PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک برای اسمبل

esmaeilshabani75
17-05-20, 17:58
سلام ، بالاخره بعد از چند روز انتظار دیجیکالا قطعات رو ارسال کرد و حالا قصد دارم خودم اسمبل کنم قطعات رو چون به شخصی اعتماد ندارم و همینطور قصد یادگیری هم دارم پس تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم
لطفا مراحل و نیاز های اسمبل رو بهم بگید قطعات من به شرح زیر هست

CPU : Intel Pentium Gold G5400
RAM : 8GB DDR5 2400

POWER : Green 480A EUD

HDD : 1 TB SATA6 WDC WD10EZEX-08M2NA0
SSD : ADATA 120GB SATA
WIFI USB : LV-UW10
MotherBoard : MSI H310M PRO-VD PLUS

من خودم کابل های sata رو باهاش آشنا هستم که کجا باید قرار بگیره بیشتر مشکلم اینکه که کابل های برق که از پاور میاد کجا باید بزنم روی مادبرد، لطفا تا حدودی کمکم کنید

AMD>INTEL
17-05-20, 18:34
سلام ، بالاخره بعد از چند روز انتظار دیجیکالا قطعات رو ارسال کرد و حالا قصد دارم خودم اسمبل کنم قطعات رو چون به شخصی اعتماد ندارم و همینطور قصد یادگیری هم دارم پس تصمیم گرفتم خودم دست به کار بشم
لطفا مراحل و نیاز های اسمبل رو بهم بگید قطعات من به شرح زیر هست

CPU : Intel Pentium Gold G5400
RAM : 8GB DDR5 2400

POWER : Green 480A EUD

HDD : 1 TB SATA6 WDC WD10EZEX-08M2NA0
SSD : ADATA 120GB SATA
WIFI USB : LV-UW10
MotherBoard : MSI H310M PRO-VD PLUS

من خودم کابل های sata رو باهاش آشنا هستم که کجا باید قرار بگیره بیشتر مشکلم اینکه که کابل های برق که از پاور میاد کجا باید بزنم روی مادبرد، لطفا تا حدودی کمکم کنید

تو خود دفترچه برد
نحوه نصب پردازنده و رم رو نوشته
ولی خیلی دقت کنید
که با اشتباه باعث کج شدن پین های سوکت نشید .

AMD>INTEL
17-05-20, 18:40
تو خود دفترچه برد
نحوه نصب پردازنده و رم رو نوشته
ولی خیلی دقت کنید
که با اشتباه باعث کج شدن پین های سوکت نشید .

برای نصب پردازنده

Only the registered members can see the link

برای نصب رم

برای نصب کابل های کیس

برای پاور

esmaeilshabani75
17-05-20, 18:58
برای نصب پردازنده

برای نصب رم

برای نصب کابل های کیس

برای پاور

خیلی ممنونم ، درسته که میگن یه دستکش باید دستم باشه یا یه جای باشم که فرش نباشه و اون دستکش جلوگیری کنه از انتقال الکتریسه به مادربرد؟

AMD>INTEL
17-05-20, 19:03
خیلی ممنونم ، درسته که میگن یه دستکش باید دستم باشه یا یه جای باشم که فرش نباشه و اون دستکش جلوگیری کنه از انتقال الکتریسه به مادربرد؟

روی فرش که اصلا نباید باشه . موقع دست زدن به قطعات هم باید الکتریسته ساکن بدن خود را با دست زدن به قسمت رنگ نشده کیس خالی کنید .

esmaeilshabani75
17-05-20, 19:44
روی فرش که اصلا نباید باشه . موقع دست زدن به قطعات هم باید الکتریسته ساکن بدن خود را با دست زدن به قسمت رنگ نشده کیس خالی کنید .

خمیر cpu لازم هست بگیرم ؟ به خود فن پردازنده خودش انگار خمیری مثل خمیر cpu وجود داره از خودش کافی نیست ؟

کیس که روی فرش نیست روی میز هست با تمام قطعات، میز چوبی ، خودمم که از این دستکش های جراحی دستم کردم فقط خودم روی فرش هستم وگرنه کیس و قطعات روی فرش یا موکت نیستن و روی میز هستن ، اینم باز اشکال داره ؟

AMD>INTEL
17-05-20, 20:09
خمیر cpu لازم هست بگیرم ؟ به خود فن پردازنده خودش انگار خمیری مثل خمیر cpu وجود داره از خودش کافی نیست ؟

خمیر زیر فن کفایت میکنه . روی فرش باعث جذب الکتریسته ساکن میشه .

esmaeilshabani75
17-05-20, 23:54
خمیر زیر فن کفایت میکنه . روی فرش باعث جذب الکتریسته ساکن میشه .

