PDA

مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی لپتاپ سونی وایو!

scorpion70
06-04-20, 13:01
سلام دوستان.
من یه لپتاپ سونی وایو دارم. وقتی که باتری داخل لپتاپ هست و همزمان به شارژ وصله و داره شارژ میشه اگه کار سنگینی مثل تبدیل فیلم+وبگردی و یا فقط بازی انجام بدم بعد از چند دقیقه و بالا رفتن صدای فن به طور ناگهانی خاموش میشه!
اما وقتی که باتری رو در میارم و مستقیم به برق وصل میکنم با انجام کارای سنگین این اتفاق نمیوفته.
به نظرتون مشکل از کجای کار هست؟؟

مدل دقیق: vpcf12 cfx/b
باتری رو تقریباً یه ۸ ماهی میشه جدید گرفتم از iranfso
مشخصات باتری: 11.1v 4400mAh/49wh
مشخصات شارژر: 19.5V 4.7A مدل VGP-AC19V42

AMD>INTEL
06-04-20, 13:50
سلام دوستان.
من یه لپتاپ سونی وایو دارم. وقتی که باتری داخل لپتاپ هست و همزمان به شارژ وصله و داره شارژ میشه اگه کار سنگینی مثل تبدیل فیلم+وبگردی و یا فقط بازی انجام بدم بعد از چند دقیقه و بالا رفتن صدای فن به طور ناگهانی خاموش میشه!
اما وقتی که باتری رو در میارم و مستقیم به برق وصل میکنم با انجام کارای سنگین این اتفاق نمیوفته.
به نظرتون مشکل از کجای کار هست؟؟

مدل دقیق: vpcf12 cfx/b
باتری رو تقریباً یه ۸ ماهی میشه جدید گرفتم از iranfso
مشخصات باتری: 11.1v 4400mAh/49wh
مشخصات شارژر: 19.5V 4.7A مدل VGP-AC19V42

سلام مشخصا باتری شما عملکرد مناسبی نداره . البته با توجه به طول عمر دستگاه اگر تا به حال سرویس نشده باید خمیر حرارتی پردازنده و در صورت داشتن چیپ گرافیکی عوض بشه . این اورهیت به دلیل گرماباتری تشدید میشه .
شما ابتدا گرد گیری و تعویض خمیر حرارتی رو انجام بده

scorpion70
06-04-20, 16:07
سلام مشخصا باتری شما عملکرد مناسبی نداره . البته با توجه به طول عمر دستگاه اگر تا به حال سرویس نشده باید خمیر حرارتی پردازنده و در صورت داشتن چیپ گرافیکی عوض بشه . این اورهیت به دلیل گرماباتری تشدید میشه .
شما ابتدا گرد گیری و تعویض خمیر حرارتی رو انجام بده

خمیر حرارتی رو به تازگی تعویض کردم. هم برای پردازنده هم چیپ گرافیکی.
این مشکل خاموش شدن فقط در حالتی رخ میده که باتری در حال شارژ باشه و کار سنگین انجام بشه. اما در حالتی که بدون باتری مستقیم به برق وصل باشه مشکلی پیش نمیاد!

AMD>INTEL
06-04-20, 17:51
خمیر حرارتی رو به تازگی تعویض کردم. هم برای پردازنده هم چیپ گرافیکی.
این مشکل خاموش شدن فقط در حالتی رخ میده که باتری در حال شارژ باشه و کار سنگین انجام بشه. اما در حالتی که بدون باتری مستقیم به برق وصل باشه مشکلی پیش نمیاد!

نوع خمیر حرارتی از نظر انتقال حرارت مهمه . انواع بی کیفیت بسیار زیادن . اگر خمیر حرارتی مناسبی استفاده نکردید مجدد با استفاده از خمیر خوب این کار را انجام بدید .
برنامه هایی که حرارت رو نشون میدن را موقع کار باز بگذارید مثل HWMONITOR
ببینید با باتری به چند درجه میرسه با شارژر چقدر

scorpion70
06-04-20, 23:23
نوع خمیر حرارتی از نظر انتقال حرارت مهمه . انواع بی کیفیت بسیار زیادن . اگر خمیر حرارتی مناسبی استفاده نکردید مجدد با استفاده از خمیر خوب این کار را انجام بدید .برنامه هایی که حرارت رو نشون میدن را موقع کار باز بگذارید مثل HWMONITORببینید با باتری به چند درجه میرسه با شارژر چقدراز این خمیر استفاده کردم noctua nt-h1.

چشم، دما رو هم چک میکنم ایندفعه.
ممکنه شارژر نتونه آمپر مورد نیاز رو به باتری برسونه موقع کار سنگین؟؟ چون به نظرم یکم دیر شارژ میکنه کلا.

AMD>INTEL
07-04-20, 11:55
از این خمیر استفاده کردم noctua nt-h1.

چشم، دما رو هم چک میکنم ایندفعه.
ممکنه شارژر نتونه آمپر مورد نیاز رو به باتری برسونه موقع کار سنگین؟؟ چون به نظرم یکم دیر شارژ میکنه کلا.

باید توسط تعمیرکار چک بشه . چه مقدار ولتاژ روی جا باتری هست .

scorpion70
07-04-20, 12:43
باید توسط تعمیرکار چک بشه . چه مقدار ولتاژ روی جا باتری هست .

جالبه. با hwmonitor چک کردم. در حالت عادی روی باتری دمای هسته های پردازنده روی ۴۵-۴۶ هست. به محض اینکه شارژر رو وصل میکنم دمای هسته ها میره روی ۵۶-۵۷ حتی ۶۰

AMD>INTEL
07-04-20, 15:33
جالبه. با hwmonitor چک کردم. در حالت عادی روی باتری دمای هسته های پردازنده روی ۴۵-۴۶ هست. به محض اینکه شارژر رو وصل میکنم دمای هسته ها میره روی ۵۶-۵۷ حتی ۶۰

باید حتما با شارژر و صد البته با باتری دیگه تست کنید .
باتری فعلی بعد از شارژ کامل چه مدت جواب میده ؟

scorpion70
07-04-20, 16:22
باید حتما با شارژر و صد البته با باتری دیگه تست کنید .
باتری فعلی بعد از شارژ کامل چه مدت جواب میده ؟

حدودا ۱ ساعت تا ۱ساعت و ربع جواب میده ماکزیمم!