ورود

مشاهده نسخه کامل : وصل کردن کابل vga

parham1383
01-04-20, 15:58
اقا سلام من چند وقت پیش یه تاپیک زده بودم حالا یه سوال دیگه هم پیش اومده . من پاورم ضعیف بود برای همین عوض کردم و به 500 واتی تغییر دادم. بعد یه کارت گرافیک geforce 9400 gt خریدم و روی کامپیوترم نصب کردم . کارت گرافیک انبردم رو هم در اوردم . حالا من وقتی می خوام کابل vga رو نصب کنم نمیدونم به جای قبلی نصب کنم یا روی همین جاش توی کارت گرافیک . فرقی هم میکنه؟
بعد وقتی به جای قبلی وصل می کنم مانیتور روشن میشه ولی وقتی به خود کارت گرافیک وصل می کنم ، مانیتور روشن نمیشه . وقتی هم که سیستم میاد بالا توی device manager همون کارت گرافیک انبوردم رو نشون میده . باید درایور این یکی رو نصب کنم؟

AMD>INTEL
01-04-20, 17:27
اقا سلام من چند وقت پیش یه تاپیک زده بودم حالا یه سوال دیگه هم پیش اومده . من پاورم ضعیف بود برای همین عوض کردم و به 500 واتی تغییر دادم. بعد یه کارت گرافیک geforce 9400 gt خریدم و روی کامپیوترم نصب کردم . کارت گرافیک انبردم رو هم در اوردم . حالا من وقتی می خوام کابل vga رو نصب کنم نمیدونم به جای قبلی نصب کنم یا روی همین جاش توی کارت گرافیک . فرقی هم میکنه؟
بعد وقتی به جای قبلی وصل می کنم مانیتور روشن میشه ولی وقتی به خود کارت گرافیک وصل می کنم ، مانیتور روشن نمیشه . وقتی هم که سیستم میاد بالا توی device manager همون کارت گرافیک انبوردم رو نشون میده . باید درایور این یکی رو نصب کنم؟

سلام
کارت گرافیک آنبرد رو نمیشه در آورد .
شما کابل مانیتور را به کارت گرافیک وصل کنید . نه به خروجی گرافیک آنبرد
اگر وقتی به گرافیک وصل میکنید و تصویر نمیده یعنی کارت گرافیک که نصب کردید مشکل داره

parham1383
02-04-20, 09:46
یه سوال دیگه وقتی که می خوای کارت گرافیک رو روی مادربرد وصل کنی باید حتما یه صدای (کلیک ) مانندی بده یا نه؟ چون مال من نداد ولی توی اینترنت نوشته بود باید بده.

AMD>INTEL
02-04-20, 10:41
یه سوال دیگه وقتی که می خوای کارت گرافیک رو روی مادربرد وصل کنی باید حتما یه صدای (کلیک ) مانندی بده یا نه؟ چون مال من نداد ولی توی اینترنت نوشته بود باید بده.

اون صدا به خاطر گیره آخر اسلات هست . ممکنه اسلات شما فاقد اون گیره باشه . جا خوردن کارت گرافیک کاملا مشخصه باید تمام پایه ها داخل اسلات قرار بگیره .

parham1383
02-04-20, 11:43
نه گیره داره فقط صدا نداد مجبور شدم دستی گیره رو فشار بدم

AMD>INTEL
02-04-20, 11:53

مهم نیست . گرافیک نصب شده احتمالا خرابه

Hoosha
02-04-20, 17:43

دوست عزیز کارت گرافیک رو در بیارید.
با گرافیک آنبورد وارد بایوس بشید و تصویر پیشفرض رو روی pci قرار بدید.
حالا کارت رو نصب کنید و سیم مانیتور رو به کارت گرافیک بزنید.
در صورتی که تصویر نگرفتید کارت خرابه.

parham1383
02-04-20, 18:34
روی pci یا pci express ?
بعد فرقی نمیکنه که با vga وصل کنم یا dvi?
فقط یه چیز دیگه من گفتم یه منبع تغذیه خریدم 500 واتی . ولی هنوز وقت نکردم وصل کنم . این کارت گرافیک برق مصرفی اش 350 وات هست ولی پاور قبلی من که الان روی سیستم هست 230 وات هستش . ممکنه به خاطر این هم باشه؟ببخشید انقدر سئال می کنم من روی یه کامپیوتر دیگه هم این کارها رو کردم جواب داد یعنی یه بار کلا یه کامپیوتر رو اسمبل کردم ولی نمیدونم این یکی چرا اینجوری شد؟

