PDA

مشاهده نسخه کامل : تست رم

hoshang2
01-05-20, 02:03
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم
آقا امید من یک تست رم گرفتم با نرم افزار AIDA64 البته من 96 گیگ رم دارم آقا امید خواستم شما بزرگوار نظر بدهید و بگویید ایا read و write مناسب هست یا خیر و کلا تست مناسب هست یا خیر.
البته 3 تا علامت تعجب هم نشان داده است.

آقا امید اگر شما نظر خواستی دارید در مورد تست رم به من بگویید که چه نرم افزاری دانلود بکنم و تست رم بگیرم هم از جهت پهنای باند و هم از جهت خود رم که مشکلی نداشته باشد و حتی سرعت رم هر چی شما صلاح بدانید من همون کار را انجام می دهم که دستگاه من عالی بشود البته الان عالی هست و سرعتها معرکه هست گفتم که از حداکثر سرعت استفاده بکنم.

23484

آقا امید ببخشید یک تست دیگر هم با نرم افزار AIDA64 گرفتم خواستم نظر شما را جویا باشم :

23485

و

23486

ممنونم از زحمات شما.

AMD>INTEL
01-05-20, 09:09
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم
آقا امید من یک تست رم گرفتم با نرم افزار AIDA64 البته من 96 گیگ رم دارم آقا امید خواستم شما بزرگوار نظر بدهید و بگویید ایا read و write مناسب هست یا خیر و کلا تست مناسب هست یا خیر.
البته 3 تا علامت تعجب هم نشان داده است.

آقا امید اگر شما نظر خواستی دارید در مورد تست رم به من بگویید که چه نرم افزاری دانلود بکنم و تست رم بگیرم هم از جهت پهنای باند و هم از جهت خود رم که مشکلی نداشته باشد و حتی سرعت رم هر چی شما صلاح بدانید من همون کار را انجام می دهم که دستگاه من عالی بشود البته الان عالی هست و سرعتها معرکه هست گفتم که از حداکثر سرعت استفاده بکنم.

23484

آقا امید ببخشید یک تست دیگر هم با نرم افزار AIDA64 گرفتم خواستم نظر شما را جویا باشم :

23485

و

23486

ممنونم از زحمات شما.

تایمینگ ها بالا ست شدند . تایمینگ ها را دستی ست کنید . خیلی بالا ست شدند .

hoshang2
01-05-20, 10:04
تایمینگ ها بالا ست شدند . تایمینگ ها را دستی ست کنید . خیلی بالا ست شدند .

با سلام
ممنونم از پاسخ شما آقا امید
من به چه صورت می توانم تایمینگ را سن کنم می توانید توضیح بدهید اصلا بلد نیستم اقا امید
متشکرم
خیلی ممنون

AMD>INTEL
01-05-20, 10:05
با سلام
ممنونم از پاسخ شما آقا امید
من به چه صورت می توانم تایمینگ را سن کنم می توانید توضیح بدهید اصلا بلد نیستم اقا امید
متشکرم
خیلی ممنون

توی بایوس میتونید تنظیمات را به صورت دستی وارد کنید تو دفترچه مادربرد هم توضیحاتش نوشته شده .

hoshang2
01-05-20, 10:16
با سلام
آقا امید در BIOS باید اعداد تایمینگ رم را باید مطابق با خود مشخصات رم وارد کنم چون رم من تایمینگ آن 16 هست.

AMD>INTEL
01-05-20, 10:24
با سلام
آقا امید در BIOS باید اعداد تایمینگ رم را باید مطابق با خود مشخصات رم وارد کنم چون رم من تایمینگ آن 16 هست.

