PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپ تاپ.

arfi.ir
02-05-20, 23:46
سلام و وقت بخیر به همگی دوستان.
یکی از دوستان بنده تصمیم به خرید یک لپ تاپ نو دارد، در رنج قیمت حدود 8 میلیون تومان، نظر ایشون روی برند ایسوس هست.
دوست بنده دانشجو هستند و لپ تاپ را برای استفاده از نرم افزار های گرافیکی از جمله : ادوبی فتوشاپ، ادوبی ایلوستریتور، ادوبی پریمیر، ادوبی افتر افکت، ادوبی اودیشن، ادوبی ایندیزاین، ادوبی فلش، استوری لاین، اتو پلی و کمتازیا ... نیاز دارند.
آیا با این بودجه امکان خرید لپ تاپ ای که برای اجرا کار با نرم افزار های گفته شده نیاز هست وجود دارد ؟ و یا باید بودجه را افزایش بدهند ؟ البته گمان نکنم بتوانند خیلی بیشتر از 8 میلیون تومان پرداخت کنند.
از شما دوستان عزیز و استاید گرامی خواهش میکنم لطف بفرمایید با بودجه حدود 8 میلیون تومان بهترین مدل در برند ایسوس و یا برند پیشنهادی خودتان که شاید ارزان تر و بهتر از ایسوس باشد را را اعلام بفرمایید.
با تشکر.

SajjadKhati
03-05-20, 00:29
سلام
شما حتی با هزینه ی ۱۵ تومن هم در pc نمیتونین سیستم مناسب با این نرم افزارهایی که گفتین (اگه این نرم افزارها را در سطح متوسط استفاده میکنن) ببندین . چه برسه به لپتاپ . چه برسه بودجه ی ۸ تومن .
همه ی اون نرم افزارهایی که گفتین ، بحث اش جدا ، اون افترافکت و مخصوصا پریمیر ، بحث اش جداست .
پریمیر ، منابع سخت افزاری بسیار قدرتمندی لازم داره . تقریبا مخصوصا برای این دو نرم افزار ، باید از فکر لپتاپ بیرون بیان .لپتاپ جوابگوی کارشون نیست.
بودجه شون هم بسیار کم هه. مگر اینکه در حد مبتدی بخوان از این نرم افزارها استفاده کنن . اما کسی که در حد مبتدی بخواداستفاده کنه ، قطعا سراغ چنین نرم افزارهایی نمیاد.

arfi.ir
03-05-20, 00:49
ممنونم بابت راهنمایی و پاسخ شما.
بخاطر پرتاب بودن نیاز به لپ تاپ دارند. ( که بین منزل و دانشگاه قابل حمل باشد )
اگر ایشون بخواهند با این نرم افزار ها در حد متوسط کار کنند چه مدل لپ تاپ ای پیشنهاد میفرمایید ؟ و در چه رنج قیمت ای ؟
و یا اگر ایشون بخواهند در حد مبتدی با این نرم افزار ها کار کنند چه مدل لپ تاپ ای پیشنهاد میفرمایید ؟ ایشون دانشجو هستند و فکر نمیکنم در حال حاضر نیاز به کار با تمام نرم افزار های گفته شده به صورت حرفه ای داشته باشند، شاید در آینده به تمامی این نرم افزار ها نیاز داشته باشند.

SajjadKhati
03-05-20, 05:08
ممنونم بابت راهنمایی و پاسخ شما.
بخاطر پرتاب بودن نیاز به لپ تاپ دارند. ( که بین منزل و دانشگاه قابل حمل باشد )
اگر ایشون بخواهند با این نرم افزار ها در حد متوسط کار کنند چه مدل لپ تاپ ای پیشنهاد میفرمایید ؟ و در چه رنج قیمت ای ؟
و یا اگر ایشون بخواهند در حد مبتدی با این نرم افزار ها کار کنند چه مدل لپ تاپ ای پیشنهاد میفرمایید ؟ ایشون دانشجو هستند و فکر نمیکنم در حال حاضر نیاز به کار با تمام نرم افزار های گفته شده به صورت حرفه ای داشته باشند، شاید در آینده به تمامی این نرم افزار ها نیاز داشته باشند.

سلام
در حد مبتدی در برند ایسوز :
لپتاپ VivoBook Pro 15 N580GD - HR با قیمت ۲۰.۷۲ تومن.
خیلی دیگه بخوان کم خرج کنن ، لپتاپ VivoBook M570DD - NPT با قیمت ۱۶.۹۵ تومن.

کار شما را تقریبا نرم افزار پریمیر با مشکل رو به رو کرد . البته ، بقیه ی نرم افزارها مثل افترافکت و فتوشاپ هم چندان منابع کمی نمیخوان .

به هر حال ، پریمیر برای مبتدی ها ، حداقل پردازنده ی ۶ هسته ای (زیر ۴ هسته ای را اصلا فکر نکنید) و رم ۱۶ گیگ (زیر ۱۲ گیگ رو اصلا فکر نکنید) و یه اس اس دی و یه گرافیک ۱۰۵۰ نیاز داره.
اولین لپتاپ ، پردازنده ی ۶ و دومین لپتاپ معرفی شده ، پردازنده ی ۴ هسته ای داره.

اگه پریمیر نبود و اگه در افترافکت از پلاگین element 3d استفاده نمیکردن و البته به شرط اینکه نرم افزارهای ۳ بعدی موتور رندر تحت gpu نباشه ، نیاز به این کارت گرافیک نبود و میتونست قیمت تمام شده ی لپتاپ را پایین بیاره.

masoudh0
03-05-20, 08:37
سلام

کار شما را تقریبا نرم افزار پریمیر با مشکل رو به رو کرد . البته ، بقیه ی نرم افزارها مثل افترافکت و فتوشاپ هم چندان منابع کمی نمیخوان .

به هر حال ، پریمیر برای مبتدی ها ، حداقل پردازنده ی ۶ هسته ای (زیر ۴ هسته ای را اصلا فکر نکنید) و رم ۱۶ گیگ (زیر ۱۲ گیگ رو اصلا فکر نکنید) و یه اس اس دی و یه گرافیک ۱۰۵۰ نیاز داره.

اگه پریمیر نبود و اگه در افترافکت از پلاگین element 3d استفاده نمیکردن و البته به شرط اینکه نرم افزارهای ۳ بعدی موتور رندر تحت gpu نباشه ، نیاز به این کارت گرافیک نبود و میتونست قیمت تمام شده ی لپتاپ را پایین بیاره.
اگر از ویندوز ۷ یا ۸ استفاده کنه میتونه پریمیر ۲۰۱۸ رو نصب کنه که به مراتب سخت افزار پایین تری میخواد رم ۴ و cpu دو هسته ای

AMD>INTEL
03-05-20, 09:12
یکی از دوستان بنده تصمیم به خرید یک لپ تاپ نو دارد، در رنج قیمت حدود 8 میلیون تومان، نظر ایشون روی برند ایسوس هست.
دوست بنده دانشجو هستند و لپ تاپ را برای استفاده از نرم افزار های گرافیکی از جمله : ادوبی فتوشاپ، ادوبی ایلوستریتور، ادوبی پریمیر، ادوبی افتر افکت، ادوبی اودیشن، ادوبی ایندیزاین، ادوبی فلش، استوری لاین، اتو پلی و کمتازیا ... نیاز دارند.
آیا با این بودجه امکان خرید لپ تاپ ای که برای اجرا کار با نرم افزار های گفته شده نیاز هست وجود دارد ؟ و یا باید بودجه را افزایش بدهند ؟ البته گمان نکنم بتوانند خیلی بیشتر از 8 میلیون تومان پرداخت کنند.
از شما دوستان عزیز و استاید گرامی خواهش میکنم لطف بفرمایید با بودجه حدود 8 میلیون تومان بهترین مدل در برند ایسوس و یا برند پیشنهادی خودتان که شاید ارزان تر و بهتر از ایسوس باشد را را اعلام بفرمایید.
با تشکر.

سلام
بودجتون کمه
برای نرم افزارهای گرافیکی نیاز به پردازند خوب و بهتره دستگاه حداقل دارای گرافیک مجزا باشه
به نظر بد نیست که نیم نگاهی به لپتاپ های استوک داشته باشید . دایره انتخابتون رو بالا میبره .