سلام مجدد ، لطفا در تصویر زیر یه بررسی می کنید ببنید درست انجام دادم یا نه ؟ پنل جلو رو مطمئنم درست انجام دادم کانکتور اصلی پاور رو هم مطمئنم به درستی زدم به همین ترتیب رم رو هم درست زدم فقط یکمی شک توی cpu و فن اون دارم

کابل های sata رو هم بعدا وصل میکنم فعلا ببنید تا اینجا درست پیش رفتم

راستی اون بالا من یه کابل 8 پین بود وصل کردم بالای مادربرد کابله به هم هر 8 پین به هم چسبیده بود مثلا 6 پین جدا 2 پین جدا نبود هر 8تا چسبیده بود به هم دیگه درسته ؟

چیز دیگه ای هم باید از پاور متصل کنم ؟

تصویر :

----------------------------- UPDATE ------------------------------

آقا همه چیز اوکی شد فقط اینکه با ویندوز قبلی که روی ssd بود بالا اومد و درایورها هم انگار از همون قبلی نصب هست و همه چیز ظاهرا به خوبی کار میکنه ، با برنامه CPUZ هم قطعات رو بررسی کردم مادربرد . رم . و پردازنده رو شناخته و همینطور هارد HDD
حالا سوال

1 - چطور دمای cpu رو چک کنم و نرمالش باید چطور باشه ؟
2 - نیاز هست ویندوز رو عوض کنم ؟
3 - چطور قطعات رو بررسی کنم از صحت سلامت قطعات به خصوص هارد HDD و همینطور حافظه SSD
4 - چطور سلامت و سالم بودن مادربرد رو چک کنم ؟

AMD>INTEL
18-05-20, 08:33
سلام مجدد ، لطفا در تصویر زیر یه بررسی می کنید ببنید درست انجام دادم یا نه ؟ پنل جلو رو مطمئنم درست انجام دادم کانکتور اصلی پاور رو هم مطمئنم به درستی زدم به همین ترتیب رم رو هم درست زدم فقط یکمی شک توی cpu و فن اون دارم

کابل های sata رو هم بعدا وصل میکنم فعلا ببنید تا اینجا درست پیش رفتم

راستی اون بالا من یه کابل 8 پین بود وصل کردم بالای مادربرد کابله به هم هر 8 پین به هم چسبیده بود مثلا 6 پین جدا 2 پین جدا نبود هر 8تا چسبیده بود به هم دیگه درسته ؟

چیز دیگه ای هم باید از پاور متصل کنم ؟

تصویر :

----------------------------- UPDATE ------------------------------

آقا همه چیز اوکی شد فقط اینکه با ویندوز قبلی که روی ssd بود بالا اومد و درایورها هم انگار از همون قبلی نصب هست و همه چیز ظاهرا به خوبی کار میکنه ، با برنامه CPUZ هم قطعات رو بررسی کردم مادربرد . رم . و پردازنده رو شناخته و همینطور هارد HDD
حالا سوال

1 - چطور دمای cpu رو چک کنم و نرمالش باید چطور باشه ؟
2 - نیاز هست ویندوز رو عوض کنم ؟
3 - چطور قطعات رو بررسی کنم از صحت سلامت قطعات به خصوص هارد HDD و همینطور حافظه SSD
4 - چطور سلامت و سالم بودن مادربرد رو چک کنم ؟

1- با برنامه CORE TEMP- AIDA64
2-بله بهتره ویندوز عوض بشه
3-قطعات اگر بخ صورت نرمال کار میکنند یعنی سالمند
4-مادربرد وقتی داره کار میکنه یعنی سالمه

esmaeilshabani75
18-05-20, 09:43
1- با برنامه CORE TEMP- AIDA64
2-بله بهتره ویندوز عوض بشه
3-قطعات اگر بخ صورت نرمال کار میکنند یعنی سالمند
4-مادربرد وقتی داره کار میکنه یعنی سالمه

الان بعد دوساعت کار کردن نرمال و هیچ کاری نکردن در ویندوز داخل BIOS دیدم CPU درجه ای که داره 41 سانتی گراد هست که افزایش هم پیدا می کنه و مادبرد هم 38 سانتی گراد .... این نرماله ؟؟
مورد دیگه اینکه احساس می کنم HDD خیلی داغ هست