بله طبق جدول تایمینگ خود رم وارد کنید . بعد مجدد تست بگیرید . اگر فرضا مشکلی دید یک عدد افزایش بدید برای استیبل شدن

hoshang2
05-05-20, 08:26
بله طبق جدول تایمینگ خود رم وارد کنید . بعد مجدد تست بگیرید . اگر فرضا مشکلی دید یک عدد افزایش بدید برای استیبل شدن

با سلام
آقا امید از راهنمایی شما بسیار ممنونم شما هستید که منرا راهنمایی می کنید واقعا ممنونم
با تشکر

AMD>INTEL
05-05-20, 08:32
با سلام
آقا امید از راهنمایی شما بسیار ممنونم شما هستید که منرا راهنمایی می کنید واقعا ممنونم
با تشکر

خواهش میکنم موفق باشید

hoshang2
05-05-20, 08:40
با سلام
آقا امید ببخشید می شود یک توضیحی بدهید که من به چه صورت می توانم تست read و write رم های خودم را بگیرم؟
با تشکر

AMD>INTEL
05-05-20, 08:44
با سلام
آقا امید ببخشید می شود یک توضیحی بدهید که من به چه صورت می توانم تست read و write رم های خودم را بگیرم؟
با تشکر

AIDA 64
تست داره
Cache and memory benchmark

hoshang2
05-05-20, 09:34
AIDA 64
تست داره
Cache and memory benchmark
با سلام
من طبق دستورات شما عمل کردم و عکس زیر را گرفتم :

23527

چون من در اینترنت می دیدم رم ها خیلی خیلی کم تر از من هستند اما عددها خیلی بیشتر از من هستند ممنون می شوم این را هم یک توضحی بدهید؟

ممنون می شوم آقا امید نظر خودتون را بگویید.

AMD>INTEL
05-05-20, 09:44
با سلام
من طبق دستورات شما عمل کردم و عکس زیر را گرفتم :

23527

چون من در اینترنت می دیدم رم ها خیلی خیلی کم تر از من هستند اما عددها خیلی بیشتر از من هستند ممنون می شوم این را هم یک توضحی بدهید؟

ممنون می شوم آقا امید نظر خودتون را بگویید.

الان خوب شده تایمینگ ها درست ست شد ه . به هر حال تفاوت مادربرد و ... روی این اعداد تاثیر گذاره .زیاد حساس نباشید.
شاید بتونید با تنگ کردن تایمینگ ها یعنی کمتر کرد اعداد نتیجه بهتری هم بگیرید .

hoshang2
05-05-20, 10:13
الان خوب شده تایمینگ ها درست ست شد ه . به هر حال تفاوت مادربرد و ... روی این اعداد تاثیر گذاره .زیاد حساس نباشید.
شاید بتونید با تنگ کردن تایمینگ ها یعنی کمتر کرد اعداد نتیجه بهتری هم بگیرید .

با سلام
ممنونم آقا امید از لطف شما سپاسگزارم
چون مادربردها اقا امید حود شما استاد هستید و می دونید 5 تا عدد می گیرد و بقیه رو auto هستند سئوال من این هست که عدد اول که 16 هست را تغییر بدهم یا اعداد دیگر را تغییر بدهم اگر اشتباه نکنم 2 تا یا 3 تا 19 داشت و اولی 16 بود و آخری هم 39 بود حالا آقا امید من می تونم اولی را تغییر بدهم مثلا بکنم 15 یا 14 یا باید 2 تا 5 را تغییر بدهم؟
خیلی ممنونم که راهنمایی می کنید.

hoshang2
05-05-20, 10:21
با سلام
آقا امید ببخشید می شود یک توضیح بدهید که در عکس بالا ذز قسمت memory read و write چه هستند می خواستم دقیقا متوجه بشوم.
خیلی متشکرم
ممنونم

AMD>INTEL
05-05-20, 10:51
با سلام
ممنونم آقا امید از لطف شما سپاسگزارم
چون مادربردها اقا امید حود شما استاد هستید و می دونید 5 تا عدد می گیرد و بقیه رو auto هستند سئوال من این هست که عدد اول که 16 هست را تغییر بدهم یا اعداد دیگر را تغییر بدهم اگر اشتباه نکنم 2 تا یا 3 تا 19 داشت و اولی 16 بود و آخری هم 39 بود حالا آقا امید من می تونم اولی را تغییر بدهم مثلا بکنم 15 یا 14 یا باید 2 تا 5 را تغییر بدهم؟
خیلی ممنونم که راهنمایی می کنید.

