ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید قطعات کامپیوتر از آمازون

mtostar
29-04-20, 17:11
سلام ، خسته نباشید

دوستان یه سوال داشتم ، آیا لوازمی که از آمازون میخریم رو میشه بهش اعتماد کرد ؟ منظورم از اعتماد اینکه مشکلی براش پیش نیاد ، یا سایتی هستش که محصولات آمازون رو گرانتی کنه ؟

من یه گارت گرافیک رو دیدم تو سایت لایون کامپیوتر 11.000 بود ( نه فقط لاین کامپیوتر باقی فروشگاه های مجاز فروش قعطعات کامپیوتر هم تو همین رنج قیمت بودن ) تو آمازون قیمتش رو دیدم بعدش تو یه سایتی که خدمات خرید آمازون ارائه میداد مقایسه کردم قیمتش شد 7.200 با محاسبه اینکه تحویل تا درب منزل بده ( تو سایت مالینا مقایسه نکردم )

الان موضوع اینه که دلار رفته بالا ، از اینطرف سایت هایی ایرانی هر قطعه رو با دلار 25 تومنی دارن به فروش می رسونن

آیا از آمازون خرید کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟

این قیمت آمازون
Only the registered members can see the link

این قیمت لیون کامپیوتر

قیمت مقداد آی تی

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

این هم قیمت سفارش از آمازون

پ.ن : دوستان هدف از ایجاد این تاپیک بیشتر راهنمایی فقط برای خرید قطعات کامپیوتر از سایت آمازون هستش وگرنه خودم وسع خرید همچین کارت گرافیک به مبلغ 7 میلیون رو ندارم

AMD>INTEL
29-04-20, 17:19
سلام ، خسته نباشید

دوستان یه سوال داشتم ، آیا لوازمی که از آمازون میخریم رو میشه بهش اعتماد کرد ؟ منظورم از اعتماد اینکه مشکلی براش پیش نیاد ، یا سایتی هستش که محصولات آمازون رو گرانتی کنه ؟

من یه گارت گرافیک رو دیدم تو سایت لایون کامپیوتر 11.000 بود ( نه فقط لاین کامپیوتر باقی فروشگاه های مجاز فروش قعطعات کامپیوتر هم تو همین رنج قیمت بودن ) تو آمازون قیمتش رو دیدم بعدش تو یه سایتی که خدمات خرید آمازون ارائه میداد مقایسه کردم قیمتش شد 7.200 با محاسبه اینکه تحویل تا درب منزل بده ( تو سایت مالینا مقایسه نکردم )

الان موضوع اینه که دلار رفته بالا ، از اینطرف سایت هایی ایرانی هر قطعه رو با دلار 25 تومنی دارن به فروش می رسونن

آیا از آمازون خرید کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟

این قیمت آمازون

این قیمت لیون کامپیوتر

قیمت مقداد آی تی

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

این هم قیمت سفارش از آمازون

پ.ن : دوستان هدف از ایجاد این تاپیک بیشتر راهنمایی فقط برای خرید قطعات کامپیوتر از سایت آمازون هستش وگرنه خودم وسع خرید همچین کارت گرافیک به مبلغ 7 میلیون رو ندارم

سلام
الان قیمت خرید از سایت آمازون بر اساس قیمت دلار و محاسبه سایت مالتینا که سفارش میگیره چندان به صرفه نیست .
این سایت با اضافه کردن مبلغی کالا را گارانتی میکنه .
توصیه میکنم سایت مالتینا را چک کنید همچنین یکی از قطعات با گارانتی رسمی در ایران
در حال حاضر شاید کمی بالاتر از کالا با گارانتی و بازار داخلی در بیاد .
این هم اضافه کنم خرید از طریق مالتینا شاید پارسال همین موقع ها به صرفه بود ولی با توجه به ارزش پول ما به صرفه نیست

mtostar
29-04-20, 17:22
[
سلام
الان قیمت خرید از سایت آمازون بر اساس قیمت دلار و محاسبه سایت مالتینا که سفارش میگیره چندان به صرفه نیست .
این سایت با اضافه کردن مبلغی کالا را گارانتی میکنه .
توصیه میکنم سایت مالتینا را چک کنید همچنین یکی از قطعات با گارانتی رسمی در ایران
در حال حاضر شاید کمی بالاتر از کالا با گارانتی و بازار داخلی در بیاد .