- - - Updated - - -

با تشکر.

سلام
بودجتون کمه
برای نرم افزارهای گرافیکی نیاز به پردازند خوب و بهتره دستگاه حداقل دارای گرافیک مجزا باشه
به نظر بد نیست که نیم نگاهی به لپتاپ های استوک داشته باشید . دایره انتخابتون رو بالا میبره .

این مدل رو هفته پیش که تو بازار کامپیوتر پایتخت بودم تست کردم خوب بود . حدود 700 از بودجتون باید بالاتر باشه
HP db0000ny - A

SajjadKhati
03-05-20, 10:16
اگر از ویندوز ۷ یا ۸ استفاده کنه میتونه پریمیر ۲۰۱۸ رو نصب کنه که به مراتب سخت افزار پایین تری میخواد رم ۴ و cpu دو هسته ای

خیر .
کجا همچین چیزی نوشته که پریمیر در نسخه ی 2018 ، حداکثر میتونه از 2 هسته استفاده کنه؟
توی دو نسخه که یه دفعه نمیتونه به اندازه ی چندین هسته ی بیشتر ، عملکرد اش را افزایش بده و از چندین هسته ی بیشتر بتونه استفاده کنه .

پیشنهادم برای حداقل استفاده از پریمیر (و همچنین افترافکت و فتوشاپ و بقیه) ، پردازنده 4 هسته ای هست اون هم اگه میتونین ، سری H اش را انتخاب کنید که فرکانس بالاتری داره .
پردازنده ی 2 هسته ای ، مخصوصا در رندر پریمیر ، بسیار براتون با سرعت پایینی عمل میکنه .
بقیه ی قطعات را هم که گفتم چه چیزهایی بگیرید .

ربطی هم به نسخه ی ویندوز نداره .

AMD>INTEL
03-05-20, 10:34
سلام
بودجتون کمه

- - - Updated - - -

سلام
بودجتون کمه

این مدل رو هفته پیش که تو بازار کامپیوتر پایتخت بودم تست کردم خوب بود . حدود 700 از بودجتون باید بالاتر باشه
HP db0000ny - A

مشخصات این دستگاه تو این فایل pdf
به دلیل 4 هسته ای بودن و داشتن گرافیک تو کار ازش خریدش بالاست

Only the registered members can see the link

- - - Updated - - -

سلام
بودجتون کمه

- - - Updated - - -

سلام
بودجتون کمه

HP db0000ny - A

به دلیل 4 هسته ای بودن و داشتن گرافیک تو کار ازش خریدش بالاست .فقط یک رم 8 گیگ بهش اضافه بشه واقعا عالی میشه .

SajjadKhati
03-05-20, 10:53
به دلیل 4 هسته ای بودن و داشتن گرافیک تو کار ازش خریدش بالاست

- - - Updated - - -

به دلیل 4 هسته ای بودن و داشتن گرافیک تو کار ازش خریدش بالاست .فقط یک رم 8 گیگ بهش اضافه بشه واقعا عالی میشه .

سلام
توی مشخصات این لپتاپ ، مدل پردازنده را Ryzen 3 2200U اعلام کرده و همونجا هم نوشته 2 هسته ای هست .
لپتاپ های زیر 10 تومن را به سختی میشه پردازنده ی 4 هسته ای پیدا کرد .

AMD>INTEL
03-05-20, 11:00
سلام
توی مشخصات این لپتاپ ، مدل پردازنده را Ryzen 3 2200U اعلام کرده و همونجا هم نوشته 2 هسته ای هست .
لپتاپ های زیر 10 تومن را به سختی میشه پردازنده ی 4 هسته ای پیدا کرد .

سلام

AMD Ryzen™ 3 ProcessorA revolution in processor technology, this newly designed, ultra-efficientarchitecture delivers 4 cores, 4 thread performance to power through eventhe most processor intensive tasks
4 هسته رو بر اساس رشته های پردازشی قید کرده . سرعتش تو باز کردن برنامه ها مثل فتوشاپ مناسبه البته نیاز به ارتقا رم 12 گیگ دارد .
تو فایل pdf این قید شده . بالا هم گفتم بودجشون کمه شاید خرید استوک براشون به صرفه تر باشه
ولی این پردازنده به دلیل هسته گرافیکی قدرتمند انتخاب خوبیه

AMD>INTEL
03-05-20, 11:09
سلام

AMD Ryzen™ 3 ProcessorA revolution in processor technology, this newly designed, ultra-efficientarchitecture delivers 4 cores, 4 thread performance to power through eventhe most processor intensive tasks
4 هسته رو بر اساس رشته های پردازشی قید کرده . سرعتش تو باز کردن برنامه ها مثل فتوشاپ مناسبه البته نیاز به ارتقا رم 12 گیگ دارد .
تو فایل pdf این قید شده . بالا هم گفتم بودجشون کمه شاید خرید استوک براشون به صرفه تر باشه

پیشنهاد میکنم بازارچه شهر سخت افزار را چک کنید . مورد مناسب زیادی میتونید پیدا کنید

- - - Updated - - -

سلام

پیشنهاد میکنم بازارچه شهر سخت افزار را چک کنید . مورد مناسب زیادی میتونید پیدا کنید

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

masoudh0
03-05-20, 11:13
خیر .
کجا همچین چیزی نوشته که پریمیر در نسخه ی 2018 ، حداکثر میتونه از 2 هسته استفاده کنه؟
توی دو نسخه که یه دفعه نمیتونه به اندازه ی چندین هسته ی بیشتر ، عملکرد اش را افزایش بده و از چندین هسته ی بیشتر بتونه استفاده کنه .

پیشنهادم برای حداقل استفاده از پریمیر (و همچنین افترافکت و فتوشاپ و بقیه) ، پردازنده 4 هسته ای هست اون هم اگه میتونین ، سری H اش را انتخاب کنید که فرکانس بالاتری داره .
پردازنده ی 2 هسته ای ، مخصوصا در رندر پریمیر ، بسیار براتون با سرعت پایینی عمل میکنه .
بقیه ی قطعات را هم که گفتم چه چیزهایی بگیرید .

ربطی هم به نسخه ی ویندوز نداره .
بله اشتباه از من بود از سایت رسمی دیدم نسخه ۲۰۱۴ باید میگفتم که اینجا (Only the registered members can see the link-content-os)اشتباه نوشته ۲۰۱۸

اینم سیستم مورد نیاز برای ورژنهای ۲۰۱۸ به قبل

Only the registered members can see the link eofPremiereProCC

masoudh0
03-05-20, 11:20
با تشکر.
بسته به ورژن نرمافزارها ورژنهای قدیمیتر سخت افزار ضعیفتری میخواد و میتونه لپتاپ ارزونتری تهیه کنه مثلا در مورد پریمیر ۲۰۱۸ به پایین

arfi.ir
03-05-20, 13:44
سلام

ببخشید اگر که از نرم افزار ادوبی پریمیر صرف نظر کنند، حداقل لپ تاپ چه مدلی مناسب هست ؟

arfi.ir
03-05-20, 13:48
سلام
بودجتون کمه

- - - Updated - - -

سلام
بودجتون کمه

HP db0000ny - A

این مدل ای که شما پیشنهاد دادید ( برند اچ پی ) استوک هست ؟

AMD>INTEL
03-05-20, 15:17

خیر
دستگاه نو هست

- - - Updated - - -

خیر
دستگاه نو هست

SajjadKhati
03-05-20, 15:19
سلام

4 هسته رو بر اساس رشته های پردازشی قید کرده .

سلامی مجدد
اول اینکه در این توضیحات ، فقط گفت این مدل از لپتاپ ، از سری پردازنده ی Ryzen 3 استفاده میکنه . اما مدل دقیقی که این لپتاپ پشتیبانی میکنه را در این توضیحات ، نگفت .
در ادامه هم ، توضیحاتی در این باره داد که Ryzen 3 ها ، (حداکثر) از چند هسته ی فیزیکی و چند هسته ی منطقی بهره میبرن .
در اینجا مدل دقیقی مشخص نکرد که منظورش Ryzen 3 2200U هست که 2 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی داره یا اینکه منظورش Ryzen 3 3300U هست که 4 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی داره .

