ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای ارتقا گرافیک و پردازنده

esmaeilshabani75
04-05-20, 11:20
سلام من چند باری سوال کردم اما نتیجه های متفاوتی که گرفتم بازم سر دو راهی قرار گرفتم لطفا در این مورد که میخوام گرافیک و cpu رو ارتقا بدم کمکم کنید.

سیستم فعلی من مشخصاتش به شرح زیر هست :

CPU : Intel Pentium G2030 Socket H2 (LGA1155)
Cache : 2x32 + 2x32 + 2x256 + 3M
RAM : 8 GB DDR3 kingston 1600
HDD : 1 TB SATA6 WDC WD10EZEX-08M2NA0
POWER : PASCAL 350W
GPU : 2 GB DDR3 SDRAM GIGABYTE - NVIDIA GeForce GT 610
MotherBoard : MSI H61M-P32/W8 (MS-7788) 1155 LGA
Chipset : Intel H61 (Cougar Point)
BIOS : 10/18/2013 Version V10.11

قصد دارم یک گرافیک بایوستار مدل جی تی 730 - حافظه 2 گیگابایت-DDR5 جایگزین کنم با قیمت 920 هزار تومن و همینطور یک پردازنده مرکزی اینتل سری Ivy Bridge مدل Core i5-3570 با قیمت 800 هزار تومن تا این لحظه

حالا سوالاتم با توجه به دیگر قطعات سیستمم این هست که :

1 - آیا با این ارتقا سرعت سیستم تغییر پیدا می کنه ؟ مثلا چند درصد ؟

2 - آیا این ارتقا که حدود 1.900.000 تومن میشه ارزشش رو داره ؟

3 - پاور فعلی من قدرت این ارتقا را داره ؟

4 - مادربرد من قدرت این ارتقا رو داره ؟

5 - آیا با توجه به این قطعات جایگزین و ارتقا داده شده سیستم مچ هست ؟ یعنی قطعات با هم دیگر همخوانی دارند ؟

6 - کارت گرافیک بهتر و یا پردازنده بهتر با حدود همین قیمت ها اگر پیشنهاد بدید ممنونم

7 - این قطعات رو میخوام از دیجی کالا بگیرم شما پیشنهاد و یا سایت بهتری می‌تونید بهم معرفی کنید

فراموش کردم بگم کار بنده با سیستم گرافیک ui هست و برنامه نویسی وب و همینطور گیم های مثل فورتنایت و dota2 'گرافیک منظورم کارهای سنگین نیست در حد طراحی ui وب سایت و اپلیکیشن

تشکر ویژه از دوستان عزیز

AMD>INTEL
04-05-20, 11:33
سلام من چند باری سوال کردم اما نتیجه های متفاوتی که گرفتم بازم سر دو راهی قرار گرفتم لطفا در این مورد که میخوام گرافیک و cpu رو ارتقا بدم کمکم کنید.

سیستم فعلی من مشخصاتش به شرح زیر هست :

CPU : Intel Pentium G2030 Socket H2 (LGA1155)
Cache : 2x32 + 2x32 + 2x256 + 3M
RAM : 8 GB DDR3 kingston 1600
HDD : 1 TB SATA6 WDC WD10EZEX-08M2NA0
POWER : PASCAL 350W
GPU : 2 GB DDR3 SDRAM GIGABYTE - NVIDIA GeForce GT 610
MotherBoard : MSI H61M-P32/W8 (MS-7788) 1155 LGA
Chipset : Intel H61 (Cougar Point)
BIOS : 10/18/2013 Version V10.11

قصد دارم یک گرافیک بایوستار مدل جی تی 730 - حافظه 2 گیگابایت-DDR5 جایگزین کنم با قیمت 920 هزار تومن و همینطور یک پردازنده مرکزی اینتل سری Ivy Bridge مدل Core i5-3570 با قیمت 800 هزار تومن تا این لحظه

