PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل دیر بالا آمدن سیستم و افزایش زمان بایوس

Vivaid
06-05-20, 09:21
با سلام
بنده یه لپ تاپ msi گیمینگ دارم که متاسفانه هنگام ارتقا رم به ۳۲ گیگ و بخاطر اینکه اسلاتهای رم لپ تاپ زیر برد بود با باز کردن و اشتباهی پیچ کردن برد منجر به سوختن و تعویض چیپ گرافیک این لپ تاپ شدم که الان هیچ مشکلی ندارم بجز اینکه زمان بایوس یا زمان بالا آمدن نام برند msi بعد از فشار دادن دکمه پاور از دو ثانیه به چهل ثانیه افزایش پیدا کرده ( تکرار میکنم مشکل به سرعت لود و بوت ویندوز و لپ تاپ ربطی نداره)! از هرکی پرسیدم گفتن مشکل بایاس هست و منم باوجود آپدیت بایوس باز هم این مشکل رو دارم، میخواستم ببینم کسی میتونه مشکل من رو حل کنه یا یه راهنمایی اساسی درمورد این مشکل بهم بده؟
خیلی ممنون

مشخصات لپ تاپم:
i7 7700hq/32 ram/512g ssd+2t hdd/1060 6gb vga

AMD>INTEL
06-05-20, 09:42
با سلام
بنده یه لپ تاپ msi گیمینگ دارم که متاسفانه هنگام ارتقا رم به ۳۲ گیگ و بخاطر اینکه اسلاتهای رم لپ تاپ زیر برد بود با باز کردن و اشتباهی پیچ کردن برد منجر به سوختن و تعویض چیپ گرافیک این لپ تاپ شدم که الان هیچ مشکلی ندارم بجز اینکه زمان بایوس یا زمان بالا آمدن نام برند msi بعد از فشار دادن دکمه پاور از دو ثانیه به چهل ثانیه افزایش پیدا کرده ( تکرار میکنم مشکل به سرعت لود و بوت ویندوز و لپ تاپ ربطی نداره)! از هرکی پرسیدم گفتن مشکل بایاس هست و منم باوجود آپدیت بایوس باز هم این مشکل رو دارم، میخواستم ببینم کسی میتونه مشکل من رو حل کنه یا یه راهنمایی اساسی درمورد این مشکل بهم بده؟
خیلی ممنون

مشخصات لپ تاپم:
i7 7700hq/32 ram/512g ssd+2t hdd/1060 6gb vga

مشکل دقیقا خود بایوس نیست . یک بایوس اولیه هست به نام ec اون معمولا بعد از تعمیر و پروگرام بایوس به دلیل تفاوت با نسخه اصلی باعث دیر بوت شدن میشه .
البته این مورد در مواردی هم بعد از ریبال چیپ گرافیکی هم دیده شده .
با توجه به دردسرها و هزینه که این کار به شما تحمیل میکنه برای رایت EC که روی این برد عموما همون I/O با قابلیت پروگرام هست . توصیه میکنم با همین وضعیت سر کنید .
تو ایران دو یا سه مرکز فقط پروگرامر I/O رو دارند .

AMD>INTEL
06-05-20, 09:47
مشکل دقیقا خود بایوس نیست . یک بایوس اولیه هست به نام ec اون معمولا بعد از تعمیر و پروگرام بایوس به دلیل تفاوت با نسخه اصلی باعث دیر بوت شدن میشه .
با توجه به دردسرها و هزینه که این کار به شما تحمیل میکنه برای رایت EC که روی این برد عموما همون I/O با قابلیت پروگرام هست . توصیه میکنم با همین وضعیت سر کنید .

در بعضی از مدل ها خود سایت ام اس آی و صفحه محصول EC را برای پروگرام میگذارد صفحه محصول خود را چک کنید این هم روشش

Only the registered members can see the link en.pdf

Vivaid
06-05-20, 10:07

خیلی خیلی ممنون دوست عزیز 🙏🙏
درسته تعویض چیپ انجام شده!
این روش و پی دی افی که گذاشتید رو خودم انجام بدم میتونم درستش کنم؟
و اینکه منظورتون از ec لپ تاپ همینه:
Intel® Management Engine Critical Firmware

بازم ممنون

AMD>INTEL
06-05-20, 10:13
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز ������������
درسته تعویض چیپ انجام شده!
این روش و پی دی افی که گذاشتید رو خودم انجام بدم میتونم درستش کنم؟
و اینکه ec لپ تاپ رو تو قسمت درایورهای سایت ام اس آی باید پیدا کنم؟
بازن ممنون

چک کنید فقط با دقت و دقیق مدل دستگاه خودتون باشه . انشا الله درست میشه
تو قسمت بایوس باید باشه .
MSI Global (Only the registered members can see the link)

Vivaid
06-05-20, 10:27
چک کنید فقط با دقت و دقیق مدل دستگاه خودتون باشه . انشا الله درست میشه
تو قسمت بایوس باید باشه .
MSI Global (Only the registered members can see the link)

بینهایت تشکر
بله پیدا کردم تو قسمت firmware صفحه محصول تو سایت msi بودش! و با عبارت
EC firmware
نوشته شده!
فقط جسارتا یه سوال دیگه لپ تاپ بنده باطریش خارج نمیشه و تو اون پی دی اف بالایی که گذاشتید نوشته باطری رو خارج کنید باید حتما پشت لپ تاپ رو باز کنم و کابل باطریشو از سوکتش دربیارم؟ یا لازم نیست و اگه لازمه، کابل کوچک باطری بایوس رو هم خارج کنم؟
بازم بابت که کمکی میکنید سپاسگذارم

AMD>INTEL
06-05-20, 10:47
بینهایت تشکر
بله پیدا کردم تو قسمت firmware صفحه محصول تو سایت msi بودش! و با عبارت
EC firmware
نوشته شده!
فقط جسارتا یه سوال دیگه لپ تاپ بنده باطریش خارج نمیشه و تو اون پی دی اف بالایی که گذاشتید نوشته باطری رو خارج کنید باید حتما پشت لپ تاپ رو باز کنم و کابل باطریشو از سوکتش دربیارم؟ یا لازم نیست و اگه لازمه، کابل کوچک باطری بایوس رو هم خارج کنم؟
بازم بابت که کمکی میکنید سپاسگذارم

فکر نمیکنم نیاز باشه . فقط دقت کنید مدل دستگاه خود شما باشد برای اطمینان بیشتر میتونید با شرکت ماتریس تماس بگیریذ . فقط نیازه شارژر متصل باشه .

Vivaid
07-05-20, 22:24
فکر نمیکنم نیاز باشه . فقط دقت کنید مدل دستگاه خود شما باشد برای اطمینان بیشتر میتونید با شرکت ماتریس تماس بگیریذ . فقط نیازه شارژر متصل باشه .

دستتون دردنکنه
من ec firmware رو هم آپدیت کردم و هیچ تاثیری نداشت متاسفانه!
بنظرتون با پروگرامر میشه حلش کرد؟
من با یه شرکتی تو تهران حرف زدم گفتن "بیارین دو سه روز بذارین ما اینجا حتما حلش میکنیم!"
بنظرتون واقعا اینقدر زمان میبره؟
ممنون

AMD>INTEL
08-05-20, 09:29
دستتون دردنکنه
من ec firmware رو هم آپدیت کردم و هیچ تاثیری نداشت متاسفانه!
بنظرتون با پروگرامر میشه حلش کرد؟
من با یه شرکتی تو تهران حرف زدم گفتن "بیارین دو سه روز بذارین ما اینجا حتما حلش میکنیم!"
بنظرتون واقعا اینقدر زمان میبره؟
ممنون

بایوس هم اپدیت کردید ؟

Vivaid
09-05-20, 01:31
بایوس هم اپدیت کردید ؟
بله مطابق فایل سایت msi و توضیحاتش، اول بایوس رو آپدیت کردم و بعدشم ec رو که هردو به ورژن جدید بدون مشکل آپدیت شد! ولی مشکل من که تایم بایوس بود هیچ تغییری نکرد.

AMD>INTEL
09-05-20, 08:31
بله مطابق فایل سایت msi و توضیحاتش، اول بایوس رو آپدیت کردم و بعدشم ec رو که هردو به ورژن جدید بدون مشکل آپدیت شد! ولی مشکل من که تایم بایوس بود هیچ تغییری نکرد.

خوب دیگه این سادهترین راه حل بود .متاسفانه مشکل شما ربطی به بایوس نداره و به خاطر تعمیر چیپ گرافیکی هست .