ورود

مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن یهویی سیستم

ادیس خان
21-04-20, 11:50
سلام.سیتم ویندوز 7 رم 2 گرافیک 1 دو تاهارد 300 و 500.سیستم تازگی بعد از ده دقیقه اجرا هنگ میکنه تا 5 دقیقه بعدش ب روال برمیگرده ولی خیلی کند کار میکنه یعنی یه فایل پی دی اف رو به زور میتونی بخونی.هارد رو با نرم افزار Hard Disk Sentinel سالمه و خواستم بقیه قطعات رو با نرم افزار BurnInTest تست کنم هنگ میکنه و جواب نمیده.اینو بگم 2 ماه پیش (ک 2 تا رم 2 نصب بود)تست کردم و جواب ش یکی ک رم مشکل داره برداشتم خوب شد ولی الان دوباره مشکل داره با اینکه رم خراب برداشتم

AMD>INTEL
21-04-20, 12:53
سلام.سیتم ویندوز 7 رم 2 گرافیک 1 دو تاهارد 300 و 500.سیستم تازگی بعد از ده دقیقه اجرا هنگ میکنه تا 5 دقیقه بعدش ب روال برمیگرده ولی خیلی کند کار میکنه یعنی یه فایل پی دی اف رو به زور میتونی بخونی.هارد رو با نرم افزار Hard Disk Sentinel سالمه و خواستم بقیه قطعات رو با نرم افزار BurnInTest تست کنم هنگ میکنه و جواب نمیده.اینو بگم 2 ماه پیش (ک 2 تا رم 2 نصب بود)تست کردم و جواب ش یکی ک رم مشکل داره برداشتم خوب شد ولی الان دوباره مشکل داره با اینکه رم خراب برداشتم

اسکرین شات هارد رو ضمیمه کنید قسمت health برنامه hd tune
این هنگ کردن میتونه از هارد یا افزایش حرارت یکی از قطعات باشه .
مشخصات دقیق قطعات را بنویسید

ادیس خان
22-04-20, 10:16
سلام.از هر دوهارد گرفتم اینم خدمت شما دوست عزیز
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
22-04-20, 10:34
متاسفانه شات ها ناقصه .

AMD>INTEL
22-04-20, 10:41
پاور سیستم هم قید شود
گزارشات کامل باشه
با hw monitor دمای چیپ و پردازنده چقدر است ؟
بالا هم نوشتم هنگ یعنی مشکل حرارتی
یا مشکل مکانیکال هارد

ادیس خان
22-04-20, 17:47
سلام.شات ها رو از زیانه health هر چی بود گرفتم.باشه دوباره میگیرم انشاالله فردا میزارم

ادیس خان
23-04-20, 09:49
سلام هرچی خواستین گرفتم با نرم افزار Burn test تست گرفتم و عکس گذاشتم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
23-04-20, 09:52
سلام هرچی خواستین گرفتم با نرم افزار Burn test تست گرفتم و عکس گذاشتم

HW MONITOR را زیر پروسه سنگین باز بگذارید
دماها رو در اون موقع هم شات بگیرید
از هاردت که ویندوزت روش هست هم با HDTUNE بنچمارک بگیرید
همچنین به صورت ظاهری خازن های مادربرد را چک کنید ببنید نشتی نداشته باشند .

ادیس خان
23-04-20, 09:53
سلام.

AMD>INTEL
23-04-20, 09:55
سلام.

پست بالا رو چک کنید

ادیس خان
30-04-20, 12:42
سلام.نمیشه زیر پروسه سنگین هنگ میکنه نمیشه شات بگیرم.دو روز پیش بعد از روشن کردن خودکار دستور چک دیسک اجرا شد.
نخواستم تایپیک جدید بزنم سیستم سرکارم همیطوری شده ویندوز 10 آنتی کسپر آپدیت و خریداری شده.از اطلاعات عکس گرفتم گذاشتم.این عکس ها از سیستم محل کارمه.ممنون

AMD>INTEL
30-04-20, 13:27
سلام.نمیشه زیر پروسه سنگین هنگ میکنه نمیشه شات بگیرم.دو روز پیش بعد از روشن کردن خودکار دستور چک دیسک اجرا شد.
نخواستم تایپیک جدید بزنم سیستم سرکارم همیطوری شده ویندوز 10 آنتی کسپر آپدیت و خریداری شده.از اطلاعات عکس گرفتم گذاشتم.این عکس ها از سیستم محل کارمه.ممنون
سلام
برای سیستم خودتون بهتره روی هارد سالم ویندوز بریزید و تست کنید خازنها هم چک کنید .
سیستم دوم که میگید بعداز نصب کاسپر به این حالت شده یا قبل هم میشد .

