میخواستم ببینم چه کارت گرافیکی برای این کانفیگ مناسبه؟ و اینکه میخوام کارت گرافیکم حتما خروجی HDMI داشته باشه. هزینه ی بالایی هم نمیخوام بکنم و فقط به جهت اینکه سیستمم کارت گرافیک داشته باشه میخوام بخرم براش.
ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر.
AMD>INTEL
14-05-20, 15:13
سلام. دوستان.
من یه مینی کیس استوک HP دارم با این کانفیگ:
CPU Core i5 3470
Ram 12 Gig
Hard 128 Gig SSD
اینم مشخصات مادربوردم هستش:
23577
میخواستم ببینم چه کارت گرافیکی برای این کانفیگ مناسبه؟ و اینکه میخوام کارت گرافیکم حتما خروجی HDMI داشته باشه. هزینه ی بالایی هم نمیخوام بکنم و فقط به جهت اینکه سیستمم کارت گرافیک داشته باشه میخوام بخرم براش.
ممنون میشم راهنمایی کنید. تشکر.
سلام
فقط کارت گرافیک های LP رو این دستگاه میتونید نصب کنید
مثل
MSI GT 1030 LP 2GB SILENT
~ MaMaSaN ~
14-05-20, 19:16
سلام
فقط کارت گرافیک های LP رو این دستگاه میتونید نصب کنید
مثل
MSI GT 1030 LP 2GB SILENT
ممنونم.
قیمت این کارت گرافک یکم بالاست برای من.
امکانش هست یه کارت گرافیک تا 700 هزارتومن معرفی کنین؟ نمیخوام خیلی چیز شاخ و خفنی باشه. فقط صرفا میخوایم سیستمم کارت گرافیک داشه باشه فقط. همین. ممنون.
AMD>INTEL
14-05-20, 21:09
ممنونم.
امکانش هست یه کارت گرافیک تا 700 هزارتومن معرفی کنین؟ نمیخوام خیلی چیز شاخ و خفنی باشه. فقط صرفا میخوایم سیستمم کارت گرافیک داشه باشه فقط. همین. ممنون.
این مدل را چک کنید
MSI GT 710 2GD3H LP
------------
این هم هست
ولی کیفیتش مورد تایید من نیست
Biostar GT 610
~ MaMaSaN ~
15-05-20, 01:55
این هم هست
ولی کیفیتش مورد تایید من نیست
Biostar GT 610
این مدل بالا روی مینی کیس های استوک بدون مشکل سوار میشه؟ نیاز به تبدیل یا چیز خاصی نداره؟!
nima_hl
15-05-20, 02:11
ممنونم.
با 700 تومن پرداخت کیس نسل 4 با پردازنده قویتر و خروجی hdmi میتونید تهیه کنید
به احتمال بالای 90 درصد هم نیاز به نصب ویندوز بعد از نصب ssd فعلیتون ندارید و فقط چند درایور ممکنه از رو اینترنت آپدیت بشه
خب شما چه کیسی رو پیشنهاد میکنین؟
nima_hl
15-05-20, 17:53
خب شما چه کیسی رو پیشنهاد میکنین؟
مدتیه مثل قدیم توی بازار نیستم و قیمت ها دستم نیست
آقا امید فکر کنم دستش تو تهیه و قیمت ها خیلی بازتره
به طور کلی مینی کیس نسل 3 و 4 با مشخصات تقریبا یکسان ( هارد و رم و ... ) چیزی حدود 200 300 تومن اختلاف داشتن
الان تو این شیر تو شیر باید تفاوت مثلا 400 500 تومان باشه
سری 4 پردازنده و مادربرد جدیدتری دارند و اکثرا مجهز به خروجی hdmi هستند
اگر در خصوص تعویض کیس تمایل داشتید در خصوصی پیام بدید تا یه استعلام بگیرم از موجودی بازار و براتون هماهنگ کنم :give_rose: