ورود

مشاهده نسخه کامل : چه پاوری برای من مناسبه؟؟

saeedhp
25-03-20, 08:54
سلام
من یک پاور میخوام که سیستمم که شبانه روزی روشنه اخ نگه

مشخصاتم اینه

رم 32 گیگ
گرافیک 1060 شیش گیگ جی تی ایکس
هارد 30 ترابایت
مادربرد زد 97 گیمینگ
سی پی یو 4790k

هفته پیش یک پتور گرین 1050 خریدم ک متاسفانه بعد 72 ساعت سوخت!!!

پاورم رو دادم گارانتی وقتی بیاد میفروشمش

الان کسانی ک تو این کار هستن بگن پاور جدید چی بگیرم که توانایی این رو داشته باشه ک شبانه روزی روشن باشه

ممنوون

AMD>INTEL
25-03-20, 09:02
سلام

مشخصاتم اینه

رم 32 گیگ
هارد 30 ترابایت
مادربرد زد 97 گیمینگ
سی پی یو 4790k

الان کسانی ک تو این کار هستن بگن پاور جدید چی بگیرم که توانایی این رو داشته باشه ک شبانه روزی روشن باشه

ممنوون

پاور 1050 گرین کلی پروتکشن دارد همینطوری نمیسوزه . شما باید وضعیت نوسان برق منزل را چک کنید . یک استبلایزر بخری جلوی پاور بگذارید . مشکل از پاور نیست مشکل از برق منزلتون هست .

saeedhp
25-03-20, 09:41
پاور 1050 گرین کلی پروتکشن دارد همینطوری نمیسوزه . شما باید وضعیت نوسان برق منزل را چک کنید . یک استبلایزر بخری جلوی پاور بگذارید . مشکل از پاور نیست مشکل از برق منزلتون هست .

داداش همین الان یک سیستم دیگ دارم صب تا شب با همین برق خونه روشنه

امکان داره از قاب کیس باشه؟ اخه 5 تا فن داره. فن هاشو سرعتشو بالا پایین میارم برای داغی سیستم
ازون نیست؟

AMD>INTEL
25-03-20, 10:28
داداش همین الان یک سیستم دیگ دارم صب تا شب با همین برق خونه روشنه

امکان داره از قاب کیس باشه؟ اخه 5 تا فن داره. فن هاشو سرعتشو بالا پایین میارم برای داغی سیستم
ازون نیست؟

استابلیزر تهیه کنید مشکلتون حل میشه . از پاور گرین نیست . خیلی ها دارن 24/7 با کانفیگ بالاتر از پاور گرین استفاده میکنند .
تنها دلیلش نوسان در برق ورودی به سیستم

saeedhp
25-03-20, 13:13
استابلیزر خیلی گرونه !الان یک پاور کولر مستر v1000 از یکی از دوستان میخوام بگیرم . تا سال 2021 گارانتی داره . یک میلیونو 500 . این خوبه ؟

AMD>INTEL
25-03-20, 14:46
استابلیزر خیلی گرونه !الان یک پاور کولر مستر v1000 از یکی از دوستان میخوام بگیرم . تا سال 2021 گارانتی داره . یک میلیونو 500 . این خوبه ؟

کولر مستر اول مطمئن بشید در صورتی خرابی به شما سرویس گارانتی ارائه میده یا نه . چون نارضایتی زیادی دیدم از عدم پاسخگویی

saeedhp
25-03-20, 15:14
والا تا جایی ک من میدونم گرین بد پاسخ میده. ربطی ب ولتاژ برق هم نداره. کلا گرین خوب ب نیست

AMD>INTEL
25-03-20, 15:32
والا تا جایی ک من میدونم گرین بد پاسخ میده. ربطی ب ولتاژ برق هم نداره. کلا گرین خوب ب نیست

واقعا اینطور نیست . به نظرم کمی تحقیق کنید . گرین رو شاید بهترین یا یکی از بهترین شرکت گارانتی کننده محصول نامید .ولی برای خرید اون پاور کولر مستر حتما تحقیق کنید . چون خیلی از کاربرها بودن که هزینه کردن و تو گارانتی مشکل خوردند .
مشکل شما هر چی بوده ارتباطی به کیفیت و کارایی پاور نداشته و ناشی از یک مسئله خارجی بوده است . همین که سایر قطعات سالم هستند نشون میده پاور گرین نگذاشته سایر قطعات آسیب ببینند .

SajjadKhati
25-03-20, 16:45

سلام
اصلا این طور نیست دوست عزیز .
کاملا با آقا امید موافقم .

خودم حداقل 10 تا پاور گرین در سطح low end و middle end خریدم و بستم تا حالا یه دونه شون مورد پیدا نکرده .
یه بار هم که توسط همین انجمن یه پاور را به گارانتی فرستادم (پاور مشکلی نداشت اما من فکر میکردم که مشکل از پاور هست که خودش داستان داره) ، برای نماینده ی گرین در این انجمن ، یعنی مهندس مهدی فرستادم که علاوه بر پاسخگویی سریع ، کمال رضایت را از این گارانتی (و بررسی ها و رفع مشکلاتی که انجام دادن را) داشتم.

حالا اینکه یه قطعه مشکل پیدا کرده (فرضا که حرف شما درست باشه) ، ممکنه برای هر برندی و در هر سطح از قطعات ، حتی برای قطعات high end هم این اتفاق بیافته (وگرنه اگه این احتمال وجود نداشت ، برای قطعات high end اصلا گارانتی در نظر نمیگرفتند) . این دلیل نمیشه اون برند یا اون قطعه ای که زد ، کیفیت کاری نداره .

بجز این ، مثل من ، میتونین در همینجا یه تاپیک بزنین و قضیه ی مشکلات و روند ساز و کار گارانتی پاور گرین تون را در همین انجمن توسط نماینده شون در جریان قرار بگیرید .
مدل دقیق پاورتون Green GP1050B-OCDG بوده؟

ضمنا لازم به تهیه ی پاور 1050 برای این سیستم تون نیست .
پاور 550 وات هم برای این سیستم کاملا کافی هه . نهایت اش اگه فول لود همه ی قطعات (هم پردازنده و هم گرافیک بصورت فول لود) را اون هم بصورت 24 ساعته روشن میذارید ، پاور 650 وات ، کاملا کافی هه . (اورکلاک منظورم نیست ها . اگه اورکلاک میکنید ، بستگی داره که چه قطعاتی را تا چه میزان اورکلاک میکنید و به همون نسبت ، یه پاور با توان بالاتر نیاز هست ولی پاور 650 وات برای سیستم تون حتی اورکلاک متوسط تا نیمه سنگین را هم جواب میده) .

Mahdi_Moosavi
25-03-20, 18:17
سلام

مشخصاتم اینه

رم 32 گیگ
هارد 30 ترابایت
مادربرد زد 97 گیمینگ
سی پی یو 4790k

ممنوون

سلام. مدل دقیق پاور و شماره پیگیری گارانتی رو لطف میکنید؟

گارانتی گرین حدود 10 روزی میشه که به دلیل تعطیلات عید نوروز و مشکلات کنونی شیوع بیماری تعطیله .. شما پاورتون رو به کجا تحویل دادید؟