سلام. وقتی سیستم رو روشن میکنم یا ریستارت میکنم سایت زیر به صورت خودکار میاد بالا فرقی نداره توی چه مرورگری باشه (هر مرورگری که در قسمت تنظیمات دیفالت باشه) میاد. راهی هست که غیر فعال بشه؟؟؟
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
18-05-20, 18:17
سلام. وقتی سیستم رو روشن میکنم یا ریستارت میکنم سایت زیر به صورت خودکار میاد بالا فرقی نداره توی چه مرورگری باشه (هر مرورگری که در قسمت تنظیمات دیفالت باشه) میاد. راهی هست که غیر فعال بشه؟؟؟
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
سلام
تو برنامه هایی که تو استارت اپ ویندوز هستند چک کنید . ببنید مورد مشکوک میبینید یا نه .
mahone
19-05-20, 14:48
سلام
تو برنامه هایی که تو استارت اپ ویندوز هستند چک کنید . ببنید مورد مشکوک میبینید یا نه .
نه چیز مشکوکی نبود. عکس زیر
AMD>INTEL
19-05-20, 15:00
نه چیز مشکوکی نبود. عکس زیر
سیستم را باید از لحاظ بد افزار و نرم افزار مخرب باید بررسی کنید با Malwarebytes
حتما با CCLEANER هم رجیستری را اصلاح کنید
تیک این هم برارید
2359523595
Davood2549
19-05-20, 16:27
اینجا ظاهرا روش حذف این وبسایت رو مرحله به مرحله نوشته. ظاهرا ویروس یا برنامه مخربی در کار نیست و صرفا وبسایت رو تبلیغ میکنه.
How to Remove 1xbet POP-UP redirect ads - Adware Removal Guide (Only the registered members can see the link)