ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید خنک کننده CPU

Reza1995
03-05-20, 22:34
سلام عزیزان وقتتون بخیر
میخواستم بدونم آیا محصولات Deep Cool با توجه به اینکه در حال حاضر گارانتی ندارند کیفیت لازم برای خرید رو دارند؟
مثلا این فن خنک کننده پردازنده رو میخوام بخرم برای Ryzen 3800x

GAMMAXX L240 V2 DEEPCOOL- CPU Liquid Coolers (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
03-05-20, 22:49
سلام عزیزان وقتتون بخیر
میخواستم بدونم آیا محصولات Deep Cool با توجه به اینکه در حال حاضر گارانتی ندارند کیفیت لازم برای خرید رو دارند؟
مثلا این فن خنک کننده پردازنده رو میخوام بخرم برای Ryzen 3800x

GAMMAXX L240 V2 DEEPCOOL- CPU Liquid Coolers (Only the registered members can see the link)

سلام دوست عزیز
دیپ کول کیفیت متوسطی دارد .
من هم فن کیس و هم فن کارت گرافیک هم فن پردازنده این شرکت را تست کردم . بعد از مدتی فن ها به صدا می افتادند .
پیشنهاد من به شما نوتوس 400 و خرید فن دوم این فن از گرین هست .
این خنک کننده نوتوس 400 با فن دوم دمای پردازنده شما را به خوبی خنک میکند .

Reza1995
03-05-20, 23:07
سلام دوست عزیز
دیپ کول کیفیت متوسطی دارد .
من هم فن کیس و هم فن کارت گرافیک هم فن پردازنده این شرکت را تست کردم . بعد از مدتی فن ها به صدا می افتادند .
پیشنهاد من به شما نوتوس 400 و خرید فن دوم این فن از گرین هست .
این خنک کننده نوتوس 400 با فن دوم دمای پردازنده شما را به خوبی خنک میکند .

ممنون از راهنمایی، من برای کار رندر میخوام و کار سنگینی هم هست به طوری که cpu همش تو حالت لود 80-90 درصد هستش اونم 10-15 ساعت در روز، آیا
نوتوس 400 جوابگوی این رندر سنگین هست؟

AMD>INTEL
03-05-20, 23:39
ممنون از راهنمایی، من برای کار رندر میخوام و کار سنگینی هم هست به طوری که cpu همش تو حالت لود 80-90 درصد هستش اونم 10-15 ساعت در روز، آیا
نوتوس 400 جوابگوی این رندر سنگین هست؟

با 2 فن بله
این نوع واتر کولینگ قویتر از نوتوس 400 نیست . با توجه به کیفیت سازنده
برای اینکه پروسه سنگین دارید و خیالتون راحت باشه . این خنک کننده از واتر کولینک مد نظر شما به دلیل هیت پایپ بهتر عمل میکنه .فقط با فروشنده در رابطه با براکت AM4 سوا کنید.
Thermalright Macho Rev.B Review | TechPowerUp (Only the registered members can see the link)

Thermalright HR-02 Rev.A(BW) Macho