ورود

مشاهده نسخه کامل : ارتقا کارت گرافیک به RX 580 MSI 8G

Shabaniesmail75
13-04-20, 21:43
سلام وقت بخیر

بنده یک سیستمی دارم که از نظر گرافیک و cpu ضعیف هست و فعلا قصد دارم این سیستم رو ارتقا بدم ، مشخصات سیستم فعلی من به شرح زیر هست :

CPU : Intel Pentium G2030 Socket H2 (LGA1155)
Cache : 2x32 + 2x32 + 2x256 + 3M
RAM : 8 GB DDR3 kingston 1600
HDD : 1 TB SATA6 WDC WD10EZEX-08M2NA0
POWER : PASCAL 350W
GPU : 2 GB DDR3 SDRAM GIGABYTE - NVIDIA GeForce GT 610
MotherBoard : MSI H61M-P32/W8 (MS-7788)
Chipset : Intel H61 (Cougar Point)
BIOS : 10/18/2013 Version V10.11

ینده قصد دارم تا یک گرافیک RX 580 MSI 8G خریداری کنم حالا سوالاتی که دارم به ترتیب اینکه :

1 - آیا کارت گرافیک RX 580 MSI 8G رو میتونم روی مادربرد فعلی که دارم سوار کنم؟
2 - آیا نیاز هست برای ارتقا پاور و همینطور CPU رو هم ارتقا بدم؟
3 - اگر نیاز بود به مورد شماره 2 من چه پاور و CPU رو انتخاب کنم تا کنار کارت گرافیک RX 580 MSI 8G هماهنگ باشند؟
4 - متوجه شدم که مادربرد و CPU فعلی که دارم به شدت قدیمی هستند پس با توجه به سوالات قبلی چه مادربردی رو پیشنهاد میدید برای ارتقا اگر نیاز بود.

توجه داشته باشید بنده کارم طراحی گرافیک هست ، گرافیک منظورم طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری وب سایت هست و همینطور گرافیک تبلیغاتی مثل بنر ، کارت ویزیت و بقیه موارد ، منظورم کار های 3D نیست.

بنده مقداری هم گیم انجام میدم، گیم های DOTA2 . FORTNITE . CSGO

نرم افزارهای که با آنها کار میکنم ، از جمله فتوشاپ ، ایلیوستریتور ، افتر افکت ، ایکس‌دی (رابط کاربری) نرم افزارها زیاد سنگین نیستن و همین الانم حداقل کاری که میخوام رو جواب میده

عرضم به حضورتون بنده گاهی اوقات استریم هم می کنم بعنی پخش زنده از گیم اما نه خیلی حرفه ای

حالا با توجه به این مواردی که خدمتتون ارائه دادم لطفا بنده رو در این خصوص همین موارد راهنمایی بفرمائید. تشکر از تمامی کاربران

DOOM999
13-04-20, 22:23
پاورتون که حتما باید عوض شه حداقل یه 550 وات پیشنهادم اینهGreen GP550A-UK Gold درضمن فکر میکنم پاورتون متفرقه باشه چون من تا الان پاور پاسکال نشنیدم
پردازندتون هم پیشنهادم اینه i7-3770
رمتون هم به 16 گیگ ارتقا بدید
گرچه پلتفرمتون هم خیلی قدیمیه نمیدونم چقدر بودجه دارید اگه بودجه دارید پیشنهادم یه پردازنده حداقل 1400 یا حداکثر 2600 رایزن با یه بورد b450

SajjadKhati
13-04-20, 23:06
سلام وقت بخیر

بنده یک سیستمی دارم که از نظر گرافیک و cpu ضعیف هست و فعلا قصد دارم این سیستم رو ارتقا بدم ، مشخصات سیستم فعلی من به شرح زیر هست :

CPU : Intel Pentium G2030 Socket H2 (LGA1155)
Cache : 2x32 + 2x32 + 2x256 + 3M
RAM : 8 GB DDR3 kingston 1600
HDD : 1 TB SATA6 WDC WD10EZEX-08M2NA0
POWER : PASCAL 350W
GPU : 2 GB DDR3 SDRAM GIGABYTE - NVIDIA GeForce GT 610
MotherBoard : MSI H61M-P32/W8 (MS-7788)
Chipset : Intel H61 (Cougar Point)
BIOS : 10/18/2013 Version V10.11

