؟
2 - آیا میشه این هرتز مانیتور رو افزایش داد یا نه باید یک مانیتور با هرتز بیشتر خریداری کرد ؟
3 - هرتز به چه معناست داخل مانیتور ها ؟
4 - اگر کارت گرافیک ما داخل یک بازی مثل GTA V به ما 160 فریم با تنظیمات متوسط بده اما مانیتور 60 هرتز باشه همون 60 فریم رو میده بهمون ؟
5 - در آخر این فریم با رزولوشن تصویر چه نسبتی داره ؟ یعنی مقدار رزولوشن بالاتر باشه مثل 1080*1920 هرتز مانیتور بیشتر هست و فریم بیشتر ؟

مقدار هرتز یعنی نرخ نوسازی تصویر و ربطی به فریم نداره این دو مورد فرق میکنه .

Only the registered members can see the link
یکسری برنامه برای افرایش رفرش ریت هست . باید تست کنید در لینک زیر

AMD>INTEL
26-05-20, 14:12
سلام
مقدار هرتز یعنی نرخ نوسازی تصویر و ربطی به فریم نداره این دو مورد فرق میکنه .

یکسری برنامه برای افرایش رفرش ریت هست . باید تست کنید در لینک زیر

این هم مطلب تکمیلی در شهر سخت افزار
نگاهی به مفاهیم نرخ فریم، نرخ نوسازی تصویر و ارتباط میان آن‌ها (Only the registered members can see the link)

esmaeilshabani75
26-05-20, 16:49
این هم مطلب تکمیلی در شهر سخت افزار
نگاهی به مفاهیم نرخ فریم، نرخ نوسازی تصویر و ارتباط میان آن‌ها (Only the registered members can see the link)

ممنون مطلب مفیدی بود نسبت به تمام مطالبی که خونده بودم

AMD>INTEL
26-05-20, 17:33
ممنون مطلب مفیدی بود نسبت به تمام مطالبی که خونده بودم

خواهش میکنم . این مطلب یکسری عقاید اشتباه را تصحیح میکند .