با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم
آقا امید ببخشید یک سئوال داشتم
من دوتا حافظه 970Evo Plus 1 TB دارم و در مادربرد ROG Strix TRX40-E Gaming نصب کرده ام حالا می خواهم این دو را RAID0 کنم هر کاری می کنم نمی شود آقا امید باید چه کاری انجام بدهم؟
حافظه 970Evo Plus شناسایی می شوند و من حتی ویندوز هم نصب کرده ام و مشکلی ندارد و هر دو حافظه شناسایی شده اند نمی دونم چجوری باید RAID0 کرد.
یک قسمت در BIOS وجود دارد برای M.2 که باید ENABLE شود مخصوص RAID هست من این کار را کرده ام و در ADVANCE BIOS که می روم قسمت مورد نظر برای RAID کردن را پیدا می کنم اما قسمت های مورد نظر خاموش هست و کلا نمی تونم RAID0 بکنم خیلی کار ساده ای است اما نمی دونم چرا اندفعه به مشکل برخورد کرده ام.
البته همه قسمت ها خاموش نیستند.
ممنون می شوم راهنمایی کنید اقا امید.
با تشکر
AMD>INTEL
25-04-20, 19:58
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم
آقا امید ببخشید یک سئوال داشتم
من دوتا حافظه 970Evo Plus 1 TB دارم و در مادربرد ROG Strix TRX40-E Gaming نصب کرده ام حالا می خواهم این دو را RAID0 کنم هر کاری می کنم نمی شود آقا امید باید چه کاری انجام بدهم؟
حافظه 970Evo Plus شناسایی می شوند و من حتی ویندوز هم نصب کرده ام و مشکلی ندارد و هر دو حافظه شناسایی شده اند نمی دونم چجوری باید RAID0 کرد.
یک قسمت در BIOS وجود دارد برای M.2 که باید ENABLE شود مخصوص RAID هست من این کار را کرده ام و در ADVANCE BIOS که می روم قسمت مورد نظر برای RAID کردن را پیدا می کنم اما قسمت های مورد نظر خاموش هست و کلا نمی تونم RAID0 بکنم خیلی کار ساده ای است اما نمی دونم چرا اندفعه به مشکل برخورد کرده ام.
البته همه قسمت ها خاموش نیستند.
ممنون می شوم راهنمایی کنید اقا امید.
با تشکر
سلام
عککس بگذارید تا چک کنم .
دفترچه برد هم چک کنید .
درباره RAID هم توضیح داده است .
طبق دفترچه برد چک کنید ممکنه بعضی از پورت های ساتا با M.2 ها یکی باشه .
مادربرد MSI بود با یک کلیک RAID M.2 فعال میشد .
AMD>INTEL
25-04-20, 20:08
سلام
عککس بگذارید تا چک کنم .
دفترچه برد هم چک کنید .
درباره RAID هم توضیح داده است .
طبق دفترچه برد چک کنید ممکنه بعضی از پورت های ساتا با M.2 ها یکی باشه .
مادربرد MSI بود با یک کلیک RAID M.2 فعال میشد .
این لینک هم چک کنید
403 - Forbidden (Only the registered members can see the link)
hoshang2
25-04-20, 20:57
این لینک هم چک کنید
403 - Forbidden (Only the registered members can see the link)
با سلام
ممنونم اقا امید از پاسخ خوب شما
لینک مورد نظر ارور 403 می دهد لطف می کنید لینک را دوباره ارسال کنید
با تشکر
hoshang2
25-04-20, 21:03
با سلام
با تشکر
با سلام
آقا امید مشکل رفع شد ببخشید مشکل از اینترنت من بود شرمنده هستم
باا تشکر
- - - Updated - - -
با سلام
با تشکر
با سلام
باا تشکر
AMD>INTEL
25-04-20, 21:14
با سلام
باا تشکر
- - - Updated - - -
با سلام
باا تشکر
خواهش میکنم .
hoshang2
27-04-20, 17:46
با سلام
آقا امید وقت شما بخیر
من تونستم raid0 کنم و در مادربرد حجم ها را یکی کرد و دیگر دو حافظه را نمایش نداد دو تا را یکی کرد.