ینده قصد دارم تا یک گرافیک RX 580 MSI 8G خریداری کنم حالا سوالاتی که دارم به ترتیب اینکه :

1 - آیا کارت گرافیک RX 580 MSI 8G رو میتونم روی مادربرد فعلی که دارم سوار کنم؟
2 - آیا نیاز هست برای ارتقا پاور و همینطور CPU رو هم ارتقا بدم؟
3 - اگر نیاز بود به مورد شماره 2 من چه پاور و CPU رو انتخاب کنم تا کنار کارت گرافیک RX 580 MSI 8G هماهنگ باشند؟
4 - متوجه شدم که مادربرد و CPU فعلی که دارم به شدت قدیمی هستند پس با توجه به سوالات قبلی چه مادربردی رو پیشنهاد میدید برای ارتقا اگر نیاز بود.

توجه داشته باشید بنده کارم طراحی گرافیک هست ، گرافیک منظورم طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری وب سایت هست و همینطور گرافیک تبلیغاتی مثل بنر ، کارت ویزیت و بقیه موارد ، منظورم کار های 3D نیست.

بنده مقداری هم گیم انجام میدم، گیم های DOTA2 . FORTNITE . CSGO

نرم افزارهای که با آنها کار میکنم ، از جمله فتوشاپ ، ایلیوستریتور ، افتر افکت ، ایکس‌دی (رابط کاربری) نرم افزارها زیاد سنگین نیستن و همین الانم حداقل کاری که میخوام رو جواب میده

عرضم به حضورتون بنده گاهی اوقات استریم هم می کنم بعنی پخش زنده از گیم اما نه خیلی حرفه ای

حالا با توجه به این مواردی که خدمتتون ارائه دادم لطفا بنده رو در این خصوص همین موارد راهنمایی بفرمائید. تشکر از تمامی کاربران

سلام
برای همه ی نرم افزارهایی که نام بردین ، پردازنده ی بسیار ضعیفی دارین . پیشنهاد میکنم پردازنده تون را به i5 یا مخصوصا به i7 3770 ارتقاء بدین .
هر چند مادربردتون از لحاظ سوکت پشتیبانی میکنه ولی از لحاظ مدار تغذیه ، شاید یه کم برای این پردازنده مخصوصا اگه زیاد توی فول لود و رندر تمام لود بمونه ، قدرت کافی را نداره .

رم تون هم تقریبا برای تمام این نرم افزارها ، کم هست . مخصوصا برای افترافکت که بسیار کم هست . حداقل ، مقدار حافظه ی رم تون را به 16 گیگ برسونین .

از لحاظ کارت گرافیک ، بیشتر در نرم افزار illustrator و xd کارایی داره . به اضافه ی پلاگین element 3d در افتر افکت .
نرم افزار illustrator توی سایتش چیزی از ساپورت کارت گرافیک نسل GTX 1000 و بالاتر زده نیست اما سایت های دیگه ، نسل های بالاتر را پیشنهاد دادن . بنابراین گرافیکی که در زیر معرفی میکنم (نسل GTX 1000 و GTX 2000) ، نمیدونم که illustrator ازشون پشتیبانی میکنه یا نه اما به طبع ، باید پشتیبانی کنه .
گرافیک هم پیشنهاد میکنم nvidia بگیرین . برای نرم افزارها که از cuda استفاده میکنن ، amd کارایی نداره . همچنین عملکرد nvidia در نرم افزارها ، معمولا بهتر هه .

با در نظر گرفتن همه ی این موارد (نمیدونم بودجه تون چقدره) ، اگه بودجه تون میرسه ، کارت گرافیک RTX 2060 6GB بگیرین اگه نمیرسه که GTX 1060 6GB .

بله .
پاورتون باید تعویض بشه . همونطور که دوستمون گفتن ، پاوری بیش از 500 وات نیاز هست . حالا اینکه دقیقا چه پاروی نیاز هست ، باید اول تمام قطعات تون مشخص بشه (چون گفتم پردازنده را هم ارتقاء بدین که باید مدل دقیق اش را که انتخاب کردین ، بگین) .