تغییرات رو باید یک عدد ست بشه
هر موقع تست بگیرید.در کل در حال حاضر خوبه و باید این هم دقت کنید سیستم باید استبل باشه . پس همین وضعیت از نظر من خوبه
تست سرعت رم هستند . تست خواندن از حافظه و تست سرعت نوشتن رو حافظه همینطور میزان تاخیر
سایر موارد هم جلوش نوشته

hoshang2
05-05-20, 20:26
تغییرات رو باید یک عدد ست بشه
هر موقع تست بگیرید.در کل در حال حاضر خوبه و باید این هم دقت کنید سیستم باید استبل باشه . پس همین وضعیت از نظر من خوبه
تست سرعت رم هستند . تست خواندن از حافظه و تست سرعت نوشتن رو حافظه همینطور میزان تاخیر
سایر موارد هم جلوش نوشته

با سلام
ممنونم آقا امید از پاسخ شما خیلی لطف کردید
من یکبار عددها را تغییر دادم تصویر نگرفتم دیگر منصرف شدم
اما باز دوباره BIOS را ریست کردم و تنظیمات را انجام دادم و با نرم افزار مورد نظر در ویندوز که مربوط به مادربرد هست TUNE کردم دستگاه ریست شد و CPU 8 درصد OVERCLOCK شد و عدد به 71000 رسید قبلا که 9 درصد می شد بر روی 20000 می رفت عکسها موجود هست.

عکس مورد نظر در زیر هست :

23531

آقا امید ببخشید چرا قبلا که 9 درصد OVERCLOCK می شد عدد بر روی 20000 هزار می رفت الان که 8 درصد OVERCLOCK شده است بر روی 70000 هزار هست ممنون می شوم راهنمایی کنید.
متشکرم لطف می کنید.

AMD>INTEL
05-05-20, 21:18
با سلام
ممنونم آقا امید از پاسخ شما خیلی لطف کردید
من یکبار عددها را تغییر دادم تصویر نگرفتم دیگر منصرف شدم
اما باز دوباره BIOS را ریست کردم و تنظیمات را انجام دادم و با نرم افزار مورد نظر در ویندوز که مربوط به مادربرد هست TUNE کردم دستگاه ریست شد و CPU 8 درصد OVERCLOCK شد و عدد به 71000 رسید قبلا که 9 درصد می شد بر روی 20000 می رفت عکسها موجود هست.

عکس مورد نظر در زیر هست :

23531

آقا امید ببخشید چرا قبلا که 9 درصد OVERCLOCK می شد عدد بر روی 20000 هزار می رفت الان که 8 درصد OVERCLOCK شده است بر روی 70000 هزار هست ممنون می شوم راهنمایی کنید.
متشکرم لطف می کنید.

سلام
برمیگرده به تنظیمات رم که روی تایمینگ بالا ست میشده .تنظیمات دستی رم که بهتون گفتم این قسمت رو درست کرده .
ولی حتما تست پایداری بگیرید که همه چیز نرمال باشد .
Linpack Xtreme

hoshang2
07-06-20, 06:40
با سلام
آقا امید ببخشید یک سئوال داشتم
من با دستور DOS که در زیر می نویسم سریال RAM های خودم را خواستم چک کنم دیدم همرو عدد صفر زده است چرا به این صورت است اقا امید.

wmic memorychip get serialnumber

با تشکر

AMD>INTEL
07-06-20, 09:15
با سلام
آقا امید ببخشید یک سئوال داشتم
من با دستور DOS که در زیر می نویسم سریال RAM های خودم را خواستم چک کنم دیدم همرو عدد صفر زده است چرا به این صورت است اقا امید.

wmic memorychip get serialnumber

با تشکر

خیلی از شرکت ها سریال ها رو توی spd نمیزنند و چیز خاصی نیست .

hoshang2
07-06-20, 18:12
خیلی از شرکت ها سریال ها رو توی spd نمیزنند و چیز خاصی نیست .

با سلام
خیلی ممنونم آقا امید از پاسخ شما
خیلی لطف کردید
با تشکر