خیر . بر اساس رشته های پردازشی تعیین نکرد . وقتی میگه 4 cores, 4 thread ، منظورش 4 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی هست (منظورش به پردازنده ی Ryzen 3 2300U یا بالاتر هست) .
اگه فقط منظورش 4 هسته ی منطقی بود ، فقط مینوشت 4 core (دیگه تداد هسته ی منطقی اش را مشخص نمیکرد) یا 4 logical core یا 4 thread .

اما در بخش آخر ، دقیقا مشخص کرده که چه مدل پردازنده ای توی این مدل از لپتاپ بکار رفته . پردازنده ی Ryzen 3 2200U .

سرعتش تو باز کردن برنامه ها مثل فتوشاپ مناسبه البته نیاز به ارتقا رم 12 گیگ دارد .

رندر در پریمیر ، کار سنگینی هه . پردازنده ی 4 هسته ای هم براش کمه . البته بسته به کار و افکت ها و خیلی از عوامل دیگه داره ولی بصورت کلی و میانگین منظورمه .
تست export و رندر در پریمیر با پردازنده های مختلف (در مشخصاتی که برای هر کدوم در عکس های زیر در تنظیمات و ریزولیشن ای که در پریمیر اعلام کردند) :

و

Only the registered members can see the link F08%2Fpremiere.jpg

و

و export با افکت ها و بخش های مختلف :

و این هم موقع کار با پریمیر :

و موقع کار با پریمیر ، با افکت ها و در بخش های مختلف :

و این هم بصورت کلی با در نظر گرفتن کار با همه ی بخش های پریمیر (موقع کار ، رندر و ...) :

پریمیر بصورت میانگین ، به یه پردازنده ی 6 تا 8 هسته ای با فرکانس بالا نیاز داره .
برای کسایی که بیشتر هزینه میکنن ، تا 12 یا 16 و حتی گاها تعداد هسته های بیشتر . هر چند فقط در بخش های محدودی میتونن از این تعداد هسته های بالاتر سود ببرن .
کلا پایینتر از پردازنده ی 4 هسته ای را برای پریمیر مناسب نمیدونم .

گرافیکش Radeon HD 530 هه که به GT 1030 نمیرسه .
تازه معلوم هم نیست این گرافیک های لپتاپ را ساپورت کنه یا نه . توی سایتش ، یه سری محدود از پردازنده های لپتاپ را نام برده برای ساپورت .
نمیدونم ساپورتش وسیع تر از اونچه که توی سایتش اعلام کرده یا نه . کلا به استارتر هم پیشنهاد کردم که لپتاپ مناسب کارهای گرافیکی (مخصوصا پریمیر) نیست .

SajjadKhati
03-05-20, 15:45
بله اشتباه از من بود از سایت رسمی دیدم نسخه ۲۰۱۴ باید میگفتم که اینجا (Only the registered members can see the link-content-os)اشتباه نوشته ۲۰۱۸

سلام
به اعتبار این سایت ها نمیشه اعتماد کرد .

حتی در سایت اصلی ، معمولا سیستم های حداقلی شون را اعلام میکنن .
چون نرم افزار ممکنه در هر بخش ، یه میزان خاصی از منابع سخت افزاری را استفاده کنه . توی هر بخش ، در هر لحظه هم باز در هر لحظه و ثانیه ، استفاده از منابع سخت افزاری اش متفاوت خواهد بود . در بک بخش ممکنه از یه هسته فقط استفاده کنه (که اون هم هر لحظه ممکنه تغییر کنه) و در بخش دیگه ممنکه از 10 هسته استفاده کنه (که اون هم هر لحظه ممکنه تغییر کنه) .

ممکنه در بخش motion tracking مثلا از 4 هسته استفاده کنه (که اون هم هر لحظه ممکنه تغییر کنه) و در mask tracking فقط از یه هسته (که اون هم هر لحظه ممکنه تغییر کنه) .
موقع playback از فلان قدر هسته ، موقع استفاده از فلان پلاگین یا افکت از فلان قدر هسته و ... .

کلا در هر نرم افزار ، هر بخش اش در هر لحظه ، استفاده از منابع سخت افزاری متفاوتی داره .
این دلیل و دلایل دیگه باعث میشن که در سایت اصلی ، معمولا حداقل سیستم را برای اون نرم افزار اعلام کنن .
معمولا هم اونجایی که recomended system را در سایت اصلی شون معرفی میکنن ، باز هم معمولا (نه همیشه) فقط اندکی از سیستم minimum شون بالاتر هه اما همونطور که گفتم ، اون نرم افزار ممکنه در بخش های مختلف ، کاملا منابع بسیار زیادی نسبت به اون چیزی که در سایت اصلی اش اعلام کرد را استفاده کنه .

کلا در بحث نرم افزار ، علاوه بر سایت اصلی ، به نتایج خیلی از سایت های دیگه باید رجوع کرد .

بسته به ورژن نرمافزارها ورژنهای قدیمیتر سخت افزار ضعیفتری میخواد و میتونه لپتاپ ارزونتری تهیه کنه مثلا در مورد پریمیر ۲۰۱۸ به پایین

مثلا در سایت اصلی که لینک دادین ، در سایت اصلی ، برای نسخه ی 2018 پریمیر ، برای پردازنده ، فقط اعلام کرد که یه پردازنده ی چند هسته ای (تعداد هسته را مشخص نکرد) با پشتیبانی از پردازش 64 بیتی نیاز هست .
پردازنده ی Athlon 64 X2 3600 Plus یا حتی پردازنده ی قدیمی تر با این اطلاعاتی که داد ، سازگارند تا پردازنده ی Ryzen 9 3900X یا پردازنده های قویتر از این هم سازگارند .

- - - Updated - - -

سلام
به اعتبار این سایت ها نمیشه اعتماد کرد .

حتی در سایت اصلی ، معمولا سیستم های حداقلی شون را اعلام میکنن .
چون نرم افزار ممکنه در هر بخش ، یه میزان خاصی از منابع سخت افزاری را استفاده کنه . توی هر بخش ، در هر لحظه هم باز در هر لحظه و ثانیه ، استفاده از منابع سخت افزاری اش متفاوت خواهد بود . در بک بخش ممکنه از یه هسته فقط استفاده کنه (که اون هم هر لحظه ممکنه تغییر کنه) و در بخش دیگه ممنکه از 10 هسته استفاده کنه (که اون هم هر لحظه ممکنه تغییر کنه) .

ممکنه در بخش motion tracking مثلا از 4 هسته استفاده کنه (که اون هم هر لحظه ممکنه تغییر کنه) و در mask tracking فقط از یه هسته (که اون هم هر لحظه ممکنه تغییر کنه) .
موقع playback از فلان قدر هسته ، موقع استفاده از فلان پلاگین یا افکت از فلان قدر هسته و ... .

کلا در هر نرم افزار ، هر بخش اش در هر لحظه ، استفاده از منابع سخت افزاری متفاوتی داره .
این دلیل و دلایل دیگه باعث میشن که در سایت اصلی ، معمولا حداقل سیستم را برای اون نرم افزار اعلام کنن .
معمولا هم اونجایی که recomended system را در سایت اصلی شون معرفی میکنن ، باز هم معمولا (نه همیشه) فقط اندکی از سیستم minimum شون بالاتر هه اما همونطور که گفتم ، اون نرم افزار ممکنه در بخش های مختلف ، کاملا منابع بسیار زیادی نسبت به اون چیزی که در سایت اصلی اش اعلام کرد را استفاده کنه .

کلا در بحث نرم افزار ، علاوه بر سایت اصلی ، به نتایج خیلی از سایت های دیگه باید رجوع کرد .

مثلا در سایت اصلی که لینک دادین ، در سایت اصلی ، برای نسخه ی 2018 پریمیر ، برای پردازنده ، فقط اعلام کرد که یه پردازنده ی چند هسته ای (تعداد هسته را مشخص نکرد) با پشتیبانی از پردازش 64 بیتی نیاز هست .
پردازنده ی Athlon 64 X2 3600 Plus یا حتی پردازنده ی قدیمی تر با این اطلاعاتی که داد ، سازگارند تا پردازنده ی Ryzen 9 3900X یا پردازنده های قویتر از این هم سازگارند .