Shabaniesmail75
13-04-20, 23:19
پاورتون که حتما باید عوض شه حداقل یه 550 وات پیشنهادم اینهGreen GP550A-UK Gold درضمن فکر میکنم پاورتون متفرقه باشه چون من تا الان پاور پاسکال نشنیدم
پردازندتون هم پیشنهادم اینه i7-3770
رمتون هم به 16 گیگ ارتقا بدید
گرچه پلتفرمتون هم خیلی قدیمیه نمیدونم چقدر بودجه دارید اگه بودجه دارید پیشنهادم یه پردازنده حداقل 1400 یا حداکثر 2600 رایزن با یه بورد b450

سلام ، ممنونم از توجه شما بودجه بنده حداقل 5 میلیون و حداکثر 6 میلیون تومن هست ، پاور هم خودم پاور کولر مستر 550 وات MWE 550 WHITE 230V - V2 مد نظرم هست چون شاید احتمال اینکه بازم چیزی ارتقا بدم هست.

مورد بعدی رم 16 میشه یک رم 8 دیگه کنار همین رم بزارم ؟ با فرکانس 1600 ؟

پردازنده رو هم باهاتون موافقم فک کنم خوب باشه ، اما بورد
b450 واقعا قیمتش بالاست و انگار مخصوص گیمینگ هست اینطور که من سرچ کردم.

Shabaniesmail75
13-04-20, 23:30
سلام
برای همه ی نرم افزارهایی که نام بردین ، پردازنده ی بسیار ضعیفی دارین . پیشنهاد میکنم پردازنده تون را به i5 یا مخصوصا به i7 3770 ارتقاء بدین .
هر چند مادربردتون از لحاظ سوکت پشتیبانی میکنه ولی از لحاظ مدار تغذیه ، شاید یه کم برای این پردازنده مخصوصا اگه زیاد توی فول لود و رندر تمام لود بمونه ، قدرت کافی را نداره .

رم تون هم تقریبا برای تمام این نرم افزارها ، کم هست . مخصوصا برای افترافکت که بسیار کم هست . حداقل ، مقدار حافظه ی رم تون را به 16 گیگ برسونین .

از لحاظ کارت گرافیک ، بیشتر در نرم افزار illustrator و xd کارایی داره . به اضافه ی پلاگین element 3d در افتر افکت .
نرم افزار illustrator توی سایتش چیزی از ساپورت کارت گرافیک نسل GTX 1000 و بالاتر زده نیست اما سایت های دیگه ، نسل های بالاتر را پیشنهاد دادن . بنابراین گرافیکی که در زیر معرفی میکنم (نسل GTX 1000 و GTX 2000) ، نمیدونم که illustrator ازشون پشتیبانی میکنه یا نه اما به طبع ، باید پشتیبانی کنه .
گرافیک هم پیشنهاد میکنم nvidia بگیرین . برای نرم افزارها که از cuda استفاده میکنن ، amd کارایی نداره . همچنین عملکرد nvidia در نرم افزارها ، معمولا بهتر هه .

با در نظر گرفتن همه ی این موارد (نمیدونم بودجه تون چقدره) ، اگه بودجه تون میرسه ، کارت گرافیک RTX 2060 6GB بگیرین اگه نمیرسه که GTX 1060 6GB .

بله .
پاورتون باید تعویض بشه . همونطور که دوستمون گفتن ، پاوری بیش از 500 وات نیاز هست . حالا اینکه دقیقا چه پاروی نیاز هست ، باید اول تمام قطعات تون مشخص بشه (چون گفتم پردازنده را هم ارتقاء بدین که باید مدل دقیق اش را که انتخاب کردین ، بگین) .

