PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل Power Surge on hub port

Danealdh
02-05-20, 13:32
سلام ببخشید من هر وقت یه فلش یه حافظه خارجی به مادربرد وصل می کنم سیستم سریعا همه پورت ها قطع می کنه و این پیام Power Surge on hub port میاد شاید بعضی موقع موس رو قطع نکن باید چند بار روی این پیام کلیک کنم و پورت هارو ریست کنم تا شاید دوباره پورت ها وصل شه

تمام درایور ها هم درست نصب شده از سایت خود گیگابایت گرفتم و ورژن های مختلف هم تست شده.با ویندوز های مختلف هم تست شده:1. (28):

توان مصرفی سیستم هم که حساب شده کمتر از توان واقعی سیستم و مشکلی فک نمی کنم باش

مشخصات سیستم:
motherboard:H110M-S2PV
CPU:G4400
RAM:8GB GSKIL 2400
+POWER:GRENN 330-HE
GPU:ASUS 610
WIN:7Ultimate

ممنون می شم اگه کمک کنید:give_rose:

AMD>INTEL
02-05-20, 14:35
سلام ببخشید من هر وقت یه فلش یه حافظه خارجی به مادربرد وصل می کنم سیستم سریعا همه پورت ها قطع می کنه و این پیام Power Surge on hub port میاد شاید بعضی موقع موس رو قطع نکن باید چند بار روی این پیام کلیک کنم و پورت هارو ریست کنم تا شاید دوباره پورت ها وصل شه

تمام درایور ها هم درست نصب شده از سایت خود گیگابایت گرفتم و ورژن های مختلف هم تست شده.با ویندوز های مختلف هم تست شده:1. (28):

توان مصرفی سیستم هم که حساب شده کمتر از توان واقعی سیستم و مشکلی فک نمی کنم باش

مشخصات سیستم:
motherboard:H110M-S2PV
CPU:G4400
RAM:8GB GSKIL 2400
+POWER:GRENN 330-HE
GPU:ASUS 610
WIN:7Ultimate

ممنون می شم اگه کمک کنید:give_rose:

سلام اتصالی هست روی یکی از پورت های USB
برای شروع USB های فرانت پنل رو جدا کرده و تست کنید .
HUB PORT عموما یو اس بی ها فرانت پنل هستند .

Danealdh
02-05-20, 16:28
با سلام و خسته نباشی. پورت های جلو کیس هم قطع کردم و با پورت های مادربرد تست کردم ولی مشکل همچنان هست.مشکل اینجوری که اگر بخوام دستگاهی رو وصل کنم باید سیستم رو خاموش کنم و بعد بهش وصل کنم .اگر در حالت روشن بودن اینکارو کنم احتمال داره پورت ها قطع شه(Power Surge on hub port)!ایا راهکاری وجود داره برای عیب یابی.
با تشکر از شما

AMD>INTEL
02-05-20, 16:34
با سلام و خسته نباشی. پورت های جلو کیس هم قطع کردم و با پورت های مادربرد تست کردم ولی مشکل همچنان هست.مشکل اینجوری که اگر بخوام دستگاهی رو وصل کنم باید سیستم رو خاموش کنم و بعد بهش وصل کنم .اگر در حالت روشن بودن اینکارو کنم احتمال داره پورت ها قطع شه(Power Surge on hub port)!ایا راهکاری وجود داره برای عیب یابی.
با تشکر از شما

پاورتون اگر معتبر نیست که احتمالا همینه مشکل در شاخه 5 ولت داره
چون بعد از وصل کردن فلش درایور ولتاژ به صورت شدید افت میکنه مادربرد پروتکشن میکنه .

Danealdh
02-05-20, 16:47
کمی حدس می زدم از پاور باشه .ولی پاور گرین هستش و چند جا که بستم توان خوبی داشته. ولی با یه پاور دیگه تست می کنم .
بسیار ممنونم

AMD>INTEL
02-05-20, 16:50
کمی حدس می زدم از پاور باشه .ولی پاور گرین هستش و چند جا که بستم توان خوبی داشته. ولی با یه پاور دیگه تست می کنم .
بسیار ممنونم

پاور گرین هم مثل تمام قطعات میتونه مشکل پیدا کنه .

Danealdh
02-05-20, 17:57
پاور رو تعویض کردم اما مشکل همچنان پا برجا هست:1. (12):.ممنون میشم کمکم کنید:11():

AMD>INTEL
02-05-20, 18:16
پاور رو تعویض کردم اما مشکل همچنان پا برجا هست:1. (12):.ممنون میشم کمکم کنید:11():

از پاور تعویضی اگر مطمئن هستید .
پس مشکل از خود مادربرده
تمام قطعات usb رو از سیستم جدا کنید .فقط فلش رو وصل کنید ببنید باز اینطوری میشه یا نه ؟

AMD>INTEL
02-05-20, 18:24

این راه هم تست کنید

Only the registered members can see the link

Danealdh
02-05-20, 18:46
این راه ها تماما تست کردم فایده نداشته

Danealdh
02-05-20, 19:00
نمی شه طور دیگه ای عیب یابی کرد

AMD>INTEL
02-05-20, 19:03
نمی شه طور دیگه ای عیب یابی کرد

اگر از پاور مطمئن هستید . این راها هم تست کردید مشکل از مادربردتون هست من تمام راها را به شما گفتم .

Danealdh
02-05-20, 21:06
ممنونم از کمک شما

AMD>INTEL
02-05-20, 21:12
ممنونم از کمک شما

خواهش میکنم

DATAFARZIN
21-06-20, 10:30
ویندوز لایو چک کن
اگر نبود و راه پایین رو چک کردی پس خود مادربرد باید بررسی بشه
Fix "Power surge on the USB port" error on Windows 10 - Driver Easy (Only the registered members can see the link)