AMD>INTEL
02-04-20, 20:32
روی pci یا pci express ?
فقط یه چیز دیگه من گفتم یه منبع تغذیه خریدم 500 واتی . ولی هنوز وقت نکردم وصل کنم . این کارت گرافیک برق مصرفی اش 350 وات هست ولی پاور قبلی من که الان روی سیستم هست 230 وات هستش . ممکنه به خاطر این هم باشه؟ببخشید انقدر سئال می کنم من روی یه کامپیوتر دیگه هم این کارها رو کردم جواب داد یعنی یه بار کلا یه کامپیوتر رو اسمبل کردم ولی نمیدونم این یکی چرا اینجوری شد؟

بله تاثیر گذاره ولی تصویر ندادن احتمالا خرابیه کارت گرافیکه . عموما وقتی گرافیک روی اسلات pcie قرار میگیره . گرافیک آنبرد قطع میشه و نیاز به دستی گذاشتن نیست در بایوس

parham1383
03-04-20, 09:07
اقا واقعا ممنونم از هر دو شما . 500 تومن این کارت رو خریده بودم داشتم دیوانه میشدم. واقعا ممنون

AMD>INTEL
03-04-20, 09:21
اقا واقعا ممنونم از هر دو شما . 500 تومن این کارت رو خریده بودم داشتم دیوانه میشدم. واقعا ممنون

این کارت 100 تومن هم ارزش نداره چطور 500 تومن خریدید .

parham1383
03-04-20, 12:51
نه 500 تومئ فقط پول این نبود به علاوه پاور انقدر پول دادم

Hoosha
03-04-20, 14:40
روی pci یا pci express ?

دوست عزیز کارت گرافیک فقط روی pci express نصب میشه.
در ضمن فکر نمیکنم این کارت 350 وات مصرف داشته باشه.
بنده کارت 9600 gt رو چندین سال با پاور 230 داشتم خیلی هم عالی کار میکرد.

parham1383
03-04-20, 21:41
دوست عزیز کارت گرافیک فقط روی pci express نصب میشه.
در ضمن فکر نمیکنم این کارت 350 وات مصرف داشته باشه.
بنده کارت 9600 gt رو چندین سال با پاور 230 داشتم خیلی هم عالی کار میکرد.
نه برادر میگم تنظیمات بایوس رو روی pci قرار بدم یا pci express

Hoosha
04-04-20, 15:48
نه برادر میگم تنظیمات بایوس رو روی pci قرار بدم یا pci express

در بخش تنظیمات خروجی تصویر نباید همزمان هم pci وجود داشته باشه هم pci express.
از همون بخش عکس بزارید تا راهنماییتون کنم.

parham1383
04-04-20, 20:29
نه اوکی شد ممنون از راهنمایتون

parhamp1
04-04-20, 20:35
سلام خسته نباشید، کیس روشن میکنم،مادربرد بوق راه اندازی میزنه، اما صفحه ای بالا نمیاد، کلا مانیتور تاریکه، کابلش رو هم چک کردم وقتی در میارم no signal میزنه رو مانیتور،یعنی مانیتور سالمه، از اونور مادِربُرد بوق راه اندازی ویندوز میزنه ینی مشکلی هم از کیس نیست، مشکل از چیه پس ������؟

AMD>INTEL
04-04-20, 21:08
سلام خسته نباشید، کیس روشن میکنم،مادربرد بوق راه اندازی میزنه، اما صفحه ای بالا نمیاد، کلا مانیتور تاریکه، کابلش رو هم چک کردم وقتی در میارم no signal میزنه رو مانیتور،یعنی مانیتور سالمه، از اونور مادِربُرد بوق راه اندازی ویندوز میزنه ینی مشکلی هم از کیس نیست، مشکل از چیه پس ������؟

برای سوالتون تاپیک جدید بزنید .