ممنون از توجه ای که داشتید
ابتدا بگم بودجه من حداقل 5 تا 6 میلیون تومن هست
در رابطه با پردازنده باهاتون موافقم اما اینکه گفتید توان ندارد مادربرد شما برای مادربرد چی پیشنهاد میدید برای همین پردازنده i7 3770 ؟

برای رم ، میتونم یک رم 8 دیگه با باس 1600 دیگه کنار همین بزارم ؟ چون رم رو جدیدا خریدم

همینطور که گفتم من گرافیک کارهای سنگین انجام نمیدم مثل سه بعدی سازی اما خب گرافیک رو خودمم دوست دارم nvidia استفاده کنم برای همین GTX 1060 6GB رو خوندم نسبت به RX 580 MSI یکی هست اما قیمت بیشتری داره و از اونجای که خب گیم و کارهای استریم می کنم همون RX 580 MSI بهتر نیست ؟ قیمتش تقریبا 3 میلیون و هفتصد هست گرافیک
RTX 2060 6GB رو هم بررسی کردم واقعا برای گیم FPS خوبی بهم میده اما متاسفانه بودجه من بهش نمیرسه ، پسر نظرتون چیه با RX 580 MSI ؟؟

پاور رو هم به دوست عزیزمون اون بالا عرض کردم
پاور کولر مستر 550 وات MWE 550 WHITE 230V - V2 مد نظرم هست چون شاید احتمال اینکه بازم چیزی ارتقا بدم هست. نظر شما چیه ؟

SajjadKhati
14-04-20, 00:17
ممنون از توجه ای که داشتید
ابتدا بگم بودجه من حداقل 5 تا 6 میلیون تومن هست
در رابطه با پردازنده باهاتون موافقم اما اینکه گفتید توان ندارد مادربرد شما برای مادربرد چی پیشنهاد میدید برای همین پردازنده i7 3770 ؟

برای رم ، میتونم یک رم 8 دیگه با باس 1600 دیگه کنار همین بزارم ؟ چون رم رو جدیدا خریدم

سلامی مجدد
وقتی میخواین مادربرد و پردازنده را عوض کنین و یه رم دیگه هم اضافه کنین ، خوب یکدفعه مادربرد با سوکت جدید بگیرین و این رم را بفروشید و رم ddr4 بجاش بگیرید .
اون پردازنده ی i7 3770 را برای وقتی گفتم که قرار نبود مادربرد را عوض کنین .
حالا که میخواین تعویض کنین ، کلا پیشنهادم اینه که به پردازنده ی رایزن مهاجرت کنید .

تقریبا همه ی قطعات را باید تعویض کنید دیگه . چون مادربرد را که قراره تعویض کنید . پردازنده و رم را هم همینطور . پاور و گرافیک را هم همینطور . پس کلا سیستم جدید میشه .
با بودجه ی 5 تا 6 تومن ، حتی برای خرید 3 قطعه اون هم بصورت دست دوم ، به مشکل میخورین چه برسه به بقیه ی قطعات .

چک کنید که نسل رایزن توی دست دوم ، توی بازار چه قطعاتی موجود دارن اما بصورت کلی ، یه مادربرد با چیپست B350 با 4 اسلات حافظه را پیشنهاد میکنم (اگه چیپست B450 باشه که عالی میشه) . پردازنده ی Ryzen 5 2600X یا بدون پسوند X (اگه ارزونتر میخواین Ryzen 3 1200 بگیرین) .
یه ماژول (تا میتونید ، 2 ماژول تهیه نکنید) رم 16GB DDR4 با برند مناسب .
و همچنین گرافیک GTX 1060 6GB .
دست دوم همه ی اینها را حساب کنید ، باز هم فکر کنم از 6 تومن بیشتر بشه .
دست دوم هایی را تهیه کنید که حداقل 6 ماه گارانتی اش مونده باشه .

همینطور که گفتم من گرافیک کارهای سنگین انجام نمیدم مثل سه بعدی سازی اما خب گرافیک رو خودمم دوست دارم nvidia استفاده کنم برای همین GTX 1060 6GB رو خوندم نسبت به RX 580 MSI یکی هست اما قیمت بیشتری داره و از اونجای که خب گیم و کارهای استریم می کنم همون RX 580 MSI بهتر نیست ؟ قیمتش تقریبا 3 میلیون و هفتصد هست گرافیک
RTX 2060 6GB رو هم بررسی کردم واقعا برای گیم FPS خوبی بهم میده اما متاسفانه بودجه من بهش نمیرسه ، پسر نظرتون چیه با
RX 580 MSI ؟؟