AMD>INTEL
18-05-20, 10:38
الان بعد دوساعت کار کردن نرمال و هیچ کاری نکردن در ویندوز داخل BIOS دیدم CPU درجه ای که داره 41 سانتی گراد هست که افزایش هم پیدا می کنه و مادبرد هم 38 سانتی گراد .... این نرماله ؟؟
مورد دیگه اینکه احساس می کنم HDD خیلی داغ هست

بله نرمال نرماله
حساسیت شدید نداشته باشید .

esmaeilshabani75
18-05-20, 10:57
بله نرمال نرماله
حساسیت شدید نداشته باشید .

ممنونم از کمک های که بهم کردید از خرید قطعات گرفته تا اسمبل کردن و تونستم با کمک شما هر چند قطعات خیلی ساده اما برای اولین بار خودم اسمبل کنم ، بهترین انجمنی هست که دارید

فقط میمونه نصب ویندوز روی SSD ، پیشنهادی برای نصب ویندوز و فرمت ها دارید که بتونم از نهایت کارایی SSD و دیگر قطعات استفاده کنم برای ویندوزم ؟

AMD>INTEL
18-05-20, 11:08
ممنونم از کمک های که بهم کردید از خرید قطعات گرفته تا اسمبل کردن و تونستم با کمک شما هر چند قطعات خیلی ساده اما برای اولین بار خودم اسمبل کنم ، بهترین انجمنی هست که دارید

فقط میمونه نصب ویندوز روی SSD ، پیشنهادی برای نصب ویندوز و فرمت ها دارید که بتونم از نهایت کارایی SSD و دیگر قطعات استفاده کنم برای ویندوزم ؟

سلام نیاز به تغییر خاصی نیست
یک فلش بوتیبل UEFI بسازید با ایزو ویندوز 10 بیلد 1909
حتما برای نصب شدن درایورها و بهرمندی از نهایت عملکرد این بیلد را نصب کنید .

esmaeilshabani75
18-05-20, 16:27
سلام نیاز به تغییر خاصی نیست
یک فلش بوتیبل UEFI بسازید با ایزو ویندوز 10 بیلد 1909
حتما برای نصب شدن درایورها و بهرمندی از نهایت عملکرد این بیلد را نصب کنید .

ممنونم انجام دادم آموزشش رو خودتون در یک تایپیک های قدیمی گذاشته بودید

راستی من قبلا روی قطعات قدیم وقتی properties مدیدم ویندوز هم 64 بیت بود رم رو حجمش رو 8 گیگ تمام زده بود اما الان روی این قطعات جدیدم زده 7.87 گیگ

تصویر زیر دقت کنید :
23593

AMD>INTEL
18-05-20, 16:49
ممنونم انجام دادم آموزشش رو خودتون در یک تایپیک های قدیمی گذاشته بودید

راستی من قبلا روی قطعات قدیم وقتی properties مدیدم ویندوز هم 64 بیت بود رم رو حجمش رو 8 گیگ تمام زده بود اما الان روی این قطعات جدیدم زده 7.87 گیگ

تصویر زیر دقت کنید :
23593

برادر گرافیک آنبرد استفاده میکنید . اون هم هوا رو نمیتونه تبدیل به حافظه کنه از رم سیستم بر میداره .

esmaeilshabani75
18-05-20, 16:56
برادر گرافیک آنبرد استفاده میکنید . اون هم هوا رو نمیتونه تبدیل به حافظه کنه از رم سیستم بر میداره .

آها نمیدونستم :great:

esmaeilshabani75
18-05-20, 21:38

تصویر زیر یعنی گرافیک آنبرد من تا 4 گیگ share میکنه ؟ یعنی من 4 گیگ گرافیک دارم ؟ از کجا می‌تونم مشخصات کامل گرافیک آنبردم رو ببینم مثل fps داخل گیم رو ... ؟

23594

AMD>INTEL
18-05-20, 22:19
تصویر زیر یعنی گرافیک آنبرد من تا 4 گیگ share میکنه ؟ یعنی من 4 گیگ گرافیک دارم ؟ از کجا می‌تونم مشخصات کامل گرافیک آنبردم رو ببینم مثل fps داخل گیم رو ... ؟

23594

بر اساس میزانی که ست میشه در بایوس میتونه از رم سیستم برداشت کنه
با توجه به 8 گیگ رم بهتره این مقدار روی 1 گیگ بگذارید