AMD>INTEL
03-05-20, 15:54
سلامی مجدد
اول اینکه در این توضیحات ، فقط گفت این مدل از لپتاپ ، از سری پردازنده ی Ryzen 3 استفاده میکنه . اما مدل دقیقی که این لپتاپ پشتیبانی میکنه را در این توضیحات ، نگفت .
در ادامه هم ، توضیحاتی در این باره داد که Ryzen 3 ها ، (حداکثر) از چند هسته ی فیزیکی و چند هسته ی منطقی بهره میبرن .
در اینجا مدل دقیقی مشخص نکرد که منظورش Ryzen 3 2200U هست که 2 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی داره یا اینکه منظورش Ryzen 3 3300U هست که 4 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی داره .

خیر . بر اساس رشته های پردازشی تعیین نکرد . وقتی میگه 4 cores, 4 thread ، منظورش 4 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی هست (منظورش به پردازنده ی Ryzen 3 2300U یا بالاتر هست) .
اگه فقط منظورش 4 هسته ی منطقی بود ، فقط مینوشت 4 core (دیگه تداد هسته ی منطقی اش را مشخص نمیکرد) یا 4 logical core یا 4 thread .

اما در بخش آخر ، دقیقا مشخص کرده که چه مدل پردازنده ای توی این مدل از لپتاپ بکار رفته . پردازنده ی Ryzen 3 2200U .

رندر در پریمیر ، کار سنگینی هه . پردازنده ی 4 هسته ای هم براش کمه . البته بسته به کار و افکت ها و خیلی از عوامل دیگه داره ولی بصورت کلی و میانگین منظورمه .
تست export و رندر در پریمیر با پردازنده های مختلف (در مشخصاتی که برای هر کدوم در عکس های زیر در تنظیمات و ریزولیشن ای که در پریمیر اعلام کردند) :

و

و

و این هم بصورت کلی با در نظر گرفتن کار با همه ی بخش های پریمیر (موقع کار ، رندر و ...) :

پریمیر بصورت میانگین ، به یه پردازنده ی 6 تا 8 هسته ای با فرکانس بالا نیاز داره .
برای کسایی که بیشتر هزینه میکنن ، تا 12 یا 16 و حتی گاها تعداد هسته های بیشتر . هر چند فقط در بخش های محدودی میتونن از این تعداد هسته های بالاتر سود ببرن .

تازه معلوم هم نیست این گرافیک های لپتاپ را ساپورت کنه یا نه . توی سایتش ، یه سری محدود از پردازنده های لپتاپ را نام برده برای ساپورت .
نمیدونم ساپورتش وسیع تر از اونچه که توی سایتش اعلام کرده یا نه . کلا به استارتر هم پیشنهاد کردم که لپتاپ مناسب کارهای گرافیکی (مخصوصا پریمیر) نیست .

سلام بالا توضیح دادم.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

این دستگاه در تست عملی من خوب بود . توصیه هم کردم به این دوستمون با این بودجه امکان خرید دستگاه خیلی قدرتمند ندارند .
ارسال بنچمارک های دسکتاپ در تاپیک لپتاپ اصلا صحیح نیست .
تمام این موارد را اطلاع دارم .
بحث درباره یک لپتاپ با 8 میلیون قیمت هست . در متن هم نوشتم بهتره دستگاه استوک تهیه کنند .
مقایسه 1030 با پردازنده گرافیکی یک لپتاپ اقتصادی با من شوخی دارید عزیز دل برادر .
لطفا بر اساس خواسته کاربر و بر طبق اون پیشنهاد بدید .
از زده تو جاده خاکی و بیان یک یکسری موارد که بنچمارک پردازنده دسکتاپ یا گرافیک pc کمکی نمیکنه .

- - - Updated - - -

سلامی مجدد

و

و

سلام بالا توضیح دادم.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

این دستگاه در تست عملی من خوب بود . توصیه هم کردم به این دوستمون با این بودجه امکان خرید دستگاه خیلی قدرتمند ندارند .
بحث درباره یک لپتاپ با 8 میلیون قیمت هست . در متن هم نوشتم بهتره دستگاه استوک تهیه کنند .
مقایسه 1030 با پردازنده گرافیکی یک لپتاپ اقتصادی با من شوخی دارید عزیز دل برادر .
از زده تو جاده خاکی و بیان یک یکسری موارد که بنچمارک پردازنده دسکتاپ یا گرافیک pc کمکی نمیکنه .

- - - Updated - - -

سلامی مجدد

و

و

سلام بالا توضیح دادم.

از زدن تو جاده خاکی و بیان یک یکسری موارد که بنچمارک پردازنده دسکتاپ یا گرافیک pc کمکی نمیکنه .
شما مگه تست کردید که گرافیک لپتاپ رو پشتیبانی نمیکنه . لطفا مدرک بیارید .

به طور مثال طرف پول خرید پراید رو داره بعد شما بهش بگید با این ماشین نمیتونه 150 کیلومتر بره باید مثلا دنا بخره. لطفا کمی منطق باشید . خود کاربر هم گفت اصراری بر پریمیر نیست .
پیشنهادات رو لطفا بر اساس بودجه کاربر بدید . من این دستگاه رو پیشنهاد دادم در دو پست هم گفتم که باید دنبال دستگاه استوک باشه

بحث رو کشاندن به چارت های غیر مرتبط یعنی اشتباه
مجدد میگم چنین بحث ها شما اشتباه هست . بر اساس واقعیت و شرایط کاربر باید نظر داد .بحث درباره قدرت گرافیک و پردازنده دسکتاپ برای شخصی که قصد خرید لپتاپ داره نه منطقی نیست و هم خارج بحث تاپیک هست . لطفا از نقل و قول مطالب جدا خوداری کنید .

تنها مشکلی که این دستگاه داره تو این رنج قیمتی رم دستگاه است که در پست های قبلی گفتم باید به 12 گیگ اپگرید بشه .

SajjadKhati
03-05-20, 16:01
ببخشید اگر که از نرم افزار ادوبی پریمیر صرف نظر کنند، حداقل لپ تاپ چه مدلی مناسب هست ؟

در این صورت ، مشکل دوم ، افترافکت میشه . :Love-ssa~! (1):
البته اگه از پلاگین element 3d در افترافکت (و همچنین نرم افزارهای 3 بعدی که چیزی در این باره نگفتین) ، استفاده نکنه ، میتونین فقط از گرافیک کوتاه بیاین که خودش قیمت تمام شده را کم میکنه .
البته اگه اصرا دارین ، میتونین یه پردازنده ای با 2 هسته ی فیزیکی با 4 هسته ی منطقی (مثل همون Ryzen 3 2200u که آقا امید گفتن) را تهیه کنین (ولی 4 هسته ای بهتر هه) .

بقیه ی قطعات هم همون باید باشه .
مگر اینکه بصورت واقعا مبتدی از افترافکت استفاده کنن که در اون صورت بجای 16 گیگ رم ، 12 یا 8 گیگ رم (زیر 8 گیگ رو اصلا فکر نکنین) کافی هه .
ssd هم لازمه .
کارت گرافیک حتی میتونه بصورت مجتمع باشه و کارت گرافیک مجزا نباشه تا هزینه بصورت محسوس پایین بیاد .

اما همچین لپتاپ با همچین کانفیگی پیدا کردنش سخته .
معمولا لپتاپ های رده پایین (با پردازنده ی 2 هسته ای) ، هم 16 یا 12 گیگ رم ندارن و هم ssd ندارن .

حالا اینکه ssd و رم تا 16 گیگ را بعدا اضافه میکنین و ارتقاء میدین یا الان همه ی اینها را در یک لپتاپ میگیرین ، خودتون میدونین .

arfi.ir
03-05-20, 16:10
در این صورت ، مشکل دوم ، افترافکت میشه . :Love-ssa~! (1):
البته اگه از پلاگین element 3d در افترافکت (و همچنین نرم افزارهای 3 بعدی که چیزی در این باره نگفتین) ، استفاده نکنه ، میتونین فقط از گرافیک کوتاه بیاین که خودش قیمت تمام شده را کم میکنه .
البته اگه اصرا دارین ، میتونین یه پردازنده ای با 2 هسته ی فیزیکی با 4 هسته ی منطقی (مثل همون Ryzen 3 2200u که آقا امید گفتن) را تهیه کنین (ولی 4 هسته ای بهتر هه) .