گرافیک rx 580 را پیشنهاد نمیکنم .
مهمترین دلیل اینه که توی نرم افزارها ، کارایی nvidia را نداره .
دلیل مهم دیگه اینه که مصرفش خیلی بیشتر از GTX 1060 هه در حالی که کارایی ای در حد 1060 داره .
قیمت دست دوم GTX 1060 6GB ، از 2.4 تا 2.7 هست (منظورم کارت گرافیک با برند اصلی و بدون ماین و حداقل 6 ماه گارانتی مونده)

پاور رو هم به دوست عزیزمون اون بالا عرض کردم
پاور کولر مستر 550 وات MWE 550 WHITE 230V - V2 مد نظرم هست چون شاید احتمال اینکه بازم چیزی ارتقا بدم هست. نظر شما چیه ؟

پاور را برند گرین بگیرید . هم از لحاظ کیفیت بهتر هه هم از لحاظ قیمت ارزونتر هه و هم گارانتی عالی ای داره .
بالاخره ، برای انتخاب پاور ، اول باید مدل دقیق همه ی قطعات تون مشخص بشه .
اگه rx 580 را انتخاب کنین ، با مصرف بسیار زیادی که داره ، شاید پاور 600 وات یا حتی بالاتر هم نیاز باشه (بسته به بقیه ی قطعات و اینکه چقدر بخواین اورکلاک کنین هم داره) .

Shabaniesmail75
14-04-20, 08:11
سلامی مجدد
وقتی میخواین مادربرد و پردازنده را عوض کنین و یه رم دیگه هم اضافه کنین ، خوب یکدفعه مادربرد با سوکت جدید بگیرین و این رم را بفروشید و رم ddr4 بجاش بگیرید .
اون پردازنده ی i7 3770 را برای وقتی گفتم که قرار نبود مادربرد را عوض کنین .
حالا که میخواین تعویض کنین ، کلا پیشنهادم اینه که به پردازنده ی رایزن مهاجرت کنید .

تقریبا همه ی قطعات را باید تعویض کنید دیگه . چون مادربرد را که قراره تعویض کنید . پردازنده و رم را هم همینطور . پاور و گرافیک را هم همینطور . پس کلا سیستم جدید میشه .
با بودجه ی 5 تا 6 تومن ، حتی برای خرید 3 قطعه اون هم بصورت دست دوم ، به مشکل میخورین چه برسه به بقیه ی قطعات .

چک کنید که نسل رایزن توی دست دوم ، توی بازار چه قطعاتی موجود دارن اما بصورت کلی ، یه مادربرد با چیپست B350 با 4 اسلات حافظه را پیشنهاد میکنم (اگه چیپست B450 باشه که عالی میشه) . پردازنده ی Ryzen 5 2600X یا بدون پسوند X (اگه ارزونتر میخواین Ryzen 3 1200 بگیرین) .
یه ماژول (تا میتونید ، 2 ماژول تهیه نکنید) رم 16GB DDR4 با برند مناسب .
و همچنین گرافیک GTX 1060 6GB .
دست دوم همه ی اینها را حساب کنید ، باز هم فکر کنم از 6 تومن بیشتر بشه .
دست دوم هایی را تهیه کنید که حداقل 6 ماه گارانتی اش مونده باشه .

گرافیک rx 580 را پیشنهاد نمیکنم .
مهمترین دلیل اینه که توی نرم افزارها ، کارایی nvidia را نداره .
دلیل مهم دیگه اینه که مصرفش خیلی بیشتر از GTX 1060 هه در حالی که کارایی ای در حد 1060 داره .
قیمت دست دوم GTX 1060 6GB ، از 2.4 تا 2.7 هست (منظورم کارت گرافیک با برند اصلی و بدون ماین و حداقل 6 ماه گارانتی مونده)

پاور را برند گرین بگیرید . هم از لحاظ کیفیت بهتر هه هم از لحاظ قیمت ارزونتر هه و هم گارانتی عالی ای داره .
بالاخره ، برای انتخاب پاور ، اول باید مدل دقیق همه ی قطعات تون مشخص بشه .
اگه rx 580 را انتخاب کنین ، با مصرف بسیار زیادی که داره ، شاید پاور 600 وات یا حتی بالاتر هم نیاز باشه (بسته به بقیه ی قطعات و اینکه چقدر بخواین اورکلاک کنین هم داره) .

