PDA

مشاهده نسخه کامل : هنگی لپ تاپ - صفحه آبی

alireza_93
01-05-20, 22:07
سلام
وقت همگی بخیر
جدیدا من لپ تاپم هنگ میکنه و رو صفحه میمونه و حتی موس هم حرکت نمیکنه.حتی زمان هایی که هیچ کار خاصی نمیکنم.مثلا همین امشب تا لپ تاپو روشن کردم و مرورگر رو باز کردم هنگ کرد.بعدش مجبور میشم یا برق رو قطع کنم یا دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش شه دوباره روشن کنم.
یه مشکل دیگه هم اینکه گاهی وسط کار کردن صفحه خاموش میشه و بعد با صفحه آبی بالا میاد و یه چیزی رو تا 100 پر میکنه و دوباره روشن میشه واسه خودش.
راه رفع این مشکلات چیه؟

AMD>INTEL
01-05-20, 23:00
سلام
وقت همگی بخیر
جدیدا من لپ تاپم هنگ میکنه و رو صفحه میمونه و حتی موس هم حرکت نمیکنه.حتی زمان هایی که هیچ کار خاصی نمیکنم.مثلا همین امشب تا لپ تاپو روشن کردم و مرورگر رو باز کردم هنگ کرد.بعدش مجبور میشم یا برق رو قطع کنم یا دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش شه دوباره روشن کنم.
یه مشکل دیگه هم اینکه گاهی وسط کار کردن صفحه خاموش میشه و بعد با صفحه آبی بالا میاد و یه چیزی رو تا 100 پر میکنه و دوباره روشن میشه واسه خودش.
راه رفع این مشکلات چیه؟

سلام
اول شما با برنامه hdtune و قسمت health اسکرین شات بگذارید تا بررسی کنم .

alireza_93
01-05-20, 23:41
سلام
اول شما با برنامه hdtune و قسمت health اسکرین شات بگذارید تا بررسی کنم .

این اسکرین شات
23493

masoudh0
02-05-20, 04:28
سلام
وقت همگی بخیر
راه رفع این مشکلات چیه؟
عیب یابی خطاهای صفحه نمایش آبی برای ویندوز ۱۰

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
02-05-20, 09:07
این اسکرین شات
23493

هاردت مشکل داره . الان یک تعداد بدسکتور نشون میده ولی بیشتر از این هاست .از اطلاعات بکاپ بگیرید
بعد با فلش بوت ULTIMATE BOOT CD سیستم را باهاش بوت کن
وبا برنامه پاور مکس که داخل این مجموعه هست هارد را باید LLF کامل کنی بعد دوباره ویندوز بریزی
بعد دوباره اسکرین شات بگذار
ببینم میشه با این هارد کاری کنی یا باید هارد عوض بشه

alireza_93
02-05-20, 14:00
عیب یابی خطاهای صفحه نمایش آبی برای ویندوز ۱۰

Only the registered members can see the link

ممنونم اما فکر کنم مشکل بزرگتر شد با هارد

alireza_93
02-05-20, 14:02
هاردت مشکل داره . الان یک تعداد بدسکتور نشون میده ولی بیشتر از این هاست .از اطلاعات بکاپ بگیرید
بعد با فلش بوت ULTIMATE BOOT CD سیستم را باهاش بوت کن
وبا برنامه پاور مکس که داخل این مجموعه هست هارد را باید LLF کامل کنی بعد دوباره ویندوز بریزی
بعد دوباره اسکرین شات بگذار
ببینم میشه با این هارد کاری کنی یا باید هارد عوض بشه
مچکرم ازتون.انجام میدم و نتیجه رو حتما نشون میدم.
فقط قیمت هارد رو هم میتونین بگین چه هاردی بهش میخوره و قیمتش چنده؟
واسه این سیستم:
HP 650 Notebook PC Specifications | HP(R) Customer Support (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
02-05-20, 14:32
مچکرم ازتون.انجام میدم و نتیجه رو حتما نشون میدم.
فقط قیمت هارد رو هم میتونین بگین چه هاردی بهش میخوره و قیمتش چنده؟
واسه این سیستم:
HP 650 Notebook PC Specifications | HP(R) Customer Support (Only the registered members can see the link)

اگر بودجه دارید SSD بگیرید 240 گیگ

alireza_93
02-05-20, 14:41
اگر بودجه دارید SSD بگیرید 240 گیگ
بعد مدل خاصی مداره؟هر مدل بگیرم میخوره؟یا مثل رم ها مدل خاصی هم داره که باید به لپ تاپم بخوره؟

AMD>INTEL
02-05-20, 14:43
بعد مدل خاصی مداره؟هر مدل بگیرم میخوره؟یا مثل رم ها مدل خاصی هم داره که باید به لپ تاپم بخوره؟

WD GREEN 240GB
برای لپتاپ خیلی مناسبه . میزان مصرف باتری و شارژ هم خیلی موثره

alireza_93
02-05-20, 14:46
WD GREEN 240GB
برای لپتاپ خیلی مناسبه . میزان مصرف باتری و شارژ هم خیلی موثره
ممنونم.امیدوارم به هارد عوض کردن نرسه با همون ویندوز عوض کردن درست شه.

AMD>INTEL
02-05-20, 15:36
ممنونم.امیدوارم به هارد عوض کردن نرسه با همون ویندوز عوض کردن درست شه.