بقیه ی قطعات هم همون باید باشه .
مگر اینکه بصورت واقعا مبتدی از افترافکت استفاده کنن که در اون صورت بجای 16 گیگ رم ، 12 یا 8 گیگ رم (زیر 8 گیگ رو اصلا فکر نکنین) کافی هه .
ssd هم لازمه .
کارت گرافیک حتی میتونه بصورت مجتمع باشه و کارت گرافیک مجزا نباشه تا هزینه بصورت محسوس پایین بیاد .

اما همچین لپتاپ با همچین کانفیگی پیدا کردنش سخته .
معمولا لپتاپ های رده پایین (با پردازنده ی 2 هسته ای) ، هم 16 یا 12 گیگ رم ندارن و هم ssd ندارن .

حالا اینکه ssd و رم تا 16 گیگ را بعدا اضافه میکنین و ارتقاء میدین یا الان همه ی اینها را در یک لپتاپ میگیرین ، خودتون میدونین .

بابت راهنمایی شما ممنونم، لطف کردین.

arfi.ir
03-05-20, 16:15
استاد گرامی ببخشید، با توجه به این که کابر دانشجو هست و فعلا نمیخواهند به صورت حرفه ای با این نرم افزار ها کار کنند و بودجه ایشون هم محدود هست، این مدل از لبتاپ برند اچ پی که شما معرفی فرمودید برای خرید قطعی مناسب هست ؟
با تشکر.

AMD>INTEL
03-05-20, 16:17

این دستگاه اگر به 12 گیگ اپدیت بشه .
واگر در حد مبلغ و بودجه ای که هزینه کردید انتظار داشته باشید خوبه . فتوشاپ رو من تست کردم با رم 8 گیگ خوب بود .

- - - Updated - - -

واگر در حد مبلغ و بودجه ای که هزینه کردید انتظار داشته باشید خوبه . فتوشاپ رو من تست کردم با رم 8 گیگ خوب بود .

- - - Updated - - -

استاد گرامی ببخشید، با توجه به این که کابر دانشجو هست و فعلا نمیخواهند به صورت حرفه ای با این نرم افزار ها کار کنند و بودجه ایشون هم محدود هست، این مدل از لبتاپ برند اچ پی که شما معرفی فرمودید برای خرید قطعی مناسب هست ؟
با تشکر.

بله دوست عزیز به شرطی که رم را ارتقا دهند . مناسب هست .
به هر حال باید بر اساس بودجه باید انتظار داشت .
تست و عملکرد خوب در گیمینگ نشون میده قدرت خوبی داره
یکسری قطعات باید تست کرد تا به عملکرد اون قطعه پی برد .

تست و بررسی real time ویدیو تو این ویدیو پریمیر هم تست میشه با دقت نگاه کنید .

arfi.ir
03-05-20, 16:20

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

بله دوست عزیز به شرطی که رم را ارتقا دهند . مناسب هست .
به هر حال باید بر اساس بودجه باید انتظار داشت .

بله حتما چشم.
بابت راهنمایی شما استاد گرامی و تمامی دوستان دیگر خیلی ممنونم.
باز هم تشکر.

Speed Racer
03-05-20, 16:23
سلام به همگی

خواهش می کنم از عزیزان که ناراحت نشن چون این حرف به صورت کلیه

به خاطر تدابیر ارزنده دولت تدبیر و امید قیمت تمامی قطعات انقدر زیاد شده که با 7 میلیونی که می شد یک لپ تاپ گیمینگ بسیار خوب خرید الان با 8 میلیون نمی شه یک لپ تاپ معمولی هم خرید.

اما درسته که قطعات گرون شدن ولی نباید رویا پردازی هم صورت بگیره و طوری شرایط رو در نظر بگیریم که کلا همه از خریدن منصرف بشن. من خودم با یک پردازنده 2 هسته ای بسیار ضعیف و 4 گیگ رم تمامی با تتمامی نرم افزارهای شرکت Adobe کار کردم حتی Premier . گرافیک خیلی هم ضعیفی دارم

بنابراین به راحتی می شه با یک پردازنده 4 هسته ای جدید و 8 گیگ رم و کارت های گرافیک معمولی و یک ssd ارزون 120 کارها رو به راحتی انجام داد. مثلا به شخصه دیدم کسانی که کارهایی با افترافکت می کنن و موزیک ویدئو می سازن با یک پردازنده 4 هسته ای و 8 گیگ رم اینکارو می کنن و اتفاقا وقتی آدم اینا رو می بینه از کیفیتشون شگقت زده می شه.

به نظرم ما باید برای هر فردی بر اساس بودجه ای که داره بتونیم یک سیستمی پیشنهاد بدیم چون هم کسانی که زمینه فروش فعالیت دارن بالاخره زن و بچه دارن و زندگیشون باید بچرخه و هم کاربران بتونن با حداقل هزینه یا اون بودجه ای که دارن یه کاری بکنن چون در غیر این صورت زمان رو از دست میدن و متاسفانه هرچی ما میشینیم ارزون تر بشه بدتر گرون تر می شه.

AMD>INTEL
03-05-20, 16:26
بله حتما چشم.
باز هم تشکر.

ویدیوها رو هم براتون فرستادم چک کنید . ارتقا رم را فراموش نکنید .

- - - Updated - - -

بله حتما چشم.
باز هم تشکر.

این ویدیو هم بنچمارک real time میگیره

arfi.ir
03-05-20, 16:35

- - - Updated - - -

بله چشم، بابت توضیحات و راهنمایی های شما خیلی ممنونم.

SajjadKhati
03-05-20, 16:51
سلام به همگی

خواهش می کنم از عزیزان که ناراحت نشن چون این حرف به صورت کلیه

به خاطر تدابیر ارزنده دولت تدبیر و امید قیمت تمامی قطعات انقدر زیاد شده که با 7 میلیونی که می شد یک لپ تاپ گیمینگ بسیار خوب خرید الان با 8 میلیون نمی شه یک لپ تاپ معمولی هم خرید.

اما درسته که قطعات گرون شدن ولی نباید رویا پردازی هم صورت بگیره و طوری شرایط رو در نظر بگیریم که کلا همه از خریدن منصرف بشن. من خودم با یک پردازنده 2 هسته ای بسیار ضعیف و 4 گیگ رم تمامی با تتمامی نرم افزارهای شرکت Adobe کار کردم حتی Premier . گرافیک خیلی هم ضعیفی دارم

سلام بر آقا Arshan
نیاز به دونستن تمام جزئیات پروژه ای که انجام دادین به همراه اینکه از چه قسمت های نرم افزار و به چه صورت استفاده کردین هست برای اینکه معلوم بشه چقدر منابع سخت افزاری برای کارتون لازم هست .
اعم از اینکه کدک و ریزولیشن فایل هایی که در پریمیر استفاده کردین تا تعداد تایم لاین ها و افکت ها و تعداد و تنظیمات شون تا بخش های مختلفی از نرم افزار که استفاده کردین تا نسخه ی پریمیر و حتی ویندوز .

بنابراین به راحتی می شه با یک پردازنده 4 هسته ای جدید و 8 گیگ رم و کارت های گرافیک معمولی و یک ssd ارزون 120 کارها رو به راحتی انجام داد.

بنا به کدوم دلیل؟
نه هیچ چیزی از اطلاعات پروژه تون مشخص هست و نه هیچ اطلاعاتی که بصورت دقیق در پریمیر از کجا ها استفاده کردین . و نه معلوم هست که زمان و میزان فریم گرفتن تون در پروژه چقدر بوده .

و بنا به کدوم دلیل ، سیستم پیشنهادی تون با حداقل سیستم پیشنهادی زیر ، فرق داره؟
این ها چیزهایی را تست کردن که در تست شما نبود؟

مثلا به شخصه دیدم کسانی که کارهایی با افترافکت می کنن و موزیک ویدئو می سازن با یک پردازنده 4 هسته ای و 8 گیگ رم اینکارو می کنن و اتفاقا وقتی آدم اینا رو می بینه از کیفیتشون شگقت زده می شه.

افترافکت و موتورش با پریمیر فرق داره .
افترافکت بصورت متوسط از پردازنده ی 4 هسته ای میتونه استفاده کنه ولی پریمیر از تعداد هسته های بیشتری در بعضی از بخش هاش میتونه استفاده کنه .