واقعا ممنونم از وقتی که میزارید
ببنید من همین الانم با این گرافیک خیلی ضعیفی که دارم یا کلا سیستم ضعیف فعلی که دارم تازه رم 4 بود1333 و من به تازگی 8 کردم کارهای گرافیکی انجام میدم و اذیتم نمیکنه دیگه اگه بیام یک گرافیک rx 580 msi اضافه کنم که خب مسلما دیگه هیچ اذیتی ندارم از طرفی برای گیم هم خوبه ، حالا نظر شما چیه ؟ آخه gtx 1060 که شما فرمودید خیلی گرون هست و اینطور که من توی سایت userbenchmark خوندم و سایت های دیگه مثل دیجی کالا تفریبا هم رده هستند حتی بعضی جاها به خصصوص گیم rx 580 بهتر جواب داده فقط میمونه توان مصرفیش که فکر کنم همون پاور کولر مستر 550 وات هم مناسبش باشه که قیمت مناسبی هم داره حالا بازم نظر شما برای من مهمه و ارزش داره مطمئن باشید.

در رابطه با بورد و cpu هم نظرتون چیه همون i7 3770 قرار بدم با بورد GigaByte GA-B250 ؟

یا اینکه اصلا بورد رو بی خیال بشم روی همین بورد که دارم بیام rx 580 msi رو اضافه کنم با یک رم 8 دیگه و همینطور i7 3770 و یک پاور 550 حالا یا گرین یا کولر مستر ؟ نظرتون چیه ؟ شاید جمعا بشه 7 میلیون تومن که بعدا هم یواش یواش یه بورد خیلی عالی خریداری کنم با یک cpu قوی تر ...

DOOM999
14-04-20, 08:43
ببنید من همین الانم با این گرافیک خیلی ضعیفی که دارم یا کلا سیستم ضعیف فعلی که دارم تازه رم 4 بود1333 و من به تازگی 8 کردم کارهای گرافیکی انجام میدم و اذیتم نمیکنه دیگه اگه بیام یک گرافیک rx 580 msi اضافه کنم که خب مسلما دیگه هیچ اذیتی ندارم از طرفی برای گیم هم خوبه ، حالا نظر شما چیه ؟ آخه gtx 1060 که شما فرمودید خیلی گرون هست و اینطور که من توی سایت userbenchmark خوندم و سایت های دیگه مثل دیجی کالا تفریبا هم رده هستند حتی بعضی جاها به خصصوص گیم rx 580 بهتر جواب داده فقط میمونه توان مصرفیش که فکر کنم همون پاور کولر مستر 550 وات هم مناسبش باشه که قیمت مناسبی هم داره حالا بازم نظر شما برای من مهمه و ارزش داره مطمئن باشید.

در رابطه با بورد و cpu هم نظرتون چیه همون i7 3770 قرار بدم با بورد GigaByte GA-B250 ؟

یا اینکه اصلا بورد رو بی خیال بشم روی همین بورد که دارم بیام rx 580 msi رو اضافه کنم با یک رم 8 دیگه و همینطور i7 3770 و یک پاور 550 حالا یا گرین یا کولر مستر ؟ نظرتون چیه ؟ شاید جمعا بشه 7 میلیون تومن که بعدا هم یواش یواش یه بورد خیلی عالی خریداری کنم با یک cpu قوی تر ...

بورد
B250 مخصوص پردازنده های نسل 6و7 اینتله نه پردازنده شما

SajjadKhati
14-04-20, 12:25
ببنید من همین الانم با این گرافیک خیلی ضعیفی که دارم یا کلا سیستم ضعیف فعلی که دارم تازه رم 4 بود1333 و من به تازگی 8 کردم کارهای گرافیکی انجام میدم و اذیتم نمیکنه دیگه اگه بیام یک گرافیک rx 580 msi اضافه کنم که خب مسلما دیگه هیچ اذیتی ندارم از طرفی برای گیم هم خوبه ، حالا نظر شما چیه ؟

خواهش میکنم .
همونطور که گفتم ، بجز illustrator (اون هم در preview اش و این چیزها) و xd و پلاگین element 3d در افترافکت و اندکی هم فتوشاپ ، تعویض گرافیک ، به بهبود سرعت هیچ قسمت از نرم افزارهای دیگه تون کمک نمیکنه .