سلام من اصلا سایت مالتینا رو توصیه نمیکنم ، چون اصلا هیچ تعهدی نسبت به مشتری ندارن

من توی این سایت قیمت رو بررسی کردم

خرید از آمازون و ایبی - ساده ترین روند خرید از امریکا | ایرانیکارت (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
29-04-20, 17:34
[

سلام من اصلا سایت مالتینا رو توصیه نمیکنم ، چون اصلا هیچ تعهدی نسبت به مشتری ندارن

من توی این سایت قیمت رو بررسی کردم

خرید از آمازون و ایبی - ساده ترین روند خرید از امریکا | ایرانیکارت (Only the registered members can see the link)

باز همه قیمت ها را چک کنید . این سایت رو من شناختی ندارم .
قیمت و نحوه گارانتی مهمه

mtostar
29-04-20, 17:45
قیمت و نحوه گارانتی مهمه

الان برای همون سایت چندتا سوال پرسیدم منتظر جوابم

سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم ، تصمیم داشتم که یه کارت گرافیک 409.9 دلاری خریداری کنم از آمازون یه چندتا سوال داشتم

1- آیا زمانی که خرید رو انجام دادین بازهم امکان اضافه شدن هزینه وجود داره ؟؟

2- آیا بسته بصورت کاملا سالم به دست ما میرسه بدون خط و خش ، چون کارت گرافیک حساسه

3- آیا زمانی کارت به دست ما رسید و مشکل داشت چه کار باید بکنیم ؟؟ از کجا باید مطمعن شد که موقع حمل بار کارت آسیب ندیده ؟

4- اگر بعداز چند هفته مشکلی برای کارت گرافیک پیش اومد چطوری می تونیم از گارانتی کارت استفاده کنیم ؟؟

mtostar
29-04-20, 21:24
قیمت و نحوه گارانتی مهمه

جواب پشتیبانی سایت ایرانیکارت

سلام و وقت بخیر

بعد از خرید بدلیل نوسانات ارزی ممکن است کمی هزینه ارسال کالا تغییر پیدا کند.

بسته بصورت کامل و پلمپ به دست شما خواهد رسید.

در صورتی که کالا مشکل داشته باشد میبایست برگشت داده شود که این مورد مجددا شامل هزینه برگشت و ارسال مجدد خواهد شد.
مسئولیت سالم رسیدن کالا بر عهده مجموعه ایرانیکارت میباشد و در صورتی که از قبل کالا معیوب یا دارای مشکل بوده باشد در این مورد مجموعه ایرانیکارت مسئولیتی بر عهده ندارد.

با توجه اینکه کالای شما دارای گارانتی شرکت اصلی میباشد در صورت نیاز به گارانتی میبایست کالای خود را از طریق پست جهانی برای نمایندگی های کمپانی تولید کننده محصول ارسال نمایید.

پایدار باشید

AMD>INTEL
29-04-20, 21:32
جواب پشتیبانی سایت ایرانیکارت

سلام و وقت بخیر

بعد از خرید بدلیل نوسانات ارزی ممکن است کمی هزینه ارسال کالا تغییر پیدا کند.

بسته بصورت کامل و پلمپ به دست شما خواهد رسید.

در صورتی که کالا مشکل داشته باشد میبایست برگشت داده شود که این مورد مجددا شامل هزینه برگشت و ارسال مجدد خواهد شد.
مسئولیت سالم رسیدن کالا بر عهده مجموعه ایرانیکارت میباشد و در صورتی که از قبل کالا معیوب یا دارای مشکل بوده باشد در این مورد مجموعه ایرانیکارت مسئولیتی بر عهده ندارد.

با توجه اینکه کالای شما دارای گارانتی شرکت اصلی میباشد در صورت نیاز به گارانتی میبایست کالای خود را از طریق پست جهانی برای نمایندگی های کمپانی تولید کننده محصول ارسال نمایید.

پایدار باشید

متاسفانه امکان تایید چنین مجموعه هایی توسط تیم شهر سخت افزار امکان پذیر نیست و شما یا هر کاربر دیگه قصد سفارش از طریق ها دارد باید با مسئولیت و اعتماد خودش اقدام کند .