Speed Racer
03-05-20, 20:19
سلام بر آقا Arshan
نیاز به دونستن تمام جزئیات پروژه ای که انجام دادین به همراه اینکه از چه قسمت های نرم افزار و به چه صورت استفاده کردین هست برای اینکه معلوم بشه چقدر منابع سخت افزاری برای کارتون لازم هست .
اعم از اینکه کدک و ریزولیشن فایل هایی که در پریمیر استفاده کردین تا تعداد تایم لاین ها و افکت ها و تعداد و تنظیمات شون تا بخش های مختلفی از نرم افزار که استفاده کردین تا نسخه ی پریمیر و حتی ویندوز .

بنا به کدوم دلیل؟
نه هیچ چیزی از اطلاعات پروژه تون مشخص هست و نه هیچ اطلاعاتی که بصورت دقیق در پریمیر از کجا ها استفاده کردین . و نه معلوم هست که زمان و میزان فریم گرفتن تون در پروژه چقدر بوده .

و بنا به کدوم دلیل ، سیستم پیشنهادی تون با حداقل سیستم پیشنهادی زیر ، فرق داره؟
این ها چیزهایی را تست کردن که در تست شما نبود؟

افترافکت و موتورش با پریمیر فرق داره .
افترافکت بصورت متوسط از پردازنده ی 4 هسته ای میتونه استفاده کنه ولی پریمیر از تعداد هسته های بیشتری در بعضی از بخش هاش میتونه استفاده کنه .

سلام آقا سجاد

اول دقت کن من برای لپ تاپ نگفتم چون نرفتم بگردم کلی گفتم.

این بنچمارک ها هم حاصل کارشرکت های سخت افزار آمریکایی هستش برای فروش سخت افزارهاشون به مردم جهان. همشون در یک راستا فعالیت می کنن که جیب مردم رو خالی کنن.

اما جواب شما:

چیزی که شما توجه نمی کنی این هست که محصولات شرکت Adobe بسیار گرونه البته در کشورهایی که از قانون کپی رایت حمایت می کنن. مخصوصا Premiere. بنابراین این مشخصات مینیمم و بالاتر که می بینی در سایت Adobe اومده برای نیمه حرفه ای ها و حرفه ای هاست. یعنی کسی که میره این مقدار پول میده به فرض Premiere می خره حتما حرفه ایه. ولی خیلی از حرفه ای ها لزوما کار حرفه ای انجام نمیدن ولی چون از قدیم با این محصول کار کردن و مهارت و عادت دارن از همین محصول استفاده می کنن.

پس این سیستم مینیمم برای کاربرهایی است که کار نیمه حرفه ای انجام میدن. یعنی اگه شما این سیستم رو داشته باشی می تونی کارهایی تا سطح نیمه حرفه ای انجام بدی. اگه نیمه حرفه ای رو به معنای متوسط در نظر بگیریم کاربرها دچار اشتباه میشن. باید بهشون گفته بشه متوسط یعنی متوسط کار با پریمیر. متوسط کار با پریمیر خیلی زیاده و هر کسی این متوسط رو نمی تونه انجام بده.

حالا توی ایران چون همه نرم افزارها کرک شده یا به قول معروف رایگانه طرف می خواد یک عکسو برش بزنه میره فوتوشاپ نصب می کنه. در حالی که فوتوشاپ نرم افزار گرونیه و اصلا برای کارهای نیمه حرفه ای به بالاست.

بر همین اساس شما اگه مینیمم سیستمی که Adobe معرفی کرده داشته باشی به راحتی می تونی به صورت نیمه حرفه ای کار کنی. 60 تا 70 درصد کارها در جهان به نظر من و بدون سند نیمه حرفه ای هستند و اتفاقا درآمد بالایی هم دارند.

با توجه به چیزهایی که گفتم شما به لینک های زیر نگاه کن.

می بینی که برای پریمیر نوشته پردازنده حداقل باید نسل 6 اینتل باشه که دو هسته ای هم می تونه باشه و 8 گیگ رم.

در صفحه دیگه هم می بینی که نوشته مثلا با گرافیک مجتمع Intel® HD Graphics 5000 هم کار می کنه.

به نظرت فردی در آمریکا که سیستمش 2 یا 4 هسته ایه و گرافیک مجتمع سری 5000 اینتل داره میره پریمیر به این گرونی رو بخره در حالی که بر اساس صحبت های شما نمی تونه ازش استفاده کنه؟ یا وقتی Adobe میگه با گرافیک مجتمع سری 5000 می تونی پریمیر کار کنی یعنی دروغ میگه؟ اگه دروغ نمیگه و منظورش کار مبتدیه پس داره کاربرها رو گول می زنه که برای کار مبتدی نرم افزار به این گرونی بخرن؟

حتی در لینک زیر باز می بینی نوشته افترافکت 16 گیگ رم نیاز داره ولی من افرادی که دیدم و سیستم داشتن و کارشون این بود حتی با 8 گیگ هم می تونسن کار کنن. حتی می تونن الان با 8 گیگ کار کنن و بعدا 8 گیگ دیگه اضافه کنن.

البته اساس کار اینه که بدونیم اول کار طرف در چه حدی هه. چون تا ندونیم در چه سطحی کار می کنه نمی تونیم سیستم پیشنهاد بدیم. اگه می خواد با پریمیر مثل فوتوشاپ فیلم برش بزنه یا یک فیلم رو تبدیل کنه یا برای اینستاگرام کار کنه که اصلا نباید به پریمیر فکر کنه.

اما به طور کلی بر حسب تجربه ای که دارم و بدون سند میگم کسی که یک پردازنده 4 هسته ای نسل جدید و 8 گیگ رم داشته باشه می تونه با همه نرم افزارهای شرکت Adobe کار کنه و حتی ماهی 3 تا 5 میلیون هم درآمد داشته باشه اگه مهارت های لازم رو داشته باشه.

لینک ها:

Only the registered members can see the link-acceleration

الان شما اگه بگی پردانده 8 هسته ای و 32 گیگ رم برای حرفه ای ها یا پردازنده 12 هسته ای و 64 گیگ رم برای فوق حرفه ای ها نیازه چه کسی واقعا می تونه بخره؟ یادمه یکبار گفته بودی Cinema 4d و شاید یک نرم افزار دیگه بود تا 128 هسته و 256 نخ می تونه استفاده کنه. پس اینا مثل غولی هستن هرچقدر هم سخت افزار داشته باشی منابعت رو می بلعن. پس باید راهی باشه که افرادی با بودجه پایین هم بتونن از نرم افزارها استفاده کنن. می شه بین بودجه کاربر و قطعاتی که برای نرم افزارهای مختلف نیازه یک تعادلی بر قرار کنیم.

در آخر بگم چون من خیلی قبولت دارم باز حرف آخرو شما بزن چون هم تخصص برنامه نویسی داری و می دونی برنامه ها چطور نوشته میشن و هم کار حرفه ای با انواع نرم افزارهای ویرایش ویدئو و افترافکت کردی و هم سخت افزارو خوب میشناسی.

AMD>INTEL
03-05-20, 20:46
بله حتما چشم.
باز هم تشکر.

سلام
اگر احتمال افزایش بودجه دارید دو گزینه رو دیدم که بعضی از فروشگاها موجود دارند
گزینه های جذابی هم هستند
سری LENOVO L340
دو گزینه معرفی میکنم :

L340 RYZEN3 3200 8G 1T 2G UP 4G 8400
L340 RYZEN5 8G 3500 1T 2G 9400
مخصوصا گزینه دوم که پردازنده قویتری دارد

پردازنده دومی 4 هسته و دارای مجموع 8 رشته هست . به نظرم ارزش خرید بالایی دارد .

SajjadKhati
04-05-20, 01:00
سلام آقا سجاد

اول دقت کن من برای لپ تاپ نگفتم چون نرفتم بگردم کلی گفتم.

این بنچمارک ها هم حاصل کارشرکت های سخت افزار آمریکایی هستش برای فروش سخت افزارهاشون به مردم جهان. همشون در یک راستا فعالیت می کنن که جیب مردم رو خالی کنن.