یعنی انتظار نداشته باشید با تعویض گرافیک به rx 580 یا هر چیز دیگه ، در سرعت عملیات فتوشاپ تون یا در افترافکت تون ، خیلی تغییر سرعت داشته باشین . تغییرات تون ، یه کم بیشتر نیست و شاید حتی در ین نرم افزارهایی که گفتم ، حس هم نشه .

اینکه رم تون را به 8 گیگ ارتقاء دادین و براتون کافی هه ، عمده دلیل اش بر میگرده به اینکه در چه سطح و با چه پیچیدگی ای ، در این نرم افزارها ، پروژه میسازین . مخصوصا در افترافکت .
افترافکت را اگه بصورت متوسط هم کار کنین ، حداقل 16 تا 32 گیگ رم لازم داره . 8 گیگ ، برای کارهای مبتدی افترافکت کافی هه .

اگه میخواین سرعت عملیات در نرم افزارهاتون بالا بره ، مهم تر از گرافیک ، پردازنده و حافظه ی رم تون هست . شما اگه یه پردازنده ی 4 هسته ای بگیرین و رم تون را تا 16 برسونین و اگه ssd ندارین ، یه ssd بگیرین ، در نرم افزارهای فتوشاپ و افترافکت ، خیلی خیلی بیشتر تاثیر داره تا تعویض گرافیک . هر چند در بقیه ی نرم افزارهایی هم که گفتین تاثیر داره ولی برای اون نرم افزارها ، علاوه بر این قطعات ، گرافیک هم مهم هه .

درباره ی گیم هم که حساب کنید ، اگه بازی های روز (گرافیک سنگین و بازی های سال 2016 به این طرف) را حساب کنید ، باز به یه پردازنده ی 4 هسته ای نیاز دارین . قطعا مشخص هست که در بازی ، علاوه بر پردازنده ، کارت گرافیک هم خیلی مهمه .

آخه gtx 1060 که شما فرمودید خیلی گرون هست و اینطور که من توی سایت userbenchmark خوندم و سایت های دیگه مثل دیجی کالا تفریبا هم رده هستند حتی بعضی جاها به خصصوص گیم rx 580 بهتر جواب داده فقط میمونه توان مصرفیش که فکر کنم همون پاور کولر مستر 550 وات هم مناسبش باشه که قیمت مناسبی هم داره حالا بازم نظر شما برای من مهمه و ارزش داره مطمئن باشید.

درباره ی قیمت ، چندان نمیدونم .
اگه منظورتون نو هست که rx 580 توی لیون نیست و قیمت ندارم .
اگه منظورتون دست دوم هست که gtx 1060 6gb باید در حد 2.5 از اینها (با اون شرایطی که گفتم) باشه . دست دوم rx 580 را نمیدونم .

اگه قراره مادربرد را عوض کنید ، همونطور که در پست قبلی گفتم ، بهتر هه کلا سوکت تون را عوض کنید و به AMD Ryzen مهاجرت کنید . یا حداقل به سوکت های نسل جدیدتر از اینتل .
نه اینکه دوباره سوکت قدیمی از نسل خودتون را بگیرین .

اگه بودجه دارین ، حتما پیشنهاد میکنم که بورد را تعویض کنید . ببردتون قدرت و کشش کافی ، مخصوصا برای فود لود بودن پردازنده ی 4 هسته ای را در طولانی مدت شاید نداشته باشه . اگه داشته هم باشه ، بهش فشار میاد .
درباره ی پاور هم اگه پردازنده تون 3770 باشه و گرافیک تون هم rx 580 ، باز اولا بسته به مدل دقیق کارت گرافیک (و میزان اورکلاکی که کارخونه براش انجام داد) و همچنین میزان اورکلاکی که علاوه بر اون ، شما قصد دارین روش انجام بدین ، داره . اگه پاور 600 وات بگیرین ، هم مطمئن تر هه (در صورت انتخاب این نوع قطعات) و هم دست تون برای اورکلاک ، باز تر هه .