ادیس خان
01-05-20, 13:46
سلام.یعنی هارد منزل مشکل داره؟
سیستم کار یک سال پیش کسپر نصب کردم.ولی هنگ کردن ی ماهی هست ک شروع شده.چند بار ارور هارد شناخته نمیشه میده.اینم بگم موقع هنگ کردن موس جابجا میشه و کلیک نمیشه

AMD>INTEL
01-05-20, 14:32
سلام.یعنی هارد منزل مشکل داره؟
سیستم کار یک سال پیش کسپر نصب کردم.ولی هنگ کردن ی ماهی هست ک شروع شده.چند بار ارور هارد شناخته نمیشه میده.اینم بگم موقع هنگ کردن موس جابجا میشه و کلیک نمیشه

این که هارد دیتکت نمیشه یعنی بدسکتور زیاد در سکتور اولیه و هنگ هم بله چون فایل های سیستمی ازهارد فراخوانده میشه وقتی هارد مشکل داشته باشه مشکل هنگ پیش میاد .

ادیس خان
02-05-20, 11:32
سلام.برای سیستم منزل هاردم روی سیستم قبلی ک بود مشکلی نداشت.از روی عکس های نمیشه گفت ک هارد منزل صددرصد مشکل داره یا نه؟
الان چکار کنم برا سیستم کار؟بهترین نرم افزار برای رفع بد سکتور چیه؟

AMD>INTEL
02-05-20, 11:43
سلام.برای سیستم منزل هاردم روی سیستم قبلی ک بود مشکلی نداشت.از روی عکس های نمیشه گفت ک هارد منزل صددرصد مشکل داره یا نه؟
الان چکار کنم برا سیستم کار؟بهترین نرم افزار برای رفع بد سکتور چیه؟

نرم افزار زیاده ولی هاردی که بدسکتور دار مناسب نصب ویندوز دیگه نیست .
با برنامه HDAT 2 بگذار شروع کنه به تعمیر بدسکتور به صورت بوت
ولی بهتره یک SSD بگذاری برای نصب ویندوز
مخصوصا که کاسپر نصب کردی

ادیس خان
06-05-20, 16:52
سلام سیستم منزل رو خازن چک شد مشکلی نداشت.میشه با نصب ویندوز بهتر بشه؟
سیستم مغازه نرم افزار Fix.It.Utilities.Professional.15.0.32.38 رو نصب نمیکنه و پیغام windows services installer نصب نمیشه رو میده و چند راه حل از اینترنت گرفتم و انجام دادم ولی جواب نداد.

AMD>INTEL
06-05-20, 17:14
سلام سیستم منزل رو خازن چک شد مشکلی نداشت.میشه با نصب ویندوز بهتر بشه؟
سیستم مغازه نرم افزار Fix.It.Utilities.Professional.15.0.32.38 رو نصب نمیکنه و پیغام windows services installer نصب نمیشه رو میده و چند راه حل از اینترنت گرفتم و انجام دادم ولی جواب نداد.

سلام
راها رو گفتم به شما باید قدم به قدم برید جلو . الان با این پاسخ شما اصلا کمکی به حل مشکل شما نمیکنه .

ادیس خان
07-05-20, 10:38
سلام.سیستم مغازه با
HDAT 2 اسکن کردم بصورت بوت ولی بدسکتور پیدا نکرد با نرم افزار BurnInTest تست کردم بازم خطا نداد ولی با کسپر اسکن کردم همه درایوها دو تا ویروس پیدا کردم.میخوام با هاینرس ویروس کشی کنم چطوره؟لطفا لینک برا دانلود جدیدترین هاینرس اگه دارین بذارید.ممنون

AMD>INTEL
07-05-20, 11:36
سلام.سیستم مغازه با
HDAT 2 اسکن کردم بصورت بوت ولی بدسکتور پیدا نکرد با نرم افزار BurnInTest تست کردم بازم خطا نداد ولی با کسپر اسکن کردم همه درایوها دو تا ویروس پیدا کردم.میخوام با هاینرس ویروس کشی کنم چطوره؟لطفا لینک برا دانلود جدیدترین هاینرس اگه دارین بذارید.ممنون
متاسفانه به این شکل من نمیتونم کمکی کنم . دو مسئله رو با هم قاطی کرد سیستم خونه و سیستم مغازه
باید پله به پله رفت جلو .
این رو دانلود آنتی ویروس هم در مجموعه اش داره

Ultimate Boot CD - UBCD Live *BETA* (Only the registered members can see the link)
---------------
سیستم خونه
ویندوز نصب کرده فقط درایورها را از سایت سازنده نصب کنید اگر از درایور پک یا هر برنامه دیگه استفاده کردید انجام ندید این دفعه
یک آنتی ویروس رایگاه هم نصب کنید .
بدون نصب هیچ برنامه بهم بگید سیستم مشکل داره یا نه

ادیس خان
16-05-20, 17:14
سلام.سیستم منزل ویندوز عوض کردم فعلا خدا را شکر چند روزی هست هنگ نمیکنه

AMD>INTEL
16-05-20, 17:30
سلام.سیستم منزل ویندوز عوض کردم فعلا خدا را شکر چند روزی هست هنگ نمیکنه

درایورها رو همیشه به یاد داشته باشید با درایور پک نصب نکنید.