کاری که گفتم انجام بدید دوباره شات بفرستید تا ببنیم چی میشود

alireza_93
02-05-20, 19:59
کاری که گفتم انجام بدید دوباره شات بفرستید تا ببنیم چی میشود
چشم حتما
ببخشید یه مورد دیگه.من جدیدا رم لپ تاپو از 2 گیگ عوض کردم و 4 گیگ نصب کردم.گفتم شاید از رم باشه عوضش کردم و همون قبلی رو زدم که دیدم دیگه هنگ نکرد.امکان داره از رم هم باشه؟

AMD>INTEL
02-05-20, 21:10
چشم حتما
ببخشید یه مورد دیگه.من جدیدا رم لپ تاپو از 2 گیگ عوض کردم و 4 گیگ نصب کردم.گفتم شاید از رم باشه عوضش کردم و همون قبلی رو زدم که دیدم دیگه هنگ نکرد.امکان داره از رم هم باشه؟

این هم میتونه باشه ولی هارد شما هم مشکل داره
رم هم باید به صورت بوت با passmark memtest تست کنید .

alireza_93
05-05-20, 14:20
این هم میتونه باشه ولی هارد شما هم مشکل داره
رم هم باید به صورت بوت با passmark memtest تست کنید .
سلام مجدد
اون کارایی که گفتین رو انجام دادم اما بازم گویا همون خطاها رو نشون میده
23528

اما توی error scan که اسکن کردم اروری نداشت.
23529

AMD>INTEL
05-05-20, 14:39
سلام مجدد
اون کارایی که گفتین رو انجام دادم اما بازم گویا همون خطاها رو نشون میده
23528

اما توی error scan که اسکن کردم اروری نداشت.
23529

این هارد تغییری نکرده . این هارد مناسب نصب ویندوز نیست دیگه
مشخصه با اسکن کوئیک بدسکتور رو نمیشناسه

alireza_93
05-05-20, 14:45
این هارد تغییری نکرده . این هارد مناسب نصب ویندوز نیست دیگه
مشخصه با اسکن کوئیک بدسکتور رو نمیشناسه
پس یعنی این هارد دیگه بدرد نمیخوره؟

masoudh0
05-05-20, 15:28
باید محل بدسکتور رو پیدا کنی بعد حافظه رو طوری پارتیشن بندی کنی که بدسکتور در هیچکدام از پارتیشنها قرار نگیره اینم توضیحات کاملش:
نرم افزارهای زیادی با ادعای تعمیر و بازیابی بد سکتورها وجود دارد اما عملکرد دائمی و طولانی مدت هیچکدام از آن‌ها به اثبات نرسیده‌است دلیل این امر هم واضح است، از آنجایی که بد سکتورها معمولاً در اثر آسیب‌های فیزیکی به وجود می‌آیند که امکان تعمیر آن‌ها وجود ندارد، تعمیر سکتورهای آسیب دیده هم امکان‌پذیر نیست. کاربردی‌ترین روش برای رهایی از وجود بد سکتورها حذف آن‌ها از پارتیشن(ها) حافظه است تا از ذخیره‌سازی داده‌ها در این سکتورها که در نهایت موجب ذخیره ناقص اطلاعات می‌شود جلوگیری کرد. در این روش ابتدا محل دقیق بد سکتورهای موجود را با استفاده از نرم‌افزارهای خاصی میابند سپس با توجه به اینکه محل دقیق بد سکتورها مشخص است حافظه را طوری پارتیشن بندی می‌کنند که سکتورهای آسیب دیده در هیچکدام از پارتیشن‌ها قرار نگیرد. در این روش حافظه به گونه ای پارتیشن بندی می‌شود که از سکتورهای آسیب دیده استفاده ای نشود و به این شکل عملاً بد سکتورها از حافظه حذف می‌شوند.
حجم کاسته شده از فضای حافظه ناشی از بکارگیری نکردن بد سکتورها معمولاً ناچیز است و در نظر گرفته نمی‌شود. در مواردی ممکن است فاصله بین چند بد سکتور زیاد باشد اما نه بگونه ای که بتوان آن را به عنوان یک پارتیشن در نظر گرفت بنابراین باید حجم مابین بد سکتورهای ذکر شده را نادیده گرفت. این موضوع یکی از معایب این روش محسوب می‌شود.

AMD>INTEL
05-05-20, 15:47

هاردی که ویندوز نصب میشه بهتره بدسکتور نداشته باشه . با برنامه هایی میشه بدسکتور رو اگر فیزیکی نباشه کاور کرد ولی برای هارد بوت مناسب نیستند .
به هرحال
میتونی با برنامه HDAT2 به صورت فلش بوتیبل چک کنی بد سکتورها ریکاوری میشوند یا نه . اگر باز نشد هارد را بازنشسته کنه بدرد ویندوز نمیخوره

Masih9515
06-05-20, 18:05
سلام
وقت همگی بخیر
راه رفع این مشکلات چیه؟

درود

دوست عزیز این مشکل احتمالا از درایور های سیستم هستش

برای منم قبلا پیش اومده

ویندوز رو عوض کنید

ویندوز مورد نظرتون رو دانلود کنید و با استفاده از نرم افزار Rufus اونو روی فلش بوتیبل کنید

Windows 10 Business Editions 1909 Build 18363.778 VL دانلود ویندوز 10 (Only the registered members can see the link)

دانلود Windows 8.1 AIO April 2020 - دانلود ویندوز 8.1 (Only the registered members can see the link)

دانلود Rufus 3.10.1647 + Portable نرم افزار نصب ویندوز توسط USB (Only the registered members can see the link)

بعد از نصب ویندوز ب Device manager خود ویندوز رفته و ب نوبت بر روی درایور های سیستم کلیک راست کرده و گزینه Update sofware رو بزنید

سپس گزینه Search automatically for updated driver software رو بزنید

سیستم ب صورت آنلاین ب سرور های مایکروسافت متصل میشه و درایور مچ برای سیستم شما رو ب طور خودکار پیدا.دانلود و نصب میکنه و بعد از نصب تمام درایور ها یک بار سیستم را ریبوت کنید