اما موقع ویندوز نصب کردن دیگر یک پارتیشن نمایش نمی دهد باز دو تا هارد m.2 را باز دوباره نمایش می دهد و ویندوز که نصب کردم و باز دوباره که وارد bios شدم دیدم دیگر خبری از raid0 نیست دو تا حافظه m.2 را نمایش داده است البته در bios در قسمت advance یک قسمتی دارد به نام nvme configuration و وقتی که بازش می کنی نوشته nvme no divice not foiunt .
ممنون می شوم آقا امید راهنمایی کنید .
با تشکر
AMD>INTEL
27-04-20, 17:52
با سلام
آقا امید وقت شما بخیر
من تونستم raid0 کنم و در مادربرد حجم ها را یکی کرد و دیگر دو حافظه را نمایش نداد دو تا را یکی کرد.
اما موقع ویندوز نصب کردن دیگر یک پارتیشن نمایش نمی دهد باز دو تا هارد m.2 را باز دوباره نمایش می دهد و ویندوز که نصب کردم و باز دوباره که وارد bios شدم دیدم دیگر خبری از raid0 نیست دو تا حافظه m.2 را نمایش داده است البته در bios در قسمت advance یک قسمتی دارد به نام nvme configuration و وقتی که بازش می کنی نوشته nvme no divice not foiunt .
ممنون می شوم آقا امید راهنمایی کنید .
با تشکر
سلام
طبق راهنمایی که فرستادم به صورت دقیق پیش برید .مراحل راهنما را با دقت انجام بدید . تو بایوس باید بعد از فعالسازی RAID بتونید ARRAY رو بسازید .
این هم راهنمای MSI هست به صورت ویدیو دقیق توضیح داده است
Only the registered members can see the link
hoshang2
28-04-20, 05:14
سلام
طبق راهنمایی که فرستادم به صورت دقیق پیش برید .مراحل راهنما را با دقت انجام بدید . تو بایوس باید بعد از فعالسازی RAID بتونید ARRAY رو بسازید .
این هم راهنمای MSI هست به صورت ویدیو دقیق توضیح داده است
Only the registered members can see the link
با سلام
آقا امید صبح شما بخیر
دست شما درد نکنه عجب آموزش عالی بود من که لذت بردم.
آقا امید این مطلب رو می نویسم بقیه دوستان هم استفاده بکنند.
من همیشه ویندوز های خودم را از سایت softgozar.com دانلود می کنم واقعا ویندوزهای عالی دارد و حتی نرم افزارهای بی نقصی دارد کرک ها مشکلی اصلا ندارند و عالی هستند البته اکانت vip دارد که ناچیز هست و قیمت آن 1 ماهه 2900 تومان است من برای تست یک ویندوز از soft98.ir دو شب قبل دانلود کردم و البته با کرک نصب می شد و برای 26 فروردین 1399 بود و هر کاری کردم این ویندوز نتونست درایورهای evo plus 970 را بخواند حتی بایوس را update کردم بازهم نشد خیلی کارها کردم باز با این ویندوز نشد یکدفعه یادم افتاد که از ویندوز بدون دستکاری شده و عالی softgozar.com استفاده کنم که خودشون در سایت گفتند که این ویندوز پایدارترین ویندوز 10 هست و مشکلی ندارد و من از این ویندوز استفاده کردم و طبق فیلم آموزشی آقا امید پیش رفتم بلافاصله درست شد.
خیلی از دوستان من می بینم در اینترنت مشکل ssd و m.2 دارند و نمی توانند windows نصب کنند باید ویندوز خودشون را تغییر بدهند تا مشکل خودشون رفع بشود اگر همه حالتها را تست کرده باشند.