سلامی مجدد .
از منم بیشتر نوشتی که :Love-ssa~! (1):
براحتی ، هر کس به نتایجش شک داره ، میتونه در همون جزئیات و در همون بخش هایی که اطلاعات پروژه را داد ، تست کنه ببینه درست هه یا نه .
سایت های بسیار دیگه ای هم هستند که این نتایج ها را تایید میکنن . توی صفحه ی قبل عکس نتایج را دادم .

اما جواب شما:

چیزی که شما توجه نمی کنی این هست که محصولات شرکت Adobe بسیار گرونه البته در کشورهایی که از قانون کپی رایت حمایت می کنن. مخصوصا Premiere. بنابراین این مشخصات مینیمم و بالاتر که می بینی در سایت Adobe اومده برای نیمه حرفه ای ها و حرفه ای هاست. یعنی کسی که میره این مقدار پول میده به فرض Premiere می خره حتما حرفه ایه. ولی خیلی از حرفه ای ها لزوما کار حرفه ای انجام نمیدن ولی چون از قدیم با این محصول کار کردن و مهارت و عادت دارن از همین محصول استفاده می کنن.

برنامه کاری نداره که کی چقدر پول داده یا نداده برای برنامه اش .
وقتی مشخصات minimum برای نرم افزاری داده میشه ، یعنی سیستم اگه از اون پایین تر باشه ، با مشکل بسیار جدی کندی (حتی گاها اجرا نشدن برنامه) موقع کار با قسمت های مختلف برنامه ایجاد میشه .
البته توی نرم افزارهای ویرایش ویدئو که به فایل ها و کدک فایل های ویدئو هم بستگی داره ، این مشخصات را معمولا مینویسن . معمولا برای مینیمم ، ریزولیشن ویدئو را FHD در نظر میگیرن . بقیه ی مشخصات را برای سیستم مینیمم چی در نظر میگیرن ، نمیدونم .

پس این سیستم مینیمم برای کاربرهایی است که کار نیمه حرفه ای انجام میدن. یعنی اگه شما این سیستم رو داشته باشی می تونی کارهایی تا سطح نیمه حرفه ای انجام بدی. اگه نیمه حرفه ای رو به معنای متوسط در نظر بگیریم کاربرها دچار اشتباه میشن. باید بهشون گفته بشه متوسط یعنی متوسط کار با پریمیر. متوسط کار با پریمیر خیلی زیاده و هر کسی این متوسط رو نمی تونه انجام بده.

هیچ جا همچین حرفی نزدن که سیستم مینیمم معرفی شده برای کاربرای نیمه حرفه ای هست .

بر همین اساس شما اگه مینیمم سیستمی که Adobe معرفی کرده داشته باشی به راحتی می تونی به صورت نیمه حرفه ای کار کنی.

خود آدوب ، همچین اساسی نذاشته و همچین حرفی نزده .

بله . شما وقتی یه فایل با ریزولیشن 720*1280 را وارد پریمیر کنی و یه تایم لاین را بهش اختصاص بدی و مثلا یه افکت Blur بهش بدی ، کلا یک گیگ از رم را شاید اشغال نکنه و موقع رندر ، بسته به شرایط و زمان و تنظیمات رندر و طول زمان پروژه (اگه طول زمانش 1 دقیقه باشه)، شاید با پردازنده ی دو هسته ی فیزیکی با دو هسته ی منطقی ، به چند ثانیه هم رندرش طول نکشه .
این رو که windows movie maker هم میتونه انجام بده .

ولی قطعا پریمیر برای این کار ساخته نشد .
سایت اصلی و مخصوصا سایت هایی که تست ارائه میکنن (مثل همونی که لینک دادم) این رو در نظر میگیرن که طرف با چندین تایم لاین و با چندین افکت از هر نوع مختلف و از خیلی از ابزارهای نرم افزار (از multicamera گرفته تا انواع ترکینگ مثل motion tracking و mask tracking و color editing و بسیاری از قسمت های دیگه ی نرم افزار) میخواد کار کنه نه اینکه از پریمیر بجای نرم افزار تبدیل و شبیه اینها استفاده کنه .

اگه قراره از بخش مهمی از ابزارهای پریمیر استفاده نشه ، خیلی از نرم افزارهای سطح پایین دیگه مثل powerdirector و ... وجود دارند که همین کارها را میکنند و بخش های مهمی از این ابزارها را ندارند و یا ضعیف شده اش را دارند .

با توجه به چیزهایی که گفتم شما به لینک های زیر نگاه کن.

می بینی که برای پریمیر نوشته پردازنده حداقل باید نسل 6 اینتل باشه که دو هسته ای هم می تونه باشه و 8 گیگ رم.

شما پردازنده ی تک هسته ای هم که داشته باشین ، وقتی نرم افزاری از 8 هسته استفاده کنه ، کارتون انجام میشه منتها 8 برابر دیرتر انجام میشه .ضمنا ، قطعا یه برنامه در بخش هایی اش (و هر لحظه در اون بخش ها) ، از منابع سخت افزاری (از جمله پردازنده) ی متفاوتی استفاده میکنه که در پست های قبلی گفتم و در اون تاپیک برنامه نویسی هم براتون مبسوط توضیح دادم .
باید میانگین کار را سنجید . تست های کلی و میانگین کار وجود دارند که قبلا دادم :

قطعا هم آدوب میدونه با پیشنهاد پردازنده ی 2 هسته ی فیزیکی با 4 هسته ی منطقی ، سرعت میانگین کار نسبت به 6 هسته ای و بالاتر ، پایین میاد .
اما این سرعت میانگین هست . در این پردازنده ها ، بخش ها و لحظاتی که حداکثر از 4 هسته بصورت همزمان استفاده میکنن ، زیاد مشکلی نیست اما در لحظاتی که بیشتر از اون استفاده کنند ، به همون نسبت پایین میاد .
ضمنا ، پردازنده ای با 2 هسته ی فیزیکی با 4 هسته ی منطقی ، جایگزین بسیار خوب و هوشمندانه ای برای پردازنده های با 4 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی هستند در صورتی که بودجه کم باشه .

درباره ی رم هم که توضیح دادم .
من هم چندان دور از انتظار نگفتم . رم 12 گیگ را برای حداقل کار پیشنهاد دادم .

در صفحه دیگه هم می بینی که نوشته مثلا با گرافیک مجتمع Intel® HD Graphics 5000 هم کار می کنه.

به نظرت فردی در آمریکا که سیستمش 2 یا 4 هسته ایه و گرافیک مجتمع سری 5000 اینتل داره میره پریمیر به این گرونی رو بخره در حالی که بر اساس صحبت های شما نمی تونه ازش استفاده کنه؟ یا وقتی Adobe میگه با گرافیک مجتمع سری 5000 می تونی پریمیر کار کنی یعنی دروغ میگه؟ اگه دروغ نمیگه و منظورش کار مبتدیه پس داره کاربرها رو گول می زنه که برای کار مبتدی نرم افزار به این گرونی بخرن؟

کسی نگفت دروغ میگه .
مهمترین بدی گرافیک مجتمع اینه که مقدار حافظه ی رم را کم میکنه . در جایی که مهمترین چیز ، رم هست . در افکت های مخصوصا سنگین و تعداد زیاد هم گرافیک مجتمع خوبی به حساب نمیان .
ولی بله ، میشه برای حداقل ، یک گرافیکی در حد GT 1030 یا مخصوصا GTX 1050 برای بودجه های محدود تدارک دید .
نتایج بیشتر در همون لینکی که در پست قبلی دادم ، هست.

حتی در لینک زیر باز می بینی نوشته افترافکت 16 گیگ رم نیاز داره ولی من افرادی که دیدم و سیستم داشتن و کارشون این بود حتی با 8 گیگ هم می تونسن کار کنن. حتی می تونن الان با 8 گیگ کار کنن و بعدا 8 گیگ دیگه اضافه کنن.

قضیه ی همون 1 گیگ استفاده را که در بالاتر توضیح دادم .
شما 4 گیگ رم هم داشته باشی ، میتونی افترافکت را اجرا کنی و یه کارهایی هم توش انجام بدی .
خود منم با 8 گیگ رم با افترافکت کار میکردم .

