مادربرد خریدم h310 pro vh plus msi رم پیدا کردم corsair 8x2 bus 3000
سی پی یو هم 9100f
میخواستم اگر این رم رو بخرم بالا نوشتم سیستمم بوت میشه میدونم ۲۴۰۰ استفاده میکنه ولی این باس پیدا نکردم همین مدل رم فقط موجود داره مهم برام بوت شدنش هست ویندوز بیاد بالا و سازگاریش
AMD>INTEL
13-04-20, 12:18
مادربرد خریدم h310 pro vh plus msi رم پیدا کردم corsair 8x2 bus 3000
سی پی یو هم 9100f
میخواستم اگر این رم رو بخرم بالا نوشتم سیستمم بوت میشه میدونم ۲۴۰۰ استفاده میکنه ولی این باس پیدا نکردم همین مدل رم فقط موجود داره مهم برام بوت شدنش هست ویندوز بیاد بالا و سازگاریش
سلام خیر این رم خریدش با این مادربرد اشتباه هست . رم های کروشیال اسپورت و کرشیال بیسیک با این فرکانس موجود است .
Lord_theOne
13-04-20, 12:37
سپاس CB8GU2400 این مدل هست به نظر شما دوتاشو بگیرم؟
- - - Updated - - -
از مقداد ای تی گرفتم واقعا کثیف هستند چهارم خرید کردم هجدهم زنگ زده میگه جنسهاتون گرون شده منم گفتم پولمو بدید امروز ۲۵ هست پول ریختن برام
گفتم همون شیراز بگیرم بهتره و این مدل رم فقط هست cl 17 CB8GU2400
توی این سایت همین رم گذاشته
Lord_theOne
13-04-20, 14:52
سلام خیر این رم خریدش با این مادربرد اشتباه هست . رم های کروشیال اسپورت و کرشیال بیسیک با این فرکانس موجود است .
حالا این رم که بالا گفتم رو بخرم ؟ خوبه ؟
دوست دارم سیستمم روون باشه رمهای بی کیفیت دوست ندارم
Ssd هم دارم سپاس
DOOM999
13-04-20, 15:00
حالا این رم که بالا گفتم رو بخرم ؟ خوبه ؟
دوست دارم سیستمم روون باشه رمهای بی کیفیت دوست ندارم
Ssd هم دارم سپاس
چون مادربوردت
h310 یه رمی پیدا کن باسش 2400 باشه از برندهای معتبر مثل کروشیال کورسیر ژل کینگ استون adata تیم گروپ با گارانتی معتبر
Lord_theOne
13-04-20, 15:19
چون مادربوردت
h310
یه رمی پیدا کن باسش 2400 باشه از برندهای معتبر مثل کروشیال کورسیر ژل کینگ استون adata تیم گروپ با گارانتی معتبر
این مدل پیدا کردم
CB8GU2400
فقط میخوام ضعیف نباشه
مشکلی ندارم با خرید corsair bus 3000 مهم پرفورمنسه و اینکه با مادربردم سازگار باشه
DOOM999
13-04-20, 15:23
این مدل پیدا کردم
CB8GU2400
فقط میخوام ضعیف نباشه
مشکلی ندارم با خرید corsair bus 3000 مهم پرفورمنسه و اینکه با مادربردم سازگار باشه
CB8GU2400 خوبه سازگاره
اصلا مادربورد شما از 3000 ساپورت نمیکنه که بخوای corsair bus 3000 بخری
Lord_theOne
13-04-20, 15:28
این مدل پیدا کردم
CB8GU2400
فقط میخوام ضعیف نباشه
بله میدونم هم مادربردم هم سی پی یوم فقط بخاطر اینکه کیفیت بهتره گفتم و هتسینک داره خنکتره فردا روز بخوام ارتقا بدم هم دیکه رم نخوام عوض کنم مثلا i5 بگیرم البته فکر نکنم ولی یهو دیدی لازم شد باس این رم گلوگاه ایجاد میکنه ۲۶۶۶ هم که نیست متاسفانه
DOOM999
13-04-20, 15:40
بله میدونم هم مادربردم هم سی پی یوم فقط بخاطر اینکه کیفیت بهتره گفتم و هتسینک داره خنکتره فردا روز بخوام ارتقا بدم هم دیکه رم نخوام عوض کنم مثلا i5 بگیرم البته فکر نکنم ولی یهو دیدی لازم شد باس این رم گلوگاه ایجاد میکنه ۲۶۶۶ هم که نیست متاسفانه
باس 2400 گرمایی تولید نمیکنه که هیت سینک بخواد i5 هم بخرید فرقی نمیکنه همون کروشیال 2400 جواب میده
Lord_theOne
13-04-20, 15:50
اینو ببینید
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
13-04-20, 16:03
دوست عزیز بهتر هست من به شما دیگه پاسخ ندم . کلا وقتی کسی گوش نمیکنه بهتره ادامه ندهم . متاسفانه وقت زیادی هم ندارم . هر رمی که دوست داشتید تهیه کنید .
Lord_theOne
13-04-20, 16:17
فروشگاههای اینترنتی مقداد ای تی که کلاهبرداره که هیچ
دیجی کالا هم ارسال خیلی طول میکشه شلوغه سرش
لیونم که زده تعطیله فکرکنم
فافا هم که همون باس ۳۰۰۰ داره که بزارم روی مادربردم شاید بوت نشه
جای دیگه ای سراغ دارید معتبر باشه برای رم؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز بهتر هست من به شما دیگه پاسخ ندم . کلا وقتی کسی گوش نمیکنه بهتره ادامه ندهم . متاسفانه وقت زیادی هم ندارم . هر رمی که دوست داشتید تهیه کنید .
ممنون از شما که همیشه وقت گذاشتید
شرمنده اخه نگفتید از کدوم سایت خرید کنم همه جاهای فیزیکی که بسته اینترنتی هم که نوشتم شما ادرس بدید من خرید میکنم جایی بشناسید
AMD>INTEL
13-04-20, 16:49
فروشگاههای اینترنتی مقداد ای تی که کلاهبرداره که هیچ
دیجی کالا هم ارسال خیلی طول میکشه شلوغه سرش
لیونم که زده تعطیله فکرکنم
فافا هم که همون باس ۳۰۰۰ داره که بزارم روی مادربردم شاید بوت نشه
جای دیگه ای سراغ دارید معتبر باشه برای رم؟
- - - Updated - - -
ممنون از شما که همیشه وقت گذاشتید
شرمنده اخه نگفتید از کدوم سایت خرید کنم همه جاهای فیزیکی که بسته اینترنتی هم که نوشتم شما ادرس بدید من خرید میکنم جایی بشناسید
فروشگاه ACC بازار ایران تماس بگیرید
شمارشون سرچ کنید هست
فروش اینترنتی هم دارند
AMD>INTEL
13-04-20, 17:09
فروشگاه ACC بازار ایران تماس بگیرید
شمارشون سرچ کنید هست
فروش اینترنتی هم دارند
این رم کروشیال 2400 توسط تمام شرکت سازنده کامپیوتر از پیش آماده استفاده میشه .HP,DELL و ...
دلایل هم سازگاری چیپ مایکرون با برندهای مختلف و خرابی کم و بازدهی مناسب دربرابر قیمت
Lord_theOne
13-04-20, 18:58
زنگ زدم نداشت لیون داره ولی فکرکنم بسته باشه زنگم زدم گفت ساعت کاری تموم شده نزدیک پنج عصر دوستتونم گفت فردا یک زنگی بزن شاید گیر اوردم