لینک زیر هم دانلود این ویندوز هست :
دانلود Windows 10 19H2 1909 Build 18363.535 Business Editions MSDN VL RTM / Consumer Editions MSDN Retail RTM - دانلود ویندوز 10 - سافت گذر (Only the registered members can see the link)
hoshang2
28-04-20, 05:36
با سلام
آقا امید من یکسری عکس از BIOS مادربرد گرفتم و تنظیمات آنرا هم انجام داده ام و چند سئوال هم در خود عکسها داشتم ببخشید که زیاد سئوال می پرسم.
1- آقا امید در عکس زیر من در قسمت BOOT CSM را غیر فعال نکرده ام و تنظیمات را مثل عکس زیر انجام داده ام :
23458
2 - و باز در قسمت BOOT مثل عکس زیر انجام داده ام :
23459
3 - و من در منوی مربوطه FCLK را اگر بر روی 3000 بگذارم و دستگاه را ریست کنم تصویر به من نمی دهد و باید BIOS را ریست کنم تا بتونم تصویر را داشته باشم به نظر شما FCLK را باید روی چند بگذارم تا PERFORMANE خوبی داشته باشم ممنون.
23460
4 - آقا امید در منوی مربوطه باید TPU را فعال کنم :
23461
5 - آقا امید در عکس زیر باید بر روی چه گزینه ای بگذارم :
23462
6- من تنظیمات را مثل عکس زیر انجام داده ام خواستم شما بیشتر راهنمایی کنید آقا امید در قسمت زرد رنگ FCLK بر روی 1600 هست و DRAM بر روی 3600 ایا درست هست :
23463
عذر خواهی می کنم که طولانی شد آقا امید ببخشید از شما معذرت می خواهم.
با تشکر
AMD>INTEL
28-04-20, 08:51
با سلام
آقا امید من یکسری عکس از BIOS مادربرد گرفتم و تنظیمات آنرا هم انجام داده ام و چند سئوال هم در خود عکسها داشتم ببخشید که زیاد سئوال می پرسم.
1- آقا امید در عکس زیر من در قسمت BOOT CSM را غیر فعال نکرده ام و تنظیمات را مثل عکس زیر انجام داده ام :
23458
2 - و باز در قسمت BOOT مثل عکس زیر انجام داده ام :
23459
3 - و من در منوی مربوطه FCLK را اگر بر روی 3000 بگذارم و دستگاه را ریست کنم تصویر به من نمی دهد و باید BIOS را ریست کنم تا بتونم تصویر را داشته باشم به نظر شما FCLK را باید روی چند بگذارم تا PERFORMANE خوبی داشته باشم ممنون.
23460
4 - آقا امید در منوی مربوطه باید TPU را فعال کنم :
23461
5 - آقا امید در عکس زیر باید بر روی چه گزینه ای بگذارم :
23462
6- من تنظیمات را مثل عکس زیر انجام داده ام خواستم شما بیشتر راهنمایی کنید آقا امید در قسمت زرد رنگ FCLK بر روی 1600 هست و DRAM بر روی 3600 ایا درست هست :
23463
عذر خواهی می کنم که طولانی شد آقا امید ببخشید از شما معذرت می خواهم.
با تشکر
FCLK
رو نباید تغیر بدید باید همون اتو بمونه
نه روی تنظیمات دیفالت بمونه tpu
ocp رو اتو
رم روی 3600 ست شده و هیچ گزینه ای رو نیاز نیست تغییر بدید .
hoshang2
28-04-20, 16:35
FCLK
رو نباید تغیر بدید باید همون اتو بمونه
نه روی تنظیمات دیفالت بمونه tpu
ocp رو اتو
رم روی 3600 ست شده و هیچ گزینه ای رو نیاز نیست تغییر بدید .
با سلام
ممنونم از لطف و محبت شما
AMD>INTEL
28-04-20, 16:44
با سلام
ممنونم از لطف و محبت شما
خواهش میکنم .:11():