اما به طور کلی بر حسب تجربه ای که دارم و بدون سند میگم کسی که یک پردازنده 4 هسته ای نسل جدید و 8 گیگ رم داشته باشه می تونه با همه نرم افزارهای شرکت Adobe کار کنه

بله .
اغلب نرم افزارهای آدب (مثل فتوشاپ و افترافکت و بسیاری دیگه) ، بصورت کلی از 4 هسته استفاده میکنن (حتی کمتر و گاها ممکنه بیشتر) . 4 هسته برای اغلب نرم افزارهای آدوب و حتی بسیاری از نرم افزارهای دیگه ، کافی هه (بستگی به شرایط و بخش های استفاده داره) .
حتی پریمیر هم یه پردازنده ی 4 هسته ای با فرکانس باال براش بد نیست . منتها مقدار متوسط استفاده ی پریمیر ، اندکی بیشتر هه (6 تا 8 هسته) (گاها هم بیشتر) .

الان شما اگه بگی پردانده 8 هسته ای و 32 گیگ رم برای حرفه ای ها یا پردازنده 12 هسته ای و 64 گیگ رم برای فوق حرفه ای ها نیازه چه کسی واقعا می تونه بخره؟

اگه منظورت پریمیر هه ، پردازنده ی 8 هسته ای برای حرفه ای ها کافی هه .
برای فوق حرفه ای ها با بودجه ی محدود ، 12 و برای نامحدود هم 24 هسته ای خوبه .
خرید یا نخریدنش را طرف خودش میدونه .

یادمه یکبار گفته بودی Cinema 4d و شاید یک نرم افزار دیگه بود تا 128 هسته و 256 نخ می تونه استفاده کنه. پس اینا مثل غولی هستن هرچقدر هم سخت افزار داشته باشی منابعت رو می بلعن. پس باید راهی باشه که افرادی با بودجه پایین هم بتونن از نرم افزارها استفاده کنن. می شه بین بودجه کاربر و قطعاتی که برای نرم افزارهای مختلف نیازه یک تعادلی بر قرار کنیم.

بله .
cinema4d قابلیت استفاده ی 256 نخ همزمان را داره بنابراین 256 هسته (منطقی یا فیزیکی) را میتونه همزمان مدیریت کنه (البته سیستم عامل و خود پردازنده مدیریت میکنن) .
قضیه ی cinema 4d فرق داره .
cinema 4d برای رندر ، تصویر را به چندین بخش تیکه میکنه . نمیدونم با cinema 4d تا حالا کار کردی یا نه .
قبلا مثالی در این باره زدم که میتونی به لینک زیر مراجعه کنی :

قضیه ی رندر در cinema 4d ، مثل قضیه ی اون "رنگ کاری دیوار" در لینک بالا هست که مثال زدم . که میشه بدون مشکلی ، در ابعاد بسیار گسترده ، از تعداد هسته های بالا استفاده کرد .
اما در بقیه ی نرم افزارها و حتی زمان کار در خود cinema 4d ، مثل قضیه ی "فرو کردنِ بیل بصورت همزمان توسط اون تعداد آدم در کیسه ی شن" هست . که این کار قطعا محدودیت بسیار شدیدیتری نسبت به حالت قبل داره . جوری که در اغلب نرم افزارها ، بصورت میانگین ، از 4 هسته استفاده میشه .

مبسوطِ این قضیه را قبلا توی همون تاپیکی که زدین ، توضیح دادم .

در آخر بگم چون من خیلی قبولت دارم باز حرف آخرو شما بزن چون هم تخصص برنامه نویسی داری و می دونی برنامه ها چطور نوشته میشن و هم کار حرفه ای با انواع نرم افزارهای ویرایش ویدئو و افترافکت کردی و هم سخت افزارو خوب میشناسی.

حرف اول و آخر نداره .
حرف ، طبق سند باید باشه .
ربطی به استفاده هم چندان نداره . بنده که همه ی قسمت های افترافکت را کار نکردم یا بصورت حرفه ای کار نکردم . حتی کار هم میکردم ، برنامه ی افترافکت را ننوشتم تا بدونم در چه شرایطی ، از چه منبع سخت افزاری استفاده میکنه یا نمیکنه . بنابراین مجبور به اتکا به سند هستم .

arfi.ir
05-05-20, 22:20
بابت راهنمایی از تمام دوستان ممنونم، در حال برسی و تصمیم گیری نهایی برای خرید لپ تاپ هستم.
با تشکر از شما دوستان عزیز و گرامی.

SajjadKhati
05-05-20, 22:56
بابت راهنمایی از تمام دوستان ممنونم، در حال برسی و تصمیم گیری نهایی برای خرید لپ تاپ هستم.
با تشکر از شما دوستان عزیز و گرامی.

سلام

اگه بودجه تون رو یه کم بالاتر ببرین ، حدود 10 تومن ، لپتاپ Lenovo ideapad L340 - C با قیمت 9.95 تومن (با پردازنده ی Ryzen 5 3500U و رم 8 گیگ) (همونی که آقا امید در پست 30 معرفی کردن) ، بهترین انتخاب در این رنج قیمت میتونه باشه (البته باید بعدا رم اش را ارتقاء بدید و اس اس دی براش تهیه کنید) .

arfi.ir
05-05-20, 23:41
سلام

اگه بودجه تون رو یه کم بالاتر ببرین ، حدود 10 تومن ، لپتاپ Lenovo ideapad L340 - C با قیمت 9.95 تومن (با پردازنده ی Ryzen 5 3500U و رم 8 گیگ) (همونی که آقا امید در پست 30 معرفی کردن) ، بهترین انتخاب در این رنج قیمت میتونه باشه (البته باید بعدا رم اش را ارتقاء بدید و اس اس دی براش تهیه کنید) .
بله، بابت راهنمایی شما ممنونم.
آیا با باز شدن لپ تاپ برای ارتقا رم و یا نصب حافظه اس اس دی گارانتی دستگاه باطل نمی شود ؟ و یا باید صبر کنیم تا مدت زمان گارانتی به اتمام برسد و بعد از اتمام گارانتی که حدودا چند سال هست اقدام به ارتقا لپ تاپ کنیم ؟

SajjadKhati
06-05-20, 00:05
آیا با باز شدن لپ تاپ برای ارتقا رم و یا نصب حافظه اس اس دی گارانتی دستگاه باطل نمی شود ؟ و یا باید صبر کنیم تا مدت زمان گارانتی به اتمام برسد و بعد از اتمام گارانتی که حدودا چند سال هست اقدام به ارتقا لپ تاپ کنیم ؟

خواهش میکنم.
میتونین همون مرکز گارانتی ببرین تا براتون این کار را انجام بدن.

AMD>INTEL
06-05-20, 08:56

سلام
برای اینکه روش کار در گارانتی های مختلف فرق میکنه با شرکت گارانتی دهنده تماس بگیرید . بگید قصد ارتقا دارم شما را راهنمایی میکنند . حتما قبلش باهاشون تماس بگیرید .

M.Taherian
19-08-20, 01:42
سلام دوستان وقت تون بخیر
من یه دانشجو هستم و به لپتاپی نیاز دارم که بتونه نرم افزار های مهندسی و مدل سازی رو پشتیبانی کنه گرافیکش خوب باشه و باطری خوبی داشته باشه و سبک باشه
بودجه م هم بین ۱۵ تا ۲۵ میلیون هستش
چند مدل معرفی کنید لطفا
و لپتاپ دانشجویی خوب هم بهم معرفی کنید برای کار های روتین می خوام هدیه بدم چیز خوبی باشه باز هم اگه ممکنه چند مدل معرفی کنید در حدود قیمت ۱۷ میلیون

AMD>INTEL
19-08-20, 09:29
سلام دوستان وقت تون بخیر
من یه دانشجو هستم و به لپتاپی نیاز دارم که بتونه نرم افزار های مهندسی و مدل سازی رو پشتیبانی کنه گرافیکش خوب باشه و باطری خوبی داشته باشه و سبک باشه
بودجه م هم بین ۱۵ تا ۲۵ میلیون هستش
چند مدل معرفی کنید لطفا
و لپتاپ دانشجویی خوب هم بهم معرفی کنید برای کار های روتین می خوام هدیه بدم چیز خوبی باشه باز هم اگه ممکنه چند مدل معرفی کنید در حدود قیمت ۱۷ میلیون

سلام لطفا تاپیک جداگانه ایجاد کنید .