ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید PC با مشخصات انتخاب شده

esmaeilshabani75
23-04-20, 21:00
عرض سلام به دوستان و متختصصان انجم شهر سخت افزار ، بنده یک سری قطعات از سایت های فروشگاهی انتخاب کردم یک سیستم برای مغازه تابلو سازی که بتونم باهاش کارهای فتوشاپی و مقدار خیلی کمی کار گرافیکی انجام بدم همینطور دقت کنید کار گرافیکی خیلی ساده مثلا طراحی یک کارت ویزیت و کار با نرم افزارهای اداری و همچنین برای دوربین های مداربسته ، مشخصات و قطعات به شرح زیر هست :

MB : Gigabyte H110M-S2PV Intel LGA 1151

یا

MB : Gigabyte H310M S2P Intel LGA 1151

POWER : لطفا پاور رو بهم پیشنهاد بدید یه چیزی که بتونم بعدا هم قطعات رو ارتقا بدم

CPU : Intel Coffee Lake Pentium Gold G5400 1151

RAM : RAM 8 GB DDR4 Kingston 2400 or 2666

GPU : MSI GT 1030 2G LP OC

HDD : Western Digital Purple 1TB

SSD : Western Digital Green 120GB

CASE : Green HIWA

اول : دوستان پاورد رو لطفا با این مشخصاتی که گفتم بهم پیشنهاد بدید
دوم : مادربرد بهم پیشنهاد بدید کدومش بهتر هست من با توجه مطالعه کوتاهی که داشتم Gigabyte H310M بهتر بود حالا پیشنهاد شما کدومه
سوم : دیسک ssd شما وسترن پیشنهاد میدید یا ای‌دیتا ؟
چهارم : کیس که من انتخاب کردم برای این قطعات مناسب هست ؟
پنجم : ممنون میشم بهم بگید این قطعات در کنار هم دیگه مچ هستند یا خیر
ششم : اینکه این قطعات به روز هستند و تا چندسال آینده حداقل 4 سال آینده رو جوابگو هستند ؟
هفتم : آیا قطعات دیگه هم نیاز دارم ؟ غیر از ماس و کیبورد ، منظورم فن و سیستم خنک کننده هست یا هر چیز دیگه ای

ممنونم از تمامی دوستان

AMD>INTEL
24-04-20, 11:00
عرض سلام به دوستان و متختصصان انجم شهر سخت افزار ، بنده یک سری قطعات از سایت های فروشگاهی انتخاب کردم یک سیستم برای مغازه تابلو سازی که بتونم باهاش کارهای فتوشاپی و مقدار خیلی کمی کار گرافیکی انجام بدم همینطور دقت کنید کار گرافیکی خیلی ساده مثلا طراحی یک کارت ویزیت و کار با نرم افزارهای اداری و همچنین برای دوربین های مداربسته ، مشخصات و قطعات به شرح زیر هست :

یا

POWER : لطفا پاور رو بهم پیشنهاد بدید یه چیزی که بتونم بعدا هم قطعات رو ارتقا بدم

دوم : مادربرد بهم پیشنهاد بدید کدومش بهتر هست من با توجه مطالعه کوتاهی که داشتم Gigabyte H310M بهتر بود حالا پیشنهاد شما کدومه
ششم : اینکه این قطعات به روز هستند و تا چندسال آینده حداقل 4 سال آینده رو جوابگو هستند ؟
هفتم : آیا قطعات دیگه هم نیاز دارم ؟ غیر از ماس و کیبورد ، منظورم فن و سیستم خنک کننده هست یا هر چیز دیگه ای

ممنونم از تمامی دوستان

سلام
برای پردازنده پنتیوم گلد باید مادربرد با چیپست H310 تهیه کنید

رم هم کروشیال باس 2400 تهیه کنید

مادربرد پیشنهادی من
H310M PRO-VDH PLUS
پاور هم 400 وات سری اکو گرین مناسب شماست.
SSD وسترن مناسبه ولی بهتره مدل 240 گیگ تهیه کنید
کیس مناسبه
قطعات خوب هستند البته با تغییراتی دادم . قابلیت ارتقا هم دارند .

SajjadKhati
24-04-20, 11:11

یا

ممنونم از تمامی دوستان

سلام

1) پاور GREEN GP430A-EUD با قیمت 660 تومن را بردارید.

2) مادربرد Gigabyte H310M S2P را بردارید .

3) سامسونگ مدل Samsung 860 EVO 250GB با قیمت 1.04 تومن .

4) بله .

5) بله . مچ اند (با مادربردی که گفتم) . البته رم را مدل Crucial Ballistix Sport 8GB 2400MHz CL16 با قیمت 760 تومن بگیرید ، بهتر هه. همچنین هارد WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB Buffer با قیمت 790 تومن را بجای اون هاردتون تهیه کنید .

