PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل صفحه آبی بعد نصب درابور کارت گرافیکی .

karbon
02-04-20, 01:12
درود
دوستان مدل لبتاپ Hp 15-ac161nf میباشد و مدل کارت گرافیکی طبق عکس ارسالی AMD Radeon R5 M330 میباشد مشکل اینجاست وقتی کارت گرافیکی رو نصب میکنم بعد نصب این صفحه آبی میاد و هی ریستارت میشه مجبور میشم برم سیف مود غیر فعال میکنم با گرافیک اینتلی بالا میاد و بدون مشکل کار میکنه خواستم ببینم دردش چیه درایور اورجینال خودشو هم از سایت اچ پی گرفتم و هم از خود سایت AMD ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link %DB%B2_%DB%B0%DB%B1_%DB%B1%DB%B9_%DB%B4%DB%B5.jpg

Only the registered members can see the link %DB%B2_%DB%B0%DB%B1_%DB%B2%DB%B1_%DB%B3%DB%B3.jpg

AMD>INTEL
02-04-20, 08:46
درود
دوستان مدل لبتاپ Hp 15-ac161nf میباشد و مدل کارت گرافیکی طبق عکس ارسالی AMD Radeon R5 M330 میباشد مشکل اینجاست وقتی کارت گرافیکی رو نصب میکنم بعد نصب این صفحه آبی میاد و هی ریستارت میشه مجبور میشم برم سیف مود غیر فعال میکنم با گرافیک اینتلی بالا میاد و بدون مشکل کار میکنه خواستم ببینم دردش چیه درایور اورجینال خودشو هم از سایت اچ پی گرفتم و هم از خود سایت AMD ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link %DB%B2_%DB%B0%DB%B1_%DB%B1%DB%B9_%DB%B4%DB%B5.jpg

Only the registered members can see the link %DB%B2_%DB%B0%DB%B1_%DB%B2%DB%B1_%DB%B3%DB%B3.jpg

اگرراه های نرم افزاری مثل نصب مجدد ویندوز و نصب درایور را امتحان کردید . چیپ گرافیکی دستگاه مشکل پیدا کرده

karbon
03-04-20, 00:47
قابل حل است چیپش؟
اگر حل میشه ممنون میشم یکی رو معرفی کنید که بتونه برام حلش کنه من شهرستان هستم.
در ضمن هزینه تقریبی چقدر میشه؟

AMD>INTEL
03-04-20, 09:03
قابل حل است چیپش؟
اگر حل میشه ممنون میشم یکی رو معرفی کنید که بتونه برام حلش کنه من شهرستان هستم.
در ضمن هزینه تقریبی چقدر میشه؟

ایراد بر میگرده بعد از 6 ماه . مگر اینکه کسی رو پیدا کنید چیپ رو عوض کنه .قیمت چیپ بالاست

karbon
03-04-20, 13:45
منظورت درست میشه بدون چیپ ولی بعد 6 ماه دوباره خراب میشه ؟ هزینه این چقدره؟
قیمت چیپ میفرمایید بالاست تقریبا چقدره؟

AMD>INTEL
03-04-20, 16:12
منظورت درست میشه بدون چیپ ولی بعد 6 ماه دوباره خراب میشه ؟ هزینه این چقدره؟
قیمت چیپ میفرمایید بالاست تقریبا چقدره؟

چیپ و هزینه را باید از تعمیرکار قیمت بگیرید . تماس بگیرید با تعمیرگاه iranfso