سلام دوستان
ایا طبق این شات" زرد بودن ایکون کارت گرافیک در دیوایس منیجر نشانه نصب نبودن درایور هست؟
AMD>INTEL
28-04-20, 23:20
سلام دوستان
ایا طبق این شات" زرد بودن ایکون کارت گرافیک در دیوایس منیجر نشانه نصب نبودن درایور هست؟
سلام
درایور نصب هست . اگر نصب نبود یا خطا داشت علامت سوال میزد .
این هم یک سیستم که درایورش نصب شده
23465
Ali195
28-04-20, 23:49
این رنگ زرد امروز صبح تا عصر منو درگیر کرد هی درایور رو پاک می کردم و از جاهای مختلف دوباره درایور دانلود می کردم می دیدم نمیره به صرافت این بودم که رنگ زرد نشانه نصب نبودن درایور هست.اقا امید دوتا سوال دیگه داشتم لطفا جواب بدین.
الان این سیستم به طور پیش فرض با کدام گرافیک داره کاره می کنه گرافیک مجتمع و یا انویدیا
یه سیستم دارم با گرافیک مجتمع intel hd 530 الان که درایورش رو از سایت خود اینتل دانلود کردم و با نرم افزار ddu درایور قبلی رو هم پاک کردم.بعد از نصب درایور و ریستارت شدن وقتی سیستم میومد بالا دوباره می رفت که مراحل نصب درایور رو از اول انجام بده که کنسل کردم ولی وقتی توی دیوایس منیجر نگاه می کنم درایور نصب شده.ایا این مشکلی نداره
AMD>INTEL
29-04-20, 08:41
این رنگ زرد امروز صبح تا عصر منو درگیر کرد هی درایور رو پاک می کردم و از جاهای مختلف دوباره درایور دانلود می کردم می دیدم نمیره به صرافت این بودم که رنگ زرد نشانه نصب نبودن درایور هست.اقا امید دوتا سوال دیگه داشتم لطفا جواب بدین.
الان این سیستم به طور پیش فرض با کدام گرافیک داره کاره می کنه گرافیک مجتمع و یا انویدیا
یه سیستم دارم با گرافیک مجتمع intel hd 530 الان که درایورش رو از سایت خود اینتل دانلود کردم و با نرم افزار ddu درایور قبلی رو هم پاک کردم.بعد از نصب درایور و ریستارت شدن وقتی سیستم میومد بالا دوباره می رفت که مراحل نصب درایور رو از اول انجام بده که کنسل کردم ولی وقتی توی دیوایس منیجر نگاه می کنم درایور نصب شده.ایا این مشکلی نداره
سلام خیر مشکلی نیست .
حتما تاریخ درایور رو چک کنید تو سایت اینتل یا سازنده دیگه نسخه درایور و تاریخ ساخت را مشخص اعلام میکند .
SajjadKhati
29-04-20, 10:31
سلام
اگه pc هست ، همه ی نرم افزارها بصورت پیش فرض از گرافیک اصلی استفاده میکنن . مگر اینکه ویندوز 10 (فکر کنم نسخه ی 1809 و بالاتر) داشته باشین و در بخش DisplaySetting>Display>GraphicsSetting ، نرم افزاری که از گرافیک تون استفاده میکنه را با Browse ، مسیر فایل اجرایی exe اش را (یا از لیست کشویی) انتخاب کنید و بعد با انتخاب گزینه ی Option ، بگید که قصد دارین که این نرم افزار از کدوم گرافیک برای رندر استفاده کنه (گزینه ی PowerSaving ازگرافیک مجتمع و گزینه ی HighPerformance هم از گرافیک مجزا برای رندر در اون نرم افزار انتخاب شده ، استفاده میکنه) .
اگه لپتاپ هست ، دقیق خبر ندارم . شاید کنترلش دست بایوس لپتاپ باشه . ولی باز هم احتمال بسیار زیاد بتونین در لپتاپ هم به روش بالا ، انتخاب کنین که کدوم نرم افزار از کدوم گرافیک برای رندر استفاده کنه .
AMD>INTEL
29-04-20, 10:51
سلام خیر مشکلی نیست .
حتما تاریخ درایور رو چک کنید تو سایت اینتل یا سازنده دیگه نسخه درایور و تاریخ ساخت را مشخص اعلام میکند .
تاریخ . نسخه رو همانطور میبینید
تو سایت اینتل درج شده
کافیه برید تو دیوایس منیجر و قسمت display dapater و راست کلیک تاریخ رو چک کنید . اگر تاریخ با نسخه ای که دریافت کردید یعنی همین نسخه شما نصب شده است .
23466