ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نصب ویندوز 7 , 64 بیتی

maysamsina
26-05-20, 12:32
درود برهمگی دوستان اگر از این لینک ویندوز رو دانلود کنم آیا نصبش مثل سری قبلی ها میباشد یعنی میشه با ایمیج مجازی نصب کرد یا تو دی وی دی ریخت و نصب کرد ؟ قبلا ایمیج ویندوز رو در حللت مونت میزاشم و راحت نصب میشد

دانلود Windows 7 SP1 Ultimate May 2020 - دانلود ویندوز 7 (Only the registered members can see the link)

Speed Racer
26-05-20, 12:48
درود برهمگی دوستان اگر از این لینک ویندوز رو دانلود کنم آیا نصبش مثل سری قبلی ها میباشد یعنی میشه با ایمیج مجازی نصب کرد یا تو دی وی دی ریخت و نصب کرد ؟ قبلا ایمیج ویندوز رو در حللت مونت میزاشم و راحت نصب میشد

دانلود Windows 7 SP1 Ultimate May 2020 - دانلود ویندوز 7 (Only the registered members can see the link)
سلام

این ویندوز مورد تایید نیست چون ویندوز ارجینال مایکروسافت نیست و دستکاری شده است.

آپدیت هاش هم بر خلاف آپدیت های ویندوز 10 هستش و باعث سنگین شدن زیاد سیستم می شه. حداقل در سیستم های قدیمی و بدون اس اس دی این سنگینی رو به شدت احساس می کنی.

بهترین کار اینه که شما ویندوز 7 سرویس پک 1 که برای سال 2011 هستش نصب کن و نگران حفره امنیتی و اینا نباش. به جاش یک Internet Security خوب نصب کن که فایروال خوبی داشته باشه تا خیالت راحت باشه.
اما اگه این میخوای نصب کنی هیچ فرقی نداره فقط نسخه 64 بیتش روی دی وی دی جا نمی شه باید برای نصب از فلش استفاده کنی.

روش نصب با فلش بهترین روشه ولی بدون دی وی دی و فلش هم می شه نصب کرد که توی گوگل سرچ کنی آموزش و نرم افارهاش میاد.

maysamsina
26-05-20, 13:30
سلام

این ویندوز مورد تایید نیست چون ویندوز ارجینال مایکروسافت نیست و دستکاری شده است.

آپدیت هاش هم بر خلاف آپدیت های ویندوز 10 هستش و باعث سنگین شدن زیاد سیستم می شه. حداقل در سیستم های قدیمی و بدون اس اس دی این سنگینی رو به شدت احساس می کنی.

بهترین کار اینه که شما ویندوز 7 سرویس پک 1 که برای سال 2011 هستش نصب کن و نگران حفره امنیتی و اینا نباش. به جاش یک Internet Security خوب نصب کن که فایروال خوبی داشته باشه تا خیالت راحت باشه.
اما اگه این میخوای نصب کنی هیچ فرقی نداره فقط نسخه 64 بیتش روی دی وی دی جا نمی شه باید برای نصب از فلش استفاده کنی.

روش نصب با فلش بهترین روشه ولی بدون دی وی دی و فلش هم می شه نصب کرد که توی گوگل سرچ کنی آموزش و نرم افارهاش میاد.
یه dvd دارم زده sp1 , چطور متوجه بشم 64 یا 32 بیت ؟
یعنی مال خوده مایکرو سافت اخرین نسخه اش 2011 داده بیرون ؟
لینک اخرین نسخه رو میدید ؟
نرم افزارهای 32 بیتی رو میشه روی ویندوز 64 بیت نصب کرد ؟

Speed Racer
26-05-20, 13:38
یه dvd دارم زده sp1 , چطور متوجه بشم 64 یا 32 بیت ؟
یعنی مال خوده مایکرو سافت اخرین نسخه اش 2011 داده بیرون ؟
لینک اخرین نسخه رو میدید ؟
نرم افزارهای 32 بیتی رو میشه روی ویندوز 64 بیت نصب کرد ؟

فکر کنم باید روی فایل setup.exe راست کلیک کنی و اونجا توی سربرگ ها نوشته شده باشه 32 یا 64 بیتیه

ولی برای دانلود نسخه ارجینال روش های مختلفی داره که یکیش این سایته.

Download Windows 7 Ultimate ISO 32/64-bit Full Version [2020] - Softlay (Only the registered members can see the link)

با قند شکن باید واردش بشی و دانلود کنی ولی اصل مایکروسافته و به دلیل اینکه دستکاری نشده بسیار پر سرعت.

maysamsina
26-05-20, 14:46
فکر کنم باید روی فایل setup.exe راست کلیک کنی و اونجا توی سربرگ ها نوشته شده باشه 32 یا 64 بیتیه

ولی برای دانلود نسخه ارجینال روش های مختلفی داره که یکیش این سایته.

Download Windows 7 Ultimate ISO 32/64-bit Full Version [2020] - Softlay (Only the registered members can see the link)

با قند شکن باید واردش بشی و دانلود کنی ولی اصل مایکروسافته و به دلیل اینکه دستکاری نشده بسیار پر سرعت.
رفیق مطمئنی نسخه ارجیناله ؟ آخه زده 2020 ! بقیه یعن دستکاری شدس ؟ همه اپدیتها رو داره ...
یعنی مایکروسافت نسخه 2011 رو داده بیرون و بقیه اش همش اپدیته درسته ؟

Speed Racer
26-05-20, 15:04
رفیق مطمئنی نسخه ارجیناله ؟ آخه زده 2020 ! بقیه یعن دستکاری شدس ؟ همه اپدیتها رو داره ...
یعنی مایکروسافت نسخه 2011 رو داده بیرون و بقیه اش همش اپدیته درسته ؟

اون بغل نوشته نسخه 2011 هستش

Latest Release
22 Feb 2011

این آپدیت های ویندوز بعد از اون تاریخ دیگه کاربردی ندارن جز اینکه ویندوز سنگین تر کنن.

من خودم دو تا ویندوز 7 و 10 دارم و برای 7 از نسخه 2011 استفاده می کنم و تا الان یک نفر نتونتسه توی سیستمم نفوذ کنه. باج گیر و ویروس و ... که اصلا. به خاطر اینکه آنتی ویروس و فایروال قوی نصب کردم و همیشه هم به روز هستن.

فقط اگه به Internet Explorer احتیاج نداری غیر فعالش کن.

maysamsina
01-07-20, 11:40
سلام

درود مجدد . یکی ازدوستان میکه این ویندوز مورد تاییده ؟ چی کنیم بلاخره ...