من مدت طولانیه که از ویندوز استفاده میکنم و الان به دلایلی میخوام لینوکس نصب کنم ، الان سوالی که برام پیش اومده میتونم رو همین هارد لینوکس نصب کنم بدون اینکه اطلاعاتم از بین بره؟؟
من 5 تا درایو دارم که فقط تو درایو C ویندوز نصبه ، من میخوام اون درایو حذف کنم یا هر راه دیگه ای و به جاش لینوکس نصب کنم ، پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :11():
23434
AMD>INTEL
14-04-20, 23:10
سلام
به دلیل اشتباهی که خیلی از کاربران میکنند . پیشنهاد میکنم یک هارد به سیستم اضافه نموده و روی اون لینوکس نصب کنید . هر چند که برای کاربران عادی لینوکس فقط در حد یک تجربه تازه است و دلیل نصب از سر کنجکاوی خواهد بود . پس بهتره یک هارد دیگه با ظرفیت 320 گیگ یا 500 گیگ برای نصب لینوکس به سیستم متصل کنید .
البته این توصیه من هست برای اینکه مشکلات تبدیل پارتشین و بوت دوگانه و ... نداشته باشید .
masooyan
15-04-20, 00:39
سلام
من مدت طولانیه که از ویندوز استفاده میکنم و الان به دلایلی میخوام لینوکس نصب کنم ، الان سوالی که برام پیش اومده میتونم رو همین هارد لینوکس نصب کنم بدون اینکه اطلاعاتم از بین بره؟؟
من 5 تا درایو دارم که فقط تو درایو C ویندوز نصبه ، من میخوام اون درایو حذف کنم یا هر راه دیگه ای و به جاش لینوکس نصب کنم ، پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :11():
23434
سلام
از درایو c بین 50 تا 100 گیگ جدا کنید و به صورت ext4 پارتیشن بندی و mount point درحالت/ قرار داده و مراحل نصب.در درایوی که به صورت ext4 پارتیشن بندی شده آغاز کنید.
23435
در تصویر فوق شما بایستی گزینه something else انتخاب کنید.در این صورت به راحتی ابونتو در کنار ویندوز نصب میکنین.