حالا سوالاتم با توجه به دیگر قطعات سیستمم این هست که :

1 - آیا با این ارتقا سرعت سیستم تغییر پیدا می کنه ؟ مثلا چند درصد ؟

2 - آیا این ارتقا که حدود 1.900.000 تومن میشه ارزشش رو داره ؟

3 - پاور فعلی من قدرت این ارتقا را داره ؟

4 - مادربرد من قدرت این ارتقا رو داره ؟

5 - آیا با توجه به این قطعات جایگزین و ارتقا داده شده سیستم مچ هست ؟ یعنی قطعات با هم دیگر همخوانی دارند ؟

6 - کارت گرافیک بهتر و یا پردازنده بهتر با حدود همین قیمت ها اگر پیشنهاد بدید ممنونم

7 - این قطعات رو میخوام از دیجی کالا بگیرم شما پیشنهاد و یا سایت بهتری می‌تونید بهم معرفی کنید

تشکر ویژه از دوستان عزیز

سلام
تاپیک قبلی را نیمه کاره رها کردید .
کارت گرافیک 730 2 گیگ ارزش خرید ندارد .
به نظرم یک کارت گرافیک gtx 750 ti بگیرید به صورت کارکرده واقعا ارزش خرید بیشتری داره
ارزش که دارد به طبع سرعت سیستم افزایش پیدا میکند با تغییر پردازنده . با توجه به قیمت های فعلی هر ارتقا که به افزایش عملکرد سیستم فعلی بشه وخوبه
پاور هم با یک گرین 430 وات کار کرده سری HE عوض کنید این پاور فعلی شما استاندارد نیست
مادربردتون مشکلی ندارد
بلی مشکلی نیست از نظر مچ
حتی بعد میتونید با خرید SSD خوش قیمت سرعت سیستم رو به حد بالای افزایش بدید .
در مورد قیمت از چند جا قیمت بگیرید ممکنه تو بازارچه سخت افزار شهر سخت افزار در تلگرام هم بتونید مورد خوبی پیدا کنید .

esmaeilshabani75
04-05-20, 11:55
سلام
تاپیک قبلی را نیمه کاره رها کردید .
کارت گرافیک 730 2 گیگ ارزش خرید ندارد .
به نظرم یک کارت گرافیک gtx 750 ti بگیرید به صورت کارکرده واقعا ارزش خرید بیشتری داره
ارزش که دارد به طبع سرعت سیستم افزایش پیدا میکند با تغییر پردازنده . با توجه به قیمت های فعلی هر ارتقا که به افزایش عملکرد سیستم فعلی بشه وخوبه
پاور هم با یک گرین 430 وات کار کرده سری HE عوض کنید این پاور فعلی شما استاندارد نیست
مادربردتون مشکلی ندارد
بلی مشکلی نیست از نظر مچ
حتی بعد میتونید با خرید SSD خوش قیمت سرعت سیستم رو به حد بالای افزایش بدید .
در مورد قیمت از چند جا قیمت بگیرید ممکنه تو بازارچه سخت افزار شهر سخت افزار در تلگرام هم بتونید مورد خوبی پیدا کنید .

اگر کارت گرافیک rx 550 2g بخرم چطوره ؟ با همین پردازنده که گفتم و یک پاور کارکرده که ذکر کردید

بازارچه شهر سخت افزار کجاست میشه لینکش رو بهم بدید ؟

AMD>INTEL
04-05-20, 12:02
اگر کارت گرافیک rx 550 2g بخرم چطوره ؟ با همین پردازنده که گفتم و یک پاور کارکرده که ذکر کردید

بازارچه شهر سخت افزار کجاست میشه لینکش رو بهم بدید ؟

مانیتورتون اگر پورت HDMI نداره مشکل میخورید چون سری 10 و این سری AMD نیاز به پورت HDMI یا DVI-D دارد .
Only the registered members can see the link