6) از اساس ، سئوال تون اشتباست . سیستم را نسبت به نرم افزار یا بازی و نسبت به سطح کاربری (مبتدی - متوسط - حرفه ای یا فوق حرفه ای) میسنجن . شما نسبت به چه نرم افزار یا بازی ای نسبت به چه میزان سطح کاربری میسنجدید که میگید آیا تا 4 سال دیگه جواب میده یا نه؟
همین الان هم فتوشاپ را در حد متوسط یا مخصوصا حرفه ای بخواین کار کنین ، این سیستم ، سیستم ضعیفی براش خواهد بود (هم از میزان رم و هم از نظر پردازنده و مادربرد) .

ضمنا ، خیلی نمیشه در مورد آینده نظر داد . ممکنه سیاست کلی یک نرم افزار تغییر کنه و تغییرات اساسی در یک نرم افزار بدن یا قابلیت ای اضافه کنن که منبع سخت افزاری خیلی قویتری نسبت به الان لازم داشته باشه . اما معمولا همین منابع سخت افزاری را با اندکی پیشرفت ، لازم دارن (نه همیشه) .
مثلا ممکنه فتوشاپی که کارت گرافیک چندانی لازم نداره ، در نسخه های بعدی ، تغییراتی بدن که کارت گرافیک براش قطعه ی مهمی محسوب بشه .

7) اگه نمیتونین هزینه کنین ، خنک کننده ی Deepcool Theta 15 با قیمت 155 تومن با یه خمیر سیلیکون Green GT4 (قیمت شو نمیدونم ولی در حد 80 تا 120 تومن باید باشه) یا خمیر سیلیکون DeepCool Z5 (این هم در همین حدود قیمت ها باید باشه) را تهیه کنید .
اگه میتونین هزینه کنین ، خنک کننده ی Green Notus 200 با قیمت 470 تومن تهیه کنید (نیاز به تهیه ی خمیر سیلیکون نیست) .

البته دقت کنید که در فتوشاپ ، همون پردازنده ی گرافیکی مجتمع G5400 کافی هه و نیاز به تهیه ی کارت گرافیک مجزا نیست (البته اگه نرم افزارهای دیگه ی مد نظرتون ، کارت گرافیک نیاز ندارن یا کارت گرافیک را برای بازی نمیخواید) .

Ali6667643
24-04-20, 12:33
سلام خدمت متخصصان و کارشناسان شهر سخت افزار
من یه سیستم با این مشخصات انتخاب کردم :
Mb:gigabyte z390 gaming x
Cpu:core i 7 9700k
Gpu:GTX 2070 super
Ram:16gb trident z
Ssd: Samsung Evo plus 500gb
Hdd: 1tb
اول میخواستم بدونم این سیستم نقصی داره با نه یعنی مثلا قطعه بهتری وجود داره که تو همین رنج قیمت باشه که بتونم جایگزین کنم
دوم میخواستم بدونم این سیستم حداکثر تا چن سال میتونه بازی هارو رو بالاترین تنظیمات و چن سال رو تنظیمات متوسط اجرا کنه
و سوم اینکه آیا اصلا این قابل رقابت با کنسول های جدید که میخواد بیاد هست یا نه و میتونه تا آخر نسل روبرو رو کاور کنه یا نه
خیلی ممنون از همگی

AMD>INTEL
24-04-20, 15:08
سلام خدمت متخصصان و کارشناسان شهر سخت افزار
من یه سیستم با این مشخصات انتخاب کردم :
Mb:gigabyte z390 gaming x
Cpu:core i 7 9700k
Gpu:GTX 2070 super
Ram:16gb trident z
Ssd: Samsung Evo plus 500gb
Hdd: 1tb
اول میخواستم بدونم این سیستم نقصی داره با نه یعنی مثلا قطعه بهتری وجود داره که تو همین رنج قیمت باشه که بتونم جایگزین کنم
دوم میخواستم بدونم این سیستم حداکثر تا چن سال میتونه بازی هارو رو بالاترین تنظیمات و چن سال رو تنظیمات متوسط اجرا کنه
و سوم اینکه آیا اصلا این قابل رقابت با کنسول های جدید که میخواد بیاد هست یا نه و میتونه تا آخر نسل روبرو رو کاور کنه یا نه
خیلی ممنون از همگی

سلام تاپیک جدید بزنید .به همه کاربران اعلام میکنم از سوال در تاپیک کاربر دیگه جدا خوداری کنند غیر اینصورت هم کاربر هم کاربری که پاسخ بدهد اخطار میگیرید .